-
'παροχες οσο αντεχετε'
Τις ιδις 'παροχες' που ζηταω και εγω απο τους χορηγους δηλαδη,σχεδον ολα πληρωμενα!
Αντε,keep dreaming και οι δυο μαζι παρεα(εσυ για τις 'παροχες' στις γυναικες,και εγω για τις δικες μου 'παροχες')
-
Γιατι να μην ειμαι γυναικα ΓΜΤ, να σε κανω να φας το πληκτρολογιο???
Τελος απο μενα. Ξαναμπαινω...ανοιξε, φτυσε κλεισε. -
Μα κ.Πλατή τα αυτοκίνητα που αναφέρεται είχαν αυτο το απροσδιοριστο κάτι, που αυτοκίνητα σαν το Note δεν το έχουν. Αλλες εποχες τότε οπού τα αυτοκίνητα αυτά ήταν σύμβολο, και βασικά ακόμα είναι .
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Πρώτα απ'ολα Αχιλλέα η ημερομηνία της εγγραφής σου να πώ την αλήθεια με βάζει σε πολλές υποψίες μήπως είσαι 'διπλοεγγεγραμμένος' χρήστης.....παρ'ολα αυτα θα θεωρήσω οτι μάλλον είμαι υπερβολικός και θα σου απαντήσω για τα γραφωμενά μου.Εξηγησε μου ποιο είναι το αγοραστικό κοινό του Note και τι σχέση μπορεί να έχει με τους αγώνες και τη προβολή του. Δεν είναι κάποιο σπόρ (ή έστω και απλο) μοντέλο που να προορίζεται για νεανικό κοινό όπως πχ. το MG ή το Micra. Είναι για οικογενειάρχες, δηλαδή αυτοκίνητο με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό.
Και ναι, τα σχολια μου ναι είναι καυστικά γιατι το αυτοκινητο αυτό δεν ταιριάζει στους αγώνες. Ενα ενιαίο με Ignis Sport θα ήταν σαφώς πιο ευχάριστο στο μάτι και ας έχει χειρότερη αισθητική απο το Note. Γιατί άραγε; Μήπως γιατι είναι ένα μικρό hatchback που έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε και σαν αγωνιστικό και η περιβολή του σε προδιαθέτη για κάτι τέτοιο;
Αρα όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να δεχτω ένα ενιαίο που δεν θα είναι ευχάριστο στον 'θεατή' πανω απ'ολα και δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Να το περιγράψω διαφορετικά... είναι άχρωμο να βλέπεις έναν τέτοιο όγκο να προσπαθεί να πείσει οτι είναι αγωνιστικό.
Κατ'ανάγκη αγωνιάρικο λοιπόν. Αν είναι να το κάνουμε έτσι απο εδω και πέρα τότε να διοργανώσουμε και ένα cup με picanto, atos, agila κτλπ.Φίλε Μιχάλη για να μην σου μπαίνουν τζάμπα υποψίες είμαι μέλος του NismoClub.gr ή αλλιώς NissanMotorsportClub.gr, το οποίο ιδρύθηκε από κατόχους και φίλους της συγκεκριμένης φίρμας και καμία σχέση δεν έχει με αντιπροσωπίες και εισαγωγείς.
Το μέλος μας geranos ποσταρε αυτήν την θεματική στο φόρουμ μας την οποία για να διαβάσω έπρεπε να εγγραφώ στο φόρουμ σας. Αφου γραφτηκα και την διάβασα θέλησα να πώ κι εγώ την άποψη μου.
Δεν διαφωνώ με το ότι το Note δεν γεννήθηκε για αγωνιστικό και ότι δεν ήταν η καλύτερη ιδέα της Nissan. Εξάλλου αν διαβάσεις ξανά τα ποστ μου θα δεις ότι διαφωνώ με το ύφος και τον τρόπο που είναι εκφρασμένα τα όσα λέγονται. Ο λόγος που απάντησα είναι γιατί κατα την άποψη μου τα σχόλια που έγιναν ξεπερνούν τα όρια της κριτικής η οποία είναι θεμιτή, την επικροτώ και την αποδέχομαι.Πάντα φιλικά
Αχιλλέας -
Συγγνωμη που δεν εχω χρονο και πρεπει να κλεισω,τα αυτοκινητα που περιγραφεις ειχαν οντως το κατι απροσδιοριστο και πετυχαν. Ηταν ομως η επιτυχια τους αποτελεσμα της δουλειας ενος τμηματος μαρκετινγκ η οχι? Παραγεται τιποτα χωρις την συμμετοχη του? Εμεις γιατι να απαρνηθουμε στο τμημα της συγκεκριμενης εταιριας το δικαιωμα να το παλεψει?
Γεια και χαρα.Υ.Γ. Εγω ειμαι Σουμπαρου, δεν το ξεχνας? Δεν θα τρεξω του χρονου με Νισσαν ετσι?
-
Αχιλλέα τότε συγγνώμη γι'αυτο που ανέφερα πιο πριν αλλα σ'αυτο το φόρουμ και να μην είσαι, γίνεσαι λίγο καχυποπτος.
Τα απαξιωτικά μου σχολια για το αμάξι αφορούν μόνο την αγωνιστική του χρήση. Σαν κανονικό αυτοκινητο είναι μια χαρα, αν και με αφήνει αδιάφορο καθαρα λόγο της ηλικίας μου των διαφορετικών μου αναγκών.
Οσο για το ύφος....μην περιμένεις να διαβάσεις τίποτα λιγότερο σε αυτοκινητιστικό φόρουμ όταν έρχεται η ώρα του κραξίματος . Πχ τα ignis είναι ψυγιοκαταψύκτες, τα 106 κρουασάν με ρόδες, τα ιταλικά μακαρονάδα με βραχυκύκλωμα και πάει λέγοντας
-
20 συμμετοχες ο ενας....,10-15 γυναικεια πληρωματα ο αλλος....
Στο ιδιο θεμα αναφερομαστε η για κανα ενιαιο στην Ιταλια-Γαλλια?
Φυσικά και δέν πήρες χαμπάρι τί έγραψα και το έριξες στο ειρωνικό. Το ιδανικό μπάς και πετύχαινε το εννιαίο θα ήταν 20 αμάξια, είναι γνωστό ότι κάτι τέτοιο είναι ουτοπία. Όσο για τα περι γυναικών....αφήνω το σχόλιο σε αυτόυς που θα διαβάσουν τα λεγόμενά σου.....
Επίσης, η ημερομηνία εγγραφής ενός ατόμου στο forum δέν του αφαιρεί το δικαίωμα να λέει την άποψή του. Οπότε οι θεωρίες συνομωσίας ισχύουν για αυτούς που τις πλάθουν.
Η αλήθεια για τον Achilleas και για μένα μιά και αναφέρθηκε η 'καταγωγή μας' είναι ότι σε αντίθεση με οποιοδήποτε κόμπλεξ υιοθετήσαμε την γενική παραδοχή ότι η κίνηση αυτή της NISSAN είναι κάπως παράξενη, ακριβώς επειδή το NOTE δέν είναι αγωνιστικό, πώς να το κάνουμε ρε φίλε........
Καλά όλα αυτά αλλά, και σκεπτόμενοι με αγάπη για το άθλημα όπως όλοι εδώ οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι και άλλες φορές στο παρελθόν η ιστορία μας έβγαλε λάθος ώς προς την επιτυχία ή όχι ενός θεσμού. Άρα ας περιμένουμε να δούμε και μιλάμε μετά. Ας μήν ασχοληθούμε με το να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε μιά τέτοια κίνηση και άς χειροκροτήσουμε τους οδηγούς και ας μήν μας εντυπωσιάζει το NOTE.
Kαι ρωτάω επίσης το εξής: Πόσοι απο αυτούς, που προσβλήθηκαν ώς γνήσιοι εραστές των αγώνων απο την κίνηση της NISSAN, θα τρέχανε άν τους δινόταν η ευκαιρία στο συγκεκριμένο εννιαίο? Πόσοι θα ψοφάγανε απλώς να δούνε τους αγώνες απο μέσα για μιά στιγμή ? Έστω και με το NOTE και ας μήν ξέρει κανείς πώς πάει το αμάξι. -
Φίλε Μιχάλη το προσωπικό μου αυτοκίνητο είναι Primera P10. To Note είναι αυτοκίνητο της οικογένειας και το χρησιμοποιούμε εγώ και η αδερφή μου. Δεν γεννήθηκε για να είναι αγωνιστικό, παρόλα αυτά όταν το οδηγείς σε εκπλήσσει με την πολύ καλή οδική του συμπεριφορά παρόλο το πολύ οικογενειακό setup του. Μου είναι πολύ ευχαριστώ για τις εντός πόλης μετακινήσεις μιας και είναι ευρύχωρο και σβέλτο.
Ως αναφορά το κράξιμο τουλάχιστον στο NismoClub προσπαθούμε να είμαστε διακριτικοί για αυτά που γράφουμε για αυτοκίνητα άλλων εταιριών αλλά και πάλι δεν έχουν λείψει τα ευτράπελα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ταυρε. Σ αγαπαω, αλλα ωρες ωρες εισαι ξεροκεφαλος. Οι αγωνες δεν εισαι εσυ (ο κριτης) μονο, δεν ειμαι εγω (ο αγωνιζομενος μονο), δεν ειναι ο Γιαννης (ο θεατης ) μονο. Ειναι πιο συνθετο το πραγμα, κι ακομα πιο συνθετο το περασμα απο την αφανεια (του σπορ) στην ακμη.
Και για πες μου παρακαλω. Λιγες φορες χειροκροτησες ντε Σεβω, Κατρελ,Βαρτμπουργκ η 500σαρακι? Που πηγε το φιλαθλο πνευμα σου μικρε μου?Γιατρέ μου, δεν πρόσεξες τι έγραψα...
Να το προχωρήσω και άλλο λίγο? τον απλό θεατή της Ριτσώνας, της φτέρης και του Ελικώνα δεν τον ενδιαφέρει...
Όπου απλό=μέσο.
Και μη μου πεις ότι οι κινήσεις του μάρκετινγκ μιας εταιρείας στοχεύουν σε εμένα τον πυροβολημένο και σε εσένα τον άρρωστο (με το συμπάθιο ). Στον μέσο θεατή στοχεύει, που δεν του άρεσαν ούτε καν τα Μίκρα, επειδή λέει δεν έκαναν θόρυβο... από αυτή τη σκοπιά γράφω ό,τι γράφω για το ΝΟΤΕ καπ.Όχι μόνο έχω χειροκροτήσει, αλλά έχω συγκινηθεί από το Κατρέλ του Πορτογάλου στο Ακρόπολις πριν χρόνια και από το δικό μας 500ράκι φέτος στο Ιστορικό. Αλλά πόσοι από τους μέσους θεατές θα κάτσουν μέχρι τέλους να τα δουν αυτά? Ενώ αν τους προσελκύσεις με, πχ, 1600άρια Μίκρα αρκετά εξελιγμένα ώστε να κάνουν σαματά=εφέ και να παίζουν και με τα Σαξόραλλα, έτσι για να σπάσει και η μονοτονία, τότε δε θα είναι καλύτερα για όλους?
-
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ...
ΕΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Yπάρχει και ο αντίλογος όμως φίλτατε Ivan που λέει ότι δεν υπάρχει πωπός που να χωράει ένα ολόκληρο ΝΟΤΕ και ότι δε θα ξέρουν τι άλλο να τα κάνουν οι αγωνιζόμενοι, αν κάποτε σταματήσει το καπ ή θελήσουν να αποσχιστούν από αυτό κάνοντάς τα Ν2 ή Α6...Ποιον θα ανταγωνιστούν με αυτό το αυτοκίνητο?
Ρε ταύρε, ρε καλέ μου, σε καπιταλιστικό καθεστώς ζούμε, σε «ελεύθερη» οικονομία. Όποιος θέλει -αν θέλει- βλέπει τις προδιαγραφές της προκήρυξης, και παίρνει ή πάει σε... άλλο μαγαζί. Γιατί θα πρέπει η εταιρία να σκεφτεί τι θα είναι αυτό που θα ικανοποιεί όλους εμάς και όχι τι έξυπηρετεί αυτήν που θα χαλάσει τα ωραία της ευρά και απασχολήσει τον πανάκριβο χρόνο των υπαλλήλων της;
Ποιοί είμαστε εμείς που θα κάνουμε κουμάντο στο ξένο μαγαζί, ή θα κριτικάρουμε -απαξιωτικά- το όποιο προϊόν; έχουμε δηλαδή και άλλη προσφορά οπότε μπαίνουμε στη διαδικασία της σύγκρισης;
Προς θεού. Επί της αρχής η κίνηση της Νισάν είναι απόλυτα θετική για τους αγώνες. Πολύ τους πάει μάλιστα ανεξαρτήτως μοντέλου. Εκεί θα έπρεπε να μείνουμε και να περιμένουμε καλοπροαίρετα να δούμε τα ντεσού της προκήρυξης. Το μοντέλο μας μάρανε τώρα. Δηλαδή αν ήταν 350Ζ θα είμαστε ικανοποιημένοι;
Από την άλλη, για ποιόν ανταγωνισμό μιλάμε; Εδώ πρόκειται για καπ και ο ανταγωνισμός θα είναι εσωτερικός, μεταξύ ομοειδών.
Γιατί δηλαδή; Τα ΜG ποιόν ανταγωνίστηκαν, ή ακόμα παλαιότερα τα Yugo, τα Metro και τα ΖΧ δεν έκαναν πανέμορφους αγώνες ενιαίου; αυτά εκτός καπ μπορούσαν να ανταγωνιστούν κανένα;
Ψυχραιμία γμτ. Δεν μπορεί να πιάνουμε από τα μούτρα τη μόνη θετική κίνηση που έγινε προς τους αγώνες από αντιπροσωπεία δυο χρόνια τώρα. -
Για την ημερομηνία εγγραφής πιστευω οτι το ξεκαθάρησα. Νόμιζα οτι υπάρχον χρήστης του φόρουμ δημιούργησε δεύτερο λογαριασμό για να πεί ότι θέλει πίσω απο την ανωνυμία του. Σαφώς και ένας νέος χρήστης έχει δυνατότητα να πεί τη γνώμη του, και το πότε γράφτηκε δεν παίζει ρόλο.
Σχεδον σε οποιονδήποτε στην Ελλάδα αν δίνοτανε η ευκαιρία που λές θα την άρπαζε απλά και μόνο γιατι κάτι τέτοιο, δηλαδη χωρίς να βάλει φράγκο απο τη τσέπη του, στο τόπο μας είναι σχεδον θάυμα. Όποτε άκυρο το παράδειγμα.
-
χωρίς να βάλει φράγκο απο τη τσέπη του
Μάλλον εσύ δέν κατάλαβες ή δέν ξέρεις τόσα όσα πρέπει για να κρίνεις. Το CUP δέν θα είναι δωρεάν και δέν θα είναι για όλους. Υπάρχει κόστος αλλά και περιορισμός στις συμμετοχές. Το αυτοκίνητο θα αγοραστεί......φθηνά μέν αλλά θα αγοραστεί.....άρα κόστος υπάρχει.
Αντιθέτως, δέν κοστίζει τίποτα να κριτικάρουμε το κάθε τί και να αναθεματίζουμε χρησιμοποιώντας το βήμα που μας δίνεται. Αυτό είναι χαρακτηρηστικό του Έλληνα....Κρίμα.
Ξαναλέω μήν βιαζόμαστε να μιλήσουμε αρνητικά πρίν περάσει λίγος καιρός. Οι αγώνες είναι το όνειρο όλων μας....... -
Ivan
Δεν μιλάω για ανταγωνισμό όσο είναι στο καπ τα αυτοκίνητα, εκεί καλά θα κάνουν να τρέξουν μεταξύ τους, αποσπασμένα από τους υπόλοιπους για καλύτερη αξιοπιστία του καπ. Όταν όμως έρθει η ώρα να τράξουν εκτός καπ, πού θα πάνε? Την ίδια απορία έχουν οι των MG που τους έμειναν αμανάτι, αλλά και οι κατέχοντες Leon ενιαίου... Τα Yugo, ZX και λοιπά είχαν την ευκαιρία τους να πρωταγωνιστήσουν και εκτός ενιαίου, καθώς οι εποχές ήταν διαφορετικές, μπορούσες να διακριθείς ακόμα και με αμάξι που δεν ήταν ό,τι καλύτερο σαν αγωνιστική βάση.
Ερωτώ λοιπόν και θα με πει ξεροκέφαλο ο γιατρός πάλι (και γω σ'αγαπάω γιατρούλη ). Είμαι ένας νέος που ψάχνω κάτι φτηνό να τρέξω... A, τι ωραία, η Νισσάν προκύρηξε φθηνό καπ (το συζητάμε βέβαια, καθώς το αμάξι μόνο κάνει 16 χιλιάρικα), ευκαιρία να τρέξω με σχετικά λίγα χρήματα 2-3 χρόνια. Μετά όμως τι θα κάνω? Καθώς δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός αγώνων και το εισόδημά μου δε θα είναι και τόσο μεγαλύτερο σε 3 χρόνια σε σχέση με τώρα, θα πρέπει να αποφασίσω αν θα συμμετέχω με το ίδιο αυτοκίνητο εκτός καπ ή αν θα το πουλήσω, να πάρω κάτι άλλο εξίσου φθηνό.
Να συμμετέχω με αυτό είπαμε? Ωραία... Σε ποια κατηγορία? Με τι ομολογκασιόν? Με τι ελευθερίες? Και πόσο ξύλο θα τρώω από τα υπόλοιπα Ν2, Α6?
Να το πουλήσω? Σε ποιον? Ποιος θα πάρει ένα αυτοκίνητο που δεν θα ξέρει τι να το κάνει και πού να το τρέξει? Αδιέξοδο λοιπόν...
Με αυτή τη λογική έχω τις ενστάσεις μου σχετικά με την απόκτησή του, χωρίς να θελήσω να το απαξιώσω ή να το κακολογήσω. Εξάλλου, όπως είπατε σε ελεύθερη οικονομία ζούμε, οπότε έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε (προσέξτε, δε λέω να το απαξιώσουμε) ένα προϊόν και να αποφασίζουμε αν μας αρέσει.
-
Μπραβο στη Νισσαν!
Μακαρι με αυτην την κινηση της να βαλει νεα παιδια στο χωρο!,
και κοπελλες οπως θελει ο Ντοτορε! -
Ο χρήστης geranos έγραψε:
χωρίς να βάλει φράγκο απο τη τσέπη του
Μάλλον εσύ δέν κατάλαβες ή δέν ξέρεις τόσα όσα πρέπει για να κρίνεις. Το CUP δέν θα είναι δωρεάν και δέν θα είναι για όλους. Υπάρχει κόστος αλλά και περιορισμός στις συμμετοχές. Το αυτοκίνητο θα αγοραστεί......φθηνά μέν αλλά θα αγοραστεί.....άρα κόστος υπάρχει.
Αντιθέτως, δέν κοστίζει τίποτα να κριτικάρουμε το κάθε τί και να αναθεματίζουμε χρησιμοποιώντας το βήμα που μας δίνεται. Αυτό είναι χαρακτηρηστικό του Έλληνα....Κρίμα.
Ξαναλέω μήν βιαζόμαστε να μιλήσουμε αρνητικά πρίν περάσει λίγος καιρός. Οι αγώνες είναι το όνειρο όλων μας.......Ξερεις ποσο θα κανει?
Τι εννοεις 'δεν θα ειναι για ολους'?
Για την τελευταια φραση,υπαρχουν στις αγγελιες των 4Τ αρκετα μικρα καπ σε πολυ καλη τιμη!
-
Αγαπητέ geranos, αναλογίσου τη μέτρια επιτυχία που είχε το 206jc οπού με 9-10.000€ έφτιαχνες ένα πλήρες αγωνιστικό ενώ αργότερα μπορούσες να το κάνεις μέχρι και S1600, με καλές παροχές(30% έκπτωση στα ανταλλακτικά), με έναν πολύ καλό στόχο (οπου αν κέρδιζες την επόμενη χρόνια έτρεχες με 206 1.6 Grp.A χωρίς δικά σου έξοδα) και πές μου αν θεωρείς οτι θα έχει επιτυχία ένα ενιαίο με κόστος αγοράς άνω τον 16.000€, με ένα κατ'ανάγκη αγωνιστικό χωρίς προοπτικές, και πού δεν είναι ανταγωνιστικό εκτός cup.
Τωρα καταλαβαίνεις γιατι κριτικάρω τόσο έντονα την κίνηση αυτή.
-
Μαθητης, φοιτητης, επιστημονας, ωρομισθιος, επισυμβασει αοριστου χρονου, στα προπυλαια για την μονιμοτητα...Ο Δρομος και Το ονειρο του Ελληνα.
Θα μας τρελλανεις βρε Ταυρε!!! Θες και να παρεις συνταξη με το ΝΟΤΕ? Ευχαριστησου 3 χρονια αν η προσφορα ειναι καλη, μαθε, διασκεδασε, διακρισου και μετα ερχονται και τα καλυτερα. Κι αν δεν ερθουνε, θαχεις να θυμασαι με τους φιλους σου σε μια ταβερνα στο Χαλανδρι.
Αν το θες. Αν δεν το θες δεν το παιρνεις. Για τους αγωνες ομως συνολικα ειναι καλο να μπαινει μια εταιρια με τα συνακολουθα. Και πρεπει-νομιζω- να την στηριξουμε.
Αρκει η προσφορα της να ειναι καλη και να δινει τα ισα η και περισσοτερα απ οσα ενδεχομενα παιρνει (με την ευρεια εννοια, οχι οικονομικα). -
Μα ίσα-ίσα γιατρούλη, επειδή δε νομίζω ότι θα υπάρχει οδηγός που να θέλει να πάρει αγωνιστική σύνταξη με το ΝΟΤΕ, κοιτάει αν το πράγμα συμφέρει από οικονομοτεχνική σκοπιά σε βάθος χρόνου ή αν στο τέλος θα το παντρευτεί το αμάξι.
Τεσπα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κίνηση της Νισσάν, κάθε άλλο. Για το μοντέλο έχω τις ενστάσεις μου, όπως έχω πάντα ενστάσεις για αποφάσεις που παίρνονται σε μια εταιρεία βασισμένες κυρίως στο brainstorming (?) χαρτογιακάδων marketeers, oι οποίοι γράφουν στα παλιότερα των υποδυμάτων τους τι θα πει ο τεχνίτης-μηχανικός, επειδή αυτοί ξέρουν καλύτερα.
Το τελευταίο δεν αφορά μόνο τη Νισσάν, αφορά πολλές παρόμοιες πςριπτώσεις, ακόμα και στην εταιρεία που δουλεύω...
Από εμένα συγνώμη αν τα αρχικά χαβαλεδιάρικα posts μου φάνηκαν ειρωνικά και απαξιωτικά, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Καλή επιτυχία στο καπ και καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Από εμένα συγνώμη αν τα αρχικά χαβαλεδιάρικα posts μου φάνηκαν ειρωνικά και απαξιωτικά, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Καλή επιτυχία στο καπ και καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε.Μιας και μου θύμησες το αρχικό σου post........ Τεχνικός manager ποιός θα είναι; Ο Καντερές;
Nissan Note Challenge Cup!