Feb 23, 2007, 8:04 AM

Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Στα Χανιά υπάρχει ένα παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή του Μάλεμε στο οποίο κατά καιρούς έχουν γίνει διάφορες αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Πολλοί τοπικοί άρχοντες σε διάφορους προεκλογικούς αγώνες έχουν τάξει ότι θα κάνουν το παν για να γίνει το όνειρο μιας πίστας πραγματικότητα κτλ κτλ....

Ενα όνειρο για το οποίο έχει ασχοληθεί η Α.Λ.Α.Χανίων αρκετές φορές, αλλά ακόμα χειρότερα, τα τελευταία χρόνια δεν έχει δοθεί το πράσινο φως ούτε καν για αγώνες στον υπάρχοντα χώρο...

Σήμερα στον τοπικό τύπο το κεντρικό θέμα είναι η αποστρατικοποιήση του αεροδρομίου
http://www.haniotika-nea.gr/

Με σκοπό τι??

Το θέμα του κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού και πάρκου κυκλοφορίας δεν αναφέρθηκε σαν εναλλακτική.
Ούτε καν,σαν τη 'χειρότερη' λύση, που λένε...

Αγαπημενε μου Γιωργο, το Αεροδρομιο του Μαλεμε ειναι ενα ονειρο απατηλό, οσο και αν το παλεψαν και το προσπαθησαν καποιοι...
Ο συγκεκριμενος χώρος θα 'δοθει' σε οποιον εχει τα πιο πολλα 'γκατς' (στην αγγλική...) για να το εκμεταλευθεί.

Δεν είχαμε ποτε κανενα μεγαλο 'μεσο' για να σπρωξει την υποθεση αυτη και να συζητηθει σοβαρα. Ειχαμε συναντηθεί παλαιοτερα με πολλους τοπικους και 'πανελληνιους' αρχοντες (υπουργους-βουλευτες), οι οποιοι ακουγαν με πολυ προσοχη την μελετη και τα σχεδια μας, αλλα μεχρι εκει.... Δεν 'σπρωχτηκε' καλα η υποθεση...
Τώρα αν σε μερικα χρονακια δεις ενα πολυ ομορφο γηπεδο ΓΚΟΛΦ εκει μην παραξενευτείς! Το Γκολφ-Τεννις-Ιππασια ειναι απο τα 'ευγενες' αθληματα κυριως μονο των πλουσιων...Και επειδη εκει η περιοχή συντομα θα φιλοξενήσει εκατονταδες σουιτες με χαμαμ και τζακουζι ισως να δουμε και κανενα γκολφ εκει κοντα... (Μηπως θυμιζει λιγο την 'υποθεση Ελληνικου - με Σουφλια και μαιζονετες;)

Μην περιμένεις τιποτα περισσοτερο, και τιποτα λιγοτερο!

Ωστοσο, εχω γραψει τοσα - μα τοσα - αρθρα -σχολια - αναφορες - για το συγκεκριμενο θεμα σε εφημεριδες και περιοδικα που πιστευω οτι οι περισσοτεροι εχουν βαρεθει και να μας ακουνε πια! Για αυτό, Γιωργο μου, ξεχνα το αυτο το Αεροδρομιο!

(Βεβαια ο καινουργιος μας πια Νομαρχης, μεσα σε πολλα αλλα υποσχεθηκε και 'λυση' οσον αφορα αυτο το θεμα..... Λες;;;;)

Φιλιά !!!!