-
To 'accent' της δεκαετίας του 70 και ένα από τα ακριβότερα και καλύτερα μικρομεσαία sedan σήμερα.
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Καθόλου ρεαλιστική? Δηλαδή για τον Έλληνα αγοραστή δεν παίζει ρόλο το όνομα της αντιπροσωπείας του αυτοκινήτου που πρόκειται να αγοράσει?Δεν αποτελεί βασικό κριτήριο?Δεν προκειται για αγορά που γίνεται κάθε μερα και στην τελική απόφαση υπάρχουν παράμετροι που παίζουν βασικότερο ρόλο.Δεν είπα σε καμμια περίπτωση οτι τα ΚΙΑ είναι άχρηστα ...αναφέρομαι σε βάρος ονόματος εταιρείας.Μην κρινεις με τα δικα σου κριτηρια!
Ο πολυς κοσμος δεν ενδιαφερεται αν αγοραζει κια ή οπελ ή τουοτα.
Γι αυτο αγοραζει χιουνταϊ και η τουοτα ειναι πρωτη σε πωλησεις.
Κατι εχει βρει στην τουοτα,και αυτο ειναι το αφτερ sales και τα 6 χρονια εγγυηση.
Με το ιδιο σκεπτικο θα αγορασει και κια,ειναι αυτος που θα παρει ενα σιιντ για να μετακινειται και να κανει τη δουλεια του, και αυτος ο κοσμος ειναι η πλειοψηφια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To 'accent' της δεκαετίας του 70 και ένα από τα ακριβότερα και καλύτερα μικρομεσαία sedan σήμερα.
Oλες οι εταιρειες ετσι ξεκινανε.Απο τα χαμηλα κι αν καταφερουν να γινουν αποδεκτα απο τον κοσμο,σιγα σιγα ανεβαινουν με την διαφορα οτι αυτες οι παλιες εταιριες χρειαστηκαν περισσοτερο χρονο για να ανεβουν,γιατι μην ξεχναμε οτι εκεινες τις εποχες δεν υπηρχαν ουτε τα σημερινα μηχανηματα,ουτε το προσωπικο με τις αναλογες γνωσεις και εμπειριες.Βεβαια τωρα υπαρχει ο ανταγωνισμος αλλα ειναι περισσοτερο βατα τα πραγματα.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Μην κρινεις με τα δικα σου κριτηρια!
Ο πολυς κοσμος δεν ενδιαφερεται αν αγοραζει κια ή οπελ ή τουοτα.
Γι αυτο αγοραζει χιουνταϊ και η τουοτα ειναι πρωτη σε πωλησεις.
Κατι εχει βρει στην τουοτα,και αυτο ειναι το αφτερ sales και τα 6 χρονια εγγυηση.
Με το ιδιο σκεπτικο θα αγορασει και κια,ειναι αυτος που θα παρει ενα σιιντ για να μετακινειται και να κανει τη δουλεια του, και αυτος ο κοσμος ειναι η πλειοψηφια.+1
-
Mην βγαζετε συμπερασματα απο εταιρικα και νοικιαρικα αυτοκινητα.
ισα ισα...εχεις πολυ καλα συμπερασματα απο τα νοικιαρικα και απο ανθρωπους που συμβιωνουν μαζι τους καθημερινα!
-
Όσο και να κοστίζουν το ΚΙΑ ...θα παραμείνει ΚΙΑ ,όπως και το SCODA θα παραμείνει Scoda...
αυτο ισχυει μονο για ανθρωπους με κλειστα μυαλα!και δυστυχως εδω στην Ελλαδα το εχουμε σε μεγαλυτερο ποσοστο απ οτι στον υπολοιπο κοσμο,διοτι μην ξεχναμε πχ οτι καποιος μπορει να δωσει και θα του φαινονται λιγα 40000 για 316 και πολλα 20000 για skoda gt
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
Όσο και να κοστίζουν το ΚΙΑ ...θα παραμείνει ΚΙΑ ,όπως και το SCODA θα παραμείνει Scoda...
αυτο ισχυει μονο για ανθρωπους με κλειστα μυαλα!και δυστυχως εδω στην Ελλαδα το εχουμε σε μεγαλυτερο ποσοστο απ οτι στον υπολοιπο κοσμο,διοτι μην ξεχναμε πχ οτι καποιος μπορει να δωσει και θα του φαινονται λιγα 40000 για 316 και πολλα 20000 για skoda gt
Αυτό είναι λάθος! Ο πολύς κόσμος θεωρεί πολλά τα λεφτά και για τα δυο!
Κανένα από τα δύο εξάλλου δεν είναι καλή αγορά, για διαφορετικούς λόγους...
-
αντιθετως για παρα πολλουςισχυει!
το 2ο επετρεψε μου επισης να διαφωνησω...ειναι μια πολυ τιμια προταση!αλλα ως εκει απλα! -
αντιθετως για παρα πολλουςισχυει!
το 2ο επετρεψε μου επισης να διαφωνησω...ειναι μια πολυ τιμια προταση!αλλα ως εκει απλα!Τίμια πρόταση είναι και τα Lada, αλλά υπάρχουν και καλύτερα!
(πριν με...βρίσεις, έχουμε Lada Niva , αγορασμένο καινούριο κιόλας πριν 2 χρόνια....έχει 10Κ χιλιόμετρα γιατί ....είναι μόνον για συγκεκριμένη χρήση!).
Το Octavia GT είναι ξεπερασμένο από κάθε άποψη, απλά έχει φτηνό γκάζι... Δεν αρκεί για μένα αυτό σήμερα. -
(πριν με...βρίσεις, έχουμε Lada Niva , αγορασμένο καινούριο κιόλας πριν 2 χρόνια....έχει 10Κ χιλιόμετρα γιατί ....είναι μόνον για συγκεκριμένη χρήση!).
πρωτον δεν θα εβριζα ποτε
δευτερον...ΣΥΝΤΡΟΦΕ
το νιβα ειναι μια εντελως διαφορετικη περιπτωση αυτοκινητου!δεν σε νοιαζουν τοσο ολα τα υπολοιπα που υστερει για τον απλουστατο λογο οτι ο σκοπος του ειναι ενας και μοναδικος
το ξερεις οτι αγοραζεις στρατιωτικο τζιπ
και οσον αφορα σε ολα τα εκλεπτυσμενα που δινονται σημερα και τα ηλεκτρονικα στα αυτοκινηταμεχρι στιγμης και μεσα στην πολη και εκτος δεν μου εχει λειψει κανενα!εκει πραγματικα βλεπουμε ποσο καποια πραγματαμας τα εχουν επιβαλλει για να υπερκαταναλωνουμε! -
εγω επειδη κανω 100χλμ σε καθημερινο επιπεδο πιστεψε με και το abs και το esp μου εχουν χρησιμευσει... Και ο αυτοματος κλιματισμοε ειναι πολυ καλος!!! Μπορει να υπερκαταναλωνουμε αλλα ολα για το καλο μας ειναι...
-
Mην βγαζετε συμπερασματα απο εταιρικα και νοικιαρικα αυτοκινητα.
ισα ισα...εχεις πολυ καλα συμπερασματα απο τα νοικιαρικα και απο ανθρωπους που συμβιωνουν μαζι τους καθημερινα!
Τα συμπερασματα που θα βγαλεις είναι πως θα ειναι το αμαξι σου αν το οδηγεις σα να ειναι κλεμμενο
-
Τα συμπερασματα που θα βγαλεις είναι πως θα ειναι το αμαξι σου αν το οδηγεις σα να ειναι κλεμμενο
πιστεψε με,αυτο κανω καθημερινα
απο picasso μεχρι porsche!εγω επειδη κανω 100χλμ σε καθημερινο επιπεδο πιστεψε με και το abs και το esp μου εχουν χρησιμευσει... Και ο αυτοματος κλιματισμοε ειναι πολυ καλος!!! Μπορει να υπερκαταναλωνουμε αλλα ολα για το καλο μας ειναι...
μα κυριως για αεροσακους και abs το εχω πει,φυσικα ναι!εν μερει ειναι για το καλο μας,αλλα βρε παιδια,εκτος των αλλων,για να θυμηθουμε...παλιοτερα τοσα ταξιδια εκανα εγω χωρις τιποτε απ ολα αυτα και κλιματισμο και σε ζεστη εντονη ποτε δεν χρειαστηκα ετσι!τωρα με 27 βαθμους και αναβουμε!...μηπως λοιπον λεω??μηπως?
-
γιατι να μην εχεις την ανεση σου ομως?? Στο κατω κατω τα δουλευεις αυτα που βαζεις τα δικαιουσε!!!
-
πιστεψε με,αυτο κανω καθημερινα
απο picasso μεχρι porsche!εγω επειδη κανω 100χλμ σε καθημερινο επιπεδο πιστεψε με και το abs και το esp μου εχουν χρησιμευσει... Και ο αυτοματος κλιματισμοε ειναι πολυ καλος!!! Μπορει να υπερκαταναλωνουμε αλλα ολα για το καλο μας ειναι...
μα κυριως για αεροσακους και abs το εχω πει,φυσικα ναι!εν μερει ειναι για το καλο μας,αλλα βρε παιδια,εκτος των αλλων,για να θυμηθουμε...παλιοτερα τοσα ταξιδια εκανα εγω χωρις τιποτε απ ολα αυτα και κλιματισμο και σε ζεστη εντονη ποτε δεν χρειαστηκα ετσι!τωρα με 27 βαθμους και αναβουμε!...μηπως λοιπον λεω??μηπως?
Πάντως το δικό μας Lada Niva έχει A/C και υδραυλικό...
(δεν έχει ηλεκτρομαγνητικές όμως και ηλεκτρικά παράθυρα, πράγμα που μερικές φορές ειναι αρκετά εκνευριστικό! Ειδικά οι κλειδαριές, είναι εγγύηση πως κάποια στιγμή θα το ξεχάσεις ανοιχτό! ) -
....αλλα βρε παιδια,εκτος των αλλων,για να θυμηθουμε...παλιοτερα τοσα ταξιδια εκανα εγω χωρις τιποτε απ ολα αυτα και κλιματισμο και σε ζεστη εντονη ποτε δεν χρειαστηκα ετσι!τωρα με 27 βαθμους και αναβουμε!...μηπως λοιπον λεω??μηπως?ΟΚ για τους 27 ειμαι μαζι σου!!! αλλα ειχαμε τους ιδιους ρυπους πριν τοσσ χρονια? την ιδια ποιοτητα αερα που εχουμε τωρα?
Δεν ειναι μονο οτι καλομαθαινουμε (που δεν ειναι κακο , γιατι οταν τα βλεπαμε αυτα στην γερμανια και με τα ιδια χρηματα παιρναμε εδω το γυμνο), ΑΛΛΑ εχει αλλαξει η φυση και παμε ολοενα και σε ποιο τεχνικα μεσα για την αντιμεωπιση τους...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως το δικό μας Lada Niva .............
Αυτο είναι αμάξι για τους ελληνικούς δρόμους.........σκυλί το εργαλείο....... αμαξι για ειδικές αποστολές.
Πριν απο 3-4 χρονάκια που είχε ρίξει 1 μέτρο χιόνι στα βόρεια της Αθήνας πηγαίναμε και
ξεκολλάγαμε κάτι Cherokee απο το χιόνι με το niva και χωρίς αλυσίδες παρακαλώ.
Έπρεπε να βλέπατε τις μάπες των παχιοπορτοφολάδων όταν περνάγαμε με άνεση απο μπροστά τους και
αυτοί να μη μπορούν να κάνουν βήμα με τα πανάκριβα σαβλάκια τους.
NIVA= -
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
αλλα ειχαμε τους ιδιους ρυπους πριν τοσσ χρονια? την ιδια ποιοτητα αερα που εχουμε τωρα?μάλλον θα έχεις ξεχάσει το νέφος της δεκαετίας του 80'.
μία ατέλειωτη μαυρίλα πάνω απο την Αθήνα......
οι καταλύτες έχουν κάνει την διαφορά ........ και φαίνεται...... -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Πάντως το δικό μας Lada Niva .............
Αυτο είναι αμάξι για τους ελληνικούς δρόμους.........σκυλί το εργαλείο....... αμαξι για ειδικές αποστολές.
Πριν απο 3-4 χρονάκια που είχε ρίξει 1 μέτρο χιόνι στα βόρεια της Αθήνας πηγαίναμε και
ξεκολλάγαμε κάτι Cherokee απο το χιόνι με το niva και χωρίς αλυσίδες παρακαλώ.
Έπρεπε να βλέπατε τις μάπες των παχιοπορτοφολάδων όταν περνάγαμε με άνεση απο μπροστά τους και
αυτοί να μη μπορούν να κάνουν βήμα με τα πανάκριβα σαβλάκια τους.
NIVA=Ναι όταν έχει χιόνι ή δεν έχει...δρόμο, είναι ακαταμάχητο και χωρίς πανάκριβα aftermarket αξεσουάρ! Εχει ανέβει σε απίστευτες πλαγιές, με πέτρες, γρασίδι και δεν καταλάβαινε τίποτε, ούτε κλειδωνα κεντρικό , ούτε τίποτε!
Απλά για να φτάσεις μέχρι εκεί, πρέπει να κάνεις ΠΟΛΛΟΥΣ συμβιβασμούς! Θόρυβος , χαμηλές επιδόσεις, αυξημένη κατανάλωση , μικροί χώροι επιβατών (καλύτεροι από Jimny πάντως! ).
Σαν 2ο ή 3ο αυτοκίνητο, έχει νόημα, αλλιώς σαν μοναδικό, ΔΕΝ θα το πρότεινα σε κανέναν! -
εδω μιλαμε για kia ceed η Lada niva??
Kia Cee'd 2007