-
Νομίζω ότι το Ζ είναι για ένα γερό freshen-up. Εχει και κάτι περίεργα σημάδια (ρετσίνα?)...
Να το πάω στην Autoglym σαν δώρο του γενεθλίων καθυστερημένο?
Αξίζει τα $$$? (πόσα άραγε??)
-
Νομίζω ότι το Ζ είναι για ένα γερό freshen-up. Εχει και κάτι περίεργα σημάδια (ρετσίνα?)...
-
-
Να το πας! Εγω ειχα παει το δικο μου και εκανα γενικη περιποιηση (και εσωτερικο) και μετα λυπομουν να το βγαλω στους βρωμερους δρομους μας. Προτεινω να κανεις και τον βιολογικο καθαρισμο στο σαλονι (δεν παιζει ρολο αν καπνιζεις) και θα νιωθεις μετα οτι μπηκες σε καινουργιο αυτοκινητο.
-
Από κόστος τι λένε?
-
Θα το πάω και θα ποστάρω αποτελέσματα. Το σάιτ δεν το βρίσκω
-
Αυτο βοηθαει καθόλου?
AUTOGLYM Λαμίας 1 & Αεροπορίας, Αργυρούπολη, Τηλ: 210-9959606 -
max σου εστειλα ενα p.m.
-
Εγω προτεινω homeautowash,ειναι ενα τυπακος με van,που για κόστος ελαχιστα μεγαλυτερο απο το βενζιναδικο πλενει το αυτοκινητο σαν δικο του.
Η autoglym ειναι πανακριβη και δουλευει με αλβανο-ρωσο-ποντιους.
-
Οι αλβανο-ρωσο-ποντιοι δεν καθαριζουν καλα το αυτοκινητο δηλαδη?
-
Mην ψαρώνεις.
-
Νομιζω αξιζει τα
-
Δεν συνιστώ με ΤΙΠΟΤΑ AUTOGLYM.
Δουλεύουν παντελώς ανειδίκευτοι τεχνίτες (η εθνικότητα δεν παίζει ρόλο), και οι ζημιές με τον αλοιφαδόρο είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα...
Ένας από τους παθόντες ήμουν κι εγώ.Είχα ανοίξει και σχετικό τόπικ παλαιότερα.
Maxmara οπουδήποτε αλλού εκτός AUTOGLYM (αναφέρομαι στο κατάστημα της Αργυρούπολης).
-
Αν εισαι απο Θεσσαλονικη πες μου να σε στειλω σε εναν απιστευτο μαστορα
Απιθανος στην δουλεια του -
[quote='xenos']Νομιζω αξιζει τα
-
Υπάρχει κάποιο προιόν ή εταιρία που να βγάζει ρετσίνια απο το αμάξι?
Έφερε το άστρα σήμερα ο πατέρας μου, και είναι............ Πραγματικά έχει παντού ρετσίνια, καπό ουρανό παρμπρίζ τζάμια.
Βοήθεια!
-
Εγώ έχω της σόναξ ένα, και κάνει πολύ καλή δουλειά Στέλιο...
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Εγώ είχα δεί πολύ ωραίο γυάλισμα-κέρωμα και σε Chips-Away με το 1/3 των χρημάτων γιά σκουρόχρωμο αυτοκίνητο (δικό μου) - 150 Ε πρίν 1 χρόνο και σε κάθε μου παρατήρηση μετά οι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να διορθώσουν την κάθε μικρο-ατέλεια που δεν φαινόταν με την πρώτη ματιά ...!!!
Από chipsaway έχω κι εγώ τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο σε επίπεδο δουλειάς, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης-ευγένειας (Κατάστημα Ηρακλείου).
Τα παιδιά έχουν και γνώσεις και σωστό χέρι. -
Συμφωνω με τα παιδια που γραφουν οτι δεν αξιξει τα λεφτα της η δουλεια που κανουν. Ουτε τα υλικα ειναι τοσα πολλα, ουτε η δουλεια ειναι τοσο εξοντωτικη...
Εγω πηγα σε Autoglym γιατι ηταν γνωστος μου και πληρωσα ελαχιστα για full περιποιηση. Τη δουλεια την εκανε ο κυριος που ειχε το μαγαζι (Ελληνας φυσικα). Ολα εξαρτωνται απο τον μαστορα. Αν πεσεις σε τεμπελη δεν θα μεινεις ικανοποιημενος οποια εταιρεια κι αν προτιμησεις. -
προσωπικα συστηνω ανεπιφυλακτα το κεντρικο καταστημα της Auto Glym οπως και το καταστημα που ειναι καπου στα Πατησια νομιζω...
η8ελα να ηξερα οποιος ειπε οτι ειναι ανιδικευτοι εργατες με ποιο κριτηριο το ειπε
το παλικαρι που χρησιμοποιει τον αλιφαδορο κανει 5 χρονια αυτη την δουλεια!
ας μου πει ποσα χρονια δουλευουν αλοιφαδορο οι αλλες εταιρειες.-μπορει να ειναι οντως ακριβη...25 ε το πλυσιμο μεσα εξω (3 ατομα Χ 30 λεπτα) μπορει το κερωμα γυαλισμα να ξεκιναει απο 200 ε νομιζω
αλλα εχω δει πολλα αυτοκινητα με αποκορυφωμα την κοκκινη Φερραρι γνωστου εφοπλιστη η οποια σε 7 σημεια ειχε γρατζουνιστει απο σφουγγαρι με συρμα να επανερχεται στην αρχικη της κατασταση αψεγαδιαστη.-
Autoglym - Ναί ή όχι?