-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θυμασαι πινακιδα για να δουμε ποσες φορες πηγε συνεργειο?
καντου ενα τηλεφωνο και πες μας, θα γελασουμε πολυ, στο εγγυωμαι...
**θελεις να μας πεις την πινακιδα του? **
Ο-TSI-170PS-SPAEI.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν δε θες δημοσιως, μεσω π.μ.
οχι τιποτε αλλο, αλλα εγγυωμαι οτι θα γελασουμε πολυ.
Μήπως θέλεις να σου πω και τι σοβρακάκι φοράω ρε φίλε? Πρώτα πρώτα για όλες τις μαλακίες που λέτε εδώ μέσα δώσατε ποτέ εξηγήσεις σε κανέναν?
Δε θα σου πω φυσικά την πινακίδα αλλά θα πω στο γνωστό μου να δημοσιεύσει ο ίδιος φωτοτυπία της απόδειξης επισκευής του αυτοκινήτου του από την VW. Μόνο μετά θα δημοσιεύσεις και εσύ μια φωτογραφία σου κάνοντας κωλοτούμπα στη Omonoia φορώντας μόνο το σωβρακάκι σου, ΟΚ?
-
πέρα από πλάκα το τελευταίο θα ήταν ενδιαφέρον αν το έκανες φίλε...ανέβασε την απόδειξη να την δούνε όλοι...κρύβοντας ονόματα φυσικά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο-TSI-170PS-SPAEI.TSI-666
-
Μα καλά, τι κάνουνε οι moderators? Πόσο καιρό θα πρέπει να ανεχόμαστε τα μύρια όσα off-topic?
Προτείνω την άμεση μεταφορά του post του cctop ΕΔΩ!Απαράδεκτοι moderators.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
αν δε θες δημοσιως, μεσω π.μ.
οχι τιποτε αλλο, αλλα εγγυωμαι οτι θα γελασουμε πολυ.
Μήπως θέλεις να σου πω και τι σοβρακάκι φοράω ρε φίλε? Πρώτα πρώτα για όλες τις μαλακίες που λέτε εδώ μέσα δώσατε ποτέ εξηγήσεις σε κανέναν?
Δε θα σου πω φυσικά την πινακίδα αλλά θα πω στο γνωστό μου να δημοσιεύσει ο ίδιος φωτοτυπία της απόδειξης επισκευής του αυτοκινήτου του από την VW. Μόνο μετά θα δημοσιεύσεις και εσύ μια φωτογραφία σου κάνοντας κωλοτούμπα στη πλατεία της πόλης σου φορώντας μόνο το σωβρακάκι σου, ΟΚ?
το σωβρακο σου δε μας ενδιαφερει
τη πινακιδα ντρεπεσαι να μας την πεις? Αφου το πουλησε το αμαξι τι σε νοιαζει?
μεχρι να βρει αυτος φωτοτυπιες για τις ολες τις επισκευες που εχει κανει και να τις βαλεις εσυ στο φορουμ νομιζω οτι θα μας πιασει το ...2012
μας λες τη πινακιδα και Δευτερα Τριτη θα δημοσιευσω ΟΛΕΣ τις επισκευες που εκανε στο αυτοκινητο του. Δεν ειναι πιο βολικο αυτο?
-
Τι ειδικές ικανότητες είναι αυτές Spiro;
-
άτσα ο συνονόματος...έχεις πρόσβαση σε τέτοια Σπύρο;Εκπλήσσομαι θετικά συνονόματε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πέρα από πλάκα το τελευταίο θα ήταν ενδιαφέρον αν το έκανες φίλε...ανέβασε την απόδειξη να την δούνε όλοι...κρύβοντας ονόματα φυσικά...Φυσικά αγαπητέ θα έχει ενδιαφέρον γιατί μερικοί το ΄παίζουν πολύ μα πάρα πολύ έξυπνοι εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τι ειδικές ικανότητες είναι αυτές Spiro;δεν ειναι ειδικες ικανοτητες, ενα τηλεφωνημα ειναι αγαπητε σε ενα φιλο.
αλλα νομιζω οτι δε θα μαθουμε ποτε τη πινακιδα...
οχι τιποτε αλλο, αλλα μεχρι σημερα το απογευμα, 1 τουρμπινα εχει αλλαχθει σε ΟΛΗ την Ελλαδα, και μαλιστα προληπτικα.
το ειπα, θα γελασουμε πολυ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειναι ειδικες ικανοτητες, ενα τηλεφωνημα ειναι αγαπητε σε ενα φιλο.
οχι τιποτε αλλο, αλλα μεχρι σημερα το απογευμα, 1 τουρμπινα εχει αλλαχθει σε ΟΛΗ την Ελλαδα, και μαλιστα προληπτικα.
Καλά φίλε. Μη ξεχνάς οτι γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος. Αυριο θα επικοινωνίσω με το γνωστό μου και θα έχεις τις φωτοτυπίες. Ετοιμάσου για την κωλοτούμπα. Επίσης να σου πω οτι μόνο στην Καβάλα ειχαν αλλαχθεί 2 τουρμπίνες και μόνο μέσα στο Μάη και πρωτού πάει ο γνωστός μου να αλλάξει τη δική του...Και μέχρι τότε πόσα GT είχαν νομίζεις πουληθεί στην καβάλα? ¨οσα χωράει η μούτζα σου. Ετοιμάσου για την κωλοτούμπα....
-
μη ξεχασεις μονο να μας πεις το κωδικο αριθμο της -ειναι μοναδικος-
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
δεν ειναι ειδικες ικανοτητες, ενα τηλεφωνημα ειναι αγαπητε σε ενα φιλο.
Καλά φίλε. Μη ξεχνάς οτι γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος. Αυριο θα επικοινωνίσω με το γνωστό μου και θα έχεις τις φωτοτυπίες. Ετοιμάσου για την κωλοτούμπα. Επίσης να σου πω οτι μόνο στην Καβάλα ειχαν αλλαχθεί 2 τουρμπίνες και μόνο μέσα στο Μάη και πρωτού πάει ο γνωστός μου να αλλάξει τη δική του...Και μέχρι τότε πόσα GT είχαν νομίζεις πουληθεί στην καβάλα? ¨οσα χωράει η μούτζα σου. Ετοιμάσου για την κωλοτούμπα....
Προσυπογράφω. Το γνωρίζω και γω για τις 2 αλλαγμένες τουρμπίνες (ήταν και 3 κομπρέσσορες αλλά αυτό μεταξύ μας) στην Καβάλα. Έχουνε αλλαχτεί πολλές, απλά μένει κρυφό..
-
Κωδικό τουρμπίνας έχουμε;
-
Ποιο κωδικό? Για φωτοτυπία απόδειξης μιλάμε. Εκεί μέσα θα δείς ο,τι αναγράφεται. Η Απόδειξη υπάρχει ήδη δημοσιευμένη σε γερμανικό φόρουμ από το Μαι εξάλλου και θα ψάξω να τη βρώ ήδη... STAY TUNED αλλα σε παρακαλώ να ετοιμάζεσαι για την κωλοτούμπα ΟΚ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κωδικό τουρμπίνας έχουμε;του ζητησα να μας πει.
-
Ποιον κωδικό;;;
Στην εγγύηση αναγράφεται ο κωδικός ανταλλακτικού που αλλάχτηκε δωρεάν. Εκτός κι αν δεν έχει κωδικό ολόκληρη τουρμπίνα
-
Καλά ρε φίλε ξέρω εγώ τη αναγράφει η VW στην απόδειξη? VW εχω? Εάν το λες θα αναγράφεται. Την απόδειξη την είχα δεί το ΜΑΗ και είχα βοηθήσει το φίλο να τη δημοσιεύσει. Θυμάμαι εγώ τώρα από τότε αν αναγράφονταν κωδικοί? Που κολλάς τώρα? Άρχισες να ανησυχείς? Ετομάσου και εσύ για κωλοτούμπα μόλις δείς την αποδειξη ΟΚ?
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ποιο κωδικό? Για φωτοτυπία απόδειξης μιλάμε. Εκεί μέσα θα δείς ο,τι αναγράφεται. Η Απόδειξη υπάρχει ήδη δημοσιευμένη σε γερμανικό φόρουμ από το Μαι εξάλλου και θα ψάξω να τη βρώ ήδη... STAY TUNED αλλα σε παρακαλώ να ετοιμάζεσαι για την κωλοτούμπα ΟΚ?εγω ζητησα πινακιδα, πιο ευκολο ειναι
αν δεν θες να την πεις -δεν καταλαβαινω γιατι- το λιγοτερο στοιχειο που μπορω να διασταυρωσω ειναι ο κωδικος της τουρμπινας. Καθε ανταλλακτικο που αλλαζεται εχει ενα μοναδικο κωδικο.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Καλά ρε φίλε ξέρω εγώ τη αναγράφει η VW στην απόδειξη? VW εχω? Εάν το λες θα αναγράφεται. Την απόδειξη την είχα δεί το ΜΑΗ και είχα βοηθήσει το φίλο να τη δημοσιεύσει. Θυμάμαι εγώ τώρα από τότε αν αναγράφονταν κωδικοί? Που κολλάς τώρα? Άρχισες να ανησυχείς? Ετομάσου και εσύ για κωλοτούμπα μόλις δείς την αποδειξη ΟΚ?τόση βοήθεια πια!!
δεν μας δίνεις το λινκ;
JETTA TSI - COROLLA