-
-
http://www.break.com/index/hot-chick-peels-banana-with-her-feet.html
Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρουσες δυνατότητες -
kai εγω νομιζα οτι δεν θα την φαει
-
Mythbusters pancaked car HD
Youtube Video[στο 2.39 εχει το slow motion που ειναι ολα τα λεφτα !]
ΕΕΠ @mods : δεν παίζει να κάνετε καμια modίφα στο forum να παίρνει embedded τα youtube ;
Τπτ του στυλ [youtube]some youtube link[/youtube] που παιζει και αλλού; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
http://www.break.com/index/hot-chick-peels-banana-with-her-feet.html
Αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρουσες δυνατότητεςΕνδιαφέρον skill. Πόσων ετών την κάνετε την κοπελιά;
-
old enough
Εσύ που έχεις μεγαλύτερη... επαφή με τα νειάτα, μάλλον μπορείς να κάνεις ακριβέστερη εκτίμηση ! -
Έχω κάνει τάμα να το κόψω το σπορ.
-
Ρε συ, ως δάσκαλος εννοούσα
Πάντως εμένα δεν μου φαίνεται για ανήλικη
-
Για να ξεφύγουμε από πονεμένα ζητήματα
Δεν είναι funny το video, αλλά είναι σίγουρα εκπληκτικό !
Πιστεύω Χρήστo εσύ θα το εκτιμήσεις δεόντως [και σε λίγο καιρό μπορεί και να σε βλέπουμε σε ανάλογο ]Δείτε το ολόκληρο ! Οι τύποι είναι απλά respect !
-
Ναι, το βιντεάκι το είχα ήδη αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου.
Το wingsuit παίζει να είναι το πιο extreme άθλημα αυτή τη στιγμή, μαζί με κάτι αυτοκτονικά BASE jumps. Και λέω αυτή τη στιγμή γιατί πράγματα που μέχρι πρόπερσι τα βλέπαμε με το κιάλι (π.χ. speedflying), φέτος τα κάνουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί.
Υπάρχει τρομερό τίμημα όμως για τους πρωτοπόρους, πριν λίγες μέρες ο κόσμος των ακραίων αθλημάτων έχασε ένα εκπληκτικό χιονοδρόμο, BASE jumper και δοκιμαστή wingsuit, τον Shane MacConkey που σκοτώθηκε όταν είχε εμπλοκή και καθυστέρησε προσπαθώντας να ξεμπλέξει το πέδιλο από τις αρτάνες του.
Τουλάχιστον έφυγε κάνοντας ακριβώς αυτό που αγαπούσε περισσότερο, όπως και ο άλλος μεγάλος Doug Coombs...
-
ε, σιγά μη δεν το είχες υπ' όψιν
Εγώ μέχρι σκι, αναρρίχηση και scuba [νταξ αυτά δεν μετράνε για extreme] έχω φτάσει
Άντε και κάνα bungee κάπου κάπουΓια καμιά ελεύθερη πτώση ψήνομαι, αλλά για 'πετάγματα' δεν με βλέπω
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Mythbusters pancaked car HD
Youtube Video[στο 2.39 εχει το slow motion που ειναι ολα τα λεφτα !]
ΕΕΠ @mods : δεν παίζει να κάνετε καμια modίφα στο forum να παίρνει embedded τα youtube ;
Τπτ του στυλ [youtube]some youtube link[/youtube] που παιζει και αλλού;Προσέξτε πως φεύγει η βαφή απ το αμάξι
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ε, σιγά μη δεν το είχες υπ' όψινΕγώ μέχρι σκι, αναρρίχηση και scuba [νταξ αυτά δεν μετράνε για extreme] έχω φτάσει
Άντε και κάνα bungee κάπου κάπουΓια καμιά ελεύθερη πτώση ψήνομαι, αλλά για 'πετάγματα' δεν με βλέπω
Δεν πολυκατάλαβα πως τα μετράς τα extreme, αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται αρκετά ακραία.
Bungee θα δοκιμάσω την μέρα που θα παγώσει η κόλαση. Η ιδέα του να πηδήσω στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο ( ) , με ένα ελαστικό ιμάντα μόνο να με κρατάει...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ε, σιγά μη δεν το είχες υπ' όψιν
Εγώ μέχρι σκι, αναρρίχηση και scuba [νταξ αυτά δεν μετράνε για extreme] έχω φτάσει
Δεν πολυκατάλαβα πως τα μετράς τα extreme, αυτά που περιγράφεις μου φαίνονται αρκετά ακραία.
Bungee θα δοκιμάσω την μέρα που θα παγώσει η κόλαση. Η ιδέα του να πηδήσω στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο ( ) , με ένα ελαστικό ιμάντα μόνο να με κρατάει...
Μάλλον θέλει λίγο rephrase.
Η αναρρίχηση μόνο ίσως πάει στο extreme. Πήγαινα όμως μόνο σε 'ανοιγμένες' διαδρομές, δλδ δεν περνούσα ποτέ καρυδάκια και τέτοια. Carabinerάκια σε γερές έτοιμες βίδες στο βράχο . Την έχω κόψει δυστυχώς Απίθανο συναίσθημα όμως ! [αλλά θέλει και πολύ καλή φυσική κατάσταση ]
To σκι -τουλάχιστον αυτό που κάνω εγώ- δεν θα το έλεγα καθόλου extreme. Κάνω πολλά χρόνια μεν, πριν πάω σχολείο καλά καλά , αλλά νταξ δεν κάνω τπτ ιδιαίτερο δε. Back in the day κατέβαινα και καμιά μαύρη στο εξωτερικό. Πλέον ψιλοφοβάμαι
Το SCUBA είναι περίεργη φάση. 'Extreme' μεν λόγω εξοπλισμού, εκπαίδευσης κλπ. αλλά καμία σχέση με τα 'γνωστά' extreme. Δλδ δεν έχει καθόλου physical strain -το αντίθετο-. Επίσης απίθανο συναίσθημα ! Ψήσου !
Στο bungee τα υπέροχα δέκατα του δευτερολέπτου είναι όσο δεν νιώθεις το σκοινί και νομίζεις ότι πέφτεις χωρίς να υπάρχει τίποτα Γι' αυτό και το σκέφτομαι και για ελεύθερη πτώση.
Για ό,τι έχει 'φτερά' και 'πέταγμα', δεν λέω ποτέ να το αποφασίσω. Ξέρω ότι θα είναι απίστευτο συναίσθημα, αλλά κάτι με κρατάει -
Τώρα θα γελάσεις, αλλά... φοβάμαι τα ύψη. Στο παραπέντε δεν έχω πρόβλημα γιατί πετάω, δεν πηδάω, στο δε σκι νιώθω άνετα γιατί το γλίστριμα στο χιόνι είναι το καρότο που με προσελκύει σε μια απότομη πλαγιά, αν και σε ορισμένες στενές γκρεμίλες όπως το λούκι της Τουμποράχης (η φωτογραφία από πρόπερσι), ή κανένα λούκι που ξεκινάει με ντροπάκι... την βλέπω λίγο στην αρχή!
Το speedflying είναι συνδυασμός και των 2, οπότε για ευνόητους λόγους η ψυχολογία μου το αποδέχεται. Sky diving ψήνομαι να κάνω ακριβώς γιατί έχει σχέση με πανιά και νιώθω σχετική οικειότητα. Αλλά bungee...
-
πο@τσ@ και ξύλο
Youtube Video -
Χαχαχαχα!!!! Γαμώτο είδα κι εγώ 2 χελώνες να το κάνουν πριν 3-4 μέρες σε ένα δρόμο αλλά δεν μπόρεσα να σταματήσω!!!
-
Δεν ειναι funny αλλα δειτε το
Youtube Video
FUNNY VIDEOS