-
Μπα; Και ποιος σου ειπε οτι σου απαντησα; Απλα συνεχισα τα λογια σου για να μιλησω για μια κατασταση. Τιποτα παραπανω. Δυστυχως δεν εισαι για κουβεντα, ή μαλλον εισαι με οποιον θελεις.
Εχει αποδυναμωθει τοσο ο συνδεσμος που τα σωστα που γραφεις δεν μπορουν να γινουν πια τοσο ευκολα δυστυχως και το πραμα θελει ενδιαφερον απο τον καθενα μας ξεχωριστα.Οσο για τα αγοακια (χαχα, εγω εχω τα @@ να τρεχω με το τιποτα τουλαχιστον και να μη μιλαω εξω απο το χορο), φωστηροπουλα και κοπριτοπουλα ( ελα ρε μεγαλε σοβαρα; Εγω τα βαζω απο τη δουλεια μου -και οχι απο τα ετοιμα- ), για την ελλειψη των οποιων κοπτεσαι κατα καιρους αλλα με τα λογια σου πιο πολυ στεναχωρεις παρα εκνευριζεις τους νεους, απο το πληκτρολογιο ευκολο ειναι. Απο κοντα ομως θα δεις οτι δεν προκειται για κατι τετοιο. Και κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο μεγαλε. Δεν πα να σαι οποιος θες...
-
THIS ?? LAST YEAR'S !!!!
Eποχές παχιών αγελάδων , τότε που οι εταιρείες παρακαλούσαν για ένα ενιαιο ! Ενας ιστορικός θα μπορούσε άνετα να σας κατηγορήσει οτι κάνατε πολύ λίγα σχεδόν τίποτα σε σχέση με αυτά που προσέφεραν οι εποχές. Πασίγνωστη και η ιστορία με τίς κόντρα προσφορές που διαλύσατε το συμβούλιο και κάνατε φατρίες!
Τώρα πια και η διατήρηση του συνδέσμου στη ζωή είναι άθλος. Και σε κάθε περίπτωση αν τότε είχες προσφέρει κάτι τώρα το έχεις ακυρώσει. Καλή η αντιπολίτευση του καναπέ για τους μέτριους, εαν είχες ηθος και 'μπαλάκια' θά είχες κατέβει από τό υπόγειο μιά φορά γιά νά συμβουλέψεις τα παιδιά σου,όπως κάνουν άλλοι που κοροιδευεις .καλή χρονιά αρχικοπριτόπουλο
-
Καλα στιλακι νεοαθληταρα , θα το εχω υποψιν μου να μην ξαναθιξω τις δραστηριοτητες σου ...εκτος πληκτρολογιου θυμαμαι αλλωστε πως αντιμετωπιζεις τις αντιδρασεις τις ομαδικες , για την εξελιξη του αθληματος και της βασικης αρχης του συνδεσμου .Τελος γιατι δεν αξιζει να ασχολουμε μαζι σου .
Ακου ...ποιοι μιλανε για πληκτρολογια
-
Οταν κατηγορεις καποιον για κατι να εισαι συγκεκριμενος ομως γιατι αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ανα 15 δινω το παρον στις συναντησεις του συνδεσμου ερχομενος απο τη Χαλκιδα, οχι απο...διπλα και τιποτε αλλο. Στο τελος θα με βγαλεις και ΔΣ...
Οσο για τα πληκτρολογια, ε, το 700 κατι απο το 4000+ δειχνει ποιος ασχολειται πιο πολυ (αυτο δεν ειναι κακο βεβαια, εσυ το κανεις να φαινεται ετσι). Μαλλον ομως τα δικα μου 700 εχουν πιο πολυ 'αποψη' απο τα 4000 δικα σου (καποια βεβαια ειναι πολυ σημαντικα/ολοσωστα αλλα χανονται μεσα στην χολη και την ειρωνια σου για οποιον σου ρθει) τελικα για να το σχολιαζεις ετσι. Αλλα καλα κανεις, μην ασχολεισαι με την παρτη μου γιατι ακρη δεν βγαινει. Να σαι καλα, και καλη συνεχεια στις δικες σου δραστηριοτητες. Ο 'νεοαθληταρας' (πρωτα ο θεος) εχει χρονια μπροστα του να κριθει. Εσυ να μην ξεχνας το ρητο: 'Τα στερνα τιμουν τα πρωτα'.- -
Εσυ να μην ξεχνας το ρητο: 'Τα στερνα τιμουν τα πρωτα'.-
Ωραιος εισαι δασκαλακο , ρωτα να μαθεις και που τα γραφω και τα στερνα και τα πρωτα τα δικα μου , μπροστα στην αρρωστια μου , μ'αυτο το σπορ ....
Μακαρι να δω προκοπη , και ας γραψουν στον ταφο μου οτι ηταν ο τριμαλακωτερος ολων.
400Ο+ (:hmmm: μπραβο ! ) απ'τις οποιες οι μισες προσπαθουν να αντιμετωπισουν την νεοελληνικη ηλιθιοτητα προς συμπλεγματικους που δεν εχουν τα κοτσια να βαλουν απο κατω ουτε το ονομα τους , ωστε να μπαινει στην θεση του ο καθε λουστρος , χωρις πολληλογιες .
Οι αλλες μισες ... μηπως περιεχουν υλικο , ειτε κραζοντας τους υπνοβατες , ειτε προσπαθωντας να δωσω να καταλαβουν οι φελοι οδηγοι οτι πρεπει να συσπειρωθουν στον συνδεσμο τους , για να σταματισουν να τους οι κοπριταρεοι ?.......
Αν προσεξεις την λεξη με αυτην την εννοια δεν την χρησιμοποιω ποτε , με την αυθαδια σου για την σχεση μου με τον συνδεσμο ,μπορω και εκανα την υπερβαση μου .εγραψες ...
Ποιος τα λεει αυτα ?
Αν τα λες εσυ , επιτρεπεται ...
Αν το πει ο οποιοσδηποτε απο το Δ.Σ. ομως ..... εχει πολυ θρασος και ανικανοτητα τετοια που κακως βρησκεται εκει μεσα .
Ποτε δεν ηταν ευκολα τα πραγματα με τους Ελληνες οδηγους , γιατι εχει να κανει με 10% ατομα εξαιρετικης ευφυιας και 90% απο αφελεις εως πανηλιθιους , πλην μερικοι απ'αυτους .
Θελω να πιστευω οτι οι περισσοτεροι εκλεγμενοι ανηκουν στο 10 , αν τωρα δεν μπορουν να κουμανταρουν το 90 ...... καποιο προβλημα υπαρχει , σιγουρα .Προσπαθεια εκαναν , και μαζεψαν κοσμο , πολυ κοσμο , τους υποσχεθηκαν ( σαν τους πολιτικους ενα πραμα ) και λιγο καιρο μετα .... τους εγραψαν , τους εφτησαν , κι αυτη την κατασταση , το 10% το κατεγραψε , και τους εγραψε , και ουτε ασχολειται να πεισει τους αλλους , και γιατι αλλωστε ?
Δυστυχως μονον φρου φρου κι αρωματα .........υ.γ. Ακου ρε δεν μπορουν να μαζεψουν ..... κι καποιοι αλλοι με μια λεσχουλα χθεσινη μαζεψαν 180 συμμετοχες για πλακα προ ημερων στα Μεγαρα ....
ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛΤ , ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ( ακομα ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .
υ.γ. 2 αν μαλιστα ο προκομενος ειδικος αρμοδιος του Δ.Σ. ειχε αλλαξει και την του καταστατικου ωστε να μπορουν να ειναι μελη και οδηγοι που δεν τρεχουν πλεον .... εστω οτι θα εχουν μονον το δικαιωμα του εκλεγειν ,..... ισως να ερχοντουσαν και 10-20 ανθρωποι εμπειροι να κανουν καποιο εργο , εχοντας λογο υπαρξης .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραιος εισαι δασκαλακο , ρωτα να μαθεις και που τα γραφω και τα στερνα και τα πρωτα τα δικα μου , μπροστα στην αρρωστια μου , μ'αυτο το σπορ ....
Αν προσεξεις την λεξη με αυτην την εννοια δεν την χρησιμοποιω ποτε , με την αυθαδια σου για την σχεση μου με τον συνδεσμο ,μπορω και εκανα την υπερβαση μου .
εγραψες ...
Ποιος τα λεει αυτα ?
Αν τα λες εσυ , επιτρεπεται ...Ελεγα να μην επανελθω, οχι γιατι δεν αξιζει οπως εσυ πιστευεις, αλλα γιατι απλα ηθελα να σε αφησω να εχεις την τελευταια κουβεντα και δεν υπαρχει λογος το 'topic του ΣΟΑΑ' να συνεχιζει να γεμιζει ειρωνιες και μπηχτες, που ειτε δεν ενδιαφερουν τους οποιους σοβαρους ειτε συντελουν στην ψυχαγωγια αλλων...
Πιο πολυ θελω να ασχοληθω με το 'εχει αποδυναμωθει ο συνδεσμος...' Ναι, ΕΓΩ ( αρχισα παλι τις αυθαδειες ) το λεω και δεν ειναι αποψη μου, αλλα περιλυπη διαπιστωση.
Πως αλλαζει; Μονο με αυτο που λεμε και οι 2 -το γαματο ειναι οτι εν πολλοις συμφωνουμε- , ητοι να ρθει κοσμος στο συνδεσμο. Σε λιγο εχουμε εκλογες. Εγω θα προτιμουσα να παω κολυμπωντας στη Γαζα παρα να ασχοληθω με το ΣΟΑΑ (λεμε τωρα, μη τρομαζεις) με οσα εχω δει ως τωρα. Ο Ιωβ ωχρια μπροστα στο τωρινο ΔΣ. Ασε που δεν καθονται καν σε καρεκλες. Πουφ τους τα εχετε/εχουμε/εχουν κανει ολοι. Τι να κανουν λοιπον αυτοι οι ανθρωποι με τοση αδιαφορια απο τον πολυ κοσμο; Ποιος ειναι εκει να τους στηριξει -αλλα και να τους ελεγξει αν χρειαστει- με την παρουσια του;
Ο δασκαλακος (αυτο ειναι χτυπημα κατω απο τη ζωνη, μηχανικαρα) ειναι λεβεντια ομως και οσο μπορει, εξασκει το δικαιωμα/υποχρεωση του αγνου μελους. Αλλα μαλλον αυτο ειναι αυθαδεια τελικα. -
Aφου το διαβασες δεν εχει λογο.... για κανεναν αλλον , γιαυτο το σβηνω .
-
ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας την επόμενη Τετάρτη 21/1 στον φιλόξενο ,με οικείο σε εμάς στυλ χώρο του SPEEDCOM CAFÉ στην οδό Θησέως 319 στην Καλλιθέα και ώρα 9.30.
Καλούνται όλοι οι οδηγοί ,ασχέτου εγγραφής τους στο Σύνδεσμο ,να παραβρεθούν ενώ όσοι εκ των οργανωτών –δημοσιογράφων-μηχανικών-και γενικότερα παραγόντων του χώρου παραστούν θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας!
Ελάτε να σας καλωσορίσουμε το νέο έτος και να σχολιάσουμε την νέα αγωνιστική χρονιά σ’ ένα χώρο με πολύ αγωνιστικό χρώμα.Για τον Σ.Ο.Α.Α
Το Δ.ΣΣ.Ο.Α.Α
Σύνδεσμος Οδηγών
Αγώνων Αυτοκινήτου
Μιχαλακοπούλου 123
115 27, Aθήνα
Tηλ / Fax 210-7754186 -
η ανακοινωση για την πιττα στην ιστοσελιδα του συνδεσμου
http://www.soaa.gr/news/ -
Οι δωροθετες !
http://www.soaa.gr/news/ -
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ (ΤΟΥ) ALPINESTARS?
Ο ΝΩΝΤΑΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ
Καλημερα!
-
Ειναι αυτονοητο το ποσο ωραια περασαμε...
Παντως το καλυτερο δωρο το πηρα εγω: Μια συζητηση με συναθλητη εμπειροτατο, ακομπλεξαριστο, 'ωραιο ανθρωπο'. Αυτα ειναι...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΣΟΑΑ.ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ (ΤΟΥ) ALPINESTARS?
Ο ΝΩΝΤΑΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ
Καλημερα!
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ..!!!!!!!!
....30 MOY THN ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ............
ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ !
.........ΜΗΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ..... -
Το χιουμορ ελιξηριο νεοτητας, για οσους το καταλαβαινουν...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
:protest:Το χιουμορ ελιξηριο νεοτητας, για οσους το καταλαβαινουν...
......ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ.......
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.....
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.........
Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.......
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ..ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ!!!!!!!!!!!
...ΗΡΕΜΗΣΕ!!!! -
FIN os film/
-
Λογικα Piero Liatti, 1998.
Στο 'Ακροπολις' επρεπε να το γραψεις ομως. -
Ίσως είναι ο Xavier Pons.
-
Σωστος. Και αν το συνδιασουμε με το #2, τοτε ειναι απο το Ακροπολις του '06 με Xsara.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΣΧΕΔΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!. Ευχαριστώ. Το τσάμι όμως είναι από την πλευρά του συνοδηγού. Ο οδηγός?. Και σίγουρα που θα βρω Φώτο?.
ΑΝΤΩΝΗΣΠάμε εδώ
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=31792&p=1427546#p1427546
για να είμαστε εντός θέματος και να βρεις και μία φωτό που σε ενδιαφέρει.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ