-
Στη σελίδα ψηφοδέλτιο του περιοδικού αυτόν τον μήνα έχει προστεθεί και το Honda type R (από τη βιασύνη έφαγαν ακόμα και τη λέξη civic).
Γιατί βρε παιδιά, επειδή έγινε μια πρώτη παρουσίαση στο περιοδικό;
Στη χώρα μας ούτε έχει έρθει ούτε έχει δοκιμαστεί.
Άδικο και για το αυτοκίνητο αλλά περισσότερο για το περιοδικό. Προσωπικά δε με έχει συνηθίσει σε τέτοιες κολοτούμπες.(Γνωστό το 'κόλλημα' μου με τη Honda αλλά πιστέψτε με το ίδιο θα έγραφα για οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο έμπαινε 'τσόντα' στο διαγωνισμό από το δεύτερο 'ψηφοδέλτιο')
-
Γιατί έχει έρθει/δοκιμαστεί το corsa opc;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
http://www.autocar.co.uk/VideosWallpapers/Video.aspx?AR=224261&Mode=BΔείτε ένα ενδιαφέρον βιντεάκι επί του θέματος.
Edit: μόλις το είδα κι εγώ. Είμαι σίγουρος πως αν οι ίδιοι οδηγοί οδηγούσαν τα ίδια αυτοκίνητα σε ελληνικούς δρόμους και όχι στη ΜΒ, θα είχαν φτάσει σε διαφορετικά συμπεράσματα. Ή μήπως όχι?
Εντάξει αυτοί βγάζουν το τουρμπάτο μεγκάν πρώτο. Δεν έχω οδηγήσει το σπορ αλλά το 1.6 είχε κάποια μειονεκτήματα που θα μου απαγόρευαν να το βάλω ως πρωτό όπως το μέτριο κιβώτιο και η κακή εργονομία. Βέβαια ήταν το πιο γρήγορο στην πίστα (άουντι εξαιρουμένου) και μάλλον βάσει αυτού το ψηφίσαν...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατί έχει έρθει/δοκιμαστεί το corsa opc;γι αυτό βάλαν και τo honda.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γιατί έχει έρθει/δοκιμαστεί το corsa opc;
γι αυτό βάλαν και τo honda.
Για να μη τα έχουμε του χρόνου και μας πιάνουν θέσεις από αυτά που πρέπει να υπάρχουν στη ψηφοφορία.
Τουλάχιστον το Opel δε ξεκινά την 'αναμέτρηση' με χάντικαπ ενός μηνός. -
πειτε το ευθεως βρε οτι προκειται περι συνομοσιας, τι φοβαστε, μη σας κανουν BAN???
-
μινι κουπερ ψηφισα..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πειτε το ευθεως βρε οτι προκειται περι συνομοσιας, τι φοβαστε, μη σας κανουν BAN???Εγώ δεν υποννοώ κάτι τέτοιο. Απλά πιστεύω ότι αναγνώρισαν το λάθος τους. Ή θα έπρεπε και τα 2 να πάνε για του χρόνου ή και τα 2 φέτος.
Ειδικά αφού η ψηφοφορία θα γίνει επιτόπου, στην εκδήλωση, δεν παίζει ρόλο και ο ένας μήνας διαφορά. Μικρό το κακό.
-
Στη δικια μας ψηφοφορία πάντως,το ρενω είναι ξεκάθαρος νικητης
-
Είναι προφανές ότι είναι λάθος!
-
τα νέα για το νέο type R είναι κακά, τουλάχιστον από τα ξένα περιοδικά.
Ο πίσω άξονας έχει κάνει το θαύμα του σε συνδυασμό με την κακή αίσθηση του τιμονιού, τις πιο χαλαρές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και την κακή πρόσφυση.
|Τώρα πια δεν τίθεται θέμα (θεωρητικά γιατί δεν έχω οδηγήσει)
Clio από ατμόσφαιρα ή Focus ST από υπερτροφοδότηση με το δεύτερο να παίρνει την ψήφο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στη δικια μας ψηφοφορία πάντως,το ρενω είναι ξεκάθαρος νικητηςκι όπως συμβαίνει με τα αυτοκίνητα που προτιμά το φόρουμ, άλλο θα βγει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στη δικια μας ψηφοφορία πάντως,το ρενω είναι ξεκάθαρος νικητης
κι όπως συμβαίνει με τα αυτοκίνητα που προτιμά το φόρουμ, άλλο θα βγει
Αυτο δεν αποτελει εκπληξη,μιας και σε αυτοκινητιστικά φόρουμς θα συχνάζουν ως επι το πλείστον άτομα με περισσότερο καθαρόαιμη φιλοσοφία από όσο του μεσου όρου των αναγνωστων των περιοδικών.
Αν είναι ετσι όπως το φανταζομαι,τοτε,νατην η διαφορα στην ψηφοφορία.κανονικά επρεπε να έχει δύο ψηφοφορίες το θέμα.Μία για το ποιό αυτοκίνητο θεωρούμε πώς αξίζει τον τίτλο,και μια για το ποιο θα πάρει τελικα τον τίτλο.
Στην πρωτη απάντησα ότι αξίζει το κλιό,στη δεύτερη θα απαντούσα πως θα κέρδιζε τον τίτλο το λεόν
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πειτε το ευθεως βρε οτι προκειται περι συνομοσιας, τι φοβαστε, μη σας κανουν BAN???Αυτό κατάλαβες βρε Σπύρο;
-
Πάντως στην χρόνια ενασχόλησή μου με τα αυτοκίνητα (όχι ώς δοκιμαστής πάντως) είναι απο τις σπάνειες φορές που το Αγγλικό περιοδικό ΑUTOCAR βγάζει σε ένα τόσο μεγάλο και σύμφονα με τα λεγόμενά τους εξαντλητικό και περιεκτικό τέστ στην πρώτη τριάδα καί τα 2 ρενώ με 1ο το megane!!!Σε όσα τέστ έχω διαβασει στο παρελθόν απο το ένλόγω περιοδικό πάντα υποτιμούσε την ρενώ σε τελικό συμπέρασμα κριτικής των αυτο/των και άν θυμάμε καλά στο πρώτο clio sport με τα 187ps πριν λίγα χρόνια η κριτική του ήταν κακή και ανασκέβασαν κάπως τα λεγόμενα τους στο συγκεκριμενο clio μετά απο λίγο καιρό!!!.Με εκπλήσει που κάποιοι 'ειδικοί' τελικώς κατέταξαν με θάρος 1ο το megane rs και 3ο το clio rs,ανάμεσα σε τόσο σοβαρους αντιπαλους.......
GTi της χρονιάς - Μέγαρα 22/04/2007