-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μια ***ΕΛΔΥΚ ***θα σας κάνει ανθρώπους ...άντε, καλομαθημένοι!
Τι σχέση έχεις με ΕΛΔΥΚ;
εσυ τι εχεις?
238/95Ε - 2οΤΠ/2ος Λόχος γραφέας 1ου Γραφείου. Εσύ;
-
σν....μετα απο σενα ομως πολυ..ωραια η αθαλασσα..
-
όλα καλά ήταν!
-
Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι μου με αναρρωτική άδεια.
Γενικά τον τελευταίο καιρό αισθανόμουν αδυναμία και ζαλάδες και κόντεψα να λιποθυμήσω αρκετές φορές. Για να μην τα πολυλογώ, μετά απο εξετάσεις που κράτησαν συνολικά 3 εβδομάδες στο ΝΝΚ στη Σούδα και στο 401 στην Αθήνα διαγνώσθηκα με ορθοστατική υπόταση (μου πέφτει η πίεση αν μένω πολύ ώρα όρθιος) και κολπική μαρμαρυγή (ένας τύπος αρρυθμίας της καρδιάς), σύν κανα δυό άλλα προβληματάκια που δέν είναι τόσο σημαντικά.
Αυτό δυστυχώς σημαίνει οτι απο δω και πέρα θα παίρνω φάρμακα για τον έλεγχο της αρρυθμίας και θα πρέπει να γίνεται τακτική παρακολούθηση απο γιατρό.
Το μόνο καλό (?) απο όλη αυτη την ιστορία είναι οτι κρίθηκα Ι4.
309 και σήμερα
-
Περαστικα σου ρε φιλε, αυτο με την ορθοστατικη πιεση το ειχε μια κοπελιτσα στο γυμνασιο ή λυκειο, αλλα πολυ εντονο αν καθοτανε ακινητη στον πινακα κανα 15-20 λεπτο σχεδον λιποθυμουσε! Οι καθηγητες νομιζανε οτι το κανει ψεματα, τελικα πηγε σε γιατρους και το βρηκανε.
Στα @@ σου παντως, προσπαθησε να κανεις οτι λιγοτερο γινεται, και γιωτά να σε λενε στα @@ σου. Αν παθεις εσυ κατι δεν θα τσονταρει κανεις να ζησεις στο μελλον ουτε θα φροντησει ο στρατος την οικογενεια σου. -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Μια ***ΕΛΔΥΚ ***θα σας κάνει ανθρώπους ...άντε, καλομαθημένοι!
Τι σχέση έχεις με ΕΛΔΥΚ;
εσυ τι εχεις?
238/95Ε - 2οΤΠ/2ος Λόχος γραφέας 1ου Γραφείου. Εσύ;
εσυ μην χασεις και δεν αναφερθεις!
-
dog80
περαστικά και κουράγιο -
dog80 δεν σου ειχε προκυψει κανενα προβλημα ως πολιτης?
τεσπα, αν οχι τουλαχιστον τωρα ξερεις και ενα προβλημα..
-
dog80
τουλάχιστον ανακάλυψες το πρόβλημά σου με σχετικά ανώδυνο τρόπο. -
Σωστά. Περαστικά σου.
-
-
προβλεπομενη η φουστα?
που το ειδες το ξωφτερνο ατιμε..
-
Καλα τωρα προσεξα οτι οι φουστες δεν εχουν το ιδιο μηκος, αλλες εχουν κοψιμο πισω αλλες δεν εχουν...οτι να'ναι ρε...εκομα και τα κοκαλακια για τα μαλια κουκουρουκου ειναι.
Ε ρε φιλε κατσε αν δεν προσεχα τι παπουτσι φορανε με ποσους ποντους τακουνι κλπ, αφου δεν μπορω να δω βυζι και νυχια τι θα προσεχα?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Πληρωνεσαι
και βασικα μπαινεις μεσα οικονομικως...
Μετραει στο δημοσιο
Αν εχεις σκοπο να πας στο λιμενικο... τοτε νομιζω πως ναι μετραει...
Κανεις υπηρεσια το πρωι και μεσημερι εισαι ελευθερος,οποτε μπορεις απογευματα ειτε να δουλευεις ,ειτε να αχολεισαι με κατι αλλο(θελω να μαθω καποια προγραματα σχετικα με την επιστημη του πολιτικου μηχανικου)
μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες... Μην ξεχνας πως δεν εισαι δημοσιος υπαλληλος, και νταξ... θελει λιγο τυχη, η λιγο βυσμα για να πεσεις στην καταλληλη μοναδα να τα κανεις ολα αυτα...
καποια τρελα με τον στρατο την κουβαλαω
Ο χρονος ειναι γιατρος... θα σου περασει
εχω γνωστους και φιλους που υπηρετησαν ως δοκιμοι και την περσαν ζαχαρη
Συνηθως απο την θητεια μας, εχουμε την ταση να διηγουμαστε μονο τα καλα κομματια... Η πραγματικοτητα μπορει να διαφερει.
Σε γενικες γραμμες, θα χασεις χρονο... χρονο ο οποιος μπορει να σημαινει χασιμο εργασιακων ευκαιριων, και αυτος ο χρονος στοιχιζει παραπανω απο οτιδηποτε αλλο.
νομιζω τα υπερβαλλεις λιγο
Αυτην την περιοδο εχω 2 συμφοιτητες μου,που εχουν τελειωσει με την σχολη,τον Ιουνιο,και υπηρετουν στο μηχανικο στην ξανθη και οι δυο ως δοκιμοι
Και οι δυο τελειωνουν στις 2-3 και μετα δουλευουν τα παιδια στην Ξανθη
Περνανε ζαχαρη και μεσα στο στρατοπαιδο και εξω απο αυτο
Με τον μισθο τους καλυπτουν το νοικι και τα εξοδα τους τα βασικα
Εφαγαν ενα πακετο μεσα στην σχολη εκπαιδευσης τις πρωτες 30 μερες,μετα ηταν πιο χαλαρα και τωρα ειναι εως παρα πολυ χαλαρα
Ως μηχανικος αν εχεις καλο βυσμα μπορεις να πας τσιμπητος στην ΔΕΣΕ,η καπως ετσι ,που ειναι η υπηρεσια για τα τεχνικα εργα στον στρατοαπο 12 μηνες κανεις 17 ,συμφωνω οτι μπορει να χασεις καποιες επαγγελματικες ευκαιρειες
Αλλα εδω και 2 χρονια με ταλαιπωρουν οι καταληψεις ,αυτο δεν ειναι χασιμο χρονου?Εγώ ήμουν ΔΕΑ και σου λέω ότι εάν μπορείς να το αποφύγεις , απέφυγέ το. Θα είσαι σίγουρα από άποψης διαβίωσης καλλίτερα από στρατιώτης , αλλά οι ευθύνες , οι πιέσεις από Ανθύπες και πάνω ( οι Υπαξιωματικοί λόγω μαλακίας και οι Αξιωματικοί λόγω μαλακίας επίσης ) του περισσότερους ΔΕΑ τους λιώνουν στις υπηρεσίες και στις ευθύνες = ανάληψη καθηκόντων Αξιωματικού-ό,τι-δεν-θέλουν-οι-μόνιμοι που σημαίνει απο ΚΨΜ ( και άρα οικονομική ευθύνη ) , οπλισμό , διαχείριση , γραφεία κτλ πλέον της Διμοιρίας. Μην ξεχνάς ότι οι ΔΕΑ είναι εφεύρεση των μονίμων Αξιωματικών.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα τωρα προσεξα οτι οι φουστες δεν εχουν το ιδιο μηκος, αλλες εχουν κοψιμο πισω αλλες δεν εχουν...οτι να'ναι ρε...εκομα και τα κοκαλακια για τα μαλια κουκουρουκου ειναι.Ε ρε φιλε κατσε αν δεν προσεχα τι παπουτσι φορανε με ποσους ποντους τακουνι κλπ, αφου δεν μπορω να δω βυζι και νυχια τι θα προσεχα?
Το ξώφτερνο το πρόσεξα και εγώ...
Μα καλά, κανείς δεν είδε τον μικρό θεούλη με την κάμερα κάτω δεξιά?
-
Για να τραβαει λογικα το 'βημα' ειναι εκει κλπ και οχι τις φουστες!
Τον αντρα μεσα σε τετοια photo μονο εσυ και το κιντ θα μπροουσατε να τον δειτε....και να το κανετε και θεμα!
-
Ρε βλάκα σκύλε...
Τον άντρα στη φωτό τον είδα επειδή έχει μακράν την καλύτερη θέση...
Αυτά που εσύ φαντάζεσαι αυτός τα βλέπει... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε βλάκα σκύλε...
Εμεις οι gay αυτα κοιταμε...να με το κιντ τον πασχο τον αδης και κατι αλλα φιλαρακια του συναφιου κατι τετοιους θελουμε....ξερεις τι λεμε για τετοιους τυπους?
'Αυτά που εσύ φαντάζεσαι αυτός τα έχει...' -
The revenge is mine...
-
Επικαιρο : Έχουμε κάποια ακριβή πληροφορία πότε μπένει η 4η ΕΣΣΟ για πεζικό/αεροπορία/ναυτικο?
Ευχαριστώ!
Περί Θητείας [#2]