-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
'EL-EM'
ΣΑΚΗΣ ΜΠΕΛΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΑΣΑΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΗ-ΚΟΡΡΕΆντε, επιτέλους θα τον γνωρίσω...
Σάσσαλος και εγώ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
'EL-EM'
ΣΑΚΗΣ ΜΠΕΛΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΑΣΑΛΟΣ
Σάσσαλος και εγώ...
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σας ευχαριστουμε πολυ, θα επιθυμουσα λιγες οδηγιες για το που ειναι ο χωρος αυτος. Ειμαι απο θεσ/νικη θα ηθελα φυσικα να ειμαι στην ωρα μου.
Παυλιδης Α.AΓΑΠΗΤΕ takinenn,
ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΞΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΘΑ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.
PARKING ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν ερχεσαι κατ'ευθειαν απο Θεσσαλονικη θα σε διευκολυνε,για να μην φας ολη τη κινηση στο κεντρο, να κατεβεις συνεχεια την Ε.Ο. μεχρι τη θαλασσα,να γυρισεις προς Γλυφαδα,να παρεις τη Συγγρου και στο τερμα της (το σωστο ειναι η αρχη της!!) θα δεις απεναντι σου το τοιχο απο τις στηλες Ολυμπιου Διος, ΔΕΝ θα πας λοξα αριστερα αλλα ΔΕΞΙΑ.Το ξενοδοχειο ειναι στα 30 μετρα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σας ευχαριστουμε πολυ, θα επιθυμουσα λιγες οδηγιες για το που ειναι ο χωρος αυτος. Ειμαι απο θεσ/νικη θα ηθελα φυσικα να ειμαι στην ωρα μου.
Παυλιδης Α.AΓΑΠΗΤΕ takinenn,
ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΞΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΘΑ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.
PARKING ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν ερχεσαι κατ'ευθειαν απο Θεσσαλονικη θα σε διευκολυνε,για να μην φας ολη τη κινηση στο κεντρο, να κατεβεις συνεχεια την Ε.Ο. μεχρι τη θαλασσα,να γυρισεις προς Γλυφαδα,να παρεις τη Συγγρου και στο τερμα της (το σωστο ειναι η αρχη της!!) θα δεις απεναντι σου το τοιχο απο τις στηλες Ολυμπιου Διος, ΔΕΝ θα πας λοξα αριστερα αλλα ΔΕΞΙΑ.Το ξενοδοχειο ειναι στα 30 μετρα.
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αν δεν είναι πολύ αργά για να δηλώσω και δεν κάνω κατάχρηση της φιλοξενίας σας, θα ήθελα να συμμετάσχω.
Θα έρθω για το τριήμερο στην Αθήνα, από το εξωτερικό. -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
'EL-EM'
ΣΑΚΗΣ ΜΠΕΛΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΑΣΑΛΟΣ
Σάσσαλος και εγώ...
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ!
Για να γνωρίσουμε εσένα, τι ομάδα πρέπει να είμαστε?
-
Ο Rehsus - (neg)
-
ααααχχχ... κοντά έπεσα...
-
χτύπησες?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Kι όμως !!!
-
ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕL EM,ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΙΑΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΜΠΕΛΛΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
Ν.ΠΟΛΙΤΗΣ
-
Δυστηχώς ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με κράτησε μακρυά αν και είχα δηλώσει παρών.Ξέρω ότι έχασα πολλά αλλά δεν γινόταν διαφορετικά.
-
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΝΟΔΗΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ Κ. ΛΩΡΗ, Κ.ΝΙΚΟ, Κ. ΤΑΣΟ, Κ. ΜΙΛΤΟ, ΤΗΝ Κ. ΜΑΡΙΑ, ΤΟΝ Κ. ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ, ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
-
Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ για μια πολύ ωραία βραδιά.
Ακούστηκαν πολλά και πολύ χρήσιμα πράγματα επικεντρωμένα όχι στο πως θα πάει ένα πλήρωμα γρήγορα αλλά στο πως θα τερματίσει με ασφάλεια έναν αγώνα διασκέδαζοντας και συλλέγοντας εμπειρίες.
Εύχομαι να υπάρχει συνέχεια κ η οποία θα πρέπει να στηριχθεί κατάλληλα για να βοηθήσει κ να βελτιώσει το επίπεδο γνώσεων νέων (κ όχι μόνο) συνοδηγών κ οδηγών. Πρώτα στα βασικά κ μετά σε πιο ειδικά θέματα.Ευχαριστούμε τους διοργανωτές El-Em κ carlito_ner για την φιλοξενία όπως κ όλους τους ομιλητές που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους μαζί μας.
Καλή συνέχεια!
-
Ηταν μια ωραια και ζεστη συναντηση.
Ολοι εμοιαζαν με μια ορχηστρα που με τον μειλιχιο Ανδριοπουλο,την ευγενικη Μαρια,τον δυναμικο Μπελλα,τον πραγματιστη Νικο Πετροπουλο και βοηθουμενοι απο τον Ιαβερη και τον νεαρο Νικο ενωσαν τις γνωσεις τους και μετεδωσαν κοματια απο τη πειρα τους στους νεωτερους.
Για την ωραια βραδυα
Ευχαριστω Λωρη ,ευχαριστω Γιαννη,ευχαριστω ολους σας. -
Αν και πιστεύω ότι ξέρω αρκετά πράγματα για το θέμα 'συνοδηγός' λόγω της ιδιαίτερης τύχης που έχω,απόψε εμπέδωσα ότι δεν είναι μόνο το διάβασμα,αλλά και πολλά άλλα...τα οποία συντελούν στην ομαλή κατάληξη ενός αγώνα !Ελπίζω να έχει και συνέχεια ...
-
Οτι και να πουμε για αυτη τη συναντηση θα ειναι λιγο.Ολα ηταν οργανωμενα τελεια, οι ομιλητες αψογοι και αξιοσεβαστοι.Εκτος απο τον σημαντικο ρολο που επισημαναν οι ομιλητες για τον συνοδηγο καλο θα ειναι να αποκομοισουμε την λεξη που χρησιμοποιησαν ολοι τους τον ''ΣΕΒΑΣΜΟ'' στους παντες.Ας ανοιξουμε τα αυτια και ας λαβουμε τα μηνυματα που πρεπει απο ανθρωπους με εμπειρια και κυρος.Η προσπαθεια του EL-EM την επομενη φορα θα πρεπει να υποστηρικτικη απο εμας οχι μονο με την παρουσια μας αλλα και με τον οβολο μας.Επισης αν ειναι δυνατον την επομενη φορα ας ειμαστε κι'αλλοι οδηγοι το σιγουρο ειναι πως οτι ακουσεις και δεις δεν θα παει χαμενο.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
-
θα ήθελα και εγώ να πω ένα ευχαριστώ στους οργανωτές και ομιλητές της βραδιάς.
Προσωπικά πέρασα πολύ όμορφα και θεωρώ πως είμαστε τυχεροί που μας δίνεται η ευκαιρία να μαθαίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε από ανθρώπους με περισσότερη εμπειρία από εμάς αλλά και να ακούμε ιστορίες από μια πιό ρομαντική περίοδο των αγώνων !
Εύχομαι να υπάρξει συνέχεια !
-
Συμφωνω με τους προ...γραψαντες ,και...
- τοις αλλοις( μεταδοση γνωσεων,πρωτα βηματα,κλπ,κλπ) δημιουργηθηκε πολυ ωραιο κλιμα,οπως κανονικα πρεπει να ειναι οι αγωνες και οι αγωνιζομενοι,αλλα και τα στελεχοι αυτων μεταξυ τους.
Ωραια ηταν ,απο ολες τις αποψεις!
-
εχω μιση ωρα που κάθομαι μπροστά στο πληκτρολόγιο και ακόμα δεν μπορω να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω το πόσο καλά περάσαμε χτές το βράδυ....όπως και τα πόσα χρήσιμα ακούσαμε απο την συμπυκνωμένη εμπειρία κορυφαίων συνοδηγων...
Ευχαριστούμε Λώρη , ευχαριστούμε όλους όσους προσπάθησαν να μας μεταδώσουν έστω και ένα χιλιοστό απο την εμπειρία τους και μακάρι αυτη η προσπάθεια να μην σταματήσει εδω......Τέτοιες πρωτοβουλίες χρειάζονται στηρηξη απο όλα τα μέρη και μόνο μπροστά μπορούν να οδηγήσουν !!!!!!!
Συνοδηγική Βραδιά