-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=11774
-
-
-
Ή πως το μαρκετινκ σκοτώνει τους αγώνες.....
(Μα καλά, εκείνο το Μίκρα το 1600 που είχανε φτιάξει γιατί εγκαταλήφθηκε σαν ιδέα΄΄)
Άντε να πάρεις αυτοκίνητο χωρίς ομολογκασιόν με 22000....
Και πληροφορίες λένε ότι το πλήθος των ενδιαφερομένων με το ζόρι ξεπερνάει τα δάχτυλα του ενός χεριού........
-
Ασχέτως με τα οικονομοτεχνικά...
Και εγώ θεωρούσα το Note ένα βαρετό πολυμορφικό μέχρι που το οδήγησα και με εξέπληξε.
Οκ, δεν είναι 106 rallye αλλά από τα παλιά ίμπιζα που έτρεχαν στο ενιαίο είναι πολύ καλύτερο.
Ειδικά το 1600, έχει ένα σύγχρονο μοτέρ που σκοτώνει.
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Και εγώ αυτής της άποψης ήμουν μέχρι που οδήγησα το Note και με εξέπληξε.Οκ, δεν είναι 106 rallye αλλά από τα παλιά ίμπιζα που έτρεχαν στο ενιαίο είναι πολύ καλύτερο.
Ειδικά το 1600, έχει ένα σύγχρονο μοτέρ που σκοτώνει. Ας κάνουμε λίγο υπομονή λοιπόν...
και τι μ αυτο, δε παυει να ναι μια ασχημια που δεν κανει για αγωνιστικο, και το φοκους c-max ειναι kalo απο αποψη οδηγησης αλλα...Οταν μια εταιρια σεβεται τον εαυτο της δεν βγαζει τετοιου ειδους αμαξι για cup, καλυτερα να κατσει εκει που ναι. Θα γελαει ο καθενας μ αυτο το πραμα
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Άντε να πάρεις αυτοκίνητο χωρίς ομολογκασιόν με 22000....Η έκδοση εθνικού δελτίου αναγνώρισης, αν δεν έχει το αυτοκίνητο, είναι υποχρεωτική για κάθε cup.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
και τι μ αυτο, δε παυει να ναι μια ασχημια που δεν κανει για αγωνιστικο, και το φοκους c-max ειναι kalo απο αποψη οδηγησης αλλα...Οταν μια εταιρια σεβεται τον εαυτο της δεν βγαζει τετοιου ειδους αμαξι για cup, καλυτερα να κατσει εκει που ναι. Θα γελαει ο καθενας μ αυτο το πραμαΣου λέω ότι είναι καλό σασί (και μοτέρ) και μου απαντάς 'και τι μ' αυτό είναι άσχημο και δεν κάνει για αγωνιστικό'. Οκ. Ας περιμένουμε καλύτερα τους πρώτους αγώνες.
-
Οπως κ να το κανουμε ειναι ενα οικογενειακο αυτοκινητο κ οχι ενα αυτοκινητο για αγωνες!Δε μπορεις απο τη μια να διαφημιζεις το μπαμπα που ξεχναει να παρει το μωρο κ απο την αλλη να κανεις cup με αυτο το αυτοκινητο!Ακομα κ διαφημιστικα κ μαρκετινιστικα να το δεις ειλικρινα η επιλογη του ειναι εντελως παραλογη...
-
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Οπως κ να το κανουμε ειναι ενα οικογενειακο αυτοκινητο κ οχι ενα αυτοκινητο για αγωνες!Δε μπορεις απο τη μια να διαφημιζεις το μπαμπα που ξεχναει να παρει το μωρο κ απο την αλλη να κανεις cup με αυτο το αυτοκινητο!Ακομα κ διαφημιστικα κ μαρκετινιστικα να το δεις ειλικρινα η επιλογη του ειναι εντελως παραλογη...γιατι το panda δεν ειναι οικογενειακο αυτοκινητο? στην ιταλια το αντιστοιχο cup μετα τα fiat panda μια χαρα παει και ειναι παραπολυ δημοφιλης σαν θεσμος...
-
E, όχι και οικογενειακό αυτοκίνητο το panda... ένα μικρό πόλης είναι, νεανικό, με ευχάριστη οδική συμπεριφορά σαν 100άρι και σπορτιφ χαρακτήρα. Ακόμα και το 4Χ4 στη διαφήμισή του με τις πάντες ανάμεσα στα δέντρα πάει... Έχει σαφώς περισσότερους λόγους να ετοιμαστεί σαν αγωνιστική έκδοση, για μαρκετινίστικους έστω λόγους.
Αλήθεια, μέσα στο κανονισμό του καπ, θα προβλέπεται να μην τρέχουν τα 'περίπτερα' αν στην περιοχή του αγώνα φυσάει αέρας άνω των 6 Μποφόρ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αλήθεια, μέσα στο κανονισμό του καπ, θα προβλέπεται να μην τρέχουν τα 'περίπτερα' αν στην περιοχή του αγώνα φυσάει αέρας άνω των 6 Μποφόρ?Θα προτιμούσα να έβλεπα ένα ενιαίο με Pitsos 6 ποδών παρά αυτό . Πάνε καλα οι άνθρωποι??? Το micra cup θα συνεχιστεί και φέτος? Γιατι αν δεν το συνεχίσουν και κάνουν αυτό στην θέση του τοτε εκει στη Nissan είναι για πολύ κράξιμο. Να πω οτι θα χαρω αν δεν έχουν ούτε μία συμμετοχή... μήπως είμαι τόσο κακός? Μπα απλά δεν είμαι για δέσιμο.
-
Είναι περίεργο να αποδεχόμαστε το Micra ως αγωνιστικό και όχι την μακρύτερη έκδοση του. Άλλωστε, μηχανικά, αυτό είναι το Note.
ΥΓ. Οι Ιταλοί δεν ήταν που αντιμετώπιζαν με ειρωνία τα αγωνιστικά Γιάρις των ελλήνων μέχρι να τα δουν να τρέχουν;;;
-
Κάτσε βρε Πέτρο....Συγκρίνεις το Μίκρα και το Πάντα με το Note;
Κανείς δεν είπε κάτι μεμπτό για το μοτέρ ή για το πλαίσιο που, όντως, μπορεί να πολύ καλά....
Το θέμα είναι ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν κατασκευάστηκε με σπορτίφ προσανατολισμό...
Όσο Challenge και να γίνει, δεν θα γίνει ποτέ αρκετά Challenging τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους θεατές, τουλάχιστον στα βουνά...Μπορεί να γινόταν κάτι σε ενιαίο πίστας αν αυτή δεν είχε πεθάνει εδώ.....
Χάθηκε το Μίκρα 1.6 SR το οποίο θα είχε και αρκετές συμμετοχές αφου θα μπορούσαν να συμμετάσχουν και τα υπάρχοντα 1.4 μετά από μικρή σχετικά μετατροπή;;;;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Άντε να πάρεις αυτοκίνητο χωρίς ομολογκασιόν με 22000....
Η έκδοση εθνικού δελτίου αναγνώρισης, αν δεν έχει το αυτοκίνητο, είναι υποχρεωτική για κάθε cup.
Γνωστό....Άλλα πες μου εσύ που θα μπορούσε μετά τη λήξη του καπ, να ταιριάξει και να γίνει ανταγωνιστικό αυτό το βανάκι...Και τι εμπορικότητα θα είχε;
(Εκτός αν κάτσουμε παρέα και βγάλουμε ομολογκασιον VK για κανένα κιτ καρ NOTE made in Greece...!!!!! )
-
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΝΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΜOΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ C4... -
Και καλα η εμφανιση ειναι θεμα γουστου, το πλαισιο και ο κινητηρας μπορει να ειναι οκ, η εξελιξη για να ειναι αξιοπιστο το περιπτερο μπορει και να πετυχει (οταν γινει).
Ομως το ημερολογιο δειχνει 23 Ιανουαριου και το μονο που υπαρχει ειναι ενα ΔΤ 200 λεξεων. Εκατονταδες αγωνιζομενοι και μηχανικοι(με τα λεφτα στο χερι εννοειται) περιμενουν με λαχταρα τον αγωνα δρομου που θα αρχισει καποια στιγμη το Φεβρουαριο για ειναι ετοιμοι εγκαιρα. Για να ψυχαγωγουνται μαλιστα η Νισαν θα επαναλαμβανει -αλα Μικρα- το κολπο καθε χρονο.
-
Όπως σε κάθε νόμισμα υπάρχουν 2 όψεις έτσι και σε τέτοια θέματα αλλά και σε άλλα υπάρχουν, όχι 2, αλλά πολλές απόψεις.
Εγώ προσωπικά, όντας απο παιδί εραστής της NISSAN, θυμάμαι κάποτε να μπαίνω στην εταιρεία απο την πίσω πύλη και να βλέπω 5-6 Sylvia 240 RS αραγμένα.....Θυμάμαι Μοσχού, Μέτα, Στράτη, να τα λένε κάτω στο συνεργείο εν αναμονή του επόμενου αγώνα.
Κρατάω επίσης στο μυαλό μου τον WALTER ROHRL την χρυσή εποχή του GROUP B να οδηγάει στον ύπνο του ολόκληρη ειδική και να κάνει τη 2η φορά 1 δευτερόλεπτο καλύτερο χρόνο!!!! ( Μιλάμε για την υπέρτατη αγάπη για τους αγώνες!!!).
Το μάρκετινγκ λοιπόν έστησε στα 11 βήματα το πνεύμα των αγώνων!!! Αυτή είναι η μία άποψη......
Η άλλη άποψη λέει ότι όποια προσπάθεια εμλοκής σε αγώνες γίνεται πρέπει σε πρώτη φάση να αντιμετωπιστεί θετικά. Τώρα, το NOTE......τί να πώ......Άν μαζευτεί ένας ικανός αριθμός αυτοκινήτων (20 τουλάχιστον), τότε ίσως κάτι γίνει. Πάντως σε πρώτη φάση έχω ακουσει ότι θα τρέξουν μόνο σπρίντ.....Θα δείξει. -
Ο χρήστης geranos έγραψε:
Άν μαζευτεί ένας ικανός αριθμός αυτοκινήτων (20 τουλάχιστον), τότε ίσως κάτι γίνει.ΠΟΣΑΑΑΑ?
Ούτε τα Μίκρα δεν ήταν τόσα...
Nissan Note Challenge Cup!