Feb 2, 2007, 5:06 PM

Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:

Ναι φιλε μου εχω οδηγησει πολλα αυτοκινητα με esp και μαλιστα και μεσα σε πιστα που φτανεις και πιο ευκολα στα ορια.
Αν εχεις συνηθισει να στριβεις πριν την στροφη, πλασαροντας θα αγορασεις οικοπεδο.
Αν απλα μουριασει και εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος θα επεμβει θα σε φρεναρει καταλληλα και δεν θα πας για βρουβες.
Αν το αυτοκινητο σου ειναι καλοστημενο πρακτικα δεν το εχεις αναγκη.
fool proof συστημα και δεν αναιρει τους νομους της φυσικης.
Δεν δουλευει σαν τα auto braking/auto cornering σαν τα παιχνιδια εξομοιωσης.
Και δυστυχως εκει που θα το ηθελα πιο πολυ, σε συνθηκες που ο δρομος γλιστραει, αν χασεις τον ελεγχο (κυριως του κωλου) για χ/ψ/ζ λογους δεν μπορει να κανει τιποτα.
Προσφατα μαλιστα γνωστος με audi προσπαθωντας να αποφυγει μετωπικη σε επαρχιακο δρομο, εκοψε τιμονι δεξια(οχι πολυ μιας και ειχε και βουνο διπλα του) και τσιμπησε φρενα και δεν θυμαται κανεις ποσα τετακε εφερε πριν σκασει στην μπαριερα.εριχνε χιονονερο και ειχε 1 βαθμο κελσιου και δεν πηγαινει πανω απο 60.
ΥΓ δεν νομιζω οτι εχω καμια σχεση με τον Makkinen

Moνο φιλε μου μην βρεθεις απεναντι μου...Αυτο προσευχομαι...

Τι διαβαζω ωρες ωρες...

Ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω...Ας το αφησω εδω και ας φορεσω το κρανος μου...

θα σου απαντουσα οπως σου αξιζει, αλλα ουτε τον χρονο μου αξιζεις ουτε θελω να ξεκινησω ανουσιες για μενα διαμαχες, ουτε να χαλασω αλλο το ποστ του παιδιου. κατσε με την εξυπναδα σου, βαλε και την περικεφαλαια σου και κανε ευχες.

Σε αυτη τη περιπτωση ομως ουτε το καλοστημενο αυτοκινητο ουτε ο Σουμι μπορει να κανει τιποτα...

μα ακριβως αυτο λεω, οτι δεν ειναι πανακεια

ουτε οι μοναδικοι τροποι για να στριψεις ειναι πλασαρισμα ή μουριασμα.

μα τοτε δεν θα το χρειαστεις? αν πηγαινεις νορμαλ και δεν συμβει κατι απροοπτο και δεν ξεπερασεις με οποιονδηποτε τροπο τα ορια προσφυσης ΔΕΝ το χρειαζεσαι.