-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eγω εφυγα Νοεμβρη του 2000!Εγώ όμως ήμουν ΔΕΑ και εκτός από το επιπλέον κάθησα ακόμη 6 μήνες. ΧΑ !
-
Εγω παρουσιαστικα Ροδο Φλεβαρη του 2000....ειμαι παλεουρας λεμε!
-
:rant:Εγω παρουσιαστικα Ροδο Φλεβαρη του 2000....ειμαι παλεουρας λεμε!
XA ! ! και ξανά ΧΑ ! ! ! Παρουσιάστηκα στη Ρόδο τον Οκτώβρη του '99.
Εγώ και ο δύο δεινόσαυροι ήμασταν στο αεροπλάνο.
-
Μου ήρθε το χαρτί. 1 ΜΑΛ/ΕΟΔ στο Μάλεμε Κρήτης. Έχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο στρατόπεδο?
-
Aν ειναι πεζικό αυτο που λες το κέντρο εκπαιδευσης στις μερες μου ητνα μαυρο....ολα τα καλοπαιδα παρουσιαζονταν εκει!
ginogsm απο το 99 μεχρι το 2001 στη ροδο ρε φιλε η καμπανοφατσα ΔΕΑ εισουνα λη σε είχε τυληξει καμια τσαμπίκα!
-
:rant:Εγω παρουσιαστικα Ροδο Φλεβαρη του 2000....ειμαι παλεουρας λεμε!
Φτάνει ψαρώσαμε.
-
Ε καλα μιλάω σε σχεση με ανθρώπους που δεν φυλαγαν σκοπια στο γιαπι της ακροπολης!
-
Aν ειναι πεζικό αυτο που λες το κέντρο εκπαιδευσης στις μερες μου ητνα μαυρο....ολα τα καλοπαιδα παρουσιαζονταν εκει!Μονάδα αλεξιπτωτιστών είναι.
-
Καλα παρουσιαζεσαι σε μοναδα αλεξιπτωτιστων?
-
Aν ειναι πεζικό αυτο που λες το κέντρο εκπαιδευσης στις μερες μου ητνα μαυρο....ολα τα καλοπαιδα παρουσιαζονταν εκει!ginogsm απο το 99 μεχρι το 2001 στη ροδο ρε φιλε η καμπανοφατσα ΔΕΑ εισουνα λη σε είχε τυληξει καμια τσαμπίκα!
Γιατί ; Αμετάθετο 18μηνο. Οκτώβρης 99 με Φεβρουάριος 01 + 6 μήνες ( για προσωπικούς λόγους ) επιπλέον παραμονή στην Υπηρεσία.
Καμπανόφατσα , τσου : Με ευφημο μνεία , το τσίγκινο παράσημο της καλής υπηρεσίας και πρόταση από τον μέραρχο ( τον 2ο ) για μακρά ανακατάταξη , μάλλον δεν τσίμπαγα εύκολα.
Τσαμπίκες τσου ... Σχεδόν από τότε που πήγα , περίμενα την κόρη μου που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2000.
-
Καλα παρουσιαζεσαι σε μοναδα αλεξιπτωτιστων?Μάλλον επειδή δήλωσα καταδρομέας όταν διέκοψα την αναβολή
-
dog80 ενταξει ρε φιλε να ξερεις όμως ότι τα ναρκωτικά μεσα απαγορεύονται!
ginogsm Νταξ ρε συ δεν ειπαμε να παντρευτεις τσαμπικα...ουτε ενα μπαλαμουτακι δεν εκανες δλδ?
-
E , ένα ( ίσως δυο , τρία ) έκανα.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Παλιοξεφτίλα. Εγώ σπάνια το έβλεπα.
Πάντως ήταν όντως βολικό αν είχες αυτοκίνητο μαζί.
Ασε ρε Ολυμπιε
Μιλας και εσυ του γραφειου οτι το εβλεπες σπανια και με αυτοκινητο μαλιστα...
Ασχετο: πως λεγανε τον ταγματαρχη του γραφειου που ησουνα γραφιας?
α) με ξέρεις κι από χθες?
β) απόρρητη πληροφορία.
-
Αν εσείς είστε παλαίουρες εγώ που πήγα φαντάρος το '95 πρέπει να θεωρούμαι απολίθωμα;
-
dog80 ενταξει ρε φιλε να ξερεις όμως ότι τα ναρκωτικά μεσα απαγορεύονται! -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αν εσείς είστε παλαίουρες εγώ που πήγα φαντάρος το '95 πρέπει να θεωρούμαι απολίθωμα;ΟΧΙ!!!!
Κληρούχας μου!!!! -
-
Εγώ πάντως πήγα το '81....Τάτσιε να πούμε και του DAP να πει πότε πήγε?
-
Ενταξει να ρωτησω και εγώ τον παππου μου ποτε πηγε?
Μιλαγαμε εδω παιδακια που ειχαμε γενηθει μεσα στα 70's.......τι κανετε εδω εσεις που προλαβατε τον Α Παγκόσμιο?
Περί Θητείας [#2]