-
Κατ'αρχήν ως 'επίπεδο ζωής' ο στρατός φυσικά και δεν προσφέρεται για συγκρίσεις, άλλωστε δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Οι περισσότεροι που αναφέρονται με νοσταλγία στη στρατιωτική τους θητεία πιστεύω οτι έχουν στο μυαλό τους αυτή τη χαλαρότητα σε σχέση με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που συναντήσανε στην μετέπειτα ζωή τους. Σ'αυτό τον τον τομέα δεν μπορώ να φανταστώ ποιες μπορεί να είναι οι επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς στη ζωή του προκειμένου να ζήσει μια ζωή χωρίς απαιτήσεις και υποχρεώσεις. Μάλλον μπορώ να φανταστώ δύο που μπορούν να συντελέσουν... κάπως...
-
Να μην κάνεις οικογένεια
-
Να μπεις στο Δημόσιο
Και τα δύο (ειδικά το δεύτερο) είναι περισσότερο επιδιώξεις παρά επιλογές... Εχεις κάτι διαφορετικό στο μυαλό σου;
Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να κληρονομήσεις έναν πλούσιο θείο (ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΙΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΣ, ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΙΙΙΙΙΙΟΟΟΟΟΟΣ) αλλά αυτό μόνο επιλογή δεν είναι
-
-
koutsan
το λέω έτσι γιατί έκανα υπέροχη θητεία, διακοπές, ο καθένας θα τη ζήλευε, καλοκαιράκι σε φυλάκιο στο νησί, πολύ καλή διοίκηση, χαλαρότητα μεν αλλά η υπηρεσία υπηρεσία και καθημερινές έξοδοι συμπεριλαμβανομένης βόλτας ωσάν οδηγός, και μετά επιστροφή στην Αθήνα ωσάν οδηγός υψηλόβαθμου αξιωματικού, και πιστέψτε με, απλώς στάθηκα τυχερός δεν μπήκε τπτ στη μέση
-
dmitspan γιατι δεν γινεσαι μονιμος στον στρατο? Μια χαρα τα περνανε και οι διοποι. Πηγαινε σου λεω καλα θα περασεις...
-
Ποτε μην λες ποτε,αλλα νομιζω οτι δεν θα μου λειψει ο στρατος ιδιαιτερα.....
Πραγματικα ειναι ενα χασιμο χρονου,αλλα θα γραψω ολες μου τις εμπειριες αναλυτικα μολις παρω την ταυτοτητα στα χερια
-
Αν και περασα αρκετα καλα στο δευτερο μισο της θητειας μου σε φυλακιο, με καλα παιδια και ως οδηγος επιφυλακης - σπανια εβγαινα ομως- , δε θα θελα να ξανακουσω εστω για στρατο. Αν εξαιρεσεις καποιες φιλιες, κι αυτες οχι παντα, απλα χαμενος χρονος ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποτε μην λες ποτε,αλλα νομιζω οτι δεν θα μου λειψει ο στρατος ιδιαιτερα.....Πραγματικα ειναι ενα χασιμο χρονου,αλλα θα γραψω ολες μου τις εμπειριες αναλυτικα μολις παρω την ταυτοτητα στα χερια
+364.
-
Καλά ρε παιδιά, σ' αυτό το ΘΑΝ στην Αγία Μαρίνα τι παίρνουν; Πως μας τα ρίχνουν έτσι τα ποινολόγια; Μιλάμε για θεότρελους. Και τα γράφω τώρα που έφυγα από τη καρκινομονάδα. Πριν δε τολμούσα να τα γράψω γιατί παντού παραμόνευε και ένας ρούφος. Λεπτομέρειες άλλη μέρα.
-
άσε εκεί είναι ο εφιάλτης κάθε αβόλευτου ναύτη, μαζεύονται όλοι οι πιλάφες καραβανάδες και ενώνουν τη μλκία τους
-
Ρεντ ψαρακα ποσες θελεις για αδεια απολυσεως ?
Θα σου πω τις δικες μου,αλλα μην κλαψεις....
26+1 ρεεεεεεεε.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άσε εκεί είναι ο εφιάλτης κάθε αβόλευτου ναύτη, μαζεύονται όλοι οι πιλάφες καραβανάδες και ενώνουν τη μλκία τουςΔεν κινδυνεύουμε από τους παραθεριστές αλλά από τα ζόμπυ, τους μόνιμους που είναι εκεί. Μιλάμε για μεγάλους ηλίθιους. Ειδικά ο υπόδικας από τους μεγαλύτερους μ@λ@κες. Βγαίνει τ' αξημέρωτα με τα ... κυάλια και αγναντεύει τα περίπολα από μια κορφούλα
Θα χω να γράφω για μια ζωή
-
Βγαίνει το περίπολο πυρασφάλειας 1χλμ έξω από τη μονάδα σε κάτι λόφους, 04-10 πρωί-πρωί. Εξοπλισμός: ένας φακός και μια σφυρίχτρα. Για να τους ειδοποιήσουμε σε έκτακτη περίπτωση (πυρκαγιά ή τραυματισμός κάποιου ή ύποπτος) είτε χρησιμοποιούσαμε τα κινητά μας, που σχεδόν ποτέ δεν είχαν σήμα, είτε ο ένας από τους δύο ξαμολιόταν στη κατηφόρα, προς τη πύλη φωνάζοντας στα όπλα τα όπλα, βοήθεια ή ότι άλλο μας κατέβαινε !!! Ασύρματοι φυσικά δεν υπήρχαν.
Άλλο κουφό ήταν που έδιναν στα περίπολα (που περιπολούσαν 1+χμ έξω από τη βάση) συνθηματικά. Έξω από τη βάση συνθηματικά!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρεντ ψαρακα ποσες θελεις για αδεια απολυσεως ?Θα σου πω τις δικες μου,αλλα μην κλαψεις....
26+1 ρεεεεεεεε.
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ. 38 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ?
ΠΑΤΟΨΑΡΟ
-
Δεν ανακλήθηκαν οι άδειες τώρα λόγω εκλογών?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ανακλήθηκαν οι άδειες τώρα λόγω εκλογών?Κανονικη δινουν (φοιτητικη δεν δινουν ). Μετα τις εκλογες τις δινουν ολες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρεντ ψαρακα ποσες θελεις για αδεια απολυσεως ?
Θα σου πω τις δικες μου,αλλα μην κλαψεις....
26+1 ρεεεεεεεε.
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ. 38 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ?
ΠΑΤΟΨΑΡΟ
Μην ξεχνας οτι μπηκα 3 ολοκληρους μηνες μετα απο εσενα.......
Και που΄σαι εχω να φορεσω παραλλαγη απο τις 12 Ιουλιου.....
Επομενως ασε τα πατοψαρα ησυχα κ βαρα κανενα σκοπετο μεχρι τα τελη Σεπτεμβριου....
-
Θα ηθελες. Εγω διαταζω και πανε για βαρδειες πατοψαρα. ΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ?
-
οπλονομόπαιδο έχεις γίνει?
-
Μπα.Μαλλον γ@μωσειρι.......
-
οπλονομόπαιδο έχεις γίνει? -
οπλονομόπαιδο έχεις γίνει?Oχι εγινε αυτο που λεμε στον στρατο υποδεκανεας...ρουφιανακι δλδ!
Περί Θητείας [#2]