-
Οι μέρες πλησιάζουν...
Την Τετάρτη τέτοια ώρα θα μαι μέσα. Τα συναισθήματα ανάμικτα..Είμαι λίγο μουδιασμένος, αλλά είμαι χαλαρά.
Δεν έχω ψωνίσει τίποτα, αύριο πρωί μάλλον, μαζί με το κούρεμα. Γαμώτο έχω να ξυριστώ 1 χρόνο!! Έχω ξεχάσει πώς γίνεται
κατά κάποιο τρόπο πρέπει να σας χαιρετήσω. Δε ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ. Δουλειά τέρμα σήμερα ή αύριο και στο σπίτι δεν έχω ιντερνετ πάντα. Γαμώτο θα μου λείψετε! Γελάμε, τσακωνόμαστε, ενημερωνόμαστε και άλλα τόσα!
Περνάω καλά στο φόρουμ και ας λένε κάποιοι οτι το ιντερνετ αποξενώνει...
Ελπίζω να γνωρίσω κάμποσους απο σας από κοντά σύντομα! Μέχρι τότε θα μπαίνω όποτε μπορώ, για να τα λέμε!!
Καλή συνέχεια παιδιά!!
Θα τα λέμε!
Θύμιος
-
Μόνο μετά καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός.
Θα είσαι πίσω πριν πεις 'o pasxos είναι κότα'.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Οι μέρες πλησιάζουν...Την Τετάρτη τέτοια ώρα θα μαι μέσα. Τα συναισθήματα ανάμικτα..Είμαι λίγο μουδιασμένος, αλλά είμαι χαλαρά.
Δεν έχω ψωνίσει τίποτα, αύριο πρωί μάλλον, μαζί με το κούρεμα. Γαμώτο έχω να ξυριστώ 1 χρόνο!! Έχω ξεχάσει πώς γίνεται
κατά κάποιο τρόπο πρέπει να σας χαιρετήσω. Δε ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ. Δουλειά τέρμα σήμερα ή αύριο και στο σπίτι δεν έχω ιντερνετ πάντα. Γαμώτο θα μου λείψετε! Γελάμε, τσακωνόμαστε, ενημερωνόμαστε και άλλα τόσα!
Περνάω καλά στο φόρουμ και ας λένε κάποιοι οτι το ιντερνετ αποξενώνει...
Ελπίζω να γνωρίσω κάμποσους απο σας από κοντά σύντομα! Μέχρι τότε θα μπαίνω όποτε μπορώ, για να τα λέμε!!
Καλή συνέχεια παιδιά!!
Θα τα λέμε!
Θύμιος
Καλός φαντάρος!!!
Καλός φανταρος και στον Βαγγέλη!!! -
Άντε, καλός φαντάρος ρε!
-
n_olympios
mirage
taurus
Ευχαριστώ παιδιά! Να στε καλά! Ο καιρός θα περάσει σίγουρα.Πάω με...θετική σκέψη! Να κάνω υπομονή όπως όλοι, να κάνω παρέες και φίλους και να περάσω καλά. Όλα τα υπόλοιπα (σκοπιές, αγγαρείες κτλ) προβλεπόμενα είναι για όλους (μαθαίνω και την...ορολογία )
-
n_olympiosmirage
taurus
Ευχαριστώ παιδιά! Να στε καλά! Ο καιρός θα περάσει σίγουρα.Πάω με...θετική σκέψη! Να κάνω υπομονή όπως όλοι, να κάνω παρέες και φίλους και να περάσω καλά. Όλα τα υπόλοιπα (σκοπιές, αγγαρείες κτλ) προβλεπόμενα είναι για όλους (μαθαίνω και την...ορολογία )
Καλή και ασφαλή θητεία να έχεις.
-
Θυμιο και Βαγγελη ,και οποιος αλλος παει φανταρος,ενα ειναι το σύνθημα:Χαλλλλαρά!!!
Αντε και καλοι πολιτες!!!
-
n_olympiosmirage
taurus
Ευχαριστώ παιδιά! Να στε καλά!
Γιατί μόνον αυτούς, ρε συ;
Όλων μας τις ευχές έχετε κι εσείς που πάτε και όσοι τέλειωσαν. -
Καλή θητεία παίδες!
Και καλή επιστροφή! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
n_olympios
mirage
taurus
Όλων μας τις ευχές έχετε κι εσείς που πάτε και όσοι τέλειωσαν.Επίτηδες το γραψα έτσι, για να γράψεις/ευχηθείς κι εσύ
Ευχαριστώ όλους! Και για τις ευχές αλλά και γα τις φοβερές λίστες που δώσατε! Ούτε τα μισά δε θα σκεφτόμουν να πάρω μαζί!!
Αλλά προφυλακτικό (αυτο ποιός το γραψε ρε; ) δε παίρνω με την καμία!!
-
n_olympios
mirage
taurus
Όλων μας τις ευχές έχετε κι εσείς που πάτε και όσοι τέλειωσαν.Επίτηδες το γραψα έτσι, για να γράψεις/ευχηθείς κι εσύ
Ευχαριστώ όλους! Και για τις ευχές αλλά και γα τις φοβερές λίστες που δώσατε! Ούτε τα μισά δε θα σκεφτόμουν να πάρω μαζί!!
Αλλά προφυλακτικό (αυτο ποιός το γραψε ρε; ) δε παίρνω με την καμία!!
Παρε γαντια χειρουργικα θα κανεις την ιδια δουλεια.
-
τέτοια θα χω...
χρειαζονται στη...καθαριότητα!!!
-
A! Και μια συμβουλή ακόμα... απόφυγε όσο μπορείς τους καβατζόπ@@στ@ς... Έτσι και πάρουν χαμπάρι ότι είσαι πρόθυμος και διατεθημένος να τους προσφέρεις κάτι, είναι ικανοί να σου ζητήσουν μέχρι και το σώβρακό σου!
Βρες τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες που μπορείς να βρεις:
'Ευχαρίστως ρε φίλε να σου δώσω τσιγάρο, αλλά είχε πέσει το πακέτο στην τουαλέτα/περιέχουν εκρηκτικά/έχω φυματίωση και τα έχω γλύψει όλα'Δεν λέω να μην προσφέρεις, αλλά όλα με μέτρο... αλλιώς θα είναι στις καλλιόπες όλοι γαντοφορεμένοι και εσύ θα ανακατεύεις τα σκ@τ@ με γυμνά χέρια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
A! Και μια συμβουλή ακόμα... απόφυγε όσο μπορείς τους καβατζόπ@@στ@ς... Έτσι και πάρουν χαμπάρι ότι είσαι πρόθυμος και διατεθημένος να τους προσφέρεις κάτι, είναι ικανοί να σου ζητήσουν μέχρι και το σώβρακό σου!Βρες τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες που μπορείς να βρεις:
'Ευχαρίστως ρε φίλε να σου δώσω τσιγάρο, αλλά είχε πέσει το πακέτο στην τουαλέτα/περιέχουν εκρηκτικά/έχω φυματίωση και τα έχω γλύψει όλα'**Δεν λέω να μην προσφέρεις, αλλά όλα με μέτρο... αλλιώς θα είναι στις καλλιόπες όλοι γαντοφορεμένοι και εσύ θα ανακατεύεις τα σκ@τ@ με γυμνά χέρια... **:lol:
ΡΕΕΕ!!!
Ετοιμαζόμουν να φάωΚαταλαβαίνω τι εννοείσ...όχι τίποτα άλλο είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να την πατήσει όπως περιγράφεις...
-
Καλη θητεια σε ολους......
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καλη θητεια σε ολους......κι εσύ δε μπαίνεις ή τα μπέρδεψα;;
-
Καλη θητεια σε ολους......
κι εσύ δε μπαίνεις ή τα μπέρδεψα;;
Τον Μα'ι'ο.....
-
Aαααα!
κάνεις πάσχα πρώτα!
-
ginogsm, συμφωνώ σε αρκετά απο αυτά που λες, στο θέμα του αναλώσιμου δεν συμφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βρισκόμαστε σε καιρό ειρήνης.
Το ότι εσύ ήθελες να προσφέρεις είναι υπέρ σου και μπράβο σου. Το κακό είναι ότι όπως εσύ είπες, οι περισότεροι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να προσφέρουν. Στο φυλάκιο που είχα μονιμη μετάθεση, βάψαμε κουζίνα γρεφεία ΚΨΜ και θάλαμο, οι μπογές που αγοράστηκαν ήταν οι διπλάσιες απο αυτές που χρειαζόντουσαν, και το τιμολόγιο 50% πάνω. Το φυλάκιο είχε βίντεο και δεύτερη τηλεόραση τα οποία βρίσκονταν στο σπίτι του Διοικητή κλπ κλπ, κλέφτες και μ@λάκες θα βρεις παντού, το θέμα είναι να βρεις τους καλούς...αν τους ψάξεις υπάρχουν.
Είχαμε ένα Ανθυπασπιτή ο οποίος ήταν τεχνικ΄ςο στην ειδικότητα, καθότανε ο άνθρωπος και μας έφτιαχνε τους δωρτιστές στα κινητά, το πλυντήριο για να πλένουμε μέσα τα ρούχα και να μην τρέχουμε έξω να ταλαιπορούμαστε και να πληρώνουμε κιολλας. Όποτε είχε υπηρεσία Σ/Κ έδινε εξοδόχαρτα σε όσους είχαν κράτηση κλπ και ήταν μέσα χωρίς υπηρεσία, να βγούνε να ξελαμπικάρουν. Στους 9 μήνες που είμουνα εκεί φρόντιζε και προστάτευε απο στραβές και μαλάκες μονιμους όλους τους φαντάρους και δεν έβγαλε ποτέ αναφερόμενα κανέναν....μάλλον σχεδόν κανένα....ένα @ που την κοπάνησε ενώ ήξερε ότι αν του ζητούσε και ΔΝΚ θα του την έδινε....το @ λοιπόν γύρισε 4 το πρωί, απο τις 11 ο θαλαμοφύλακας τον έψαχνε και ενημέρωσε τον ανθύπα, αυτός και πάλι δεν τον έδωσε πουθενά....αφού ήρθε το τσογλάνι μεθυσμένο κλπ, τον περίμενε ξύπνιος, τον έσφαξε με το μπαμπάκι και του είπε ότι το πρωί θα είναι στον τάκο....τον έβγαλε ότι δεν έκανε καλά τις καθαριότητες......ο δϊκας του έριξε 10Φ......απλά κατάλαβε ότι ο τύπος είχε κάνει χοντή μαλακία για να τον βγάλει ο άλλο τάκο. Τέλος πάντων για πράγματα που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος ή που κάναμε 2-3 φίλοι για αυτών θέλω ώρες για να σου πώ.
Που θέλω να καταλήξω...ότι και καλά να φερθείς στους φαντάρους θα βρεθεί ένα @ και θα σε εκθέσει, σε ένα ποσοστό δλδ δεν τους κακολογό τους μόνιμους έχουν δει τόσους αλήτες και μαλάκες που μάλλον κάπου βαρέθηκαν....κουράστικαν.....άλλο αυτό όμως και άλλο να κλέβεις!
όχι τίποτα άλλο είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να την πατήσει όπως περιγράφεις...
Έτσι είμουνα και εγώ!
-
έχει στο Πεντάγωνο πλυντήριο υπηρεσιακών αυτοκινήτων/τζιπ και αν ναι πού είναι και πρέπει το όχημα να ανήκει στο ΓΕΝ ή και από εξωτερική υπηρεσία?
Περί Θητείας [#2]