-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Ακουστηκε για ενα test 30.000 χλμ σε ενα μηνα απο ενα ανταγωνιστικο περιοδικο και το ceed βγηκε ακλονητο χωρις την παραμικρη ζημια η διαρροη.όχι φήμες παρακαλώ...link...
-
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=42
Για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να αγορασεις το τευχος προς το παρων μεχρι να το ανεβασουν στην ιστοσελιδα τους. -
Ακουστηκε για ενα test 30.000 χλμ σε ενα μηνα απο ενα ανταγωνιστικο περιοδικο και το ceed βγηκε ακλονητο χωρις την παραμικρη ζημια η διαρροη....και παραλειποντας το σερβις των 20000χλμ...
-
http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4289&Itemid=42
Για περισσοτερες πληροφοριες πρεπει να αγορασεις το τευχος προς το παρων μεχρι να το ανεβασουν στην ιστοσελιδα τους.δεν ανακαλύψανε και την Βαβυλώνα...
Citroen C4 ...γαλλικό που πολλοί τα θεωρούν και αναξιόπιστα.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11041
30.000 απροβλημάτιστα χλμ...
-
Σιγά τα ωά ρε παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση αμάξι με 30k να φάει εκκεντροφόρους ας πούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά τα ωά ρε παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση αμάξι με 30k να φάει εκκεντροφόρους ας πούμε.Ποτε μη λες ποτε σ αυτο το τοπικ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά τα ωά ρε παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση αμάξι με 30k να φάει εκκεντροφόρους ας πούμε.Ε καλά αυτό όχι...άλλα χαζοπροβλήματα μπορούσε όμως να σου βγάλει και να σε ταλαιπωρήσει.
-
Το λέω γιατί το drive θριαμβολογώντας διαπίστωσε κάτι τέτοιο όταν το έκαναν φίλο και φτερό. Το συγκεκριμένο πάντως όντως δεν τους ταλαιπώρησε.
Πάντως στα λεφτά του είναι μια χαρά.-
-
30000χλμ σε ενα μηνα και οχι σε ενα χρονο υποψιν...
-
...και δεν νομιζω να το οδηγουσαν σαν τα δικα τους αμαξια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σιγά τα ωά ρε παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση αμάξι με 30k να φάει εκκεντροφόρους ας πούμε.
Ποτε μη λες ποτε σ αυτο το τοπικ...
Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό σε 30,000 χλμ ένα αυτοκίνητο εν έτει 2007 να μην βγάλει ΚΑΝΕΝΑ σοβαρό πρόβλημα...
Με λίγα λόγια δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο για την αξιοπιστία του...
Συνήθως μετά τα 80,000 αρχίζουν και φαίνονται οι διαφορές...
Οι εξαιρέσεις επιβαβαιώνουν τον κανόνα και φυσικά υπάρχουν κατα καιρούς μοντέλα με ''παιδικές ασθένιες '' που ανάλογα με την μάρκα κρίνονται αναλόγως... -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Ποτε μη λες ποτε σ αυτο το τοπικ...
Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό σε 30,000 χλμ ένα αυτοκίνητο εν έτει 2007 να μην βγάλει ΚΑΝΕΝΑ σοβαρό πρόβλημα...
Με λίγα λόγια δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο για την αξιοπιστία του...
Συνήθως μετά τα 80,000 αρχίζουν και φαίνονται οι διαφορές...
Οι εξαιρέσεις επιβαβαιώνουν τον κανόνα και φυσικά υπάρχουν κατα καιρούς μοντέλα με ''παιδικές ασθένιες '' που ανάλογα με την μάρκα κρίνονται αναλόγως...Το θεμα δεν ειναι οτι δεν εβγαλε κανενα σοβαρο προβλημα,αλλα οτι δεν εβγαλε απολυτος τιποτα.Θελω να δω ομως κι'αλλες εταιριες ειδικα οι καταξιωμενες στην Ελληνικη αγορα να δινουν τα αυτοκινητα τους για τετοιου ειδους test.Εκει πρεπει να δικαιολογησουν την διαφορα τιμης που εχουν.Αν πραγματοποιουσε ενα παρομοιο test πχ η vw,η ford,η opel κτλ η πικρη αληθεια ειναι οτι οχι απλα θα ανοιγε ενα καινουργιο topic αλλα ενα ολοκληρο forum για την αξιοπιστια τους.Αλλα δυστυχως για την kia δεν εχει ακομη το πολυποθυτο brandname!
-
Αν πραγματοποιουσε ενα παρομοιο test πχ η vw,η ford,η opel κτλ η πικρη αληθεια ειναι οτι οχι απλα θα ανοιγε ενα καινουργιο topic αλλα ενα ολοκληρο forum για την αξιοπιστια τους.Αλλα δυστυχως για την kia δεν εχει ακομη το πολυποθυτο brandname!Εισαι οχι μονο σιγουρος οτι δεν εχει γινει απο καμια εταιρια της προκοπης... αλλα εχεις προδικασει και το αποτελεσμα
Τεσπα... θα χασω τα λογια μου...
-
Υπομονή, υπομονή.
-
δε χρειαζεται και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι τα ιαπωνοκορεατικα ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα ευρωπαικα!!!
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
δε χρειαζεται και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι τα ιαπωνοκορεατικα ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα ευρωπαικα!!!Επειδη εγω φαινεται δεν εχω ουτε αυτο το λιγο... Εξηγησε μου σε παρακαλω απο ποτε υπαρχει εξισωση Ιαπωνιας - Κορεας και μπαινουν σε ενα τσουβαλι... και ακομα ποιο ενδιαφερον θα ειχε να μου εξηγουσες βασει ποιον στοιχειων* μιλας με τοση σιγουρια.
- αν ειναι κανα Autotriti τοτε απλα respect...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δε χρειαζεται και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι τα ιαπωνοκορεατικα ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο τα ευρωπαικα!!!
Επειδη εγω φαινεται δεν εχω ουτε αυτο το λιγο... Εξηγησε μου σε παρακαλω απο ποτε υπαρχει εξισωση Ιαπωνιας - Κορεας και μπαινουν σε ενα τσουβαλι... και ακομα ποιο ενδιαφερον θα ειχε να μου εξηγουσες βασει ποιον στοιχειων* μιλας με τοση σιγουρια.
- αν ειναι κανα Autotriti τοτε απλα respect...
Aν είναι από την ουδέτερη Αυστραλία ισχύει;;;
Σημειώστε όπου Holden = OPELhttp://www.drive.com.au/Editorial/Artic ... 15&IsPgd=0
-
Τι ακριβώς μαθαίνουμε από τα τελευταία data; Τι σχέση έχει η αγορά της Αυστραλίας όπου πωλούνται ελάχιστα ευρωπαϊκά με την δική μας αγορά; Τίποτε προφανως...
Εκεί μεσουρανούν οι Ιάπωνες και η GM άντε και λίγο η Ford...
Πάντως είναι ωραίο να δημιουργούνται εντυπωσεις, σωστά;
'Πρώτα τα ιαπωνικά....μπλα μπλα...' -
ρε παιδί μου μπορεί να βρεθείς μετανάστης
τόσοι και τόσοι έχουν γίνει, να μην ξέρεις τι να πάρεις? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι ακριβώς μαθαίνουμε από τα τελευταία data; Τι σχέση έχει η αγορά της Αυστραλίας όπου πωλούνται ελάχιστα ευρωπαϊκά με την δική μας αγορά; Τίποτε προφανως...
Εκεί μεσουρανούν οι Ιάπωνες και η GM άντε και λίγο η Ford...
Πάντως είναι ωραίο να δημιουργούνται εντυπωσεις, σωστά;
'Πρώτα τα ιαπωνικά....μπλα μπλα...'αφου δέν σου αρέσει απο αυστραλία μεριά πάρε ένα απο Αγγλία
http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20040806&nid=4348303και μετα τράβα και στον οίκο J.D POWER απο αμερική
Kia Cee'd 2007