-
Καλά κακά τα ψέματα το μοτέρ το τσάι του γκόλφ δεν θα το έχει
Κρίμα γιατί αυτό και ένα καλύτερο κιβώτιο (κατά τα περιοδικά) είναι αυτό που του λείπει.
Ξέρουμε αν το δίλιτρο τούρμπο με τα 200 θα βγει όντως?
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ΠωπωΠωλείται Golf TSI με 2.000 χλμ
Καλά, ακόμα δεν το πήρες -που λέει ο λόγος- και το βαρέθηκες; Γιατί, καίει τόσο πολύ, προβλήματα, ήθελες καλύτερο εξοπλισμό που δεν πήρες, τι ακριβώς;
Αν βλέπεις κάτι σε άλλο μοντέλο που σου αρέσει περισσότερο σαν σχήμα-χρώμα, πάω πάσο(γούστα είναι αυτά). -
ο διλιτρος θα ειναι 240 αλογα και οχι 200 και σε τιμη γυρω στα 25000....
-
Έχετε καθόλου τεχνικές πληροφορίες για το μοτέρ αυτό;
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Πωπω
Πωλείται Golf TSI με 2.000 χλμ
Καλά, ακόμα δεν το πήρες -που λέει ο λόγος- και το βαρέθηκες; Γιατί, καίει τόσο πολύ, προβλήματα, ήθελες καλύτερο εξοπλισμό που δεν πήρες, τι ακριβώς;
Αν βλέπεις κάτι σε άλλο μοντέλο που σου αρέσει περισσότερο σαν σχήμα-χρώμα, πάω πάσο(γούστα είναι αυτά).Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω.
Είναι αλήθεια πως το Golf μου φαίνεται συντηριτικό σχεδιαστικά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κράτημα, τον κινητήρα ΚΑΙ την κατανάλωση. Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό.
Απλά το 3θυρο Cee'd μου έκατσε πολύ άσχημα στο μάτι -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχετε καθόλου τεχνικές πληροφορίες για το μοτέρ αυτό;οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεια σου λεω και εγω.. τωρα τι και πως θα δουμε!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχετε καθόλου τεχνικές πληροφορίες για το μοτέρ αυτό;Ναι,οτι η ΚΙΑ μοιραζει τα αλογα σα στραγαλια,αφου οι νεες εκτασεις σταβλων στην Κορεα (αντε και στην Κινα ) πενταπλασιατηκαν και τοσες φοραδες δεν εχουν τι να τις κανουν..Εμενα μου ειπαν κατι για 480 αλογα,που σε συνδυασμο με τα κορυφαια πλαισια των ΚΙΑ (κατα mak25 Ευαγγελιο) μπορεις να φανταστεις (και εχεις πολυυυ μεγαλη φαντασια,το ξερω) για τι συνολο μιλαμε εδω να ουμ..
Υγ:Πληροφοριες αναφερουν οτι οι πλατφορμες οδικης ειναι απο τωρα κλεισμενες για τα επομενα 7 χρονια,μιας και σου προσφερουν εγγυηση οτι καποια στιγμη μεσα στο μηνα και για καθε μηνα θα την χρειαστεις.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι,οτι η ΚΙΑ μοιραζει τα αλογα σα στραγαλια,αφου οι νεες εκτασεις σταβλων στην Κορεα (αντε και στην Κινα ) πενταπλασιατηκαν και τοσες φοραδες δεν εχουν τι να τις κανουν..Εμενα μου ειπαν κατι για 480 αλογα,που σε συνδυασμο με τα κορυφαια πλαισια των ΚΙΑ (κατα mak25 Ευαγγελιο) μπορεις να φανταστεις (και εχεις πολυυυ μεγαλη φαντασια,το ξερω) για τι συνολο μιλαμε εδω να ουμ..
Υγ:Πληροφοριες αναφερουν οτι οι πλατφορμες οδικης ειναι απο τωρα κλεισμενες για τα επομενα 7 χρονια,μιας και σου προσφερουν εγγυηση οτι καποια στιγμη μεσα στο μηνα και για καθε μηνα θα την χρειαστεις.
Συγγνώμη,που θα παρέμβω κάπως άκομψα,αλλά δε νομίζω παραδείγματος χάριν ,τα Stilo(3d ή 5d) ότι είχαν κάτι ανώτερο να προτάξουν σε θέμα πλαισίου,είτε σε ενεργητική ή παθητική ασφάλεια...
Ας προσθέσουμε,ότι λόγω του ότι είναι ΚΙΑ,δεν πρόκειται,να μας 'αφήσει' στο δρόμο,οπότε...
-
Μπα καθολου ακομψα δεν παρεμβαινεις και να το κανεις δε θα σε παρεξηγησω..
Για ποιο Stilo μιλαμε; Του 00' ας πουμε...ε δικιο εχεις,ισως το στιλο του 00' να μην ειχε ΤΙΣ τεραστιες διαφορες με το ceed του 08'.Αυτο ναι..αν και το στιλο ηταν αξιοπρεπεστατο σε δυναμικα χαρακτηριστικα.. Τωρα σε καμπες κτλ,οποιαδηποτε συγκριση ειναι νομιζω αστεια.. Το οτι δε θα σε αφησει το ΚΙΑ,χαρα στη σιγουρια σου..
-
Το στίλο ήταν πανέμορφο μέν σαν τρίπορτο αλλά άθλιο οπουδήποτε αλλού. Οι πωλήσεις του σε Ελλάδα και Εύρώπη το απέδειξαν. Φυσικά όταν είχε σκάσει μύτη όλοι οι δημοσιογράφοι πετούσαν τη σκούφια τους...
-
Διαφωνω σε ολες τις διαστασεις..Και το εσωτερικο του ηταν αξιοπρεπεστατο και ποιοτικο.Οι επιδοσεις του δεν ηταν κατι αξιο αναφορας,ηταν ομως ικανοποιητικες.Εξωτερικα αρχισε να δειχνει καλο μονο το τριπορτο και μετα το facelift.Οσο για το τι δειχνουν οι πωλησεις του,το συμπερασμα σου ειναι εντελως λαθος. Ας μην ειμαστε οff topic ομως..[/list]
-
Σωστά κάθε φορά που βγαίνω στο δρόμο κινδυνεύω να με πατήσουν οι μυρίαδες καλοπουλημένων φίατ στίλο
Από πότε το σχεδόν 14 στα 0-100 θεωρείται αξιοπρεπές για 1.6??
Η πασίγνωστη αξιοπιστία του στίλο αποτυπώθηκε σε μία από τις πιο έγκυρες έρευνες μιας και συμμετέχουν δεκάδες χιλιάδες οδηγοί
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... stilo.html
Και μετά μου λέτε για αξιοπιστία
Συγνώμη πάω να αγοράσω ένα τηγάνι με ρόδες, αυτό μπορεί να μην χαλάσει
Προφανώς δεν είναι έτσι όπως τα γράφω αλλά έγραψα ένα πόστ στο στύλ που γράφεις εσύ για να σου δώσω μία ευκαιρία να δεις πόσο ενοχλητικό είναι να τρολλάρεις συστηματικά υπό την ανοχή των μόντερέιτορ για λόγους που ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν ξέρει. Ξεκίνησε σαν αστείο αλλά το πράγμα παρατράβηξε . Ο τομμάσο στάλθηκε για μπανάκι όντας πολύ λιγότερο εριστικός. Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο φόρουμ λοιπόν?
-
Αααααα μαλιστα... Τι να σε πω βρε καρντασι μου...μαζεψε υπογραφες απο αυριο..
Για να κλεισω ομως το παραπανω οφφ τοπικ,προφανως συμφωνω με το οτι δεν πουλησε καθολου η σχεδον καθολου,αλλα οχι επειδη ηταν αθλιο σε ολα τα αλλα,οπως λες,αλλα λογω της αξεπεραστης βλακειας της FAH που το χαντακωσε...
Αυταααα...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Προφανώς δεν είναι έτσι όπως τα γράφω αλλά έγραψα ένα πόστ στο στύλ που γράφεις εσύ για να σου δώσω μία ευκαιρία να δεις πόσο ενοχλητικό είναι να τρολλάρεις συστηματικά υπό την ανοχή των μόντερέιτορ για λόγους που ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν ξέρει. Ξεκίνησε σαν αστείο αλλά το πράγμα παρατράβηξε . Ο τομμάσο στάλθηκε για μπανάκι όντας πολύ λιγότερο εριστικός. Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο φόρουμ λοιπόν?
και δε λες τιποτα , εγω αναρωτιεμαι γιατι καθομαι και διαβαζω ακομα αυτες τις μαλακιες επι μαλακιων. το κερατο μου θελω να διαβασω για το ceed εδω μεσα μπορει να το καταλαβει καποιος?
το φορουμ χανει τη μπαλα σιγα σιγα -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι,οτι η ΚΙΑ μοιραζει τα αλογα σα στραγαλια,αφου οι νεες εκτασεις σταβλων στην Κορεα (αντε και στην Κινα ) πενταπλασιατηκαν και τοσες φοραδες δεν εχουν τι να τις κανουν..Εμενα μου ειπαν κατι για 480 αλογα,που σε συνδυασμο με τα κορυφαια πλαισια των ΚΙΑ (κατα mak25 Ευαγγελιο) μπορεις να φανταστεις (και εχεις πολυυυ μεγαλη φαντασια,το ξερω) για τι συνολο μιλαμε εδω να ουμ..
Εσυ που χαλιεσαι παλι,δεν το καταλαβαινω.javascript:emoticon(':whatever:')
javascript:emoticon(':whatever:')
Αυτα που λες δεν τα πιστευεις ουτε και συ ο ιδιος....
Τους γερανους τους εχει κλεισει με 20 χρονια συμβολαιο η FIAT ξεκινοντας με μια ειδικη προσφορα για τους κατοχους turbo.
Να μην πω και γω καμια μ@λ...;
Μονο ετσι θα μπορεσουμε να συννενοηθουμε και να καταλαβεις επιτελους οτι δεν πρεπει να γεμιζουμε τα forum με οτιδηποτε ασχετο.
Ανοιξε ενα forum για να βριζεις τα Kia μπας και σου φυγει η καβλα!! -
sakis_m
Δεν εχω καναν λογο να το κανω αυτο.. Α,εσυ δεν ησουν το παιδι με το φιλο που εχει το bravo που του εχει βγαλει 100000 προβληματα; Θα το θυμηθεις να τον φερεις σε καμια συναντηση;
Ειπαμε τελος οφφ τοπικ απο τη μερια μου...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
sakis_mΔεν εχω καναν λογο να το κανω αυτο.. Α,εσυ δεν ησουν το παιδι με το φιλο που εχει το bravo που του εχει βγαλει 100000 προβληματα; Θα το θυμηθεις να τον φερεις σε καμια συναντηση;
Ειπαμε τελος οφφ τοπικ απο τη μερια μου...
Α ξερω ξερω εσυ ολο λογους δεν εχεις και συνεχεια λογους βρισκεις.Ειπαμε το εχει πουλησει το fiat και γι'αυτο μπορεσε και μαζεψε και κανενα φραγκο για να παντρευτει.Τελος ομως με τα ασχετα topic.
-
Καποια τιμη ενδεικτικα για το τριθυρο σε σχεση με το πενταθυρο?
-
Δεν βλέπω το λόγο να κοστίζει παραπάνω από το 5θυρο. Άντε να το ξεκινήσουν με συν κανένα χιλιάρικο λόγω φρεσκότητας.
-
Kαλά, τι λογική είναι αυτή να σου πουλήσουν αυτοκίνητο με 2 πόρτες λιγότερες, 1000 € περισσότερο; Το δίνουν με άρωμα φρεσκάδας, άρωμα λεμόνι;
Δεν μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο με 2 πόρτες λιγότερες, ναι ή όχι;
Όλες οι εταιρείες πουλάνε τα 3θυρα περισσότερο;
Kia Cee'd 2007