-
Εντύπωση μου κάνει.
Άσε που έτσι, με το μάτι, δε νομίζω οτι μπορεί να καταλάβει κανείς τίποτα. -
Τι να σου πω κι εγώ, δεν έχω γνώμη..
Πέρα απ την πλάκα, ενδεχομένως ψάχνουν για τίποτα εξανθήματα κτλ που μαρτυρούν αφροδίσια νοσήματα -
Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό.
-
Καλά, με κουφάνατε με τα περί 'διαρρήξεων'...
Να ρωτήσω τώρα εγώ ο αγαθοβιόλης κάτι;
Ας πούμε ότι ναι μεν είσαι 'απαραβίαστος' από πίσω, αλλά λόγω του ότι έτρωγες τον περασμένο μήνα συνέχεια σουβλάκια, απέχτησες μια δυσκοίλια πρώτη και έχεις να πας για χ@σιμο 2 βδομάδες...
Την μέρα πριν παρουσιαστείς σε λυπάται ο θεός και σε 'στέλνει' στην τουαλέτα να ξεφορτώσεις...
Μετά από 47 λεπτά αγώνα (και ενώ σου έχουν σπάσει οι μισές φλέβες στο πρόσωπο από το 'σπρώξιμο') επιτέλους εμφανίζεται κουράδα 2μ και 39 εκ. (σαν τον σιδηροδρομικό συρμό ΑΘήνας-Θεσσαλονίκης ένα πράγμα) έχοντάς σου φυσικά αλλάξει τα φώτα κάτω απ' το καπό...
Εάν τώρα πας μετά και παρουσιαστείς την επομένη, τα χαρτιά σου θα λένε μετά το σκύψιμο:
'Εκρίθη Ι5, Gay';;; -
Αυτος εδω (http://news.pathfinder.gr/misc/492133.html' target='_blank) παντως πηρε τα δικα τους σωβρακα μετα...
'Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε πως η κυβέρνηση της χώρας πρέπει να πληρώσει αποζημίωση 100.000 ευρώ σε νεαρό άντρα, ο οποίος εξαναγκάστηκε να ξαναδώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης όταν αυτό του κατασχέθηκε επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Όταν ο 26χρονος Ντανίλο Τζιουφρίντα δήλωσε στους στρατιωτικούς γιατρούς ότι είναι ομοφυλόφιλος, στη διάρκεια εξετάσεων ρουτίνας για την κατάταξή του στον ιταλικό στρατό, εκείνοι ενημέρωσαν το υπουργείο Μεταφορών, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τον Τζιουφρίντα ότι πρέπει να ξαναδώσει για το δίπλωμα οδήγησης ή να παραδώσει την άδεια του εξαιτίας 'διαταραχών της σεξουαλικής του ταυτότητας'. Ο 26χρονος συμφώνησε να ξαναδώσει εξετάσεις, αλλά όταν πέρασε του έδωσαν ένα δίπλωμα που ίσχυε για μόνο ένα χρόνο και όχι για δέκα, όπως γίνεται συνήθως με την αιτιολογία ότι είναι ομοφυλόφιλος. Το δικαστήριο της Κατάνια αποφάνθηκε ότι οι ενέργειες των υπουργείων 'Αμυνας και Μεταφορών δείχνουν 'σαφείς σεξουαλικές διακρίσεις' εναντίον του Τζιουφρίντα και είναι αντίθετες με τα συνταγματικά του δικαιώματα. Είναι η πρώτη φορά που το ιταλικό κράτος τιμωρείται για σεξουαλικές διακρίσεις σε βάρος πολίτη και του επιβάλλεται τόσο μεγάλο πρόστιμο.'
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Καλά, με κουφάνατε με τα περί 'διαρρήξεων'...Να ρωτήσω τώρα εγώ ο αγαθοβιόλης κάτι;
Ας πούμε ότι ναι μεν είσαι 'απαραβίαστος' από πίσω, αλλά λόγω του ότι έτρωγες τον περασμένο μήνα συνέχεια σουβλάκια, απέχτησες μια δυσκοίλια πρώτη και έχεις να πας για χ@σιμο 2 βδομάδες...
Την μέρα πριν παρουσιαστείς σε λυπάται ο θεός και σε 'στέλνει' στην τουαλέτα να ξεφορτώσεις...
Μετά από 47 λεπτά αγώνα (και ενώ σου έχουν σπάσει οι μισές φλέβες στο πρόσωπο από το 'σπρώξιμο') επιτέλους εμφανίζεται κουράδα 2μ και 39 εκ. (σαν τον σιδηροδρομικό συρμό ΑΘήνας-Θεσσαλονίκης ένα πράγμα) έχοντάς σου φυσικά αλλάξει τα φώτα κάτω απ' το καπό...
Εάν τώρα πας μετά και παρουσιαστείς την επομένη, τα χαρτιά σου θα λένε μετά το σκύψιμο:
'Εκρίθη Ι5, Gay';;;Δικαιολογίες...
-
απίστευτος διάλογος!
Ρε συ webfox ξέρεις ρε τι τραβάω εγώ σ αυτό το θέμα;; Άσε...
Χαρακτηριστικός διάλογος σε φαρμακείο πέρσυ στη Θεσσαλονίκη
ΕΓΩ:-Ναι γεια σας, κάτι για τη δυσκοιλιότητα θέλω
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ: -Κάτι έντονο; Ήπιο;
-Σίγουρα κάτι έντονο
-Κλίσμα ας πούμε;
-Ε όχι κάτι πιο ήπιο
-Πόσες μέρες έχεις να ενεργηθείς
-Ε απ τη Δευτέρα
-Ε καλά, Πέμπτη είναι σήμερα, σιγά!
-Όχι δε καταλάβατε...Την προηγούμενη Δευτέρα!
*-Χριστός και Παναγιά!Κλίσμα οπωσδήποτε!
*Τελικά έφυγα με καραμέλες και ξηρά δαμάσκηνα
-
φραπε σκετο με τσιγαρο δοκιμασες?
-
Milko και τυροπιτα.
-
Και τι δε δοκίμασα αδερφέ...
Αλλά τζίφος!
Αν αλλάξωπεριβάλλον πάει την έκατσα. Τα ίδια έπαθα και φέτος στις διακοπές
-
Υπόθετα γλυκερίνης και μετά...
-
Σήμερα βγήκαν οι μεταθέσεις...
Φεύγω αύριο για Πύργο, όπου θα πάρω ειδικότητα Τεχνίτη Ασύρματων Μέσων και μετά... Καβύλη Ορεστιάδας
Μ' αρέσει που με είχαν ρωτήσει αν θέλω Έβρο ή νησιά και τους είχα πει νησιά
Αντε να δούμε πώς θα τη βγάλουμε με τα κρύα
-
Θα μαζέψεις μόρια για να έρθεις σίγουρα Αθήνα. Ένα φίλο μου τον είχαν ρωτήσει αν θέλει να πάει Κύπρο και αυτός τους είπε κατηγορηματικά ΟΧΙ γιατί ήθελε να πάει Σάμο (καταγωγή).
Όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι έβγαλε 12 μήνες στην Κύπρο (έκανε 14μηνο)... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα βγήκαν οι μεταθέσεις...Φεύγω αύριο για Πύργο, όπου θα πάρω ειδικότητα Τεχνίτη Ασύρματων Μέσων και μετά... Καβύλη Ορεστιάδας
Μ' αρέσει που με είχαν ρωτήσει αν θέλω Έβρο ή νησιά και τους είχα πει νησιά
Αντε να δούμε πώς θα τη βγάλουμε με τα κρύα
Το κρύο αντέχεται, τα κουνούπια είναι ζόρικα ('γκατζολόπτερα' τα λένε). Πολύ αντικουνουπικό και αρκετές μάλλινες φανέλες και κάλτσες.
Η Ορεστιάδα είναι αρκετά κοντά, αλλά όχι με τα πόδια. Συμπαθητική πόλη. Καλά κρέατα. Ως τη δεκαετία του 90 αγνοούσαν την πίττα στο σουβλάκι (ψωμάκια έβαζαν...)! Αρκετά φιλικός κόσμος. Θα χρειαστείς το αυτοκίνητο. -
Έχω λιώσει από τα γέλια!!! Βλέπω να μεταφέρεται όλο το νήμα στο Funniest Quotes!
Σχετικά με την Καβύλη, ισχύει αυτό που είπε ο συμφορουμίτης, ότι δηλαδή είναι δίπλα η Ορεστιάδα, οπότε ΟΚ. Σίγουρα δε θα ξεχάσω την πρώτη έξοδο στην Ορεστιάδα, μόλις έχουμε πάρει μετάθεση στον Εβρο μετά από 6 μήνες θητεία. Τόσους γνωστούς ούτε στην πόλη μου δεν βλέπω και χαιρετάω. Όλα τα παιδιά από το Κέντρο Εκπαίδευσης είχαμε πάρει τις πρώτες μεταθέσεις μας και ξαναβρεθήκαμε στον Έβρο μετά από πέντε μήνες, καθώς οι περισσότεροι είχαν πάρει μετάθεση στην γύρω περιοχή. Καλά ήταν πάντως! Καλό υπόλοιπο!
ΥΓ. Επίσης να τονίσω πως όλα αυτά που ακούγονται για γκατζολόπτερα είναι φήμες!!!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
...-Χριστός και Παναγιά!Κλίσμα οπωσδήποτε!Τελικά έφυγα με καραμέλες και ξηρά δαμάσκηνα
Τυχερή στάθηκε η γυναίκα σου που ΔΕΝ διάλεξες το κλύσμα...
Διότι Κλύσμα μετά από μακρόχρονη δυσκοίλια = 'Σοβάντισμα' λουτρού
...άκου που σου λέω...κάτι ξέρω και γω...Όσο για τα κουνούπια...
Όντως βρε παιδιά είναι χειρότερα από οποιοδήποτε κρύο!Στην Ρόδο είχαμε βάλτο στο στρατόπεδο, οπότε τα κουνούπια ήταν τόσο μεγάλα που εάν είχαν πάνω τους εθνόσημο, θα τα περνούσες για μαχητικό...
Όταν πρωτοπήγα στην μονάδα προμηθεύτηκα -σαν προνοητικός που ήμουν- 'φιδάκια' (αυτά τα πράσινα σπιράλ που τα ανάβεις, τα βάζεις σε μια μυτερή βάση και καίνε όλη νύχτα βγάζοντας έναν αντικουνουπικό καπνό).
Πιάνω λοιπόν το βράδυ και πριν κάνω νανά, ανάβω 3 φιδάκια και τα βάζω γύρω γύρω από το κρεβάτι μου και έλεγα πως θα κοιμηθώ ήσυχος...
Έλα μου ντε όμως που οι παλιοί (τα καθάρματα!) περίμεναν να ροχαλίζει ο Νεανίας, για να του βουτήξουν τα φιδάκια, αφήνοντας τον ίδιο έτσι στο έλεος των 'τεράτων'.
(αυτά τα κουνούπια ρε παιδιά δεν ρουφούσαν το αίμα με ρύγχος, αλλά με κουτάλι σούπας...).Έτσι περίμενα να 'παλιώσω' (για να ξαναβάλω φιδάκι) και μέχρι εκείνη την στιγμή είχα τελειοποιήσει την μέθοδο της 'μούμιας' (τυλίγεσαι ολόκληρος στο σεντόνι -και το κεφάλι- αφήνοντας ελεύθερο έναν μικρό διάδρομο-λαβύρινθο από τσαλακωμένο σεντόνι, μέσα από τον οποίον ανέπνεες).
Φυσικά ήλπιζες πάντα να μην 'φράξει' ο λαβύρινθος κατά την διάρκεια της νύχτας και κρουφτήςΜιά άλλη φορά ήμουν σε φυλάκιο και είχα βάλει 1 φιδάκι εγώ και 1 ο δίπλα μου...
Και εκεί που ονειρευόμουνα την Ορνέλα Μπούτι, ξάφνου να σου να χτυπάει συναγερμός...Πάω να σηκωθώ και μες στον ύπνο πατάω το 1 φιδάκι...
Αρπάζω το λαβωμένο πόδι και ουρλιάζοντας ρυθμικά '...άουτς...άουτς...' χοροπηδούσα μέσα στο φυλάκιο μέχρι......μέχρι που με το άλλο (καλό) πόδι πάτησα το φιδάκι του γείτονα...
Για αρκετό καιρό ήμουν ο μοναδικός φαντάρος με εσωτερικές σόλες από βαμβάκι....
-
To φιδακι ειναι οτι πρεπει για να παθεις δηλητηρίαση αν το αναψεις σε κλειστο χωρο.Την πατησα μια φορα,απο εκει και μετα εβαζα ταμπλετα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To φιδακι ειναι οτι πρεπει για να παθεις δηλητηρίαση αν το αναψεις σε κλειστο χωρο.Την πατησα μια φορα,απο εκει και μετα εβαζα ταμπλετα.ΩΧ!!!
Λες γι' αυτό μετά από κάθε χειμερινό μπάνιο στην θάλασσα να κάνω 1 βδομάδα για να βρω το πουλί μου για να κατουρήσω;;;Εσύ βέβαια μου περιγράφεις ένα στρατόπεδο μοντέρνο και με όλα τα κομφόρ (άρα και πρίζες...).
Εμείς τότε στον θάλαμο είχαμε ΜΙΑ πρίζα κι αυτή στου διαόλου τη μάνα...
Η μόνη διαθέσιμη οπή για να χώσω το μηχάνημα της ταμπλέτας (δεν θυμάμαι: υπήρχαν το '87 ταμπλέτες;) ήταν η κ@λ@τρυπίδα του διπλανού μου, αλλά αμφιβάλλω αν θα έβγαζε τα 230 Volt που απαιτούνται...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Milko και τυροπιτα.+00
Στην ροδο και εμεις βαζαμε μεσα στο θαλαμο φιδακια, μιλαμε για καμια 10ρια φιδακια σε δωματιο με 18-20 διπλα κρεβατια
-
Γιατί ρε σεις, AUTAN κλπ, δεν υπήρχαν ;;;;
Περί Θητείας [#2]