-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καλιο αργά παρά ποτεπως γίνεται στην ελλάδα να βλέπουμε ξεπεσμένα πράγματα και να τα χρυσοπληρώνουμε
ισως επειδη ειμαστε
γι'αυτο και η συναυλια των beastie στη γερμανια ειχε 40 ευρω -
Θα ερθουν οι Placebo στην Θεσσαλονικη στην Μονη Λαζαριστων με 45 εισητηριο αλλα δεν θυμαμαι ποτε
Edit: 13/06
-
smashing pumpkins
manic street preachers
kasabianterra vibe 29 αυγουστου
εισιτηρια: 80 , 70 και 50 ευρω -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εισιτηρια: 80 , 70 και 50 ευρω
Δεν πειράζει, θα πηγαίνουμε σιγά σιγά και θα τα βγάλουμε από τις βενζίνες
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
smashing pumpkins
manic street preachers
εισιτηρια: 80 , 70 και 50 ευρωΚαι εξεταστική
-
Οι Μανικς ειναι σουπερ. Σημαιες της Κουβας παραμασχαλα και βουρ.
Ξερει κανεις ποσο εχουν οι Waterboys και που παιζει (και με ποσο) η Ντολορες;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
smashing pumpkins
manic street preachers
εισιτηρια: 80 , 70 και 50 ευρωΚαι 100 ευρώ να ητανε πάλι θα τα έσκαγα (τρελός έρωτας οι Pumpkins...)
-
Η Ντολόρες νομίζω Gi theater λογικά κανα 40αρι. Δεν έδωσα και ιδιαίτερη βάση την είδα στα νιάτα της με τους Cranberries. Δεν μου κάνει κλικ να πάω να την δώ live μόνη της...Άσε που από το cd της δεν ενθουσιάστηκα κι όλας.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι Μανικς ειναι σουπερ. Σημαιες της Κουβας παραμασχαλα και βουρ.Ξερει κανεις ποσο εχουν οι Waterboys και που παιζει (και με ποσο) η Ντολορες;
Για τα Νερόπαιδα λέει 30, 35/40. Παίζουν στο Principal. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβα!
Η Ντολόρες παίζει στη Μονή Λαζαριστών. Για τιμές μια απ' τα ίδια.
Αυτά σύμφωνα με το:
http://www.rocking.gr/livedates.php -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι Μανικς ειναι σουπερ. Σημαιες της Κουβας παραμασχαλα και βουρ.
Ξερει κανεις ποσο εχουν οι Waterboys και που παιζει (και με ποσο) η Ντολορες;
Για τα Νερόπαιδα λέει 30, 35/40. Παίζουν στο Principal. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβα!
Η Ντολόρες παίζει στη Μονή Λαζαριστών. Για τιμές μια απ' τα ίδια.
Αυτά σύμφωνα με το:
http://www.rocking.gr/livedates.phpΜονή Λαζαριστών...Καινούργια μόδα και αυτή...
-
Τουλάχιστον θα είναι sold out.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
... την είδα στα νιάτα της με τους Cranberries.αν ήξερα τι κατάληξη θα είχε εκείνο το ματς (quiz: ποιο ματς;) θα ερχόμουν κι εγώ να δω τους Cranberries
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
... την είδα στα νιάτα της με τους Cranberries.
αν ήξερα τι κατάληξη θα είχε εκείνο το ματς (quiz: ποιο ματς;) θα ερχόμουν κι εγώ να δω τους Cranberries
Iταλία - Γαλλία, τελικός Euro2000.
Πρόλαβα να φτάσω σπίτι για να δώ το τέλος και να πανηγυρίσω
Ήταν μια φανταστική συναυλία πάντως, πραγματικά δεν την περιμένα τόσο καλή -
Αθηνα και Θεσ/νικη μονοπωλουν τις αφιξεις 'γκρουπακίων' της 'Rock' και οχι μονο μουσικης σκηνης. Καμμια φορα ομως απο σποντα ολο και κατι καλο ερχεται και στα μερη μας.
Χθες το βραδυ λοιπον μια πολυ ομορφη βραδια με τους Waterboys δηλαδη το συγκροτημα του Mike Scott.
Ηξερα λιγα πραγματα μεχρι χθες, οτι δηλαδη ο τυπος αυτος βασικα ειναι ο 'ιδιοκτητης' του γκρουπ, γραφει ολα τα τραγουδια, προσλαμβανει και απολυει μουσικους οποτε θελει.
Απο τραγουδια ηξερα μονο δυο.
'Fisherman's blues' και 'Hole of the Moon'
Ομως στις δυο ωρες που επαιξαν, με μαγεψαν κυριολεκτικα, ειδικα με τα τραγουδια του πιο προσφατου αλμπουμ του(ς)
Το 'Τεχνοπολις' γεμισε ασφυκτικα απο 1000 ατομα, τοσα χωρουσε το θεατρακι που ελεβε χωρα η συναυλια.Ομορφη βραδυα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αθηνα και Θεσ/νικη μονοπωλουν τις αφιξεις 'γκρουπακίων' της 'Rock' και οχι μονο μουσικης σκηνης.Ομορφη βραδυα.
ελα τωρα που παραπονιεσαι, ερχονται και οι Jethro Tull
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Αθηνα και Θεσ/νικη μονοπωλουν τις αφιξεις 'γκρουπακίων' της 'Rock' και οχι μονο μουσικης σκηνης.
Ομορφη βραδυα.
ελα τωρα που παραπονιεσαι, ερχονται και οι Jethro Tull
-
Χτες έπεσε ξαφνικά στο τραπέζι η ιδέα...'Ψήνεσαι για Waterboys????'
'Ναι ρε αλλά στο Principal, να είμαστε μέσα...και 40 ευρώ ξέρω γώ', η απάντηση μου. Τελικά είπα το μεγάλο ΝΑΙ. Και να 'μαστε λοιπόν στο Principal μια παρέα 6 ατόμων να αναρωτιόμαστε αν θα γεμίσει ή όχι...Τελικά παρά το μάλλον τσιμπημένο εισητήριο είχε αρκετό κόσμο δεν γέμισε και τίγκα βέβαια αλλά ίσως να ήταν και καλύτερα. H συναυλία ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, ίσως να έφταιγε οτι οι διοργανωτές είχαν φέρει και μεταφράστρια για να μεταφράσει τα πρώτα λόγια του Μike Scott που έδειχνε ψιλοτρακαρισμένος από το όλο σκηνικό με την μεταφράστρια...Τέλος πάντων η συναυλία ξεκίνησε σιγά σιγά ο χώρος ζεστάθηκε και μέχρι το τέλος γινόταν ο πανικός. Μετά το 2ο encore και παρόλο που άναψαν τα φώτα συνεχίζαμε να φωνάζουμε οτι θέλουμε κι άλλο...Αφού το σκέφτηκε λίγο και συννενοήθηκε και με τους υπόλοιπους είχαμε και το 3ο μας encore
Tελικά αυτές οι μπάντες σε μικρούς χώρους ( οπου έχεις την δυνατότητα μιας πιο άμμεσης επικοινωνίας με το κοινό σου και το κοινό σου με σένα ) είναι όλα τα λεφτά εαν και εφόσον δεν κάνουν αρπαχτή.
Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα ( και κάτι μου λέει οτι έτσι θα γίνει ) στην πόλη μας
http://www.youtube.com/watch?v=HptWrEoZ ... ed&search= -
Το Principal που ακριβώς είναι; Οδηγίες κανείς;
-
μετα το αεροδρομιο πριν την ανηφορα της καρδιας σοτ δεξι χερι..
ειναι σχετικα μικρο...εκει ειχα δει τους ΚΟΡΝ..
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Το Principal που ακριβώς είναι; Οδηγίες κανείς;Πας από τον δρόμο της Χαλκιδικής. Στον κόμβο του Ρυσίου στρίβεις δεξιά ( ήδη θα έχεις δει πινακίδα του μαγαζιού ) και ακολουθείς τις πινακίδες του μαγαζιού.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014