-
Και εγώ.Αλλά χωρίς τις 40 μέρες φυλακή που έφαγα 2 μέρες πριν απολυθώ και έτρεχα στο θείο μου(υποδιευθυντής τώρα στο 401) για να μου την σβήσει.
-
Νταξ ρε εγω με ολα, σκοπιες απειλες για στρατοδικειο απο ενα τρομπα (που δεν ειχαν βαση αυτα που ελεγε) μακρια απο τη γυναικουλα μου που ηταν Αγγλια....ολα...μια χαρα ηταν!
-
Μια χαρά ήταν,ειδικά στη Σάμο,στο ΛΑΤΕΘ,αλλά εκείνη η 40άρα,μου κάθησε βαριά.(Ο πατέρας μου μιας και το έφερε η κουβέντα πήγε για 24 μήνες το '69 ως οδηγός στα ΣΕΜ και τελικά,επειδή ήταν λίγο ζωηρός έκανε 32!).
-
Νταξ ηταν και χουντα τοτε....αν ειχα παει επι χουντας θα ειμουνα παναγια παντως!
-
Ένα σου λέω,είχε 4 μέρες άγνοια,γιατί πήρε ένα Stayer στη Σπάρτη να πάει για ώνια και αυτός ήρθε στον Πύργο,το παράτησε σε ένα στενό και τον έψαχνε η ΕΑΤ-ΕΣΑ,όπως λεγόταν τότε η στρατονομία.Αφού όταν κάποτε απολύθηκε,ο πατέρας του δεν τον πίστευε,νόμιζε ότι είχε λιποτακτήσει!
-
γνωστος μου πηγε φανταρος μεσα στο 1970 στην αεροπορια, με πανω απο ενα χρονο φυλακες, απολυθηκε και μηνες μετα οταν κοιμότανε και διψουσε σηκωνε τα χερια του να πιασει το παγουρι του που κρεμουσε στο συρμα που συγκρατει το πανω στρομα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μακαρι να ξαναπηγαινα φανταρος αυριο το πρωι....την θητεια που εκανα ομως,ε!Στρατό (ναυτικό ) πήγα στα 31-32 μου για 9 μήνες...Τα πράγματα ήταν σχετικά ήσυχα,κανείς δε με άγγιζε κι εγώ δεν ησχολούμην με κανένα ΑΛΛΑ
θα έδινα χαλαρά 15-20.000 ευρώ για να μην ξανακάνω αυτούς τους 9 μήνες : αυτό το πύκνωμα ηλιθίων που συνάντησα θα μου μείνει αξέχαστο και επειδή έχω φρικτή αλλεργία στη βλακεία - η οποία μάλιστα μου επιβάλλεται εν προκειμένω - δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω ούτε για 1 εβδομάδα.... -
Νταξ ρε συ, σκεψου οτι συναναστραφηκες με ατομα που α νδεν πηγαινες φανταρος δνε θα τα συναντουσες ποτέ. Δεν εχει σημασια αν ειναι ηλιθιος η οχι ο αλλος, απο ολους εχεις να πάρεις κατι.
Εμενα μου εκατσε οπου και αν πηγα να εκανα καλεες παρεες και αν υπάρχει καλη παρεα ότι και να γινει οσζο και να σου σκοτιζουν τα @@ θα περασεις καλα!
Εγω βεβαια, ειμουνα και 20 ετων και το μονο που με ενοιζε ηταν ποτε θα μιλησω με τη γυναικα στο τηλ. τι φαι εχει μεσα αλλιως να παραγγειλω και ποτε ειμαι εξοδουχος
-
Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου έσβησα ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το στρατό - σε σημείο που φίλοι μου δεν μπορούν να το πιστέψουν, δεν θυμάμαι απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, format στο HDD - και αποδέχτηκα ότι είχα πέσει σε κώμα 9 μήνες και μετά ξύπνησα για να συνεχίσω τη ζωή μου
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου έσβησα ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το στρατό - σε σημείο που φίλοι μου δεν μπορούν να το πιστέψουν, δεν θυμάμαι απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, format στο HDD - και αποδέχτηκα ότι είχα πέσει σε κώμα 9 μήνες και μετά ξύπνησα για να συνεχίσω τη ζωή μουΚαπως ετσι νομιζω οτι θα ειμαι και εγω......
Απλα θα κρατησω σιγουρα καποιες φιλιες με 4-5 ατομα που με βοηθησαν σε δυσκολες στιγμες...
Βασικα ειναι τελειως χασιμο χρονου κ τιποτε παραπανω...
Σε 3 μηνες ΤΕΛΟΣ...
-
Νταξ ρε συ, σκεψου οτι συναναστραφηκες με ατομα που α νδεν πηγαινες φανταρος δνε θα τα συναντουσες ποτέ. Δεν εχει σημασια αν ειναι ηλιθιος η οχι ο αλλος, απο ολους εχεις να πάρεις κατι.Εμενα μου εκατσε οπου και αν πηγα να εκανα καλεες παρεες και αν υπάρχει καλη παρεα ότι και να γινει οσζο και να σου σκοτιζουν τα @@ θα περασεις καλα!
Εγω βεβαια, ειμουνα και 20 ετων και το μονο που με ενοιζε ηταν ποτε θα μιλησω με τη γυναικα στο τηλ. τι φαι εχει μεσα αλλιως να παραγγειλω και ποτε ειμαι εξοδουχος
Δεν είναι έτσι σκύλε... και βέβαια θα τα ξανασυναντήσει. Στο πρόσωπο του βαριεστημένου και λουφαδόρου δημόσιου υπάλληλου, του κουτοπόνηρου ταρίφα, του απατεώνα υδραυλικού κοκ...
Πάντως τον τελευταίο καιρό παρακαλάω να μου έρθει κανα χαρτάκι για να πάω επίστρατος, γαμώ τις φάσεις είναι, πληρωμένες διακοπές και επιπλέον είναι αναγκασμένοι να σου δώσουν άδεια από τη δουλειά σου (όχι κανονική).
Μια βδομάδα με 10 μερούλες το απόλυτο χυμάδι δε με χάλαγε... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και στεναχωριεσαι?
Μην πας με τετοια μουτρα... δεν θα περασεις καλα...
Δεν στεναχωριεμαι, απλα με την πιεση και το διαβασμα δεν εχω δει καθολου καλοκαιρι και τωρα κατευθειαν μεσα, μου φαινεται καπως...
-
Μακαρι να ξαναπηγαινα φανταρος αυριο το πρωι....την θητεια που εκανα ομως,ε!Σου εχω μια θεση, ενδιαφερεσαι?
-
Νταξ ηταν και χουντα τοτε....αν ειχα παει επι χουντας θα ειμουνα παναγια παντως!τι μου λες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως τον τελευταίο καιρό παρακαλάω να μου έρθει κανα χαρτάκι για να πάω επίστρατος, γαμώ τις φάσεις είναι, πληρωμένες διακοπές και επιπλέον είναι αναγκασμένοι να σου δώσουν άδεια από τη δουλειά σου (όχι κανονική).
Μια βδομάδα με 10 μερούλες το απόλυτο χυμάδι δε με χάλαγε...+1
-
Είμαι στο ΠΝ και απολύομαι στις 5/11. Και κει που μπέτωνα στη Σαλαμύκονο περιμένοντας να μπούμε στο Σεπτέμβριο και να πάρουμε αργίες, αιμοδοτικές κοκ. μου 'ρχεται μετάθεση για ΓΕΝ. Υλοποίηση στις 25/8. Μα καλά ειναι στα καλά τους τα μπουρδέλα τα γαμ. @@. Μετάθεση 40 ημέρες πριν την άδεια απολύσεως; Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ρε παιδιά; Δεν έχω ακούσει καλά λόγια ως τώρα. Νέος Παληάτσος και Παλάσκα με βρήκαν μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Είμαι στο ΠΝ και απολύομαι στις 5/11. Και κει που μπέτωνα στη Σαλαμύκονο περιμένοντας να μπούμε στο Σεπτέμβριο και να πάρουμε αργίες, αιμοδοτικές κοκ. μου 'ρχεται μετάθεση για ΓΕΝ. Υλοποίηση στις 25/8. Μα καλά ειναι στα καλά τους τα μπουρδέλα τα γαμ. @@. Μετάθεση 40 ημέρες πριν την άδεια απολύσεως; Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ρε παιδιά; Δεν έχω ακούσει καλά λόγια ως τώρα. Νέος Παληάτσος και Παλάσκα με βρήκαν μου φαίνεται.Στο 90% των περιπτώσεων δεν είναι καλά...Έχει δουλίτσα και δεν μπορείς να είσαι τόσο χυμαδιό όσο στη Σαλαμίνα...
Περαστικά... -
Αχχχ γιατί θεέ μου. Μήπως επειδή διαμαρτύρομαι για τη κλίμακα; Μήπως επειδή τους βρίζω όλους και έχω γίνει ολίγον τι τζαναμπέτης; Ρίξε άκυρο και δε τα ξαναβάζω με ΕΠΟΠ (μπλιαχ), οπλονομόπαιδα (3 μπλιαχ) και λοιπό συρφετό.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Είμαι στο ΠΝ και απολύομαι στις 5/11. Και κει που μπέτωνα στη Σαλαμύκονο περιμένοντας να μπούμε στο Σεπτέμβριο και να πάρουμε αργίες, αιμοδοτικές κοκ. μου 'ρχεται μετάθεση για ΓΕΝ. Υλοποίηση στις 25/8. Μα καλά ειναι στα καλά τους τα μπουρδέλα τα γαμ. @@. Μετάθεση 40 ημέρες πριν την άδεια απολύσεως; Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί ρε παιδιά; Δεν έχω ακούσει καλά λόγια ως τώρα. Νέος Παληάτσος και Παλάσκα με βρήκαν μου φαίνεται.Μου θυμίζει τη δική μου μετάθεση, 60 μέρες πριν απολυθώ. Εκεί που ήμουν άρχοντας στην Αλεξ/πολη (ναι, πολύ μακριά από το σπίτι, αλλά με άγραφες άδειες κατά βούλησιν, και σε 45 λεπτά ήμουν Αθήνα) και πλέον ήξερα και τις πέτρες στο στρατόπεδο με τα ονόματά τους, μου ήρθε μετάθεση για Λάρισα. Ε, πόσο χάλια θα μπορούσε να είναι; Κι όμως ήταν. Μηδέν υπηρεσίες, χυμαδιό η μονάδα (συνεργείο περιοχής), λιώσαμε στο filmnet και στο πινγκ-πονγκ, αλλά ο διοικητής κυνηγούσε βαθμό, με αποτέλεσμα να έχει λυσσάξει να 'αναμορφώσει' τη μονάδα, η οποία, σημειωτέον, αποτελούνταν από 7 άτομα όλα κι όλα, εκ των οποίων οι 4 σε σειρά απολύσεως...
25 μέρες πριν απολυθούμε φάγαμε στην κούτρα και μια ταξιαρχική (στην οποία, εννοείται, τα κάναμε όλα π@@τάνα, γιατί ποιος παλιός κάθεται να ασχοληθεί με προσευχές και καθαρισμούς όπλων), έτσι για να έχουμε καλές αναμνήσεις...
-
Πήγα και στο ΝΝΑ σήμερα, αφού έφτυσα αίμα για να πάρω μια αργία, και έπαθα πλάκα. Τι κοπελάρες είδα εκει μέσα! Ξέχασα το πόνο μου. Πάω για ύπνο, να μαζέψω δυνάμεις για αύριο και να αναρρώσω. Α, έχει συναντήσει κανεις μεγαλύτερους ψεύτες από τα ΕΠΟΠια. Τι κάθονται και μας ξεφουρνίζουν τα λαμόγια. Στις Νατοϊκές ασκήσεις εχουν πάρει ότι θηλυκό κυκλοφορεί.Από κελευστίνα μέχρι πλωταρχίνα (παραπάνω είναι μεγάλες). Ένας αθεόφοβος μου πε για ένα ολλανδικό πλοίο με αμιγώς γυναικείο πλήρωμα. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε. Αυτός, άλλοι 2-3 δίοποι και ο υπόλογός τους το αλώσανε το πλοίο. Κάνανε ρεσάλτο οι τύποι και ... 3 μήνες επισκευή είχαν οι Ολλανδοί. Όσο για ποτό δε τους βγαίνει κανείς. 5 τζώνυδες ο καθένας τους ίσα για να ξεδιψάσουν. Και από ξύλο άλλο τίποτα. Όλοι οι μάγκες και κουτσαβάκηδες από Θησείο μέχρι Πειραιά δε κάνουν καλά ένα τσούρμο απ' αυτούς. Περαστικά μου
Περί Θητείας [#2]