-
Στην Cosmote δουλεύεις?
-
Ο Χατζητέτοιος δεν είναι ούτε κακός συνθέτης, ούτε κακός perfomer. Ιν φακτ, είναι πολύ καλός πάνω στη σκηνή. Απλά το όλο σκηνικό έχει καταντήσει αηδία με την υπερπροβολή.
Απορία: να πάω Cesaria Evora ή Jan Garbarek; Παίζουν με απόσταση 2 ημερών μεταξύ τους. Δεν τρελαίνομαι για κανένα απ' τα 2, αλλά είμαι ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ. Ο Jan μου φάνηκε πολύ στατικός και υποτονικός για live, φοβάμαι πως θα βαρεθώ. Η Σεζάρια έχει και πολλούς μουσικούς μαζί της, υπάρχει μια κίνηση, ένα κάτι...
-
SHARING IS CARING .... μερος 2ο
http://live-bootleg.blogspot.com/
http://www.musichole.blogspot.com/
Στο forum των φιλων των Primal Scream υπαρχει topic με συναυλιες ...http://www.theprimalscream.com/smf/index.php?PHPSESSID=48fb1f9b9707e5806058e58aaa5180ee&topic=762.0 ... ξεκινηστε απο την τελευταια σελιδα (19) οπου υπαρχουν πιο πολλες πιθανοτητες για ενεργα link
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
http://live-bootleg.blogspot.com/(etc.)
Ενδιαφερον, αλλα γιατι rapidshare και αηδιες;
Υπαρχουν διαφορα sites με ηχογραφημενες συναυλιες, που κανουν τη 'διανομη' με bittorrent, και μαλιστα χρησιμοποιουν κατα κορον lossless format (π.χ. FLAC).
-
Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε Παρασκευή στο Lord of the Dance και Σάββατο στους Evanescence
To παλέτο του Michael Flately καλό μεν αλλά εαν έχεις δει τον Θεό στο dvd, κατι σου λείπει.
Στους Evaneschence παρόλο που είχε αρκετή ζέστη είχε πολύ κέφι αλλά μόνο για 1 ώρα και 12 λεπτά. Μετά κόντευε να λιποθυμήσει η Amy και την κάναν.
Pas mal
-
Έστω και λίγο καθυστερημένα, οι εντυπώσεις από την πρώτη μέρα του Rockwave. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν αναμφισβήτητα ο Chris Cornell, ο οποίος έκανε ένα φανταστικό σετ γεμάτο ενέργεια και άψογες εκτελέσεις από τα απολύτως καλύτερα κομμάτια των Soundgarden (Spoonman, Outshined, Black Hole Sun, Jesus Christ Pose κλπ) και Audioslave, ενώ έπαιξε μέχρι και κομμάτι από Temple Of The Dog και φυσικά το θεϊκό 'Υou Know My Name' που είναι το θεματικό κομμάτι στο soundtrack του τελευταίου James Bond.
Eπίσης πρέπει να ομολογήσω πως καταυχαριστήθηκα τους Europe αφού μου θύμισαν τα παιδικά μου χρόνια και μου έφυγε και το απωθημένο να δω τον John Norum να παίζει live. Σουρεάλ κατάσταση το 'Rock The Night' (κομματάρα! ) κάτω από τον ζεστό ήλιο, ενώ στο κλείσιμο του σετ με το 'Final Countdown' περίμενα να δω κάπου το Γιαννάκη να σουτάρει τρίποντο και τον Γκάλη να κάνει σπάσιμο της μέσης αποφεύγοντας τον Tempest. Έπος.
Και μετά από όλα αυτά τα καλά, φτάνει η ώρα να δούμε τον Θεό. Η ανυπομονησία στο μάξιμουμ, τρομερές προσδοκίες, για άλλη μια φορά θα έβλεπα ζωντανά τον Robert Plant μετά από εκείνο το απίστευτο, το τρομερό λάιβ στο ΣΕΦ πριν από 16 χρόνια, το 1991. Είχα ετοιμάσει όλες τις δικαιολογίες στο μυαλό μου για τα χρόνια που έχουν περάσει, για τη φωνή που δεν θα μπορούσε να είναι η ίδια με αυτού που στη δεκαετία του '70 κρατούσε το Hammer of the Gods σε κάθε δίσκο και κάθε εμφάνιση. Και διαψεύστηκα! Ήταν ο Robert Plant όπως τον θυμόμουν και όπως τον ήξερα πάντα, πάρα πολύ καλός, έδειξε την κλάση του αποφεύγοντας τις 'κακοτοπιές' και παίζοντας ένα λάιβ που τεχνικά ήταν όντως καλό. Αυτό που δεν περίμενα βέβαια, ήταν να μην τραγουδήσει σχεδόν τίποτα από Zeppelin (ΟΚ δεν είχα την ψευδαίσθηση πως θα τραγουδούσε πάρα πολλά), αλλά να βγει και να τραγουδάει από την αρχή μέχρι το τέλος κάτι που θα το χαρακτήριζα ως 'ινδικό φολκ ροκ', με τραγούδια τα οποία με άφησαν παντελώς αδιάφορο ενώ ακόμα και τα 3-4 Led Zep που έπαιξε στο σύνολο της συναυλίας ήταν κι αυτά διασκευασμένα, σε άλλο τέμπο και άλλη ενορχήστρωση (ινδικό φολκ ροκ ), με ξενέρωσε πάρα πολύ άσχημα! Και να πεις πως έπαιξε και τίποτα τρομερό από Zeppelin, εδώ λέμε από το IV που είναι τίγκα στους ύμνους, πήγε κι έπαιξε και τα τρία κομμάτια που κάνω skip . Going to California ρε πήγες κι έπαιξες; Μisty Mountain Hop και Four Sticks;; Ευτυχώς(;) έπαιξε και το Black Dog, αλλά ήταν τόσο αταίριαστα διασκευασμένο (είχανε αλλάξει το riff , σαν ινδικό φολκ ροκ ακουγότανε) που δε μου έκανε αίσθηση. ΟΚ προφανώς ήθελε να περάσει το μήνυμα 'είμαστε ο Plant και οι Strange Sensation και αυτούς θα δείτε σήμερα, όχι τους Led Zeppelin', αλλά όταν έχεις υπάρξει ο φρόντμαν του μεγαλύτερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών είναι πολύ δύσκολο να σε δεχτεί ο κόσμος σε οποιονδήποτε άλλο ρόλο. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://live-bootleg.blogspot.com/
(etc.)
Ενδιαφερον, αλλα γιατι rapidshare και αηδιες;
Υπαρχουν διαφορα sites με ηχογραφημενες συναυλιες, που κανουν τη 'διανομη' με bittorrent,....
..... sorry αλλα τα torrent μου ειναι εντελως σπαστικα αφου δεν μπορω να εχω συνεχως τον υπολογιστη ανοικτο. Τα site αυτα ανανεονονται σχεδον καθημερινα με συναυλιες που ενδεομενως να εγιναν 'εχθες' και βεβαια δεν εχω ιδεα οτι γινονται
Εκτιμω δηλαδη οτι το δυσκολο δεν ειναι να κατεβασεις τα αρχεια αλλα να μαθεις την υπαρξη της ηχογραφισης
Eπισης με 40 ( νομιζω ) euro εχω αγορασει premium στο rapidshare και κατεβαζω με 210 ...
και μαλιστα χρησιμοποιουν κατα κορον lossless format (π.χ. FLAC).
δεν εχω ιδεα για το συγκεκριμενο format
- ...μου προτεινεις να ψαξω ?
- τι καταληξη εχουν αυτα τα αρχεια
- εχεις να προτεινεις καποιοιν player - mixer - tagger
Thnx in advance
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
..... sorry αλλα τα torrent μου ειναι εντελως σπαστικα αφου δεν μπορω να εχω συνεχως τον υπολογιστη ανοικτο.Δεκτον. Παντως το καλο με τα torrents ειναι οτι σου δινουν την ευκαιρια να συνεισφερεις, βοηθωντας στη διανομη. Δηλαδη, στελνοντας και σε αλλους αυτο που κατεβασες εσυ.
δεν εχω ιδεα για το συγκεκριμενο format
- ...μου προτεινεις να ψαξω ?
Εξαρταται απο το αν προτιμας lossless. Που να ξερω εγω.
- τι καταληξη εχουν αυτα τα αρχεια
Εμμμμ .flac .
- εχεις να προτεινεις καποιοιν player - mixer - tagger
Το codec απλα κατεβαζεις και παιζεις το format που θες στον αγαπημενο σου player. Για player, περι ορεξεως... Εγω χρησιμοποιω κατα περιπτωση audacious, rhythmbox, bmp2, bmpx, easytag, tcpmp, pocket tunes, .... YMMV.
-
Buena Vista Social Club την Πέμπτη που μας πέρασε.
Χλιαροί για να μην πω μέτριοι... -
-
Aπό εχτές στο Terra Vibe
-
Mάνο οι Dream Theater τι έλεγαν??
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Aπό εχτές στο Terra VibeΑ να χαθεις σατυρε!!!
τι ελεγε...?Ο Dio γ@μησε ε?
-
Οι Dream Theater παίξανε φανταστικά και είχανε και τρομερό set list. Τις δύο τελευταίες φορές που τους είδα live δεν μου είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά χτες μπορώ να πω πως ήταν το δεύτερο καλύτερο live τους που έχω δει (πρώτο με διαφορά, ένα το 1995 σε ένα κλαμπάκι του Λονδίνου, μισό από το 'Ρόδον' ήταν).
Ακόμα κι αυτό το live όμως, επισκιάστηκε από τους Sabbath. Ήταν και είναι οι άρχοντες του metal, έκαναν τους (φανταστικούς κατά τα άλλα) Iced Earth να φαντάζουν σα μύγες μπροστά τους. Τεράστιο μέγεθος, τεράστιος ήχος, τεράστιες προσωπικότητες. ΟΚ ο Iommi τα γνωστά, απόλυτα riffs και ντίρλιντρίρλι στα σόλα με άπειρα 'τσαφ' αλλά αυτό τον έκανε πιο πωρωτικό. Ο Geezer Βutler με τον κλασικό, σούπερ παραμορφωμένο ήχο στο μπάσο του να προσθέτει άλλους 10 τόνους βάρος στον ήχο του γκρουπ και ο Dio, αυτή η κοντή ξασμένη σαπακιασμένη κωλόγρια να βγάζει μια φωνάρα που με είχε και απορούσα ακόμα περισσότερο από όλες τις άλλες φορές που τον είδα (κάθε φορά με κάνει και απορώ περισσότερο). Γίγαντας σε σώμα νάνου. Άμα τον δει κανας παπάς θα αποφανθεί πως έχει κάνει συμφωνία με το διάολο.Κατά τα άλλα αρπαχτή ήταν η συναυλία, ξεπερασμένα γκρουπ χωρίς τίποτα να δώσουν, παίζουν οι Celafuldito στο Πάρκο Ελευθερίας, φρέσκος ήχος.
-
Α, να μην ξεχάσω, χάρηκα πολύ που συνάντησα το Χρήστο Δούκα μετά της συζύγου που κατέβηκαν από Θάσο για τη συναυλία. Είμαι σίγουρος πως δεν απογοητεύτηκαν.
-
Για άλλη μια φορά οι Tool θα παίξουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο Terr Vibe στις 6 του Σεπτέμβρη.
-
Ποιοι θα έρθουν σήμερα στο Terra Vibe; Για όποιους το σκέφτονται ακόμα, βάζω το playlist των Metallica για να σταματήσουν να το σκέφτονται, να πάρουν τον κώλο τους και να ξεκουβαληθούν.
Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
Unforgiven
And Justice For All
Memory Remains
Four Horsemen
Bass solo - ORION
Fade to Black
Master of Puppets
BatteryΠάμε 1ο encore!
Sad but True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandmanκαι πάμε 2ο encore!!!!
για όσους θα αντέχουμε ακόμα
Am I Evil
Seek And Destroyκαι ίσως τα:
Welcome Home (Sanitarium)
Leper Messiah1993 RELOADED!!!!!!!!
-
Ο γιός μου είναι εκει από την Κυριακή!!! Κάνει camping και βλέπει συναυλίες ο τσόγλανος!!!
-
Ποιοι θα έρθουν σήμερα στο Terra Vibe; Για όποιους το σκέφτονται ακόμα, βάζω το playlist των Metallica για να σταματήσουν να το σκέφτονται, να πάρουν τον κώλο τους και να ξεκουβαληθούν.Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
Unforgiven
And Justice For All
Memory Remains
Four Horsemen
Bass solo - ORION
Fade to Black
Master of Puppets
BatteryΠάμε 1ο encore!
Sad but True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandmanκαι πάμε 2ο encore!!!!
για όσους θα αντέχουμε ακόμα
Am I Evil
Seek And Destroyκαι ίσως τα:
Welcome Home (Sanitarium)
Leper Messiah1993 RELOADED!!!!!!!!
Μόνο και μόνο την εισαγωγή του ecstasy of gold να ακούσεις τη στιγμή που βγαίνουν ...τελειώνεις...
Καλή διασκέδαση σε όσους έχουν ήδη πάει.Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κατέβουμε αυτή τη φορά.
-
Ποιοι θα έρθουν σήμερα στο Terra Vibe; Για όποιους το σκέφτονται ακόμα, βάζω το playlist των Metallica για να σταματήσουν να το σκέφτονται, να πάρουν τον κώλο τους και να ξεκουβαληθούν.Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
Unforgiven
And Justice For All
Memory Remains
Four Horsemen
Bass solo - ORION
Fade to Black
Master of Puppets
BatteryΠάμε 1ο encore!
Sad but True