-
Ο χρήστης vkourtidou έγραψε:
Εξαιρετική πρωτοβουλία.Ελπίζω να δέχεστε στην παρέα σας και κυρίες που λατρεύουν το άθλημα! Κουρτίδου Βάσω.ΟΙ ΚΑΛΟΙ/ΚΑΛΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
που και ποτε??
-
+1
θα εξαρτηθει βεβαια και απο τον χρονο-χωρο.
-
Είναι αναμφισβήτητα πολύ σημαντικό για εμάς τους καινούριους που η ενασχόλησή μας με τους αγώνες μετρά μόλις τις πρώτες της συμμετοχές (οι δικές μου μόλις ξεπέρασαν αισίως τις δέκα), να μπορέσουμε να μάθουμε από ανθρώπους πραγματικά καταξιωμένους στο χώρο. Προσωπικά πιστεύω ότι όταν κάτι το κάνεις σωστά πέρα από τα όποια άλλα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται, τελικά αντλείς και μεγαλύτερη απόλαυση. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.
-
+1 κι από εμένα σε αμεση συνάρτηση βέβαια από τον τόπο και τον χρόνο
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚ
-
Θα ήταν εύκολο να ορίσετε τόπο και χρόνο της εκδήλωσης;
Νομίζω ότι αυτό θα κάνει πιο εύκολη την δήλωση συμμετοχής, για όποιον το επιθυμεί, μιας και θα μπορέσει να κανονίσει ανάλογα το πρόγραμμά του. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα ήταν εύκολο να ορίσετε τόπο και χρόνο της εκδήλωσης;
Νομίζω ότι αυτό θα κάνει πιο εύκολη την δήλωση συμμετοχής, για όποιον το επιθυμεί, μιας και θα μπορέσει να κανονίσει ανάλογα το πρόγραμμά του.ΑΓΑΠΗΤΕ tazio,
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘ'ΕΝΑΝ.
ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΩΡΟ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Διεγράφη προσωπικό σχόλιο. Δείτε τι καλά σας τα λέει ο SAXOstudent
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Διεγράφη προσωπικό σχόλιο. Δείτε τι καλά σας τα λέει ο SAXOstudent(Moderator nass)
Συγνώμμη αλλά την κόντρα σας με τον el-em μεταφέρετέ την στα PM και
μην πετάγεστε μόνο και μόνο για να χαλάσετε μια καλή πρωτοβουλία για να
ξεστραβωθούμε όλοι εμείς, που θα θέλαμε να τρέξουμε (ή να καταλάβουμε
πως τρέχουν/γράφουν) σε κανένα αγώνα.Γιώργος Καρτάκης
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Διεγράφη προσωπικό σχόλιο. Δείτε τι καλά σας τα λέει ο SAXOstudent(Moderator nass)
Διεγράφη προσωπικό σχόλιο. Δείτε τι καλά σας τα λέει ο SAXOstudent
(Moderator nass)
-
ακομα μια συμμετοχη
Παυλιδης ανδρεας -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΞΟΣΤΟΥΝΤΕΝΤ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΙ ....ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘ'ΕΝΑΝ....
ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ? ΣΩΡΟ!ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ.
ΑΣΠΡΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.....
Ναι φίλε μου, αλλά η κόντρα με διάφορους χρήστες (platis, el-em) δε βοηθάει ούτε τη λειτουργία ούτε την εικόνα του Forum και πιστεύω δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον πλην των άμεσα εμπλεκόμενων. Προσπάθησε λοιπόν σε παρακαλώ στο εξής να δίνεις λιγότερο προσωπικό τόνο στις αλήθειες που αναφέρεις. Εννοείται πως τα ίδια ισχύουν και για platis, el-em και για όλους. Σας ευχαριστώ, ελπίζω να μην χρειαστεί το 'ψαλίδι' ξανά.
(Moderator nass)
-
το θεμα μας ειναι συνοδηγικη βραδια ας επικεντρωθουμε σε αυτο.
λοιπον το χωρο τον βρηκαμε? -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
λοιπον το χωρο τον βρηκαμε?+1
-
τελικα κανενα 8εμα δεν γλυτωνει απο την γκρινια στους Ε.αγωνες
αληθεια η συναντηση θα ειναι σε φαση καφε?σε καποιο χωρο ησυχο?σε ταβερνα
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
λοιπον το χωρο τον βρηκαμε?ΔΟΥΛΕΥΩ 'ΚΑΙ' ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.00.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
+1
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.00.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΣ 15/02/07 ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΕΑ, ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΣΑΝ.....ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ......ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΙΤΑΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ:ysterical:
ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ
ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ Κ@ΥΛ@Μ@ΡΙ@Σ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ) ΜΑΣ.
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.00.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΣ 15/02/07 ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΕΑ, ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΣΑΝ.....ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ......ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΙΤΑΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ:ysterical:
ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ
ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ Κ@ΥΛ@Μ@ΡΙ@Σ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ) ΜΑΣ.
Caro signore Liatti,
έκει ντίκιο, ποιό είναι αυτό το άσκετο copilota και το il resto delle culomarie που τα κάνει σε εσένα το insegnante. Όλοι εμείς ταυμαστές περιμένει εσένα πρύτανη να κάνει dimostrare πως γκράφει ένας vero pilota di WRC.
Grazie per εντιαφέρον ελληνικός αγκώνεςAngelo
PS In Grecia, 'πρίτανης' si scrive con 'υ'
Συνοδηγική Βραδιά