-
ακριβώς όπως το είπες drdino..ελαττώματα...
-
μέχρι στιγμής πάντως το 207 έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις σας...το πολάκι για φτύσιμο τρελό..με έχετε ξαφνιάσει πάντως το έχω ξναπεί..θα δω κ το golfaki...μην μου πείτε ότι έχετε κ αυτό στο φτύσιμο..
-
Ο χρήστης beautiful_scenes έγραψε:
μέχρι στιγμής πάντως το 207 έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις σας...το πολάκι για φτύσιμο τρελό..με έχετε ξαφνιάσει πάντως το έχω ξναπεί..θα δω κ το golfaki...μην μου πείτε ότι έχετε κ αυτό στο φτύσιμο..Άσπρο ε!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μέχρι στιγμής πάντως το 207 έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις σας...το πολάκι για φτύσιμο τρελό..με έχετε ξαφνιάσει πάντως το έχω ξναπεί..θα δω κ το golfaki...μην μου πείτε ότι έχετε κ αυτό στο φτύσιμο..
Άσπρο ε!
ε ναι...τι λέμε τόση ώρα..άσπρο άσπρο..
-
Γράφετε γι' άσπρα χωρίς το γαλατά;
-
Αφού ήρθες, έχεις και τον λόγο!
-
τι και εσύ άσπρος lkar..?φτουυυ...είμαι περικυκλωμένη...αλλά δεν θα υποκύψω..
-
Πού θα πάει, δεν θα έρθει και ο krus;
-
θα κρατήσω χαρακτήρα...
-
Το άσπρο επανήλθε
Δεν ξεπερνάς και τα 15 σε πολλές περιπτώσεις
(για την ώρα κρατιέμαι )
-
δεν με ενδιαφέρει δεν με ενδιαφέρει....
-
Ο χρήστης beautiful_scenes έγραψε:
Άσχετο, αλλά 207 GT άσπρο...
να και άλλος με το άσπρο..
Το 207 φυσικά μόνο άσπρο, και με γυάλινη οροφή ή ηλιοροφή
Αν και το θεωρώ απαίσιο χρώμα στο 207 και στο Golf ( ) μου αρέσει απίστευτα, κατα τα άλλα σταθερός στο μαύρο χρώμα!
-
Γιατρέ ψήφισα 207 είμαι καλά??
Καλά είμαι γιατί το πόλο έιναι όντως άλλη γενιά (και σε αυτό το σασί ΄θα προτιμούσα ίμπιθα ή φάμπια) και το κόρσα δεν ...βλέπεται. Δεν ξέρω για αυτά τα μοντέλα αλλά και το 206 και το προπροηγουμενο κόρσα είχαν άθλια κιβώτια, ας ελπίσουμε να τα έχουν φέρει στο επίπεδο μίας στάρλετ του ...90
Ισως στην κατηγορία να προτιμούσα σουίφτ αλλά είναι πολύ πιο 'αστικό'
Γενικά το 207 είναι η χρυσή τομή για ένα αμάξι καθημερινής χρήσης που θα κάνει και ταξιδάκια. Μόνοι ενδοιασμοί η αξιοπιστία (φίλοι μου έχουν σιχαθεί τους μαστόρους με παλιά πεζώ) και ότι με λίγα παραπάνω παίρνεις φόκους...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-
το ξερα Σπυράκο...
-
..λοιπόν...όλα καταλήγουν στο corsa cmon 1.4 μαύρο με ηλιοροφή..!!...
από την αρχή ήταν η πρώτη μου σκέψη και εκεί έμεινα...είδα και το jazz..πεζο το είχα ήδη δει..αλλά ξεροκέφαλη..δεν ήθελα να πάω σε άλλες αντιπροσωπείες..κορσακι λοιπόν..θέμα ημερών νομίζω το κλείσιμο..θα περιμένω κάποιους μήνες για την ηλιοροφή αλλά..χαλάλι..!!
...Polo vs Corsa(c'mon) vs Peugeot 207...