-
Μάλιστα... από τον τελευταίο πίνακα, βλέπουμε πως η Alfa Romeo είναι στα ίδια με την ΚΙΑ!
Alfisti ακούτε;
Οπότε, αγοράζουμε Alfa, άφοβα πλέον....
(το προσέξατε; Rover =χάλια , MG=μέτρια... τι διάολο, διαφορετικοί τα έφτιαχναν αυτά; Μάλλον θα ήταν ...άλλη βάρδια στο εργοστάσιο... )
Γι' ακόμη μια φορά, ένας πίνακας που ελάχιστα λέει... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μάλιστα... από τον τελευταίο πίνακα, βλέπουμε πως η Alfa Romeo είναι στα ίδια με την ΚΙΑ!Alfisti ακούτε;
(το προσέξατε; Rover =χάλια , MG=μέτρια... τι διάολο, διαφορετικοί τα έφτιαχναν αυτά; Μάλλον θα ήταν ...άλλη βάρδια στο εργοστάσιο... )
Γι' ακόμη μια φορά, ένας πίνακας που ελάχιστα λέει...Για σένα μπορεί να μη λέει τίποτα αλλά νομίζω οτι οι κατασκευαστές δίνουν πολυ μεγάλη προσοχή
σε αυτές τις έρευνες (εν αντιθέσει με σένα). -
Αυτή η συγκεκριμένη έρευνα όμως έχει άμεση σχέση με το τι περιμένεις να σου βγάλει το αυτοκίνητο. Αν πχ πάρεις Daihatsu και περιμένεις 4 βλάβες στους 4 μήνες και σου βγάλει 2, τότε δηλώνεις ευχαριστημένος, ενώ αν πάρεις Porsche και την περιμένεις τέλεια και σου βγάλει μία τσιμούχα, δηλώνεις δυσαρεστημένος..
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Μάλιστα... από τον τελευταίο πίνακα, βλέπουμε πως η Alfa Romeo είναι στα ίδια με την ΚΙΑ!
Alfisti ακούτε;
Γι' ακόμη μια φορά, ένας πίνακας που ελάχιστα λέει...Για σένα μπορεί να μη λέει τίποτα αλλά νομίζω οτι οι κατασκευαστές δίνουν πολυ μεγάλη προσοχή
σε αυτές τις έρευνες (εν αντιθέσει με σένα).Μάλιστα...
Επομένως, η ΚΙΑ πρέπει ν' ανησυχεί που είναι στα ίδια με την Alfa ή όχι; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή η συγκεκριμένη έρευνα όμως έχει άμεση σχέση με το τι περιμένεις να σου βγάλει το αυτοκίνητο. Αν πχ πάρεις Daihatsu και περιμένεις 4 βλάβες στους 4 μήνες και σου βγάλει 2, τότε δηλώνεις ευχαριστημένος, ενώ αν πάρεις Porsche και την περιμένεις τέλεια και σου βγάλει μία τσιμούχα, δηλώνεις δυσαρεστημένος..μαλλον δέν διαβασες το άρθρο....
δέν μιλάμε για τσιμούχες.....για διαβασε το ξανα με προσοχή -
Alfisti ακούτε;
Επομένως, η ΚΙΑ πρέπει ν' ανησυχεί που είναι στα ίδια με την Alfa ή όχι;τρώγεσαι με τα ρούχα σου εσύ.....
-
Αυτή η συγκεκριμένη έρευνα όμως έχει άμεση σχέση με το τι περιμένεις να σου βγάλει το αυτοκίνητο. Αν πχ πάρεις Daihatsu και περιμένεις 4 βλάβες στους 4 μήνες και σου βγάλει 2, τότε δηλώνεις ευχαριστημένος, ενώ αν πάρεις Porsche και την περιμένεις τέλεια και σου βγάλει μία τσιμούχα, δηλώνεις δυσαρεστημένος..
μαλλον δέν διαβασες το άρθρο....
δέν μιλάμε για τσιμούχες.....για διαβασε το ξανα με προσοχήΌντως δεν διάβασα το άρθρο, μόνο το σχήμα είδα. Δίκιο έχεις, ανακαλώ.
Γενικά πάντως δεν θα χαρακτήριζα ιδιαίτερα αξιόπιστη την έρευνα εφόσον δεν υπάρχει συγκεκριμένο δείγμα για όλες τις εταιρείες. Επίσης μου φαίνεται λογικό να ισχύει αυτό που λένε οι υπεύθυνοι των 2 εταιριών..
-
Alfisti ακούτε;
Επομένως, η ΚΙΑ πρέπει ν' ανησυχεί που είναι στα ίδια με την Alfa ή όχι;τρώγεσαι με τα ρούχα σου εσύ.....
Είμαι τι να κάνω...
-
Παίδες μη το κάνουμε Κορέα με τους συμμάχους και τους αντιπάλους της εδώ. Kia Cee’d το θέμα μας.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν πραγματοποιουσε ενα παρομοιο test πχ η vw,η ford,η opel κτλ η πικρη αληθεια ειναι οτι οχι απλα θα ανοιγε ενα καινουργιο topic αλλα ενα ολοκληρο forum για την αξιοπιστια τους.Αλλα δυστυχως για την kia δεν εχει ακομη το πολυποθυτο brandname!
Εισαι οχι μονο σιγουρος οτι δεν εχει γινει απο καμια εταιρια της προκοπης... αλλα εχεις προδικασει και το αποτελεσμα
Τεσπα... θα χασω τα λογια μου...
Δεν με καταλαβες μου φαινεται.Βγηκε η Kia αξιοπιστη και επεσαν να την φανε.Αν εβγαινε ομως μια μαρκα με 'κυρος' θα επεφταν οι επαινοι βροχη.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παίδες μη το κάνουμε Κορέα με τους συμμάχους και τους αντιπάλους της εδώ. Kia Cee’d το θέμα μας.Ενα παντως βλεπω μεχρι τωρα.Μεχρι στιγμης η Kia με το ceed εχει παρει τα πανω της και αυτο φαινεται να ενοχλει καποιους που μπαινουν στο forum μονο και μονο για να χλευασουν και να κορο'ι'δεψουν.Και ρωταω.Γιατι;
-
τρώγεσαι με τα ρούχα σου εσύ.....
Είμαι τι να κάνω...
....
-
Η έρευνα πάντως είναι λιγουλάκι μπαγιάτικη... The Times, 2004
Οπως και να 'χει, για να είναι σωστή μια τέτοια έρευνα, πρέπει να έχει ικανό αριθμό δείγματος και να είναι ΚΟΙΝΟΣ για όλους! Πχ 500 αυτοκίνητα ΓΙΑ ΚΑΘΕ κατασκευαστή, τυχαία επιλεγμένα...
Αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Δύσκολο...
Οπότε, ακριβώς επειδή δεν είναι δυνατόν, τ' αποτελέσματα είναι συχνά αντιφατικά και διφορούμενα...
Πχ από μια μάρκα ένα μοντέλο τα πάει καλά, άλλο τα πάει χάλια , μια μάρκα έχει καλή αντιπροσώπευση στην Αγγλία, αλλά χάλια στην Ουαλία κλπ κλπ -
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Παίδες μη το κάνουμε Κορέα με τους συμμάχους και τους αντιπάλους της εδώ. Kia Cee’d το θέμα μας.
Ενα παντως βλεπω μεχρι τωρα.Μεχρι στιγμης η Kia με το ceed εχει παρει τα πανω της και αυτο φαινεται να ενοχλει καποιους που μπαινουν στο forum μονο και μονο για να χλευασουν και να κορο'ι'δεψουν.Και ρωταω.Γιατι;
Σίγουρα η ΚΙΑ δείχνει επιτέλους ένα πιο ευρωπαϊκό πρόσωπο (Η Hyundai το πολεμάει περισσότερο καιρό) και όπως λες είναι φυσικό να πάρει τα πάνω της. Έκτός απο αυτούς που ‘‘ενοχλούνται’’ υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν οτι τα δεδομένα της κατηγορίας άλλαξαν εντελώς με την έλευσή του. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε στον κόπο να ‘‘τσιμπάμε’’ με τοποθετήσεις που γίνονται φορώντας παρωπίδες είτε απο τη μία, είτε απο την άλλη πλευρά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή η συγκεκριμένη έρευνα όμως έχει άμεση σχέση με το τι περιμένεις να σου βγάλει το αυτοκίνητο. Αν πχ πάρεις Daihatsu και περιμένεις 4 βλάβες στους 4 μήνες και σου βγάλει 2, τότε δηλώνεις ευχαριστημένος, ενώ αν πάρεις Porsche και την περιμένεις τέλεια και σου βγάλει μία τσιμούχα, δηλώνεις δυσαρεστημένος..+1
Auth einai i monh enstash mou oson afora tin axiopistia ton erevnon axiopistias. Gia auto i skoda aristevei se polles apo aytes anw ta aderfakia tou VAG den ta pane toso kala. Pantos metaxy ton erevnon yparxei genika mia omoiogeneia. Oi pio axiopistes gia mena logo tou megalou deigmatos einai aftes...
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ower_2007/
http://www.topgear.com/content/carsurvey/2006/ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή η συγκεκριμένη έρευνα όμως έχει άμεση σχέση με το τι περιμένεις να σου βγάλει το αυτοκίνητο. Αν πχ πάρεις Daihatsu και περιμένεις 4 βλάβες στους 4 μήνες και σου βγάλει 2, τότε δηλώνεις ευχαριστημένος, ενώ αν πάρεις Porsche και την περιμένεις τέλεια και σου βγάλει μία τσιμούχα, δηλώνεις δυσαρεστημένος..Ετσι συμφωνω...
-
Εδω μεσα εγιναν σοδομα και γομορα και τα εχασα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδω μεσα εγιναν σοδομα και γομορα και τα εχασα..Ήσουν συνεργείο με το μαρέα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εδω μεσα εγιναν σοδομα και γομορα και τα εχασα..
Ήσουν συνεργείο με το μαρέα?
of topic
-
Oχι απο βδομαδα θα παω...εγω μικρε εχω μαρεα καθε μερα,εσυ τι εχεις; Κια;
Kia Cee'd 2007