-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το καινουριο ceed αλλα με φοβιζει λιγο το μοτερ με τα 90 αλογα το οδηγησε κανενας να μας πει την γνωμη του σας ευχαριστωΕιχε 110 παλιά και ήταν μια χαρά. Ε με τα 90 δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το καινουριο ceed αλλα με φοβιζει λιγο το μοτερ με τα 90 αλογα το οδηγησε κανενας να μας πει την γνωμη του σας ευχαριστω
....δεν θέλω να ακούσω ότι έπαθε κάτι το 'πρόγραμμα'.....
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΗ
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το καινουριο ceed αλλα με φοβιζει λιγο το μοτερ με τα 90 αλογα το οδηγησε κανενας να μας πει την γνωμη του σας ευχαριστω
....δεν θέλω να ακούσω ότι έπαθε κάτι το 'πρόγραμμα'.....
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΗ
ουφ!!!!
-
Γεια σας!
Γνωριζει κανεις ποσους ιππους δινει το kia proceed 1.4?
στο επισημο σαιτ τους εχει 2 εκδοσεις ενα proceed k ena proceed fl.To 1o το δινει 109 κ το 2ο με 90..
Μπορει καποιος να με διαφωτισει?Ευχαριστω! -
Ήταν με 109 ίππους, τώρα μειώθηκε στα 90 για περιβαλλοντικούς λόγους.
Εάν θες αυτό με τα 109 μόνη λύση το μεταχειρισμένο.
-
στα 1400 δεν βγαζει με περισσοτερους ιππους πλεον ε? Πολυ λυπηθηκα γιατι ειχα ψηθει να το παρω..
καλα ,με 90 ιππους ειναι δυνατο να πουληθει αυτο το αυτοκινητο?Μεγαλη υποβιβαση μου φαινεται
-
Μην φανταστείς πως θα έχει μεγάλη διαφορά στην καθημερινή οδήγηση, καθώς ήταν δυνατό σε σχέση με το σημερινό μοτέρ στις ψηλές στροφές που δύσκολα θα πας στην καθημερινή οδήγηση. Ούτως ή άλλως και με το δυνατό μοτέρ υπήρχαν παράπονα για έλλεψη δύναμης στις χαμηλές στροφές...
Έχω οδηγήσει πάντως το 1600 και αφήνοντας το θέμα κινητήρας που ήταν πολύ καλός δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει, είναι καλό αμάξι γενικά με μόνο φάουλ το μέτριο κιβώτιο...
Ώρα για
-
Γειά σε όλους. Έχει κανείς αλλάξει αμορτισέρ σε Ceed 2007; Σε μια σύντομη έρευνα αγοράς δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΕ.... Το λέω γιατί από καιρό αισθάνομαι την ουρά μαλακή κάτι που επιβεβαίωσε και η αμορτισερο μέτρηση. Γενικά από την αρχή δεν με ενέπνευσαν ιδιαίτερα τα αμορτισέρ. Η όποια 'σκληράδα' είναι από τα ελατήρια και το γενικό στήσιμο. Σε συνεργείο (γενικό, όχι εξουσιοδοτημένο KIA, ειδικευμένο σε αναρτήσεις) μου είπαν ότι τα αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης είναι απλά υδραυλικά λαδιού και όχι αεροϋδραυλικά.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Γειά σε όλους. Έχει κανείς αλλάξει αμορτισέρ σε Ceed 2007; Σε μια σύντομη έρευνα αγοράς δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΕ.... Το λέω γιατί από καιρό αισθάνομαι την ουρά μαλακή κάτι που επιβεβαίωσε και η αμορτισερο μέτρηση. Γενικά από την αρχή δεν με ενέπνευσαν ιδιαίτερα τα αμορτισέρ. Η όποια 'σκληράδα' είναι από τα ελατήρια και το γενικό στήσιμο. Σε συνεργείο (γενικό, όχι εξουσιοδοτημένο KIA, ειδικευμένο σε αναρτήσεις) μου είπαν ότι τα αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης είναι απλά υδραυλικά λαδιού και όχι αεροϋδραυλικά.Η σιωπή όλων απάντησε το ερώτημα όσο και η δική μου έρευνα στα αμορτισεράδικα μαγαζιά. Δεν κυκλοφορεί τίποτε... Αρχίζω και αισθάνομαι ότι πήρα κανά περίεργο μοντέλο σε στιλ Cerato, Nubira, Rexton κλπ. που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα στην Ευρώπη.
-
Παιδιά τα παραλέτε. Με λίγο ψάξιμο πολλά βρίσκετε.
Sachs Super Touring. Τα είχα στο ASTRA Sport 1.6, έρχονται Ελλάδα και συνδυάζονται και με ελατήρια που χαμηλώνουν το αυτοκίνητο μέχρι 2 με 3 εκατοστά. Πολύ καλά και άνετα αλλά και με σπορ χαρακτήρα. Και της Boge καλά είναι.
Πληροφορίες εδώ: http://webcat-services.zf.com/index.asp?SPR=4
-
Ξερουμε τί τυπους λάμπες φοράει πορείας και μεγάλα ;
-
http://www.powerbulbs.com/eu/vehicles/cars/rest-of-world/kia/ceed/2007-onwards/car-headlight-bulbs αλλά το manual δεν λέει κάτι;
-
ok ευχαριστώ . Το manual λέει μονο τα watt (55) οχι τον τύπο
-
εχει να πρετεινει κανεις αμορτισερ για KIA PRO CEED? Απο το sacks της μανας του μπορω να πω οτι ημουν ευχαριστημενος πολυ.Κατι ομως καλυτερο απο τα Sacks?
-
Έχετε να προτείνετε μία καλή και σχετικά οικονομική ιδέα για καινούρια αμορτισέρ;;
-
Καλησπερα χθες μπηκε το αμαξο kia ceed 1400 πετρελαιο σε safe mode.δεν το αφηνει πανω απο 3000 στροφες τι μπορει να ειναι το βαλαμε στην φισα και ολα δειχνουν οκ
-
@γιωργος said in Kia Cee'd 2007:
Καλησπερα χθες μπηκε το αμαξο kia ceed 1400 πετρελαιο σε safe mode.δεν το αφηνει πανω απο 3000 στροφες τι μπορει να ειναι το βαλαμε στην φισα και ολα δειχνουν οκ
Τώρα που συζητάμε για τα καύσιμα.. μήπως μπήκε κάνα ύποπτο καύσιμο;
Είναι turbo diesel; Μήπως έχει γίνει κάτι εκεί;
-
@γιωργος said in Kia Cee'd 2007:
Μετά συγχωρήσεως, αλλά αν δεν το βρήκε ο μάστορας, παρόλο που το συνέδεσε με το διαγνωστικό, πόσο πιθανό θεωρείς να βρεις λύση εξ αποστάσεως από μέλη ενός φόρουμ που δεν είναι καν μηχανικοί;
Πήγαινε σε άλλον μάστορα!
Kia Cee'd 2007