-
Τελικα εβαλα αναρτηση φιλοι μου eibach, koni και προχωρησα και σε προσθηκη intake custom με ΗΚS μανιταρι. Επισης αυτη τη στιγμη βαζω samco kit σε μπλε, προγραμμα αυξησης πιεσης, μεγαλυτερη αντλια καυσιμου, τελικο HKS και σινεμπλοκ πλυουρεθανης Powerflex...Aυτα προς το παρον γιατι εχω ξεμεινει και απο λεφτα...stay tuned...
-
Τελικα εβαλα αναρτηση φιλοι μου eibach, koni και προχωρησα και σε προσθηκη intake custom με ΗΚS μανιταρι. Επισης αυτη τη στιγμη βαζω samco kit σε μπλε, προγραμμα αυξησης πιεσης, μεγαλυτερη αντλια καυσιμου, τελικο HKS και σινεμπλοκ πλυουρεθανης Powerflex...Aυτα προς το παρον γιατι εχω ξεμεινει και απο λεφτα...stay tuned...
-
-
Τι μπάχαλο είναι αυτό, κάπως έτσι είναι το πλυντήριο μου από πίσω.
-
Αυτα είναι!
Αντε με γεια..... (και στα δικα μας )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αυτα είναι!Αντε με γεια..... (και στα δικα μας )
Eυχαριστω και στα δικα σου ευχομαι....Εχω ειλικρινα παθει πλακα...πριν λιγες το πηρα παλι και δεν μπορω να διανοηθω ποσα αλογα εχω φορτωσει μονο με βελτιωση 1ου σταδιου..Τη δευτερα απογαπευμα θα παω για δυναμομετρηση και για να δω για μπαρομετρα...
Ξερει κανεις ποσο κανει η κονσολιτσα του Sti σκετη για να αγορασω δικα μου οργανακια??
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
καλοριζικο δικε μου κ καλα πλαγιλικια.
για βελτιωση θα σου σuνιστουσα το scooby.grΕυχαριστω φιλε Νασο... Ουτως η αλλως θα σταματησω να συχναζω πια εδω...Το κλιμα εγινε πολυ βαρυ κ γω ειμαι ελαφρυς πολυ....
-
για βελτιωση θα σου σuνιστουσα το scooby.grΕυχαριστω φιλε Νασο... Ουτως η αλλως θα σταματησω να συχναζω πια εδω...Το κλιμα εγινε πολυ βαρυ κ γω ειμαι ελαφρυς πολυ....
ε δεν ειναι αναγκη να ρχεσαι με ολα τα αλογα.εγω εδω λογου χαριν χρησιμοποιω καμια 150 αλογα κ μονο οταν βαρενει το κλιμα φερνω τις ενισχυσεις.
σωστοςςςςςςςςςςς
-
ε δεν ειναι αναγκη να ρχεσαι με ολα τα αλογα.εγω εδω λογου χαριν χρησιμοποιω καμια 150 αλογα κ μονο οταν βαρενει το κλιμα φερνω τις ενισχυσεις.
Αρα εγω ειμαι 'γυμνος' εδω μεσα... Κατσε να φερω τα 'παιδια' μετα...
Καλοριζικο Τυχαιε...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Δηλαδή εμάς μας είχες μόνο όσο είχες λίγα άλογα ρε συ Ράντομ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δηλαδή εμάς μας είχες μόνο όσο είχες λίγα άλογα ρε συ Ράντομ?
οχι φιλε κουκ ουτως η αλλως ειχα η μαλλον εχω και 170ατια κορεατικα Το θεμα ειναι αλλο...και δυστυχως το ξερεις οτι πολλοι ενοχλουνται απο την παρουσια μου εδω μεσα και προσπαθουν σε οποιοδηποτε ποστ και ας ειναι και σοβαρο να με χλευασουν και να δημιουργησουν προβλημα για να κλειδωθει το τοπικ μου..
Προσανατολιζομαι να εγγραφω με αλλο ονομα και να ειναι ολα οκ, ωστε να ειμαι αποδεκτος.. εχω βαρια γλωσσα ο κακκομοιρης και ολα αυτα γιατι ειμαι πωρωμενος με τα ασιατικα αμαξια....λες και κανενας αλλος εδω μεσα δεν ειναι πωρωμενος με αλλη ρατσα αμαξιων...
-
Προσωπικά, μου αρέσει να είμαι 'αποδεκτός', από ανθρώπους που εκτιμώ.
Δεν είναι δυνατόν να προσπαθεί κάποιος να είναι αποδεκτός από όλους! -
Ράντομ σ αγαπάμε ρε! Καλύτερα βεβαια να έγραφες και καμμιά καινούρια ιστορία
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
οχι φιλε κουκ ουτως η αλλως ειχα η μαλλον εχω και 170ατια κορεατικα Το θεμα ειναι αλλο...και δυστυχως το ξερεις οτι πολλοι ενοχλουνται απο την παρουσια μου εδω μεσα και προσπαθουν σε οποιοδηποτε ποστ και ας ειναι και σοβαρο να με χλευασουν και να δημιουργησουν προβλημα για να κλειδωθει το τοπικ μου..
Προσανατολιζομαι να εγγραφω με αλλο ονομα και να ειναι ολα οκ, ωστε να ειμαι αποδεκτος.. εχω βαρια γλωσσα ο κακκομοιρης και ολα αυτα γιατι ειμαι πωρωμενος με τα ασιατικα αμαξια....λες και κανενας αλλος εδω μεσα δεν ειναι πωρωμενος με αλλη ρατσα αμαξιων...
Δεν νομίζω να θέλει να σε διώξει κανένας, προσωπικά έχω γελάσει ΠΟΛΛΕΣ φορές με τ' αστεία σου (συμπεριλαμβάνω στα αστεία και κάποιες κριτικές για τα ...Hyundai βέβαια )!
Ούτε είναι κακό να είσαι πορωμένος με κάποια αυτοκίνητα, όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας! Απλά πχ αν βγω εγώ και πω πως η Lancia Beta ήταν τόσο καλή που θα έσβηνε από προσώπου γης το Golf θα σήκωνε πολύ δούλεμα η υπόθεση!
Ετσι κι εσύ αν πεις ποτέ πως το Hyundai Excel ήταν ...μέγιστο τεχνολογικό βήμα ή πως το SantaFe σου είναι καλύτερο από Cayenne ή Range Rover Sport ....εεεεε....σε τρώει ο κωλαράκος σου κι εσένα!
Κατά τ' άλλα, με γεια και με χαρά το Scooby, προσπάθησε να το κρατήσεις μακριά από αυστραλοποίηση όμως ΟΚ; Και μην το παρακάνεις στις μοντίφες!
Random for president!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ουτως η αλλως θα σταματησω να συχναζω πια εδω...Το κλιμα εγινε πολυ βαρυ κ γω ειμαι ελαφρυς πολυ....Ρε συ ραντομ, εσυ φλωρεψες!
Που ειναι καμμια ιστοριουλα, καμμια περιεργη φωτο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά, μου αρέσει να είμαι 'αποδεκτός', από ανθρώπους που εκτιμώ.Σωστότατο. Οι υπόλοιποι να πάνε να κουρεύονται.
Ραντομίξ άσε τις αποχωρήσεις και τα νέα ονόματα (έχεις τρόπο γραφής που θα σε καταλάβουν αρκετοί ακόμα κι αν μπεις με νέο όνομα) και προχώρα.
Από αρκετούς έχει περάσει η ιδέα της αποχώρησης. Αλλά αν το καλοσκεφτείς γιατί να φύγεις;
Για να αφήσεις όλους αυτούς που εννοείς χωρίς αντίλογο; -
ευχαριστω παιδια...Εστω και για ολιγους που με πανε θα μεινω..κ θα γραψω και ιστοριες οι οποιες ειναι παρα πολλες και καταιγιστικες...
Καλυτερα να μην αλλα και να συνεχισω να γραφω...
Παντως και εγω σας εκτιμω οσους με εκτιματε.....
-
Εγω σε εκτιμω επειδη εχεις Ιμπρεζα.Αν εμενες με το made in korea θα σε εβριζα..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ευχαριστω παιδια...Εστω και για ολιγους που με πανε θα μεινω..κ θα γραψω και ιστοριες οι οποιες ειναι παρα πολλες και καταιγιστικες...Καλυτερα να μην αλλα και να συνεχισω να γραφω...
Παντως και εγω σας εκτιμω οσους με εκτιματε.....
Ρε συ, μην μασάς. Σε δημόσιο φόρουμ είσαι, δεν γίνεται να είσαι αρεστός σε όλους. Μόνο κάτι φρούληδες το προσπαθούν αυτό. Και ο πάσχος.
Όσοι σε πάμε, χαρά μας και χαρά σου. Τους υπολοίπους, στα μπολίνια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε συ, μην μασάς. Σε δημόσιο φόρουμ είσαι, δεν γίνεται να είσαι αρεστός σε όλους. Μόνο κάτι φρούληδες το προσπαθούν αυτό. Και ο πάσχος.
Αφου με συμπαθεις εσυ μου φτανει..
ΦΙΛΤΡΟ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΕΞΑΤΜΙΣΗ...