-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι μωρε.. Βαλε κι αλλες..ελα....εσυ....αμέσως.....για να έρθουμε στο θέμα μας....
ορίστε μας......
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δέ θέλω....ου.....παλιο-ιταλέ.....
-
Aν το Bravo έχει την τιμολογιακή πολιτική του Stilo θα πουλήσει μόνο σε όσους έχουν κάποια σχέση με την Ιταλική ιστορία και αυτοκινητοβιομηχανία. (δηλ. σχέσεις αγάπης...)
Προσωπικά το Stilo μου άρεσε πάρα πολύ και μου αρέσει πολύ. Ειδικά το Dynamic σε κίτρινο χρώμα και τρίθυρο, 1600, ήταν μέσα στις βλέψεις μου.Όταν όμως στην εμπορία μου έβγαλαν την τιμή, έπαθα σοκ. Σχεδόν 18500euro, για ένα FIAT το 2003. Την ίδια στιγμή το Opel Astra Sport 1600 είχε τελική τιμή 18300euro.Φυσικά πήρα το Opel.Λογικό.
Αν συνεχίσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική, δυστυχώς και το Bravo δεν θα πουλήσει.
Όσο για τα ΚΙΑ/Ηyundai θεωρούμε δεδομένο ότι άμεσα θα ρίξουν πολύ τις τιμές ... Η τιμολογιακή πολιτική τους είναι ήδη γνωστή στο ευρύ κοινό.
-
Στα 1.6 απλά δεν έχει νόημα...
γιατι το λες φιλε μου αυτο??πραγματικα απορια εκφραζω!ναι,δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες,σχεδον καμμια,αλλα τα 122 αλογα και ηλιοροφη δικαιολογουν νομιζω τα 2000 ε επιπλεον κτησης...αναμενω την απαντηση σου!
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
Στα 1.6 απλά δεν έχει νόημα...
γιατι το λες φιλε μου αυτο??πραγματικα απορια εκφραζω!ναι,δεν εχουν ιδιαιτερες διαφορες,σχεδον καμμια,αλλα τα 122 αλογα και ηλιοροφη δικαιολογουν νομιζω τα 2000 ε επιπλεον κτησης...αναμενω την απαντηση σου!
Νομίζω θα γίνει πλήρως κατανοητό με τα παρακάτω:
5d 1.4 LX Heart 109 - / 6 / A/C / M 13.700,00 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι ακριβότερο κι από την έκδοση Dynamic του Bravo με τα 120 άλογα (μην μου πεις πως είναι ίδια η απόδοση, τα χωρίζουν μερικοί...τόνοι ροπής! ).Πφφφφφ,ελα τωρα κι εσυ,ροπη;Αυτα τα σνομπαρουν οι Κορεατες.Αφου σου λενε:109 αλογα στα 1400 ατμοσφαιρα...
-
Αν είναι για Cee'd,i30 για μένα είναι μονόδρομος το ΚΙΑ με τον 1.4 και τον εξοπλισμό που γουστάρεις... Εχεις και το πλεονέκτημα των 7 χρόνων εγγύησης, που σημαίνει πως δεν θα χάσεις ένα σκασμό λεφτά στην μεταπώληση (το i30 έχει μόνον 3 χρόνια αν τα λέω σωστά).
Αν θέλεις το κάτι παραπάνω, κοιτάς αλλού...ναι,ετσι οπως το θετεις ναι,βεβαια!1,6 σιγουρα μπορεις να βρεις με λιγο παραπανω καλυτερο!!
-
Ρε παιδιά τα είπαμε! Σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα εμπιστευτεί ο οικογενειάρχης τούρμπο, και το έχω δει όχι μόνο σε τριαντάρηδες αλλά και σε 25άρηδες που ούτε που θέλουν να ακούν για κάτι τέτοιο...
και εγώ σε αυτούς μέσα είμαι
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ρε παιδιά τα είπαμε! Σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα εμπιστευτεί ο οικογενειάρχης τούρμπο, και το έχω δει όχι μόνο σε τριαντάρηδες αλλά και σε 25άρηδες που ούτε που θέλουν να ακούν για κάτι τέτοιο...και εγώ σε αυτούς μέσα είμαι
Εγώ πάλι, αν ήταν να δώσω κοντά στα 20Κ, αν ήμουν επαρχία εννοείται turbo diesel , αν ήμουν Αθήνα, εννοείται μικρό turbάκι... Πολύ καλύτερο αυτοκίνητο ΣΥΝΟΛΙΚΑ! Δεν είναι τυχαίο πως κυκλοφορούν όλο και περισσότερα! Τα ίδια έλεγαν κάποιοι για τους Turbo Diesel και αγόραζαν τα απλά Diesel... Πλέον diesel χωρίς turbo, απλά δεν υπάρχει...
Προφανώς και δεν εξισώνω τις δύο τεχνολογίες, το Turbo είναι ουσιαστικά μονόδρομος στους diesel που δεν στροφάρουν πολύ, αλλά σήμερα, οι turbo βενζινοκινητήρες έχουν μόνον πλεονεκτήματα και όχι προβλήματα...
Οσο για τον οικογενειάρχη: μπορεί να μην τον ενδιαφέρει καν τι έχει κάτω από το καπό!
'Γεια σας, θέλω το ΤΑΔΕ με καμιά 120 άλογα, να μπορώ να προσπεράσω'
'Εχουμε το Bravo με 120, το Golf με 122 ...'
Πολλοί μπορεί να μην τους νοιάζει καν ΠΩΣ έρχεται η απόδοση.... -
Ε εντάξει το τούρμπο θα το αναγνωρίσουν όσο άσχετοι και αν είναι. Και επειδή μερικοί έχουν ακούσει για τουρμπάτα που σβήστηκαν αμέσως μετά από έντονη χρήση και μετά παρέδωσαν πνεύμα ή οτιδήποτε άλλο είναι λογικό να τα φοβούνται. Θαυμάζω το τσάι της γουβού αλλά προσωπικά θα ήθελα να κυκλοφορήσει καμία 10ετία να δούμε τι γίνεται...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ε εντάξει το τούρμπο θα το αναγνωρίσουν όσο άσχετοι και αν είναι. Και επειδή μερικοί έχουν ακούσει για τουρμπάτα που σβήστηκαν αμέσως μετά από έντονη χρήση και μετά παρέδωσαν πνεύμα ή οτιδήποτε άλλο είναι λογικό να τα φοβούνται. Θαυμάζω το τσάι της γουβού αλλά προσωπικά θα ήθελα να κυκλοφορήσει καμία 10ετία να δούμε τι γίνεται...Τι ακριβώς ν' αναγνωρίσουν; Δεν υπάρχει ουσιαστικά lag στα τελευταία turbo και η απόδοση των μοτέρ θυμίζει τα παλιά καλά δίλιτρα 8βάλβιδα μοτέρ (εμένα τουλάχιστον αυτό μου έκανε το GT στην πρώτη επαφή...).
Είναι δυνατόν να βγουν όλα αναξιόπιστα; Ούτως ή άλλως δεν μιλάμε για Punto GT πια... Οι νέες τουρμπίνες είναι πολύ πιο εξελιγμένες και δεν χαλάνε και αποδίδουν πολύ όμαλα... Αν ο 1.4Τ της FIAT έβγαινε μάπα, θα καταργούσε ουσιαστικά την εταιρεία, αφού σχεδόν όλα τα επόμενα μοντέλα της θα βασίζουν τις ...μισές εκδόσεις τους πάνω του! -
αλλά σήμερα, οι turbo βενζινοκινητήρες έχουν μόνον πλεονεκτήματα και όχι προβλήματα...κράτα μικρό καλάθι.....
έχουμε ξαναπεί οτι τα τουρμπάκια είναι καλα αρκει ο οδηγός τους
να έχει τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι ........ αλλιώς τα προβλήματα
θα είναι πολλά και ποικίλα........μην ξεχνάμε οτι στα τουρμπάκια
τα όρια ξεπερνιούνται πολύ πιο εύκολα απο τα ατμοσφαιρικά
και αν δέν υπάρχει σύνεση στο δεξί μας πόδι τα προβλήματα
δέν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους.
τα τουρμπάκια ειναι για πολύ ώριμους οδηγούς. -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
αλλά σήμερα, οι turbo βενζινοκινητήρες έχουν μόνον πλεονεκτήματα και όχι προβλήματα...
κράτα μικρό καλάθι.....
έχουμε ξαναπεί οτι τα τουρμπάκια είναι καλα αρκει ο οδηγός τους
να έχει τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι ........ αλλιώς τα προβλήματα
θα είναι πολλά και ποικίλα........μην ξεχνάμε οτι στα τουρμπάκια
τα όρια ξεπερνιούνται πολύ πιο εύκολα απο τα ατμοσφαιρικά
και αν δέν υπάρχει σύνεση στο δεξί μας πόδι τα προβλήματα
δέν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους.
τα τουρμπάκια ειναι για πολύ ώριμους οδηγούς.+1
Πιστευω οτι τα ατμοσφαιρικα εχουν περισσοτερη ζωη.Ενα μεγαλο παραδειγμα τα HONDA v-tec-vti που μετρουν πολλα χρονια ζωης και μ'ενα σκασμο χιλιομετρα στην πλατη τους -
Υπάρχουν και turbo μοτέρ με πολλά χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα, πχ ο 1.8Τ της VW/Audi/Skoda/Seat... Οσοι τον έχουν αφήσει εργοστασιακό ειδικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα...
Τεσπα, δύσκολα θα πεισθεί κάποιος πολέμιος φαντάζομαι, αν και αν οδηγήσεις turbo , μετά τα ατμοσφαιρικά σου φαίνονται ή ψόφια ή...κουραστικά (γιατί ν' ανεβάζω στροφές στο...υπερπέραν όταν αρκούν λιγότερες; ).
Εγώ επιμένω πως ο συνδυασμός μικρού turbo κινητήρα και εξελιγμένου κιβωτίου, όπως στα VW, είναι ιδανικός! Δύναμη, ροπή, οικονομία, άνεση ΚΑΙ αξιοπιστία (ω ναι... ). -
ναι ομως εδω μιλαμε για kia ceed και οχι για turbo.. Τελως παντων.. Παντως και το ceed θα βγει τουρμπατο στο επομενο 2μηνο 2λιτρο με 240 αλογα.. Το περιμενω σα τρελλος!! Και αν επιβεβαιωθουν τα σεναρια περι τιμης εκκινησης τα 24000 τοτε ΤΟ ΠΗΡΑ!!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
ναι ομως εδω μιλαμε για kia ceed και οχι για turbo.. Τελως παντων.. Παντως και το ceed θα βγει τουρμπατο στο επομενο 2μηνο 2λιτρο με 240 αλογα.. Το περιμενω σα τρελλος!! Και αν επιβεβαιωθουν τα σεναρια περι τιμης εκκινησης τα 24000 τοτε ΤΟ ΠΗΡΑ!!!Αυτό θα είναι αξιόπιστο;
-
Άκα έφε με παρεξήγησες. Προφανώς τώρα τα τούρμπο είναι θεωρητικά φανταστικά μοτέρ με ροπή εκεί που τη χρειάζεσαι, χωρίς τα τσαφ τσούφ του παρελθόντος ενώ το 20VT απέδειξε ότι μπορούν να είναι και αξιόπιστα. Το θέμα είναι πως όταν ο αγοραστής ακούσει από τον πωλητή να λέει ότι το 'αμάξι σας έχει τούρμπο' θα φύγει τρέχοντας φανταζόμενος να μένει καλοκαιριάτικα σε μία ερημική παραλία με μία τουρμπίνα στο χέρι και ο μικρός γιαννάκης να ουρλιάζει επειδή η αννούλα του πήρε το γκέημ μπόυ και η σούλα του να τον πρήζει με σχόλια τύπου 'καλά να πάθεις εγώ στα έλεγα θες να το παίξεις και γρήγορος και τουρμπάτος, τώρα θα αργήσουμε να πάμε στη μαμά που μας έχει φτιάξει σουντζουκάκια...'. Έχει ένα δίκιο λοιπόν μιας και ως γνωστόν ο μόνος τρόπος για να μην χαλάσει ένα εξάρτημα είναι ...να μην υπάρχει!!!
-
ναι ομως εδω μιλαμε για kia ceed και οχι για turbo.. Τελως παντων.. Παντως και το ceed θα βγει τουρμπατο στο επομενο 2μηνο 2λιτρο με 240 αλογα.. Το περιμενω σα τρελλος!! Και αν επιβεβαιωθουν τα σεναρια περι τιμης εκκινησης τα 24000 τοτε ΤΟ ΠΗΡΑ!!!
Αυτό θα είναι αξιόπιστο;
Θεός! Το θέμα είναι ότι το διαφορετικό αγοραστικό κοινό θα είναι έτοιμο να αποδεχθεί την ενδεχόμενη αναξιοπιστία των τούρμπο.
Το θέμα δεν είναι αν είναι ή δεν είναι τα τούρμπο αξιόπιστα. Το θέμα είναι να πειστεί ο αγοραστής για αυτό!!
-
Ε πως δεν είναι θέμα. Δηλαδή να κάνουμε ολόκληρη καμπάνια για να τους πείσουνε, και στο τέλος να μην είναι αξιόπιστα;
Kia Cee'd 2007