-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Μόνο τόσα Σεμπ:... Επιεική σε βρίσκω...
Εγώ θα πρότεινα να τους χώσουμε κανένα εξώδικο που τόλμησαν να σπιλώσουν τους αγώνες με το .... μοντέλο τους και να τους βάλουμε κανά... χαστούκι αν και όπου δούμε τους ιθύνοντες αυτής της... ανήκουστης απόφασης.
Ακόμα περισσότερο να τους καταγγείλουμε γιατί όλα αυτά τα χρόνια ξόδευαν τα χρήματα που τους δίναμε εμείς οι καταναλωτές σε αγώνες με τα Μίκρα, τα Σίλβια, τα 240 RS και να ζητήσουμε να δωθούν σε νέους τα χρήματα που σπατάλησαν επενδύοντας σε Σιρόκο, Μοσχού και Στρατισίνο.
Αν δε γίνουν όλα αυτά, να μη ξαναδούμε ποτέ αγώνα με Νισάν και να μη ξανααγοράσουμε ποτέ αυτοκίνητο από τον όμιλο Θεοχαράκη...
Άκου εκεί, να μας προσβάλλουν έτσι ξεδιάντροπα, εξαγγέλοντας τη διοργάνωση καπ χωρίς να μας ρωτήσουν...«Αδέλφια», είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Αν η εξαγγελία ενός καπ από μια εταιρία με τόσο μεγάλη παράδοση αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο, πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί οι περισσότεροι αντιπρόσωποι μουτζώνουν τους αγώνες και αυτούς που τους υπηρετούν. -
Τα σχολια του Λεμπ 'στοχευουν' στο μοντελο με το οποιο θα γινεται το καπ,ενω αντιθετως εγκαταλειπεται(οπως ολα δειχνουν...?)το καπ των αρκετων μικρα...
-
Συγγνώμη αλλα θεωρείτε οτι η αντίδραση θα ήταν ίδια αν η ανακοίνωση αφορούσε ενα cup με το 160SR. Οι περισσότεροι του ήδη υπάρχοντος ενιαίου θα άλλαζαν μοτέρ, ενλω άλλοι τόσοι θα μπαίνανε στον κόπο να φτιάξουν κάποιο απο την αρχή.
Το οτι οι αντιπρωσωπίες δεν ασχολούνται νομίζω οτι οφείλεται καθαρά στο θέμα προβολή, οπού δεν υπάρχει τόση όσο θέλουν.
-
Yπάρχει και ο αντίλογος όμως φίλτατε Ivan που λέει ότι δεν υπάρχει πωπός που να χωράει ένα ολόκληρο ΝΟΤΕ και ότι δε θα ξέρουν τι άλλο να τα κάνουν οι αγωνιζόμενοι, αν κάποτε σταματήσει το καπ ή θελήσουν να αποσχιστούν από αυτό κάνοντάς τα Ν2 ή Α6...
Ποιον θα ανταγωνιστούν με αυτό το αυτοκίνητο?
Προς Θεού, κανένας δεν παραβλέπει την τεράστια αγωνιστική ιστορία της Νισσάν στην Ελλάδα, αλλά και άλλων εταιρειών, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα κατακρίνουμε της αποφάσεις ενός μάρκετινγκ (προφανώς από εκεί βγήκε η απόφαση, δε νομίζω ότι θα υπήρξε μηχανικός να προτείνει αυτό το αυτοκίνητο), το οποίο μάρκετινγκ συνήθως έχει σκοπό μόνο και μόνο την προώθηση του προϊόντος και όχι την πρόοδο που μπορεί να φέρει αυτό στον χώρο των αγώνων...
Πάρτε παράδειγμα πόσα άκουσε η Πεζώ για το 307 και πόσα άκουσε το μάρκετινγκ της εταιρείας για αυτή την επιλογή.
Δηλαδή αν η Lion Hellas αποφάσιζε το επόμενο Πεζό καπ να το κάνει με το 1007, νομίζετε ότι δε θα άκουγε τα ίδια? -
Μα καλά....Τι συμβαίνει και όλοι μικροί-μεγάλοι στο φορούμ αρπάζονται με το παραμικρό;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ 20 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΣΣΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ;;;;;;;;;;ΟΛΟΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΥΠΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.....!!!!
Μπράβο στη Νισσάν λοιπόν και οι ειρωνίες περιττεύουν.......Καλή επιτυχία στο νέο καπ με την ελπίδα να διαφυλαχτει καλύτερα από τα προηγούμενα........
-
[quote='taurus']Yπάρχει και ο αντίλογος όμως φίλτατε Ivan που λέει ότι δεν υπάρχει πωπός που να χωράει ένα ολόκληρο ΝΟΤΕ και ότι δε θα ξέρουν τι άλλο να τα κάνουν οι αγωνιζόμενοι, αν κάποτε σταματήσει το καπ ή θελήσουν να αποσχιστούν από αυτό κάνοντάς τα Ν2 ή Α6...
Ποιον θα ανταγωνιστούν με αυτό το αυτοκίνητο?
Προς Θεού, κανένας δεν παραβλέπει την τεράστια αγωνιστική ιστορία της Νισσάν στην Ελλάδα, αλλά και άλλων εταιρειών, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα κατακρίνουμε της αποφάσεις ενός μάρκετινγκ (προφανώς από εκεί βγήκε η απόφαση, δε νομίζω ότι θα υπήρξε μηχανικός να προτείνει αυτό το αυτοκίνητο), το οποίο μάρκετινγκ συνήθως έχει σκοπό μόνο και μόνο την προώθηση του προϊόντος και όχι την πρόοδο που μπορεί να φέρει αυτό στον χώρο των αγώνων...
Πάρτε παράδειγμα πόσα άκουσε η Πεζώ για το 307 και πόσα άκουσε το μάρκετινγκ της εταιρείας για αυτή την επιλογή.
**Δηλαδή αν η Lion Hellas αποφάσιζε το επόμενο Πεζό καπ να το κάνει με το 1007, νομίζετε ότι δε θα άκουγε τα ίδια?[/**quote]Κώστα διαφωνώ!!!! Το 1007 θα είναι μια καλή επιλογή διότι θεωρώ ότι η πλαϊνή συρόμενη πόρτα θα με διευκολύνει αφάνταστα στην τοποθέτηση του κλωβού ασφαλείας!!!!!!
-
-
Ακόμα περισσότερο να τους καταγγείλουμε γιατί όλα αυτά τα χρόνια ξόδευαν τα χρήματα που τους δίναμε εμείς οι καταναλωτές σε αγώνες με τα Μίκρα, τα Σίλβια, τα 240 RS και να ζητήσουμε να δωθούν σε νέους τα χρήματα που σπατάλησαν επενδύοντας σε Σιρόκο, Μοσχού και Στρατισίνο
.
Σωστή η άποψή σας κ.Τσάδαρη,αλλά από την άλλη και ο Έλληνας αντάμειψε την εταιρεία αγοράζοντας αφειδώς Τσέρι,Σάνι,και ταξί Μπλούμπερντ πιστεύοντας στο μύθο του 'Νισσάν-σκύλου' που μπορεί να χτυπηθεί,όταν 'φτιαχτεί',και με τα Ευρωπαικά...
Άκου εκεί, να μας προσβάλλουν έτσι ξεδιάντροπα, εξαγγέλοντας τη διοργάνωση καπ χωρίς να μας ρωτήσουν
...
Τα περί προσβολής τα είπε κανείς;
Είναι λάθος να ειπωθεί η γνώμη ότι το αυτοκίνητο μόνο σπορ χαρακτήρα δεν αποπνέει?
Πρέπει να το βουλώσουμε επειδή εξαγγέλθηκε καπ (αν και εν μερει καταλαβαίνω το σκεπτικό σας....είναι εποχή ισχνών αγελάδων)«Αδέλφια», είμαστε άξιοι της τύχης μας
.
Αυτό το πιστεύω και εγώ,για άλλους λόγους από εσάς,βέβαια...
**>Αν η εξαγγελία ενός καπ από μια εταιρία με τόσο μεγάλη παράδοση αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο, πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί οι περισσότεροι αντιπρόσωποι μουτζώνουν τους αγώνες και αυτούς που τους υπηρετούν
**.
Αλήθεια,μόνο αυτός είναι ο λόγος που έφυγαν οι αντιπροσωπείες από τους αγώνες?
Επειδή δεν αρέσουν αισθητικά τα αυτοκίνητά τους στους θεατές και στους οδηγούς?
Μάλιστα.... ενδιαφέρουσα άποψηΔεν θα ξαναγραψω στην ενότητα,γιατί δεν έχω ιδρώσει μπάκετ κλπ,κλπ,αλλά κατά τη γνώμη μου η ανάλυσή σας είναι σε λάθος δρόμο και επιδερμική...
-
Τυχαίνει να είμαι κάτοχος Note καθώς και άλλων δύο μοντέλων της Nissan. Δέχομαι την κριτική ως προς την εταιρία και το μαρκετίνγκ της το οποίο δεν επικροτώ κι εγώ πολλές φορές παρόλο που είμαι πελάτης της. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η κακόβουλη κριτική που διάβασα απέναντι σε μια εταιρία που είτε το θέλουμε είτε όχι έχει μια ιστορία. Αν δεν αρέσει σε κάποιους το Note ή η Nissan μην αγοράσουν ουτε να μετέχουν στα cup που διοργανώνει η εταιρία, αλλά δεν μπορούν να εκφράζονται κατά αυτόν τον τρόπο. Ο λόγος είναι απλός ότι όσο δίκιο και να έχει κάποιος αν δεν ξέρει να το εκφράσει σωστά το χάνει.
Φιλικά
Αχιλλέας -
υγ. με ότι μπορει να σημαίνει τα παραπάνω emoticon για αυτους που καταλαβαίνουν.
-
Ούτε οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι να είσασταν με τόση ευθιξία ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΣΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ούτε οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι να είσασταν με τόση ευθιξία ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΣΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....
Φίλε sp0+ δεν είμαστε αντιπρόσωποι ούτε εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του Θεοχαράκη. Απλά αγαπάμε την Nissan και οι είμαστε κατοχοι μοντέλων της.
Εξάλλου δεν αναφερόμουν στα δικά σου ποστ αλλα στα παρακάτω...
sebastien loeb
και τι μ αυτο, δε παυει να ναι μια ασχημια που δεν κανει για αγωνιστικο, και το φοκους c-max ειναι kalo απο αποψη οδηγησης αλλα...Οταν μια εταιρια σεβεται τον εαυτο της δεν βγαζει τετοιου ειδους αμαξι για cup, καλυτερα να κατσει εκει που ναι. Θα γελαει ο καθενας μ αυτο το πραμαMichalisCorsa
Θα προτιμούσα να έβλεπα ένα ενιαίο με Pitsos 6 ποδών παρά αυτό . Πάνε καλα οι άνθρωποι??? Το micra cup θα συνεχιστεί και φέτος? Γιατι αν δεν το συνεχίσουν και κάνουν αυτό στην θέση του τοτε εκει στη Nissan είναι για πολύ κράξιμο. Να πω οτι θα χαρω αν δεν έχουν ούτε μία συμμετοχή... μήπως είμαι τόσο κακός? Μπα απλά δεν είμαι για δέσιμο.Εσύ αυτα τα σχόλια τα βρίσκεις θεμιτά?
-
Σε μια περιοδο ισχνων αγελαδων...
Σε μια εποχη ,οπου το καλυτερο που μπορουμε να παρουμε απο μια αντιπροσωπεια ειναι ενα 20% στα ανταλλακτικα, κι αυτο με παρακαλια και 'διαπλεκομενες' σχεσεις...
Σε χρονικη στιγμη απαξιωσης των αγωνων,απουσιας τους απο καθε ευρεια κοινωνικη δραστηριοτητα και δημοσιοτητα...
Η Nissan τολμαει και ξαναχορευει χορους γνωστους και συνηθως 'ατερμονες'.
Μπραβο της, κι απο μενα ενα μεγαλο 'ευχαριστω'.
Καποιο σχεδιο θα εχει το τμημα μαρκετινγκ μιας τετοιας εταιριας. Κατι παραπανω θα ξερουν και θα σχεδιαζουν απο μας που...τα ξερουμε ολα.
Το μονο που θα μπορουσα να παρατηρησω τωρα που σχεδιαζεται η εμπλοκη ειναι αυτο:
Αγαπητη Nissan. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ (και το εννοω αυτο) το NOTE ειναι ενα αυτοκινητο με target group σε μεγαλο βαθμο τις γυναικες. Δωστε λοιπον σ αυτες μια παραπανω ευκαιρια να μπουν και να ζησουν τους αγωνες, κανοντας μια ακομα καλυτερη προσφορα σ αυτες. Οσο αντεχετε. Ποιος δεν ονειρευεται ενα κυπελλο-στολιδι με 10-15 γυναικεια πληρωματα?
Αν εκτος απο γκρινια ξερουμε και τιποτ'αλλο... -
20 συμμετοχες ο ενας....,10-15 γυναικεια πληρωματα ο αλλος....
Στο ιδιο θεμα αναφερομαστε η για κανα ενιαιο στην Ιταλια-Γαλλια?
-
Πρώτα απ'ολα Αχιλλέα η ημερομηνία της εγγραφής σου να πώ την αλήθεια με βάζει σε πολλές υποψίες μήπως είσαι 'διπλοεγγεγραμμένος' χρήστης.....παρ'ολα αυτα θα θεωρήσω οτι μάλλον είμαι υπερβολικός και θα σου απαντήσω για τα γραφωμενά μου.
Εξηγησε μου ποιο είναι το αγοραστικό κοινό του Note και τι σχέση μπορεί να έχει με τους αγώνες και τη προβολή του. Δεν είναι κάποιο σπόρ (ή έστω και απλο) μοντέλο που να προορίζεται για νεανικό κοινό όπως πχ. το MG ή το Micra. Είναι για οικογενειάρχες, δηλαδή αυτοκίνητο με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό.
Και ναι, τα σχολια μου ναι είναι καυστικά γιατι το αυτοκινητο αυτό δεν ταιριάζει στους αγώνες. Ενα ενιαίο με Ignis Sport θα ήταν σαφώς πιο ευχάριστο στο μάτι και ας έχει χειρότερη αισθητική απο το Note. Γιατί άραγε; Μήπως γιατι είναι ένα μικρό hatchback που έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε και σαν αγωνιστικό και η περιβολή του σε προδιαθέτη για κάτι τέτοιο;
Αρα όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να δεχτω ένα ενιαίο που δεν θα είναι ευχάριστο στον 'θεατή' πανω απ'ολα και δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Να το περιγράψω διαφορετικά... είναι άχρωμο να βλέπεις έναν τέτοιο όγκο να προσπαθεί να πείσει οτι είναι αγωνιστικό.
Κατ'ανάγκη αγωνιάρικο λοιπόν. Αν είναι να το κάνουμε έτσι απο εδω και πέρα τότε να διοργανώσουμε και ένα cup με picanto, atos, agila κτλπ. -
Δημητρη μου, Δημητρη μου, γερασες νωρις κι επαψες να εχεις ελπιδες?
Περυσι λοιπον, ενα γυναικειο περιοδικο ζητησε μια ερευνα σχετικη με το ενδιαφερον των γυναικων για τους αγωνες (καθε μορφης, απο κυνηγι θησαυρου-δεξιοτεχνια-Ακροπολις), για το τι θα ζητουσαν ωστε να συμμετεχουν και για το τι τις αποτρεπει να το κανουν. Χωρις να μπορω να ανακοινωσω τ αποτελεσματα, ειμαι σε θεση να τα γνωριζω και δεν σου κρυβω οτι αν τα γνωριζες κι εσυ θα εγραφες αλλα.
Καλημερα τωρα γιατι μπορει να αθετησα τον λογο μου για αποχη απο το φορουμ, τον κραταω ομως για αποχη απο ανουσιους καυγαδες. -
Να το προχωρήσω και άλλο λίγο? τον απλό θεατή της Ριτσώνας, της φτέρης και του Ελικώνα δεν τον ενδιαφέρει αν η Νισσάν έδωσε κίνητρα ή προσέφερε σε μια εποχή ισχνών αγελάδων (το πιο πιθανό επειδή δεν ξέρει ή δε θέλει να ξέρει τα παρασκηνιακά ενός αγώνα ή πρωταθλήματος). Τον ενδιαφέρει να δει ωραία, σπορτιφ αυτοκίνητα να περνάνε τέζα και να γουστάρει. Έχουν να ακουστούν για αυτό το αμάξι στις ΕΔ...
edit: Γιατρούλη μας έλειψες!
-
Επειδη οι γυναικες ειναι τελικα πιο ....εξυπνες απο εμας ,θα εβλεπες στο τελος ,μολις καταλαβαιναν οτι τα εξοδα ειναι πολλα,οι χορηγοι ανυπαρκτοι,και το ...γρασιδι πρασινο,...να την κανουν πριν καν συμμετασχουν....(ακομα και η προθεση αυτη στα ονειρα του 'Πλατη' θα γινοταν,ουτε καν αυτη δεν θα γινοταν στην πραγματικοτητα,αλλα λεμε τωρα...)
*εξαιρεσεις υπαρχουν,βλεπε Μαλελενι,πχ,αλλα και αυτη πολυ μετρημενη και σωστη.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχουν να ακουστούν για αυτό το αμάξι στις ΕΔ...Αυτό ας πούμε η Nissan δεν το σκέφτεται για την εικόνα της;
-
Εμ ,παλι δεν διαβασες καλα ρε Δημητρό. Στις γυναικες 'παροχες οσο αντεχετε' γραφω. Ας ειναι. Καλιο Πλατης με ονειρα παρα κατι αλλοι στα προθυρα της αυτοκτονιας
Ταυρε. Σ αγαπαω, αλλα ωρες ωρες εισαι ξεροκεφαλος. Οι αγωνες δεν εισαι εσυ (ο κριτης) μονο, δεν ειμαι εγω (ο αγωνιζομενος μονο), δεν ειναι ο Γιαννης (ο θεατης ) μονο. Ειναι πιο συνθετο το πραγμα, κι ακομα πιο συνθετο το περασμα απο την αφανεια (του σπορ) στην ακμη.
Και για πες μου παρακαλω. Λιγες φορες χειροκροτησες ντε Σεβω, Κατρελ,Βαρτμπουργκ η 500σαρακι? Που πηγε το φιλαθλο πνευμα σου μικρε μου?
Nissan Note Challenge Cup!