-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφού δεν έχει επίπεδο το φόρουμ
σε παρακαλούμε μόνο μην φύγεις -μας έχει βγει τ' όνομα ότι διώχνουμε αξιόλογους χρήστες- και μην μας λείψουν οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές που μας χαρίζεις
Ενω εσυ συνεχιζεις να ανεβαζεις το επιπεδο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το μπάχαλο των τελευταίων σελίδων δεν σε πείραξε, αντιθέτως σε πείραξε η παρέμβασή μου.Εν ολίγοις: give me a break!
το μπαχαλο που δημιουργουν τοσο καιρο 10 ατομα και εχει κλειδωθει το μισο φορουμ ,ε πειραζει εμενα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Λογικά όλα αυτά που γράφεις απλά φαντάζομαι ότι τις 200αρες τις έπιανες στιγμιαία και το άφηνες διότι αν πήγαινες σταθερά με τόσα χαλαρά θα είχες διψήφιο και με...υβριδικό...Τα 180-200 και τις βίαιες επιταχύνσεις σε αυτά τα χλμ τα έκανα για καμιά 40-αριά χλμ.
αλλά για ακόμα 200 χλμ πήγαινα σταθερά πάνω από 140...Πάνω από όλα όμως το μοτέρ ήταν ζεστό και το γκάζι δεν ήταν on/off (σανίδωμα και άφημα δλδ)...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Λογικά όλα αυτά που γράφεις απλά φαντάζομαι ότι τις 200αρες τις έπιανες στιγμιαία και το άφηνες διότι αν πήγαινες σταθερά με τόσα χαλαρά θα είχες διψήφιο και με...υβριδικό...
Τα 180-200 και τις βίαιες επιταχύνσεις σε αυτά τα χλμ τα έκανα για καμιά 40-αριά χλμ.
αλλά για ακόμα 200 χλμ πήγαινα σταθερά πάνω από 140...Πάνω από όλα όμως το μοτέρ ήταν ζεστό και το γκάζι δεν ήταν on/off (σανίδωμα και άφημα δλδ)...
_
τα 140 με 6η είναι περίπατος λογικά και με μικρή αναλογικά κατανάλωση...
...το χάρηκες πάντως αυτό μετράει...(άντε λίγες μέρες μου έμειναν να χαρώ και εγώ...) -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να μη μιλήσουμε για κατανάλωση 24 λίτρα (τριπ κομπ.) στα 100χλμ με μέχρι 160-180 σε ορισμένα σημεια στον αυτοκινητόδρομο,
Συγνώμη ρε παιδί αλλά ο φίλος σου ή ψέματα έλεγε ή το πόδι του είναι απίστευτα βαρύ. Και εγώ εχθές έκανα 420 χλμ με ένα GT (που όταν το πάω χαλαρά καίει λιγοτερο από ένα Golf IV 1.6 8v), με 180-200 και >140 στον αυτοκινητόδρομο εκτός από τα περίπου 180 χλμ που τα έκανα χαλαρά μέσα στην πόλη (αλλά όχι κάτω από 80 όπου γινόταν). Μερικές επιταχύνσεις 160-200 μάλιστα ήταν τέρμα γκάζι.
Μέση κατανάλωση 8,9 στο τέλος.Ούτε το πόδι του θα είναι βαρύ ούτε τίποτα. Ο υπολογιστής δείχνει 20αρες στη στιγμιαία και όχι στην κατανάλωση όλης της διαδρομής. Σε μια διαδρομή των 15 λεπτών με συνεχείς 200αρες (ανέβασμα και μέχρι 240 σε κατηφορο-ανηφόρα και σχεδόν καθόλου κάτω από 170), και λίγη διαδρομή μέσα σε πόλη, το δικό μου έδειξε μέση 12,5. Οι στιγμιαίες πολλές φορές τρόμαζαν πάντως. Ο φίλος προφανώς ανέφερε τη στιγμιαία που αν τις 200αρες τις προσπαθείς σε ανηφόρα μπορεί να δείξει και 35-40, όχι απλά 20.
Για τις ζημιές όμως (κυρίως σε ό,τι αφορά τον κινητήρα) και εγώ θα ήθελα να ακούσω παραπάνω. Για φρένα κλπ. δεν είναι θέμα TSi και καινούριας τεχνολογίας, οπότε μπορεί όντως να συμβαίνει αλλά να μη φταίει το αυτοκίνητο.
-
ΑΙΣΧΟΣ! Διαβασα τα παραπάνω και μόνο αυτό μπορώ να πω. Εκανα εγγραφη στο φορουμ αυτό με σκοπό να ρωτήσω και να ζητήσω κάποιες γνώμες για 2 αυτοκίνητα η και περισσοτερα που με ενδιαφέρουν. Αυτό που έχω να πω είναι οτι ενώ οι 4Τροχοι είναι το πλεόν σοβαρό περιοδικό του χώρου στην Ελλάδα και όχι μόνο, άλλο τόσο ασόβαρο είναι το φορουμ αυτό το οποίο μάλλον βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο λόγω του ότι μέχρι τώρα δεν είδα να υπάρχουν moderators. Εαν υπήρχαν θα έπρεπε να έιχαν διαγραφεί από το νήμα αυτό τουλάχιστον τα 2/3 των σελίδων και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό. Δεν είναι δυνατόν να ποδοσφαιροποιούμε τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Θα σκεφτώ πολυ εάν θα συνεχίσω να συμμετεχω στο φορουμ και σίγουρα όχι κάτω από αυτές τις άθλιες συνθήκες διαλόγου.
**Θέλω να ευχαριστήσω 3-4 συμομιλητές μόνο (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι )που κράτησαν το επίπεδο διαλόγου και την ευπρέπεια εκεί που πρέπει να είναι.
Παρακαλώ εάν υπάρχουν moderators να κλείσουν αυτό το νήμα ύστερα από την άθλια τροπή που έλαβε αυτό. Συνυπεύθυνο στην ποδοσφαιροποιηση δε θα με κάνετε και μένα.Ευχαριστώ.**
-
οταν λεμε κατι, καλο θα ειναι να ξερουμε τι ακριβως συμβαινει...
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ μπορεις να δεις ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ πολυ μεγαλα νουμερα, αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με τη ΜΕΣΗ καταναλωση.
ενδεικτικα λεω οτι με το δικο μου, με 1η βλεπω μεχρι και 99lt/100km (!!).
μεση ομως εχω 7,4-8,0.
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
ΑΙΣΧΟΣ! Διαβασα τα παραπάνω και μόνο αυτό μπορώ να πω. Εκανα εγγραφη στο φορουμ αυτό με σκοπό να ρωτήσω και να ζητήσω κάποιες γνώμες για 2 αυτοκίνητα η και περισσοτερα που με ενδιαφέρουν. Αυτό που έχω να πω είναι οτι ενώ οι 4Τροχοι είναι το πλεόν σοβαρό περιοδικό του χώρου στην Ελλάδα και όχι μόνο, άλλο τόσο ασόβαρο είναι το φορουμ αυτό το οποίο μάλλον βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο λόγω του ότι μέχρι τώρα δεν είδα να υπάρχουν moderators. Εαν υπήρχαν θα έπρεπε να έιχαν διαγραφεί από το νήμα αυτό τουλάχιστον τα 2/3 των σελίδων και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό. Δεν είναι δυνατόν να ποδοσφαιροποιούμε τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Θα σκεφτώ πολυ εάν θα συνεχίσω να συμμετεχω στο φορουμ και σίγουρα όχι κάτω από αυτές τις άθλιες συνθήκες διαλόγου.**Θέλω να ευχαριστήσω 3-4 συμομιλητές μόνο (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι )που κράτησαν το επίπεδο διαλόγου και την ευπρέπεια εκεί που πρέπει να είναι.
Παρακαλώ εάν υπάρχουν moderators να κλείσουν αυτό το νήμα ύστερα από την άθλια τροπή που έλαβε αυτό. Συνυπεύθυνο στην ποδοσφαιροποιηση δε θα με κάνετε και μένα.Ευχαριστώ.**
κράτα ψηλά το επίπεδο εσύ όταν απαντάς έτσι...
Τωρα που το λες μαλλον εχεις δικιο. Το αποφασισα, PORSCHE 911 turbo θα παρω οποτε θα επιταγχυνω με την ίδια σχέση και τα ίδια χιλιόμετρα σε 7 δευτερολεπτα γρηγοροτερα απο το TSI και θα γλυτώνω 65 μετρα πάνω στο προσπερασμα. Τα δε μωρά εντάξει και στο πορτπαγκαζ των 40 λιτρων θα τα χωρέσω μωρε, δεν τρέχει τιποτα.....
άλλωστε γνώμες ζητάς...αλλά εσύ όχι μόνο ΔΕΝ τις δέχεσαι αλλά τις χλευάζεις εφόσον δηλώνεις ότι δεν ξέρεις.
Μην κρίνεις για να μην κριθείς.
-
Πάντως Σάββα δεν έχει και εντελώς άδικο.
Σε αυτό φταίμε και εμείς, το γιατί το καταλαβαίνεις. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΙΣΧΟΣ! Διαβασα τα παραπάνω και μόνο αυτό μπορώ να πω. Εκανα εγγραφη στο φορουμ αυτό με σκοπό να ρωτήσω και να ζητήσω κάποιες γνώμες για 2 αυτοκίνητα η και περισσοτερα που με ενδιαφέρουν. Αυτό που έχω να πω είναι οτι ενώ οι 4Τροχοι είναι το πλεόν σοβαρό περιοδικό του χώρου στην Ελλάδα και όχι μόνο, άλλο τόσο ασόβαρο είναι το φορουμ αυτό το οποίο μάλλον βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο λόγω του ότι μέχρι τώρα δεν είδα να υπάρχουν moderators. Εαν υπήρχαν θα έπρεπε να έιχαν διαγραφεί από το νήμα αυτό τουλάχιστον τα 2/3 των σελίδων και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό. Δεν είναι δυνατόν να ποδοσφαιροποιούμε τα πάντα σε αυτή τη χώρα. Θα σκεφτώ πολυ εάν θα συνεχίσω να συμμετεχω στο φορουμ και σίγουρα όχι κάτω από αυτές τις άθλιες συνθήκες διαλόγου.
**Θέλω να ευχαριστήσω 3-4 συμομιλητές μόνο (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι )που κράτησαν το επίπεδο διαλόγου και την ευπρέπεια εκεί που πρέπει να είναι.
κράτα ψηλά το επίπεδο εσύ όταν απαντάς έτσι...
Τωρα που το λες μαλλον εχεις δικιο. Το αποφασισα, PORSCHE 911 turbo θα παρω οποτε θα επιταγχυνω με την ίδια σχέση και τα ίδια χιλιόμετρα σε 7 δευτερολεπτα γρηγοροτερα απο το TSI και θα γλυτώνω 65 μετρα πάνω στο προσπερασμα. Τα δε μωρά εντάξει και στο πορτπαγκαζ των 40 λιτρων θα τα χωρέσω μωρε, δεν τρέχει τιποτα.....
άλλωστε γνώμες ζητάς...αλλά όχι μόνο ΔΕΝ τις δέχεσαι αλλά τις χλευάζεις εφόσον δηλώνεις ότι δεν ξέρεις.
Μην κρίνεις για να μην κριθείς.
Μερικές φορές φίλε πρέπει να το παίζεις μαλάκας γιατί η βλακεία είναι ανίκητη διαφορετικά. Αυτή είναι και η τελική απάντηση μου και δεν επανέρχομαι. Μεγάλο παιδί είσαι ελπίζω να καταλάβεις.
-
Φραγκι
κατανοητά αλλά από την στιγμή που συμμετέχει μην μας μιλά για επίπεδο.
-
oceanborn
να σου πω την αλήθεια...έτσι όπως σε έκοψα και από τα γραφόμενά σου έδειξες ότι ήσουν αποφασισμένος για Κορόλα και απλά ήθελες την επιβεβαίωση από εμάς. Δεν στην έδωσαν και το γύρισες στην τρελίτσα τύπου 911 τουρμπο.
αφού από την αρχή Κορόλα ήθελες, τι το παιδεύεις; Ρεζίλι γίνεσαι με αυτά που γράφεις...να μην σου θυμίζω καλύτερα. Εάν όμως επανέλθεις θα σου πω.
τεσπά καλοτάξιδη η νέα σου Κορόλα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε αυτό φταίμε και εμείς, το γιατί το καταλαβαίνεις.η αλήθεια είναι πως δεν έχει καθόλου άδικο και πολλές φορές ξεπερνάμε τα όρια...ότι και να πάρεις φίλε oceanborn να είναι καλορίζικο...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σε αυτό φταίμε και εμείς, το γιατί το καταλαβαίνεις.η αλήθεια είναι πως δεν έχει καθόλου άδικο και πολλές φορές ξεπερνάμε τα όρια...ότι και να πάρεις φίλε oceanborn να είναι καλορίζικο...
όχι καλορίζικο...καλοτάξιδο...αυτοκίνητο είναι όχι σπίτι.
δεν θέλει να βγάλει ρίζες. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι καλορίζικο...καλοτάξιδο...αυτοκίνητο είναι όχι σπίτι.
δεν θέλει να βγάλει ρίζες.h λογική είναι να είναι καλό και να ριζώσει...δηλαδή να το έχει πολλά χρόνια(συνέπεια της αξιοπιστίας και της ικανοποίησης)...δεν καταλαβαίνω τι σου φαίνεται παράλογο...είναι σαν να γράψω εγώ ότι η ευχή καλοτάξιδο δεν είναι σωστή διότι ένα αυτοκίνητο αναλώνεται κυρίως σε διαδρομές εντός πόλης...κοινώς έλεος...
-
Τέλος πάντων παίδες εχω να σας πω ένα πράγμα μόνο. Αφού μπορούμε να κάνουμε διάλογο ρε γαμώτο γιατί δεν κάνουμε? Μια μαλακία πετάει ένας μια ποδοσφαιροποιηση πετάει ο άλλος και πάει. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει και η πλάκα αλλά ως ένα σημείο και θα συμφωνείτε πιστευω.
Σορρυ για το παραπάνω ποστ μου αλλά όταν διάβασα για σπασμένες τουρμπίνες στο GT παραπάνω και κωδικούς, φωτοτυπίες αποδείξεις και 'μέσα', έπαθα πλάκα.
Αγαπητέ elteo οχι δεν είμαι καθόλου κατασταλλαγμένος στην COROLLA και σου το λέω στην ανδρική μου τιμή. Ούτε είχα προαποφασισει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα πολύ πιθανό να μην αγοράσω κανένα από τα δυο. Απλά το ψάχνω πολύ για το νέο μου αυτοκίνητο γιατί ειμαι στην τελική καλώς η κακώς ενας 'ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ'. Το οτι έχω ακόμα ενα rover του 92 αυτό ακριβώς δείχνει. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έτυχε να 'ερωτευτώ' ένα νέο μοντέλο ώστε να το αγοράσω με τη μία όπως τότε με το rover. Τότε λοιπόν είχα κλείσει ένα Hyundai Elandra, μετά το ακύρωσα και έκλεισα ένα Τολεδο, μόλις όμως από τύχη πέρασα έξω από μια αντιπροσωπία της ROVER και μπήκα μέσα σε ένα 414gsi ένοιωσα μια ακαταμάχητη έλξη και έγινε δικό μου. ΄Μέχρι σήμερα δεν ένοιωσα κάτι ανάλογο ούτε για την νέα Corolla ούτε για το JETTA και μάλλον δεν θα γίνουν το επομενο αυτοκίνητο μου. καταλαβαίνεις λοιπόν οτι δεν ημουν προαποφασισμένος για τίποτα. Να σου πω την αλήθεια περιμένω αυτή τη στιγμη το νέο MONDEO.... και βλέπουμε..
Παντως ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
-
Τέλος πάντων παίδες εχω να σας πω ένα πράγμα μόνο. Αφού μπορούμε να κάνουμε διάλογο ρε γαμώτο γιατί δεν κάνουμε? Μια μαλακία πετάει ένας μια ποδοσφαιροποιηση πετάει ο άλλος και πάει. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει και η πλάκα αλλά ως ένα σημείο και θα συμφωνείτε πιστευω.Σορρυ για το παραπάνω ποστ μου αλλά όταν διάβασα για σπασμένες τουρμπίνες στο GT παραπάνω και κωδικούς, φωτοτυπίες αποδείξεις και 'μέσα', έπαθα πλάκα.
Αγαπητέ elteo οχι δεν είμαι καθόλου κατασταλλαγμένος στην COROLLA και σου το λέω στην ανδρική μου τιμή. Ούτε είχα προαποφασισει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα πολύ πιθανό να μην αγοράσω κανένα από τα δυο. Απλά το ψάχνω πολύ για το νέο μου αυτοκίνητο γιατί ειμαι στην τελική καλώς η κακώς ενας 'ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ'. Το οτι έχω ακόμα ενα rover του 92 αυτό ακριβώς δείχνει. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έτυχε να 'ερωτευτώ' ένα νέο μοντέλο ώστε να το αγοράσω με τη μία όπως τότε με το rover. Τότε λοιπόν είχα κλείσει ένα Hyundai Elandra, μετά το ακύρωσα και έκλεισα ένα Τολεδο, μόλις όμως από τύχη πέρασα έξω από μια αντιπροσωπία της ROVER και μπήκα μέσα σε ένα 414gsi ένοιωσα μια ακαταμάχητη έλξη και έγινε δικό μου. ΄Μέχρι σήμερα δεν ένοιωσα κάτι ανάλογο ούτε για την νέα Corolla ούτε για το JETTA και μάλλον δεν θα γίνουν το επομενο αυτοκίνητο μου. καταλαβαίνεις λοιπόν οτι δεν ημουν προαποφασισμένος για τίποτα. Να σου πω την αλήθεια περιμένω αυτή τη στιγμη το νέο MONDEO.... και βλέπουμε..
δε ξερω προσωπικα αν ειχες προαποφασισει, αν και το ειχες εννοησεις σαφεστατα το ποιο απο τα 2 προτιμας. Δεν εχει σημασια, δεν με ενδιαφερει.
οταν στο θεμα που ανοιξες εσυ, μπαινουν καποιοι (δεν εχει σημασια ποιοι) και προσπαθουν να αιτιολογησουν την αποψη τους λεγοντας 'ασυστολα ψεματα' (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι Δευτερα/Τριτη θα σας πω ακριβως τι εχει συμβει... ), ειναι προς το ΔΙΚΟ σου το συμφερον να βγει η αληθεια προς τα εξω. Δε καταλαβαινω γιατι αντιδρας πανω σε αυτο?
δεν ειναι υπερασπιση δικη μου προς ενα μοντελο, απλα για το συγκεκριμενο εχω στοιχεια για το συγκεκριμενο θα γραψω! Αν προσεξεις δε, θα δεις οτι δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑ αρνητικο μου σχολιο και για τα 2 αυτοκινητα, πολυ περισσοτερο για το Κορολα γιατι δεν το εχω δει καν! Τι να γραψω? Να αναπαραγω παπαρολογιες τριτων? Ενας ξαδερφος της θειας της κουνιαδας της πεθερας κτλ κτλ???
απο εκει και περα, οτι και αν επιλεξεις, να το χαρεις.
Υ.Γ. Το μοντεο θα ειναι λογικα πολυ καλο, ηδη και το τωρινο ειναι πολυ καλο.
-
Τέλος πάντων παίδες εχω να σας πω ένα πράγμα μόνο. Αφού μπορούμε να κάνουμε διάλογο ρε γαμώτο γιατί δεν κάνουμε? Μια μαλακία πετάει ένας μια ποδοσφαιροποιηση πετάει ο άλλος και πάει. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει και η πλάκα αλλά ως ένα σημείο και θα συμφωνείτε πιστευω.Προσπέρνα την ποδοσφαιροποίηση. Οι moderators εδώ είναι, αλλά η στάση μας είναι ελαστική από καταβολής του παρόντος φόρουμ. Αν μείνεις καιρό εδώ μαζί μας, θα καταλαβεις και το γιατί
Σου έγραψα 5 πράγματα και για τα δύο αυτοκίνητα πιο πάνω, ελπίζω να σε βοήθησαν έστω και λίγο.
-
βασικα τα ειπε ο ανθρωπος πως εχουν τα πραγματα..απο κει και περα το θρεντ ηταν πολυ ενημερωτικο για ορισμενες καταστασεις...
καλοταξιδο το νεο αυτοκινητο..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
το μπαχαλο που δημιουργουν τοσο καιρο 10 ατομα και εχει κλειδωθει το μισο φορουμ ,ε πειραζει εμενα...
κάτι που δεν κάνεις εσύ μιας και είσαι ανώτερος άνθρωπος...
JETTA TSI - COROLLA