-
ειχα πει και στον Γιωργο Λευτερη αλλα δεν μ απαντησε. Αν χρειαζεστε ακομα πες μου.
-
Κυριοι αγωνιζομενοι υπαρχουν νεοτερα ...........
ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΟΑΑ
Ναι , κι εγω τωρα το εμαθα , εντελως τυχαια , απο γραφομενα καποιου πρωην αποστατη του συνδεσμου ( τωρα βεβαια , αλλιως θα τον ελεγε καποιο παλιο απ'τα καλυτερα μελη του ΣΟΑΑ ) , και νυν συνεργατη του .
Μην ανησυχειτε το σπορ ειναι σε καλα χερια , τελειωσαν τα βασανα σας .
Προκειτε περι μεγαλου μεγεθους ηθικου ατομου ,οποτε σε συνεγρασια με τα πιο εξυπνα και αποτελεσματικα μελη του Δ.Σ. θα γινουν ...... παπαδες στο αθλημα .
Περιμενετε και θα δειτε .
-
Σταματα ρε Χριστο, σταματα πια. Εμμονη ιδεα σου εχει γινει. Βρισιδι, βρισιδι, βρισιδι.
Το πολυ το Κυρ ελεησον το βαριεται κι ο Παπας.
Αν διαφωνουμε, ελα να το κουβεντιασουμε. Μ οση υπομονη μ απομενει, διαβασε τις θεσεις μου.- Ο ΣΟΑΑ για μενα ειναι θεσμος, τον σεβομαι.
- Τα προσωπα που τον απαρτιζουν , εχουν κατα καιρους κανει λαθη. Άλλα τα εκτιμώ , άλλα οχι. Το ιδιο κάνουν κι αυτοι με μενα. Δικαιωμα τους και δικαιωμα μου.Σιγουρα παντως, δεν θα εβγαινα ποτε να πω τι μου εχουν πει για σενα.Δεν μου ακουγεται και πολυ λεβεντικο αυτο! Ουτε θα δημοσιευα ενα αποσπασμα ενος γραμματος σου για να σε πολεμησω. Θα δημοσιευα ολο σου το γραμμα,για ναμαι δικαιος κι απροσβλητος.
- Συνεργαζομαι με τον σημερινο Προεδρο του ΔΣ, και δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω τις οποιες προσωπικες διαμαχες και διαφωνιες μεσα σ αυτο το ΔΣ. Απο τα γραφομενα σου, φαινεται πως υπαρχουν, κι η αποκαλυψη τους με οσα γραφεις δεν ωφελουν τον ΣΟΑΑ, οπως νομιζεις.
- Δεν αποδεχομαι την τακτικη 'καταστρεψε για να τα ξαναφτιαξω'. Το εχω ξεκαθαρισει χιλιες φορες. Οι αγωνες πρεπει να ζουν και να βελτιωνονται μεσα απο τη διεξαγωγη τους κι οχι απο την αμφιβολια της νεκραναστασης. Και γι αυτο δουλευω, κι ειναι αληθεια, με αγνωστα αποτελεσματα. Εσυ εχεις αλλη φιλοσοφια. Πρεπει να την εκφραζεις με βρισιες? Αφου τιποτα δεν γινεται και τιποτα δεν σωνεται, γιατι δεν αποσυρεις την ομαδα σου απο τους αγωνες σε ενδειξη διαμαρτυριας?
- Πιστευω σε μια Ομοσπονδια ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ με το Pouvoir sportif παραχωρημενο σ αυτην και μονο, και σε μια ΕΛΠΑ υπευθυνη των διεθνων αγωνων και της διεθνους εκπροσωπησης. Και σε μια ΕΘΕΑ εκλεγμενη απο τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ αυτης της ομοσπονδιας (του αγωνιστικου της ΕΛΠΑ συμπεριλαμβανομενου). Δεν πιστευω στις τρεις ομοσπονδιες, μια για τον καθε αρχηγο, που δεν μπορουν να ομονοησουν κι αποτελουνται απο σωματεια-σφραγιδες, χωρις δραστηριοτητα και μελη.Και δεν εχω ξανακουσει Γενικο Γραμματεα Αθλητισμου να καλει σε συγχωνευση αυτες τις 'ομοσπονδιες' για να τους παρασχει ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, κι αυτες για δικους τους λογους (ποιούς???) να μην ανταποκρινονται. Ψεματα?
Δεν με νοιαζει δηλαδη να φαω το ψωμι κανενος, με νοιαζει να τρωω το ψωμι που βγαζω με τον ιδρωτα μου. Στην εποχη μας, δεν σκοτωνεις για να ζησεις στο σπιτι του νεκρου, μεχρι προτινος αδερφου. Μαχεσαι με χτυπηματα ΠΑΝΩ απο τη μεση. - Δεν πιστευω οτι κανεις που ασχολειται με τους αγωνες, ειναι ηρωας. Οι ηρωες ειναι αλλο πραγμα. Εμεις, η κανουμε το κεφι μας η βγαζουμε τον επιουσιο, αναλογα με τη θεση του ο καθενας.
- Πιστευω (σε αφορα προσωπικα) , οτι οταν καποιος κανει πεναλτυ, ηθελημενα η κατα λαθος , δεν εχει το δικαιωμα να υψωνει φωνη, ουτε να ζηταει αποκρυψη η αποφυγη της τιμωριας. Η ευθυνη ειναι δικη του, ειτε τα γραμμαρια ειναι λιγα, ειτε πολλα, κι ωφειλει να ζηταει συγγνωμη, χωρις να εφαρμοζει το 'φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης'.
κι 8. Πιστευω οτι το ξεκατινιασμα μεταξυ 2 ανθρωπων που αλλοτε διαφωνουσαν κι αλλοτε συμφωνουσαν, αλλα παντοτε ειχαν αγνες προθεσεις για την εξελιξη του σπορ, μονο αυτο το σπορ δεν βοηθαει.
Γι αυτο κι εγω, σ αυτο το διαρκες και διαβλητικο ξεκατινιασμα, δεν προκειται να σ ακολουθησω.
Αντρικια, που διαφωνεις???
-
Στην υποληψη στο προσωπο σου που δεν εχει κανενας απ'αυτους που σε εχουν γνωρισει καλα .
Οτι και να κανουν ανθρωποι με αρρωστημενες αρχες , και ιδεολογια του ανεμου ..... ειναι για τα μπαζα , αποδειξεις εχουμε και προσφατες με αλλους αρχομανεις , υπεροπτες , ο χρονος χανεται με τα πειραματα του καθε ονειροπαρμενου που παιζει εις βαρος του σπορ .
Δειξε τουλαχιστον λιγη σοβαροτητα ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , και σταματα να φερεσε σαν το μαθητουδι που εκανε την πουστια του , και ζηταει απ'τον συμμαθητη να ομολογηση ταχα την αμαρτια του ......
Αντρικια ειπες ? ο αντρισμος δεν μετριεται με το μποΪ......κι εσυ τον εδειξες με ειδικο ποστ , μεγαλε .....Ατομα σαν κι εσενα ουτε θελω να ξαναδω , ουτε να εχω τον οποιοδηποτε διαλογο μαζι τους .τελος.
Θα συνεχισω να ασχολομαι ομως με οτιδηποτε εχει σχεση με το συνδεσμο , και δεν θα αφησω οσο μπορω , να τον εξευτελιζουν ατομα αναξια της ιστοριας του .
Αυτος εισαι .... μια ζωη λογια -που δεν πιστευεις ... και πραξεις , εντελως αναποδα ..
Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα (τον εαυτον σου ), εσυ δεν μου τοπες καποτε οταν φροντιζες για παρτυ σου , εις βαρος αγωνιζομενου για να του φας την χορηγια ? Αρε δυστυχε ....Αρκετα σε απαλαξαμε δεν νομιζεις ?........
-
Ο.Κ. Συνεχισε λοιπον να βριζεις και να συκοφαντεις. Και να χρησιμοποιεις σαν επιχειρηματα, λαθη που καναμε πριν 30 χρονια, νεοι και φουριοζοι τοτε, χιλιοειπωμενα και χιλιοπληρωμενα. Μονο που η ζυγαρια ηταν προχθεσινη, οχι του 1986.
Τελος κι απο μενα. -
Συνεχιζεις ...............
-
Οχι, τελειωσα.
-
βρε κακομοιρε αξιε της φτωχης σου τυχης ανθρωπε, τι σε κανει να πιστευεις οτι αξιζεις κατι? Ο Πλατης εχει την υπομονη να σε διαβαζει και να σου απαντα κρατοντας το χαρακτηρα του και την αξιοπρεπεια του, κατι που δεν ξερεις τι σημαινει...Μεινε στο μαγαζακι σου και μην ασχολεισε, μην μπαινεις εδω αν τοσο πολυ σε χαλαει η ιδεα οτι αλλοι ανθρωποι δουλευουν για την αγαπη τους στο σπορ αυτο...Πλατη συγνωμη για το ξεσπασμα, αλλα το νεαρο της ηλικιας και το οτι στο δικο μου επαγγελαμα τραχαναδες βλεπουμε συχνα, με κανει να μην κρατιεμαι...
Παρτε το χαμπαρι, οι ανθρωποι αυτοι παλευουν για ολους, και λαθη θα κανουν και πραγματα που μπορει να μην σας βολευουν..αλλα τουλαχιστον προσπαθουν
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΟΛΟΚΟΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ...ΡΕ APR BΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΑΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ...ΜΕΣΩ ΝΕΤ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ...ΑΝΤΕ ΠΙΑ!!!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ....ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ Ο Κ.ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ?...ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΟΛΟ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑ.....Σ!...2008 και 2009 παμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
-
Μαλλον εδω δεν εχει αδικο ο Φωντας..
-
Η θέση του Συνδέσμου Οδηγών για την Ομοσπονδία
Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Λεσχών και της ΕΛΠΑ, με θέμα την δημιουργία και σύσταση της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Σε συνέχεια του θέματος, ζητήσαμε την θέση και τις σκέψεις του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, σχετικά με την ενδεχόμενη δημιουργία της Ομοσπονδίας. Η απάντηση ήταν άμεση και σας την παραθέτουμε παρακάτω αυτούσια:
«Ο ΣΟΑΑ θεωρεί ότι φράσεις από την καθημερινότητα των Ελλήνων αγωνιζομένων όπως «δεν υπάρχει άθλημα» ή « ταξιδεύουμε με τον αυτόματο πιλότο» ή «δεν έχει πιο κάτω» αποδίδουν κατά τον πλέον ακριβή τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου.
Αιτία για την τόσο άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο χώρος τα τελευταία χρόνια είναι η ελλιπής και διαβλητή διαχείριση, που είναι απόρροια της έλλειψης του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και διοίκησης του ίδιου του χώρου.
΄Ετσι τα πάντα εναπόκεινται στην διάθεση και την επιλογή του ενός ανδρός, που δεν είναι άλλος από τον για πολλά χρόνια πρόεδρο της ΕΛΠΑ, αφού ακόμη και η λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου είναι σχεδόν τυπική και οι αλλαγές προσώπων κατά καιρούς στη ηγεσία του σπορ το μόνο που κατάφεραν ήταν να καταβαραθρώσουν και να τρενάρουν τις εξελίξεις στο σπορ που αυτό τελικά στηρίχθηκε μόνο στην δυναμική του. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για το δεύτερο δημοφιλέστερο σπορ στον κόσμο!
Ποτέ και κανένας δεν φρόντισε για διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η αρχή του σπορ τα χρήματα τα οποία εμείς οι συμμετέχοντες καταβάλαμε. Ποτέ και κανένας δεν μας γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα χρήματα τα οποία εισέπραξαν από την εκμετάλλευση δικαιωμάτων μας.
Ποτέ και κανένας δεν κατάφερε να μας πείσει για τον ακριβοδίκαιο τρόπο λειτουργίας του στερεώματος των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου με τα ξύλινα πόδια .
Ως εκ τούτου η σύσταση ομοσπονδίας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα αποτελέσει ένα θεσμικό πλαίσιο το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να εγγυηθεί την θετική πορεία του χώρου.
΄Εχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων αυτοκινήτου θα πρέπει να εκπροσωπούνται, να συμμετέχουν με την εμπειρία τους στην διαμόρφωση προτάσεων και την λήψη αποφάσεων , γεγονότα τα οποία εκτός των άλλων θα συντελέσουν και στην αποκατάσταση της ελάχιστης εμπιστοσύνης μεταξύ οδηγών και διοργανωτών δημιουργώντας έτσι το περιβάλλον μέσω της θεσμικής θωράκισης για όσο το δυνατόν αξιοκρατικότερη και δίκαιη διαχείριση του σπορ.
Αυτή η συμμετοχή επιτυγχάνεται μέσα από το θεσμικό πλαίσιο μιάς ομοσπονδίας.
Η ρόλος βεβαίως του Συνδέσμου θα είναι και τότε ρόλος ελέγχου και κριτικής σε θέματα ασφάλειας και προβολής, θέματα τα οποία προέχουν ως σκοποί και στόχοι του Συνδέσμου αλλά και ρόλος αμέσου μεταφοράς της φωνής του και της εμπειρίας των αγωνιζομένων.
Ο Σύνδεσμος μέχρι στιγμής δεν έχει σαφή και ξεκάθαρη ενημέρωση για τυχόν διεργασίες σε αυτή την κατεύθυνση παρά το γεγονός ότι είναι ίσος το μόνο κύτταρο του χώρου των Ελληνικών αγώνων που πάντα πίστευε στην πανάγκια κίνησης του σπορ προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και πάντα πίεζε προς αυτή την ιδέα κτυπώντας το καμπανάκι σε άπαντες τους εμπλεκομένους και κυρίως την εκάστοτε ηγεσία.
**Δεν υπάρχει πρόσκληση για την συνάντηση της Δευτέρας, ούτε επίσημη κατ΄ ιδίαν ενημέρωση.
Επί της ουσίας επιφυλασσόμαστε να επανατοποθετηθούμε άμεσα μόλις περισσότερες λεπτομέρειες γίνουν γνωστές. **
Και κλείνουμε με την έκφραση της ελπίδας οι προθέσεις να είναι αγνές και εγκαλούμενοι για το πρώτο βήμα να δείξουν αυτό που κατά την ιστορία κάποιοι στέρησαν, θέτοντας τροχοπέδη στην εξέλιξη του σπορ, δηλαδή καλή πρόθεση- ανυστερόβουλη αγάπη για τον χώρο και με παντελή έλλειψη πρόθεσης χειραγώγησης και κυρίως αυτό που λέμε λαϊκά «ΜΠΕΣΑ» να πορευθούμε γοργά στην «απελευθέρωση του λαμπερού αθλήματος που αγαπάμε από τα δεσμά».Με τιμή και υπευθυνότητα το Δ.Σ του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου
Rally .gr
11 Νοεμβριου 2008 -
**ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ[b]ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ **[/b]
-
Ειμαι σιγουρος οτι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ( ΣΟΑΑ ) σας ευχεται καλη αγωνιστικη χρονια για το 2009 , και χωρις ατυχιες .
υ.γ. υποπτευομαι βλαβη στο p.c.
-
Mπααααα...ας αξιωθουν ολοι να γινουν μελη του, για να υπαρχει τηλεφωνο+internet...
Και να περνανε μια στο τοσο για καμια βολτα, να τους βλεπουμε... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Mπααααα...ας αξιωθουν ολοι να γινουν μελη του, για να υπαρχει τηλεφωνο+internet...
Και να περνανε μια στο τοσο για καμια βολτα, να τους βλεπουμε........+100000000000!!!!!!
-
Και να περνανε μια στο τοσο για καμια βολτα, να τους βλεπουμε...Σωστός!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ( ΣΟΑΑ ) σας ευχεται καλη αγωνιστικη χρονια για το 2009 , και χωρις ατυχιες .υ.γ. υποπτευομαι βλαβη στο p.c.
Λάθος!!!
(οπως πάντα)
-
Παντως ο κ.Κοσμοπουλος μεσω ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ που μιλαμε...σας ευχεται χρονια πολλα με υγεια!...Και το 2009 θα κανει τα αδυνατα δυνατα ωστε η φωνη των αγωνιζομενων να ακουγετε! δυναταααααα! στο αν ομως την ακουει κανεις δεν μ απαντησε κατανοητικα!
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Παντως ο κ.Κοσμοπουλος μεσω ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ που μιλαμε...σας ευχεται χρονια πολλα με υγεια!...Και το 2009 θα κανει τα αδυνατα δυνατα ωστε η φωνη των αγωνιζομενων να ακουγεται! δυναταααααα! στο αν ομως την ακουει κανεις δεν μ απαντησε καταφατικα -
Και να περνανε μια στο τοσο για καμια βολτα, να τους βλεπουμε...Πλακα με κανεις αγοακι ?
Για να ερθει καποιος πρεπει να του εχεις δειξει οτι υπαρχεις αναπνεεις ,αφουγκραζεσαι τα προβληματα του και μπορεις να ασχοληθεις .
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... λογο της υψηλης φιλοσοφικης τακτικης ορισμενων ...... παλαιοντολογων συνταξιουχων δελτασηγματων , που συνεχιζουν να υποβαθμιζουν τον συνδεσμο ΜΑΣ .
Και για να μαθαινεις νεε και απειρε...... τα χρηματα για το νοικι , το τηλεφωνο , και ολα τα εξοδα που ειχε ο Σοαα , δεν περιμεναν οι παλιοι του Δ.Σ. να ερθουν οι οδηγοι να πληρωσουν την συνδρομη τους (γιατι ειναι γνωστο το καβουρι του αγωνιζομενου Ελληνα) ετρεχαν και οργανωναν εκδηλωσεις ετσι ωστε και να θυμΙζουν την υπαρξη τους στους αμελλεις , και να τους ευχαριστουν με τα ιβενς τους , και να τους τα περνουν μενοντας ολοι ευχαριστημενοι .....
Για ρωτα να μαθεις .... αν και αυτοι που εχουν μηνει απ'τους παλιους εκει .... εχουν γνωρισει μονον το ετοιμο χατζιλικι που εμενε απ'τα ενιαια , για τα εξοδα του .Δεν θυμαμε να εχουν υδρωσει να μαζεψουν χρηματα ετσι που να παρατανε τις δουλειες τους μερες ολοκληρες για τον σκοπο αυτο ......Φιλακια .... φωστηροπουλα
Και προσεξτε οταν γραφω εγω κατι για τον συνδεσμο ΜΑΣ , κοπριτοπουλα , σε ποιον και πως , απαντατε .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ