-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
ΠΡΟ ΠΟ...- Αναπολιωτάκης – Παπαδοκωσταντάκης 1
- Ρουσάκης – Αλεξάκης 1
- Πιτσάκης – Φραγκονικολάκης 1
- Σφίγγας – Κυριανιτάκης 1
- Ζαχαριουδάκης – Ορφανουδάκης Χ (θα σφαχτούν στα εκατοστά πιστεύω)
- Νικολιδάκης – Περουλάκης X (ομοίως με πάνω)
- Κακεπάκης – Βασιλάκης 2
- Περάκης – Κτιστάκης 1
- Ιωαννίδης – Σταυρουλάκης 1
- Καρτάκης – Αλυγιζάκης 1
- Πουλάκης – Δήμου 2
- Ανταλουδάκης – Παρθενιάδης 1
- Ξηρός – Κουκλινός 2
Να στηρίξω και εγώ το πλήρωμά μας όπως έκανε και ο Γιώργος-gonakinen
Καλό αγώνα σε όλους και από εμένα.Συμφωνώ με φιλο-Σαξο ως προς τα Χ, η μάχη θα είναι δύσκολη... όμως επειδή υποστηρίζω φανατικά Γιώργο Περ και Κωσ Ορφανουδακη, βάζω 2 δαγκωτό!
- Αναπολιωτάκης – Παπαδοκωσταντάκης 1
- Ρουσάκης – Αλεξάκης 2 (σίγουρη μάχη εδώ αλλά πάντα ποντάρω στον πιο 'κρατημένο-ψυχραιμο' οδηγό)
- Σφίγγας – Κυριανιτάκης 2 (πιστεύοντας οτι θα δουλέψει το αυτ/το κανονικά)
- Ζαχαριουδάκης – Ορφανουδάκης 2
- Νικολιδάκης – Περουλάκης 2
- Κακεπάκης – Βασιλάκης 2
- Περάκης – Κτιστάκης 1 (παρόλο που αγαπώ πολύ Κτιστάκη Φαμιλι, αλλα είναι δύσκολος ο αντίπαλος)
- Ιωαννίδης – Σταυρουλάκης 2
- Καρτάκης – Αλυγιζάκης 1 ( )
- Πουλάκης – Δήμου 1
- Ξηρός – Κουκλινός 2 (κ Ξηρό την έχω μια αδυναμία..., αλλα ουτως ή άλλως εδώ κερδίζουν οι θεατές με την ομορφιά της μοναδικότητας των αυτοκινήτων τους)
-
- Αναπολιωτάκης – Παπαδοκωσταντάκης 1 (με ανεση θα τους διασυρει παλι)
- Ρουσάκης – Αλεξάκης 1 (λογω τρελας παντως και οι δυο ειναι οι μοναδικοι που θα κοιταξουν στα ματια τον παραπανω)
- Πιτσάκης – Φραγκονικολάκης 2 (αν τερματισει και λογω προσαρμογης του2)
- Σφίγγας – Κυριανιτάκης 1(ο χοντρος θα κυνηγησει τους πιο πανω)
- Ζαχαριουδάκης – Ορφανουδάκης 1 (παει για πρωτια στην Α6)
- Νικολιδάκης – Περουλάκης 2(φαβορι για Α6 πανελληνιονικης στην Πορταρια ο αλλος απο ΕΛΠΑ ζεστος αλλα και παλι ψαχνει συνοδηγο απροετοιμαστος)
- Κακεπάκης – Βασιλάκης 1(λογω cult συνοδηγου)
- Περάκης – Κτιστάκης 1(ζεστος και με καλες επιδοσεις απο ΕΛΠΑ)
- Ιωαννίδης – Σταυρουλάκης 1(εντος εδρας ειναι αλλου)
- Καρτάκης – Αλυγιζάκης 1(καλη εμφανιση στο Βραχασι αλλα και ο αλλος απο επιτυχια σε αγνωστα μερη ομως ο γαλλος ειναι αλλιως)
- Πουλάκης – Δήμου 2(παρεξηγημενος αλλα πολυ γρηγορος με ψυχη)
- Ανταλουδάκης – Παρθενιάδης 1(πολυ πολυ γρηγορος αν και με Ν2 θα διασειρει πολλους πρωτοκλασσατους στην Α6 πολυ ψηλα στην F3)
- Ξηρός – Κουκλινός 1(λογω αποχης του δευτερου)
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
...
3. Πιτσάκης – Φραγκονικολάκης 2 (αν τερματισει και λογω προσαρμογης του2)
4. Σφίγγας – Κυριανιτάκης 1(ο χοντρος θα κυνηγησει τους πιο πανω)
...
6. Νικολιδάκης – Περουλάκης 2(φαβορι για Α6 πανελληνιονικης στην Πορταρια ο αλλος απο ΕΛΠΑ ζεστος αλλα και παλι ψαχνει συνοδηγο απροετοιμαστος)
7. Κακεπάκης – Βασιλάκης 1(λογω cult συνοδηγου)
....
10. Καρτάκης – Αλυγιζάκης 1(καλη εμφανιση στο Βραχασι αλλα και ο αλλος απο επιτυχια σε αγνωστα μερη ομως ο γαλλος ειναι αλλιως)
...Φίλε 'scudo', αυτά τα σημεία είναι αφορμή και όχι ταξίδι δεν πας, αλλά και στα sprintάκια θα πληρώνεις διπλό εισιτήριο!
-
Ρε παιδιά τα παρακάτω πληρώματα που είναι και δεν τρέχουν. Δεν τούς ειδοποίησε κανείς για τον αγώνα.
KAPΔAMAKHΣ/ΣAPPHΣ
ΔANEΛAKHΣ/MANIAΔAKHΣ
ΠATΣOYPAKHΣ/ΓIANNOYTΣOΣ
ΦOYNTOYΛAKHΣ/ΓΟΝΑΚΗΣ
KOYNTOYPAKHΣ/ΠANAΓOΠOYΛOΣ
MANINAKHΣ/KOKKINAKHΣ
TΣIXΛAKHΣ/KATEPINAKHΣ
MIXAHΛAKHΣ/NTIΓPINTAKHΣ -
Ο χρήστης spirosrs2000 έγραψε:
...
KAPΔAMAKHΣ...Είχε την πρασμένη εβδομάδα ανάβαση και θα ξαναέχει σε δύο εβδομάδες
ΔANEΛAKHΣ/MANIAΔAKHΣ
Βγήκε ζημιά στο Βραχάσι, πάντως ο Μανιαδάκης θα τρέξει με τον Πιτσάκη
ΠATΣOYPAKHΣ/ΓIANNOYTΣOΣ
...το πούλησε!
ΦOYNTOYΛAKHΣ/ΓΟΝΑΚΗΣ
Ζημιά πριν το Βραχάσι, ο Γονάκης θα τρέξει με τον Αλυγιζάκη
???:hmmm:
MANINAKHΣ/KOKKINAKHΣ
...αυτός πάλι έχει χαθεί από τους τελευταίους αγώνες
TΣIXΛAKHΣ/KATEPINAKHΣ
???:hmmm:
MIXAHΛAKHΣ/NTIΓPINTAKHΣ
???
-
Ο χρήστης spirosrs2000 έγραψε:
Ρε παιδιά τα παρακάτω πληρώματα που είναι και δεν τρέχουν. Δεν τούς ειδοποίησε κανείς για τον αγώνα.KAPΔAMAKHΣ/ΣAPPHΣ
ΔANEΛAKHΣ/MANIAΔAKHΣ
ΠATΣOYPAKHΣ/ΓIANNOYTΣOΣ
ΦOYNTOYΛAKHΣ/ΓΟΝΑΚΗΣ
MANINAKHΣ/KOKKINAKHΣ
TΣIXΛAKHΣ/KATEPINAKHΣ
MIXAHΛAKHΣ/NTIΓPINTAKHΣTo κόστος του αγώνα,
η επιλογή των Ε.Δ.,
ο τελευταίος αγώνας παρωδία του ΑΟΚ,
οικονομικά προβλήματα ή άλλοι αγώνες κοντά στο ''Κρήτης'' που είχαν υψηλό κόστος και δεν έπερνε η τσέπη και για ράλλυ,
μηχανικά προβλήματα,
και αλλά πολλά προσωπικά και μη...
είναι κάποιοι από τους λόγους. -
- Αναπολιωτάκης – Παπαδοκωσταντάκης 1
- Ρουσάκης – Αλεξάκης 1
- Σφίγγας – Κυριανιτάκης 1
- Ζαχαριουδάκης – Ορφανουδάκης 1
- Νικολιδάκης – Περουλάκης 1
- Κακεπάκης – Βασιλάκης 1
- Περάκης – Κτιστάκης 1
- Ιωαννίδης – Σταυρουλάκης 1
- Καρτάκης – Αλυγιζάκης 2
- Πουλάκης – Δήμου 2
- Ξηρός – Κουκλινός 1
Ο Κυκλινος που τρεχει ειναι ο Γιωργος και οχι ο Αδαμης .
Υπαρχουν και αλοι που δεν τρεχουν για διαφορους λογους
Δαμιανακης
Μηλακης
Αμαριωτης
Νικολιτσης
Κορακακης
Βρανας
Υ/Γ για τον crn scudo 2
-
. Αναπολιωτάκης – Παπαδοκωσταντάκης 1
2. Ρουσάκης – Αλεξάκης 1
3. Πιτσάκης – Φραγκονικολάκης 2
4. Σφίγγας – Κυριανιτάκης 1
5. Ζαχαριουδάκης – Ορφανουδάκης 1
6. Νικολιδάκης – Περουλάκης 1
7. Κακεπάκης – Βασιλάκης 1
8. Περάκης – Κτιστάκης 2
9. Ιωαννίδης – Σταυρουλάκης 1
10. Καρτάκης – Αλυγιζάκης 2
11. Πουλάκης – Δήμου 2
12. Ανταλουδάκης – Παρθενιάδης 1
13. Ξηρός – Κουκλινός 1
scudo 3 -
...scudo, scudo 2, scudo 3... του scudo το κάγκελο!
Πόσοι δι@ολο scudo υπάρχουν? -
Ενας είναι ο scudo.
Αλλά πολύ που κρύβονται πίσω από το ψευδώνυμο
-
Ειναι σαν αρρωστια μαλλον.... Σκουντίτιδα!
Εγώ πάντως αγαπητοί Γιώργηδες, αν κερδίσω το 13αρι το κάνω δώρο στον Σκούντο (1,2,3,ειμαστε 1013) γιατί βλέπω οτι προσπαθεί πολύ για αυτό!!!
Τα λέμε αύριο στο Λιμάνι!
-
Την καλημέρα μου σε όλους και ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν να μας παρακολουθήσουν και να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους Αλυγιζάκη-Γονάκη για την 1ια στην Ν.
Ας ξεκινήσω την 'ανασκόπηση' του rally Κρήτης από την Κυριακή, μιας και το Σαββάτο
τα 10 τελευταία πληρώματα δεν τρέξαμε την υπερειδική καθώς με την καταιγίδα που ξέσπασε
'σαρώθηκε' η μισή πίστα και 'έπεσε' και η εκκίνηση
Κυριακή πρωί και ξεκινάμε για την 1η ειδική Παρασκιές-Αποστόλοι. Μας έχουνε πει ότι έχει
κατεβάσει χώματα σε πολλά σημεία και μερικές δεξιές πατημένες έχουνε υγρασία ακόμα.
Πέρνουμε GO και πάμε αέρα, μιας και είχαμε πετύχει τα γραπτά μας και είχαμε συντονιστεί
πολύ καλά. Καλές γραμμές, γρήγορα περάσματα και σωστά φρένα.
Στα μισά της ειδική περίπου που είναι και η διασταύρωση για Βόννη (αν το γράφω καλά) είναι
κάτι πατημένα και έχουμε κουμπώσει στην ευθεία μετά την διασταύρωση 5η...
'200 Αριστερή τέζα ΠΡΟΣΕΧΕ ΦΡΕΝΑ για Δεξιά 3+ μπούκα' μου έχει διαβάσει ο Στέφανος (συνοδηγός μου) και
έχω ξεκινήσει να φρενάρω... έλα όμως που δεν φρέναρε παρά τις κατεβασιές και μπαίνουμε
όπως ερχόμασταν στην δεξιά ( ίσια είχε γκρεμό ) έχουμε πάρει και λίγο από την μπούκα και
αρχίζει τα σκαμπίλια ο κώλος... στο τελευταίο πάνω που λέω ότι το σώσαμε κοπανάει στο
δεξιό τοιχάκι και μας γυρνάει κάθετα στο δρόμο Κοιτάω από τον καθρέπτη και δεν είχαμε
ζημιά φανοποιϊας αλλά καθώς τσουλάμε έκανε από πίσω 'κρου κρου κρου' και στις αριστερές γυρνούσε
με το παραμικρό.
Το αυτοκίνητο εν τω μεταξύ δεν φρέναρε με τίποτα και το πεντάλ είχε αποκτήσει πολύ μεγάλη διαδρομή.
Περνάμε το flying και στο stop σταματάμε με τα 1000 ζόρια και αρχίζουν να βγαίνουν καπνοί από μπροστά σαν
να έχουμε πάρει φωτιά. Τα φρένα κατακόκκινα και καπνίζανε
Σταματάμε στην άκρη και βλέπουμε τον πίσω δεξί τροχό με 15+ μοίρες ΘΕΤΙΚΟ κάμπερ.
Τηλέφωνο στον Βασίλη (Παρασύρη-Μηχανικός μας) που ήταν στο service και μας λέει ότι αν είναι ευθύβολο το αυτοκίνητο να
τερματίσουμε τις 2 επόμενες ειδικές φυλαγμένα και να το δούμε στο service.
Το αυτοκίνητο συνεχίζει ευθεία απλά στις αριστερές παντηλικιάζει με το παραμικρό.
2η ειδική Ασκοί-Αβδού κατηφόρα... Απλά τα είδαμε όλα μιας και δεν φρέναρε πουθενά το αυτοκίνητο και σε μια
δεξιά 3+, στην οποία ερχόμασταν με 4+ από πατημένες, τα χρειαστήκαμε μιας και πηγαίναμε για μέσα στις ελιές
και τελευταία στιγμή σαν να μας έστριψε το χέρι του Θεού... το σκατό είχε φτάσει πιο κάτω από την κάλτσα
Στο stop της ειδικής αυτής πάλι το ίδιο σκηνικό με τα φρένα να καπνίζουν τρελά.
Ξανά τηλέφωνο στον Βασίλη και του λέμε ότι δεν σταματάει ούτε με χειρόφρενο!
Πάμε για την 3η ειδική AQUA-Καστέλι όπου και προσπαθήσαμε να κινηθούμε σβέλτα παρά τα παντηλίκια, είδα και ένα
φίλο με ανοικτά τα χέρια στην αριστερή κοντά στην εκκίνηση και μπήκαμε με τις πάντες λόγω πίσω τροχού.
Τερματίζουμε Καστέλι και πάμε στο service.
Πριν συνεχίσω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μηχανικό μας ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΑΣΥΡΗ μαζί με τα παιδιά που τον βοηθάγανε
για την όλη βοήθεια του στο rally Κρήτης και την άμεση αντίδρασή του στο service.
Μπαίνουμε στο 20λεπτο service και λύνοντας τον πίσω δεξί τροχό είχε κόψει η δισκόπλακα και είχε σφινώσει πίσω από τον
αφαλό της και έκανε το 'κρου κρου' που ακούγαμε
Σε χρόνο dt έχει λυθεί το saxo του Αντώνη (παραγιού του Βασίλη) και σε 1λεπτό και 20δεύτερα έχει αλλαχθεί η δισκόπλακα
στο αγωνιστικό (υπάρχει και σχετικό βίντεο), υπήρχαν έτοιμα και μπροστινά τακάκια αλλά δεν χρειάστηκε να τα αλλάξουμε.
Βρήκε ο Βασίλης πρέσσα και πρεσσάραμε το πίσω άκρο και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση.
Πάμε 1η ειδική του 2ου loop που ήταν πάλι οι Παρασκιές-Απόστολοι και φυλαγμένα ρίχνουμε 30sec από το 1ο πέρασμα, ενώ
το αυτοκίνητο φρενάρει αισθητά καλύτερα και παίζει λιγότερες κωλιές στις αριστερές!
Προχωράμε για την Ασκοί-Αβδού και όσο περιμένουμε για να πάμε στο ΣΕΧ (Σταθμό Ελέγχου Χρόνου) 6 λεπτά πριν να χτυπήσουμε
χρόνο (καθυστέρηση ή προπορεία επιφέρει ποινή) βλέπουμε ότι το μπροστά αριστερό λάστιχο έχει χάσει τον μισό του αέρα
Αλλάζουμε λάστιχο με ένα 14άρι pirelli p6000 που ήταν η ρεζέρβα του 106GTI ενός φίλου (Τον οποίο τον ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρησή της για τον αγώνα)
και μπαίνουμε στην ειδική.
Ρίχνουμε άλλα 30sec σε αυτή έχοντας 3 semi Toyo888 και το P6000 μπροστά αριστερά!
Τα φρένα στο stop πάλι βγάζανε ντουμάνι τους καπνούς και μας κάνει ο Κτιστάκης (με το 2λιτρο 306)
'φύγετε γρήγορα, έχουν πάρει φωτιά και είναι κατακόκκινα'!
Τηλέφωνο στον Βασίλη πάλι για να αλλάξουμε το μπροστά αριστερό λάστιχο με ένα αγωνιστικό 15άρι pirelli, το οποίο ήταν
αρκετά κάτω από τα μισά της ζωής του, όταν θα μπαίναμε στο service.
Ξεκινάμε χαλαρά για την ειδική AQUA-Καστέλι όπου κινούμαστε σβέλτα με ρυθμό και προσοχή στις κλειστές/φουρκέτες (ξεμούριζε μιας
και το μπλοκέ τράβαγε μονόπατα λόγο καλύτερου ελαστικού δεξιά).
Μετά την διασταύρωση για Καλό Χωριό και 2 στροφές μετά, μας πούλησε το μαμά πιρελάκι και φάγαμε τετάκα, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσουμε πουθενά.
Αφού χάσαμε τόσο χρόνο σε 2-3 στροφές κλειστές που έχει πριν φτάσουμε στην μεγάλη ευθεία της ΕΚΟ πριν το Καστέλι παίξαμε 2-3
παντηλίκια με άσε στο γκάζι, για να το ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος...
Βασικά είδα και ένα γκομενάκι χειροκρόταγε και χαμογελούσε σε ένα παντηλίκι σε μια αριστερή
Τερματίζουμε το Καστέλι και πάμε στο service. Αλλάζουμε το λάστιχο και κατευθυνόμαστε για την υπερειδική στο λιμάνι.
Στην υπερειδική έχουμε την αριστερή-εσωτερική διαδρομή που είναι και πιο στενή και στην δεξιά-ανοιχτή έχουμε το megane kit car του Λίτινα.
Του πέρνουμε την εκκίνηση (έχω γίνει πολύ dragsterάς ) και μετά τον 1ο γύρο του έχουμε ρίξει σχεδόν μισή πίστα
Μας έριξε και μπόλικα παλαμάκια η κερκίδα (ΨΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ) και στον 4ο γύρο (και καλά ηρεμίας) μου
επιτρέπει ο Στέφανος να παίξω, άσε γκάζι, τσαρούχωμα στα φρένα και τιμονιές δώσαν και πείρανε για να πετάει κώλους και να γελάσουμε.
Τερματίζουμε το ' 29ο Rally Κρήτης “SEAT-Ergocar” ' κατάκοποι και με όλες τις ατυχίες που είχαμε 2οι στη Ν και 17 ή 18 γενικής.
Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά όσους ήρθαν να μας δούνε αλλά πάνω από όλα
ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ που έτρεξε για να ετοιμαστεί το αυτοκίνητο και τον έχω βαφτήσει πλέον manager και έτρεχε
για ότι χρειαζόταν και να συνενοηθεί στα service
και
ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΑΣΥΡΗ για την άμεση αντίδραση του στο service και την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφερε
και μας προσφέρει, μαζί και τα παιδιά που τον βοήθησαν.Σας ευχαριστώ όλους και προσβλέπουμε με αγωνία για το επόμενο rally.
Γιώργος Καρτάκης - SAXOstudent -
αγωνιώδης ο αγώνας ! αυτά θα έχεις να θυμάσαι όμως
-
καλήμερα και από μένα αν και δεν είναι με τόσο βροχή.
εγώ έχω να πω πως ο αγώνας ήταν καταπληκτικός χωρίς καθυστέρησης και άλλες βλακιες και ο κόσμος δεν βαρέθηκε. -
Mπραβο ρε Γιωργακι ιστορια...Να τη λες και στα εγγονια σου..Κριμα που μας τη χαλασε ο καιρος το Σαβατο,θα ηταν καταπληκτικο τελειωμενο το παραλληλοδρομιο.Αντε και στην αλλη με καλο..
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν να μας παρακολουθήσουν και να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους Αλυγιζάκη-Γονάκη για την 1ια στην Ν.ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
Συγχαρητήρια και στον ΑΟΚ, αλλά και στα παιδιά από τις άλλες λέσχες που επάνδρωσαν τις Ε.Δ. κάνοντας καλή δουλειά και συνετέλεσαν στην ομαλή ροή του αγώνα.
Και η ιδέα της διπλής διαδρομής πολύ καλή, με μοναδικό παράπονο την απαράδεκτη οριοθέτηση που εκτός από πρόχειρη και επικίνδυνη, δεν άντεξε ούτε στον αέρα, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η πρώτη Super Ε.Δ...
Oσο για τον αγώνα μας , μόνο καλά λόγια έχω να πώ για τον Λευτέρη (Αλυγιζάκη) που παρά την πρώτη του χρονιά στα βουνά, και την πρώτη επαφή με Ράλλυ Κρήτης οδήγησε πολύ σωστά και γρήγορα το Nissan NOTE του ομώνυμου θεσμού, το οποίο είναι κατηγορίας Ν/2 και πέραν της ανάρτησης, του κοντού διαφορικού και του εξοπλισμού ασφαλείας, δεν διαφέρει από ένα απλό ΝΟΤΕ που κυκλοφορεί στο δρόμο.
Χαρά και τιμή μου λοιπόν που με εμπιστέυθηκε ο Λευτέρης για αυτό τον αγώνα, και με ικανοποίησε που δε χάθηκα πουθενα μιας και αυτός μου ενέπνεε την απαραίτητη εμπιστοσύνη να δουλέψουμε σωστά.
Τελικά η επιλογή μας σε πολλά σημεία να φυλάξουμε το αυτοκίνητο , (αφου το CUP στο οποίο συμμετέχει δεν έχει τελειώσει) μας οδηγησε στην ράμπα του τερματισμού , και στην 1η θέση της Ν και την 11η Γενικής , χάρην και στις ατυχίες κάποιων συναθλητών μας.
Το αυτοκίνητο υποστηρίζεται από τη Nissan Ρεθύμνου AL-MA cars - ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ
και χορηγοί είναι οι ANEK LINES, Πρατήριο καυσίμων BP ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και CRN.gr -
Να δώσω και εγώ τα εύσημα στους διοργανωτές αλλά να γκρινίαξω και λίγο. Σε ορισμένα σημεία είχαν μπει μπαριέρες άθλιας ποιότητας, πρόχειρα μπηγμένες στο σκέτο χώμα οι βάσεις τους και στερεωμένες με ένα μόνο περτσίνι!!! Αλίμονο σε όποιον έπεφτε επάνω τους. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω αυτή που είχε τοποθετηθεί κοντά στη διασταύρωση με άνω Γούβες στην ειδική του Καστελίου.
Γιώργο δεν ξέρω αν ο φίλος με το Renault είχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα αλλά τις ειδικές τις πέρασε περπατώντας!!!
-
Mr. Kartakis η αφήγησή σου, όλα τα λεφτά! (ειδικά εκεί με το γκομενάκι!) Αυτό ακριβώς είναι ενα ραλλυ! Συνεχής και αδιάκοπος αγώνας για την ράμπα του Τερματισμού!
Μπράβο σε όλα τα πληρώματα και ευχομαι του χρόνου να είναι καλά ξανά να βρίσκονται εκεί!
Παρακολούθησα δυστυχώς μόνο την 1η Ειδική (Σούπερ Ειδική), που δεν τελείωσε κιόλας! Μπορώ να πώ οτι έμεινα κατενθουσιασμένη με το σόου των αυτοκινήτων, και μπορώ να πώ και οτι σαν 'οργάνωση' ήταν πολύ καλή... Μια χαρά οι κερκιδούλες, άνετο πάρκινγκ για τους θεατές...ολα μια χαρά μου φάνηκαν! Ισως βέβαια να επρεπε να είχαν προνοήσει τον κακό καιρο, να στηρίξουν λίγο τις κορίνες, και αυτο με την αψίδα της εκκίνησης, πολύ επικίνδυνο, ρε παιδιά! Τελως πάντων, εμένα μ'αρεσαν όσα είδα!
Δεν μπορεσα να παρακολουθήσω αλλη ειδική αν και είχα σκοπο να παω στο Καστέλλι που το επανδρωνε η ΑΛΑ Χανιων! Παρακοιμήθηκα όμως...
Θα γίνω οφ τοπικ αν ζητήσω απο δω να μου πεί καποιος αν ξέρει εναν τυπά με ενα κοκκινο Fiat Barchetta και κάνει παρέα με εναν άλλο τύπο με ενα κόκκινο Punto? Ραλλιάριδες και οι δύο, για αυτό το ρωτάω εδώ...(πόσα κόκκινα μπαρτσετα εχετε στο Ηράκλειο;Εμείς μετρημένα 2 παντως) Θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί!!! Στείλτε μου πμ, και εγώ 'ξιά μου'!!!
Ξαναγυρίζω στο θέμα μας...
Καταπληκτικά περάσματα όλοι τους, όμως ξεχώρισα τον Ορφανουδάκη που για αλλη μια φορά έδειξε την ικανότητά του στην τριγωνο-γεωμετρία! Ωραίος και ο Παπαδοκωνσταντακης κ γενικά όλα τα 'θηρία'...
Όλα μ'αρεσαν, ακουσα και πολύ καλά λόγια απο πολλούς, Μπράβο στην Λέσχη, μπράβο και στις υπόλοιπες Λέσχες που σίγουρα συνετέλεσαν καθοριστικά σ'αυτή τη διοργάνωση και στους αγωνιζόμενους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Στους άτυχους θα πώ 'στην επόμενη' καλύτερα! Άλλωστε σε τέτοιους αγώνες κανείς δεν μπορεί να ξέρει...
'Και εις άλλα με υγεία!'
-
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια παιδιά και εύχομαι Γιώργο-gonakinen
την επόμενη φορά να είμαστε περισσότερο τυχεροί για να 'παίξουμε'
μεταξύ μας Μάλλον καλύτερα θα σε πάρω συνοδηγό για να μη μου
κάνεις βουντού πάλι -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=13242&race_id=0
Νικητές στην ομάδα Ν’ και 11οι στη γενική κατάταξη ήταν οι Λευτέρης Αλυγιζάκης – Γιώργος Γονάκης με Nissan Note
Aγώνες στην Κρήτη...