-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM' Carlito ner
-
θα ηθελα & εγω με την σειρα μου να σας ευχαριστησω!
ολα ηταν πολυ ωραια!τελικα υπαρχουν ακομα καποιοι ανθρωποι που αγαπουν πραγματικα τους αγωνες & το δειχνουν εμπρακτα!
ετσι πρεπει να ειναι οι ελληνες αγωνιζομενοι,μια μεγαλη παρεα χωρις μιση & υπουλα χτυπηματα κατω απο την μεση(ακουστηκαν κατι ευτραπελα χθες)!ευελπιστω οτι θα υπαρχει συνεχεια & θα ειναι ακομα πιο δυναμικη!
ευχαριστουμε & παλι!
-
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να γράψω λίγα πραγματάκια για τη προχθεσινή βραδιά, αλλά έχω πάθει ότι και ο συνφορουμίστας MAGIC... Με έχουν καλύψει απόλυτα οι παραπάνω.
Ήταν μια ωραία συνάντηση, σε πολύ φιλικό κλίμα, όπου ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, κάποια λίγο πολύ γνωστά, τα περισσότερα όμως πρωτάκουστα για κάποιον που δεν είχε καμια επαφή με το δεξί μπακετ ως τώρα. Ξεπερνώντας όμως τα όποια τεχνικά συζητήθηκαν, θα σταθώ σε 2-3 πράγματα που ειπωθηκαν, που πρέπει όλοι μας να τα εμπεδώσουμε: σεβασμός στον συναθλητή, απόλυτη ταυτιση οδηγού-συνοδηγού, φροντίδα για την ασφάλειά μας και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ... Τότε θα έχει νόημα αυτό που κάνουμε...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμενα στους el-em και carlito_ner, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω...
Άντε και σε άλλα! -
Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια και από 'μένα στους οργανωτές Ελ-Εμ και καρλίτο_νερ, καθώς και στους ράλλυμεν που μας κατέθεσαν την εμπειρία τους και το σπάνιο ήθος τους.
-
ηταν μια πολυ ομορφη μαζωξη απο ολους εμας του πωρομενους του δεξιου bucket.οι ομιλητες ειπαν παρα πολλα πραγματα σωστα και με μια δοση χιουμορ ειδικα απο τον κ.Νικο πετροπουλο τον οποιο συμπαθησα πολυ αλλα και τον κ. Σακη Μπελα ο οποιος τα ειπε με τον 'δικο' του τροπο.
ειδαμε αρκετα βιντεο in-car απο τον Λωρη και την Μαρια παυλη-κορε.υστερα περασαμε στην αιθουσα του φαγητου οπου σερβιριστηκαμε τις λιχουδειες.
εκει αφου καναμε τα πηγαδακια μας και συζητησαμε διαφορα ο καθενας(ο αμαξοπουλος μας εδειχνε road book απο το 21o ακροπολις!)περασαμε παλι στην αιθουσα που ημασταν οπου σαν αχορταγοι ειδαμε παλι incar απο το περσινο ακροπολις με τον Βωβο-Ελεμ και απο τον αγωνα στο Παλαδιο του 2003.
υστερα απο αυτα αποχωρησαμε με μια πολυ ευχαριστη διαθεση αποκομιζωντας χρησιμες πληριοφοριες.
Λωρη,carlito,Μιλτο,Σακη,Νικο,Μαρια σας ευχαριστουμε ολους!
-
Ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία για όλους μας. Είναι υπέροχο να ακούς και να μαθαίνεις από εμπειρίες ανθρώπων που έχουν δώσει πολλά από τον εαυτό τους στο χώρο. Αν και ήταν μια συνοδηγική βραδιά μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι την μοιράστηκα με τον Νίκο(τον οδηγό μου εδώ και δύο χρόνια και τον άνθρωπο που με μύησε με αγάπη στο χώρο). Ακούσαμε πόσο σημαντική είναι η σχέση ενός πληρώματος γεγονός που σίγουρα το έχουμε ήδη βιώσει στις ειδικές, τονίστηκαν ιδιαίτερα θέματα ασφάλειας καθώς επίσης και σωστής συμπεριφοράς προς όλους. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω θερμά πρωταρχικά τον κύριο Λώρη Μελετόπουλο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.Νίκο,κ.Τάσο,κα.Μαρία,κ.Σάκη και στον γλυκύτατο κύριο Μίλτο Ανδριόπουλο. Σας ευχαριστούμε για αυτή την τόσο ζεστή,τόσο όμορφη,τόσο εποικοδομητική βραδιά. Να είστε καλά όλοι!!!
-
εγω με τη σειρα μου θελω να ζητησω ενα συγνωμη που δεν μπορεσα να παρεβρεθω ενω ειχα δηλωση συμμετοχη λογω οικογενειακου προβληματος.
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
εγω με τη σειρα μου θελω να ζητησω ενα συγνωμη που δεν μπορεσα να παρεβρεθω ενω ειχα δηλωση συμμετοχη λογω οικογενειακου προβληματος.ΑΓΑΠΗΤΕ stamelos,
ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ.
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
εγω με τη σειρα μου θελω να ζητησω ενα συγνωμη που δεν μπορεσα να παρεβρεθω ενω ειχα δηλωση συμμετοχη λογω οικογενειακου προβληματος.
ΑΓΑΠΗΤΕ stamelos,
ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ.
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
λες εγω να μην ηθελα να ειμαι με ανθρωπους του χωρου που αγαπω
αλλα δυστηχως υπηρξε προβλημα υγειας που δεν μου επετρεψε να παρεβρεθω,ελπιζω βεβαια να ξαναυπαρξει τετοια βραδια..... -
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ.
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ -
ΛΙΓΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Συνοδηγική Βραδιά