-
Γιαννη , ψαχνω για μια φωτογραφια του Μηνα Βουρδουμπακη με Glas ή Scoda , οπου ηταν τα αυτοκινητα που ετρεξε στα Ραλλυ Κνωσσος , να την κανω κορνιζα ωστε να την αναρτησω στη λεσχη . Αν βρεις κατι πες μου το .
-
Σ'ένα παλιό ΑUTORALLY έχει αφιέρωμα στον Βουρδουμπάκη με αρκετές φωτογραφίες που μπορείς και να σκανάρεις. Αν το θές να το ξεθάψω και να στο κρατάω μεθάυριο στην ανάβαση..
-
gonakinen αν δεν σου κανει κοπο ,ξεθαψε το AUTORALLY και κρατατο αυριο . Μολον θα ειμαι στο καφενιο στη μεση της ειδικης .
Σημερα στα δοκιμαστικα ειχε πολυ ωραια περασματα απ'ολους τους αγωνιζομενους , πραγμα που δειχνει ποσο εχει ανεβει το επιπεδο ανταγωνισμου στην Κρητη . Αυριο αναμενεται πολυ καλο θεαμα . -
Πολύ ωραίος αγώνας, εντυπωσιακό το ότι οδήγησαν ΟΛΟΙ!
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ!
...κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... 4&Itemid=1
...μελανό σημείο η καθυστερημένη εκκίνηση λόγο αθενοφόρου...ΥΓ_1: Εντυπωσιακά και τα περάσματα του '0'
ΥΓ_2: Φίλε s2000vti, δεν πήρε πουθενά το μάτι μου άσπρη κλούβα και ψησταριά, δεν ήρθες ή δεν είχε ψησταριά σήμερα? Πάντως εγώ είχα όρεξη για κρασί, τεσπα, μου το χρωστάς...
-
μπραβο crn για την ενημερωση...
-
poli oraia diadromh... eixa sthn parea mou ena agonizomeno apo trikala kai sxoliase 8etika kai efxarista odigous kai aftokinita.... kai ta dio ex8es doulepasan omorfa . mpravo tous. ante kai ston epomeno
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΥΓ_2: Φίλε s2000vti, δεν πήρε πουθενά το μάτι μου άσπρη κλούβα και ψησταριά, δεν ήρθες ή δεν είχε ψησταριά σήμερα? Πάντως εγώ είχα όρεξη για κρασί, τεσπα, μου το χρωστάς...
den mporesa na erto dystixos giati me ektos kritis alla tha se vroyme na se sigoyros...
kai tha soy ksanarthei k i oreksi kai xrosto de ksexno ego. -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑΚΗ.
ΕΙΜΑΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΠΡΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ mail annakonstantopoulou@yahoo.gr -
Το προηγουμενο Σαββατοκυριακο παρεβρεθηκα και τις δυο ημερες στον αγωνα που εγινε στα Ζενια . Το μονο που εχω να πω , ειναι πω περασα καταπληκτικα . Ολοι οι αγωνιζομενοι εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο και προσφεραν πλουσιο θεαμα στους αρκετους θεατες . Πραγματικα ολοι οδηγησαν γρηγορα και ολα τα περασματα ηταν ενδιαφεροντα . Οσοι δεν ηρθαν εχασαν .
ΥΓ το γαμοπιλαφο ηταν πολυ ωραιο
ΥΓ2 το καφενιο στη μεση της διαδρομης , ολα τα λεφτα . Γιωργο σου ειπα να κατεβεις αλλα εσυ...
ΥΓ3 Εκτος απο αγωνιζομενους εκτος Κρητης , ειχαμε και θεατες αγωνιζομενους εκτος Κρητης . Περημενω τα σχολια τους . -
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Το προηγουμενο Σαββατοκυριακο παρεβρεθηκα και τις δυο ημερες στον αγωνα που εγινε στα Ζενια . Το μονο που εχω να πω , ειναι πω περασα καταπληκτικα . Ολοι οι αγωνιζομενοι εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο και προσφεραν πλουσιο θεαμα στους αρκετους θεατες . Πραγματικα ολοι οδηγησαν γρηγορα και ολα τα περασματα ηταν ενδιαφεροντα . Οσοι δεν ηρθαν εχασαν .
ΥΓ το γαμοπιλαφο ηταν πολυ ωραιο
ΥΓ2 το καφενιο στη μεση της διαδρομης , ολα τα λεφτα . Γιωργο σου ειπα να κατεβεις αλλα εσυ...
ΥΓ3 Εκτος απο αγωνιζομενους εκτος Κρητης , ειχαμε και θεατες αγωνιζομενους εκτος Κρητης . Περημενω τα
τους .ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ ΟΜΩΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
-
Σε προηγουμενη αναφορα , ειπα ' γρηγορα γιατι το πιλαφι θα τραβηξει ' . Εσυ αργησες , σε προλαβε ο Πανταλακης και το πιλαφι τραβηξε .
-
Αν και δεν θελω να ειμαι γρινιαρης απο οργανωση εγιναν φαουλ.Αργησε πολυ να ξεκινησει ο αγωνας ,και το σαββατο δεν υπηρχε καθολου καλη ενημερωση για τους χρονους ενω και την κυριακη αρχικα δοθηκε αλλος χρονος για τον Ορφανουδακη που μετα επιδιωρθοθηκε
Ομως πρεπει να παραδεχτω οτι η διαδρομη ειναι νομιζω πολυ καλη (πρωσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερη απο την φουρκετα σε φουρκετα του Ομαλου)και εγιναν ωραια περασματα σχεδον απο ολους και να πω και εγω μπραβο στον superfast Πιτσακη που επιτελους αρχιζει να απολαμβανει τους αγωνες και τα καλα τους γιατι μεχρι τωρα μονο κακα ειχε να απολαυσει Παναξια νικη στα ισα προσγειωσε στην δευτερη θεση τον αξιοπρεπη στα περασματα Πανελληνιονικη οδηγο Παπαδοκωνσταντακη που πλεον αν η διαδρομη δεν απαιτει μονο δυναμη θα εχει να αντιμετωπισει ενα ανεβασμενο Πιτσακη με το πιο στριφτερο EVO ΙΧ.
Οσο για τα πιλαφια αν και δεν ειχαμε την τυχη οι απλοι θεατες να το απολαυσουμε μπραβο γιατι οι απλοι ανθρωποι του χωριου αγκαλιασαν το γεγονος -
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Tην ερχόμενη Κυριακή στην Αμφίκλεια δύο δικά μας πληρώματα κάνουν την πρώτη τους προσπάθεια στο χώμα..Οι Αλυγιζάκης-Χατζηδάκης με MG ZR A/5(ΡΕ.Λ.Α.) kαι οι Μηλάκης-Γκούφας με VW GOLF Kit car(Α.Ο.Κ.).
Kαλη διασκέδαση και καλό τερματισμό!
καλη επιτυχια και απο εμενα στα παιδια καλο τερματισμο
και να το ευχαριστηθουν -
Καλό και απροβλημάτιστο αγώνα να έχουν. Μακάρι να φτάσουν και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
-
Για τον Μηλακη , μαλλον χλομο το βλεπω να βαλει το Golf στο χωμα !!!
-
ΜΠΡΑΒΟ
ΣΤΟΝ ΑΛΥΓΙΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α5ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ
...ήταν και ταχύτεροι απόλα τα 1600άρια και τα δίλιτρα...
6οι ΓΕΝΙΚΗΣ!!! -
ενα μεγαλο μπραβο στον λευτερη...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ
...ήταν και ταχύτεροι απόλα τα 1600άρια και τα δίλιτρα...
6οι ΓΕΝΙΚΗΣ!!!ΔΙΠΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Aγώνες στην Κρήτη...