-
Μπράβο στον Flower που πίνει σωστή μπύρα
-
Στην θεσσαλονίκη πού μπορούμε να βρούμε veltin's ρε σεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην θεσσαλονίκη πού μπορούμε να βρούμε veltin's ρε σεις;Στα Lidl! (σοβαρά μιλάω)
Αλλά γιατί να θες να πιείς μπύρα χωρίς αλκοόλ;
-
Δεν θέλω αυτήν χωρίς το αλκοόλ, θέλω την veltin's lemon. Έχουν στο lidl;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εχεις video?
εισαι καλα;;;; δε λες που μου κοψε και δεν πηρα το λαπτοπ μαζι μου να το κλαίω;;
και ο πορτογαλλος κολλητος (ουνα φατσα ουνα ρατσα) μου φωναζει καποια στιγμή 'προσεχε εκει εχει παγο',,,,
πεφτω εγώ, πεφτει και αυτός μετά και γελάγαμε οι ηλίθιοι καθιστοί στον πάγο...Τέτοια μυαλά χαραμίζεστε..
Aσε, σήμερα σε θυμήθηκα. Πήγα σούπερ μάρκετ, και σκέφτηκα να βγώ να κάνω μερικές πάντες με το καροτσάκι στον πάγο μετά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εχεις video?
εισαι καλα;;;; δε λες που μου κοψε και δεν πηρα το λαπτοπ μαζι μου να το κλαίω;;
και ο πορτογαλλος κολλητος (ουνα φατσα ουνα ρατσα) μου φωναζει καποια στιγμή 'προσεχε εκει εχει παγο',,,,
πεφτω εγώ, πεφτει και αυτός μετά και γελάγαμε οι ηλίθιοι καθιστοί στον πάγο...Τέτοια μυαλά χαραμίζεστε..
θα το βαζε και γιουτουμπι γρηγορα..
-
Veltins εχει στα Lidl ινδιδ...και έχει και αλκόολ...
Τώρα αυτή την με λεμόνι πως την είπες...αμα δεν βρείς σε κανα Carefour/Βασιλόπουλο πάρε Becks λεμόνι υποθέτω ίδιες θα είναι σε γεύση... -
Την ήπια στο beer academy και μου άρεσε... για κάτι μεσημέρια μου φαίνεται μια χαρά αντί για κόκα κόλα.
Στον Βασιλόπουλο δεν έχει από όσο έψαξα, θα πάω αύριο μεθάυριο lidl και θα δω...
-
Πιές Radler....τότε....
Βάζεις lager μαζί με Sprite σε 0.5L ποτήρι...πάω στοίχημα οτι θα σου αρέσει
Υ.Γ Πλέον σιγουρεύτηκα...η Beck's λεμόνι θα έχει την ίδια γεύση... -
Το χω δοκιμάσει αυτό, και ναι, λέει!
Η veltin'ς έχει αρκετά ενδιαφέρουσα γεύση, τώρα χαλαρά χτυπούσα 2-3.΄
-
οι αλλες με λεμονι εχουν διαφορα?
-
Κοίτα για νερό καλή είναι για μπύρα όχι
-
Ε αυτό λέω. 2-3 για να ξεδιψάσω τσακ-μπαμ.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εχεις video?
Aσε, σήμερα σε θυμήθηκα. Πήγα σούπερ μάρκετ, και σκέφτηκα να βγώ να κάνω μερικές πάντες με το καροτσάκι στον πάγο μετά...
Το Kid έχει αυτοκίνητο.
-
Εμένα μ' αρεσε μια που είχε κυκλοφορήσει στα σούπερμαρκετ το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Μια χαρά αναψυκτικό ήταν!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το Kid έχει αυτοκίνητο.
Τι αυτοκίνητο ρε;
Το ignis;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμένα μ' αρεσε μια που είχε κυκλοφορήσει στα σούπερμαρκετ το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.Μια χαρά αναψυκτικό ήταν!
ειχαν βγαλει ενα μπουκαλι με τοξικα αποβλητα...χαθηκε ομως..
-
Το Kid έχει αυτοκίνητο.
Τι αυτοκίνητο ρε;
Το ignis;
Ναι, θες να τα στήσουμε?
-
Το Kid έχει αυτοκίνητο.
Τι αυτοκίνητο ρε;
Το ignis;
Καλά, αυτοκίνητο δεν είναι, αλλά ναι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το Kid έχει αυτοκίνητο.
Τι αυτοκίνητο ρε;
Το ignis;
Καλά, αυτοκίνητο δεν είναι, αλλά ναι...
Θες να τα στήσω και με σένα να δεις πως περνάει το μπουζούκι κάτι γαλλικούς κουβάδες?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]