-
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος στα θολωμένα παλιά φανάρια κυρίως τα διάφανα εμπρός να βρουν ξανά την διαύγεια τους!
Έχω μετά από αλλαγή του αριστερού ένα διάφανο προβολέα και ένα δεξιό πολύ θολό με μειωμένη απόδοση. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση; Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά μου μοιάζει περισσότερο σαν να είναι λερωμένος εσωτερικά παρά σαν να έχει κιτρινίσει από τα χρόνια το πλαστικό. Μπορεί απλά να είναι η ιδέα μου όμως. -
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος στα θολωμένα παλιά φανάρια κυρίως τα διάφανα εμπρός να βρουν ξανά την διαύγεια τους!
Έχω μετά από αλλαγή του αριστερού ένα διάφανο προβολέα και ένα δεξιό πολύ θολό με μειωμένη απόδοση. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση; Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά μου μοιάζει περισσότερο σαν να είναι λερωμένος εσωτερικά παρά σαν να έχει κιτρινίσει από τα χρόνια το πλαστικό. Μπορεί απλά να είναι η ιδέα μου όμως. -
το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, έχω την εντύπωση πως η θαμπάδα είναι από τον ήλιο και όχι λερωμένο από μέσα.
-
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά απ οτι μου έχουν πεί μόνο με αντικατάσταση....
Αν ξέρει βέβαια κανείς άλλος τπτ.... -
xerapol plastic polish
-
Αν έχει πολλές γρατζουνιές και είναι κιτρινισμένο από τα χρόνια μπορείς να το τρίψεις με πολύ λεπτό γυαλόχαρτο (π.χ.600) και μετά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια γυαλιστική αλοιφή (πάνω).
Παλιά φανάρια.