-
Lokatzis ναι στην ψινθο ειναι!
Εγω ειμουνα ροδο το 2000. Γενικα παντως η Ροδος δεν πηγαινε καλα απο εξοδους φαντασου οτι το 474 ηταν απο τα καλητερα στρατοπαιδα απο πλευρας εξοδων τοτε.
Οι τεθωρακισμενοι δεν θυμαμαι πια απο τις δυο μοναδες τρώγανε 30 μεσα μιση εξω με υπηρεσιακο μια περιοδο!
Καλητερα που κοπηκες γιατι για να γινεις καρακολι πρεπει να εισαι λιγο κωλοπαιδαράς....εγω δεν θα μπορουσα να πηγαινω να σπαω τα @@ του καθε εφεδρου....ασχετως αν ορισμενοι ειναι προκλητικοι. κανουν μαλακιες και τους αξιζει.
Παρε για παραδειγμα το καρακολι τον αδη.....επρεπε να τον ειχα πετυχει οταν ημουνα φανταρος να τον ψαρωσω αγρια!
-
μιλησε κανεις?
σε μας τους κωλοπαιδαραδες ηταν 1-4 το καλυτερο και μετα πηγε στο ελεος του θεου λογω υποχρεωσεων..
νταξει, αφου ροδο αντεξε ο καλωδιακος σκυλος εσυ θα περασεις φινα..
οκ, δεν εχασες και τπτ που δε πηγες ΣΝ..
-
Αδη εγω φιλε δεν ειμουνα 474 ειπαμε αλλα μεταθεση σε φυλακιο ηλ. πολεμου, με γκαζον και φοινηκες!
Μεχρι που πεχτηκε μια μαλακια και μαυρισεεεεεεεεεεεεεε!
-
294 RODOS FALHRAKI!!! SYNTHRHTHS KHPOY!!
KA8E MERA EKSW!!!
4 AKSEXASTOI MHNES!!!
-
Περί Βυσμάτων πρέπει να μετονομαστεί το τοπικ
-
γκαζον και φοινικες...
-
Θα ανεβαζα photos αλλα ειναι πολυ μαχιμο μερος και δεν θελω να πεσουν στα χερια κατασκόπων!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλητερα που κοπηκες απο στρατονομοςΤο 474 όταν ειμουν εγω ρόδο, ήταν ψιλομαυρο ειχε τρελο δικα, οι υπηρεσιες πηγαιναν 3-4 μεσα χαλαρα....σχετικα καλο αν σκεφτεις τα 15-20 μεσα που ειχαν αλλα στρατοπαιδα.
Επισης επεφτε τρελο χωσέ λογω του ότι τα βυσματα επαιρναν συνεχεια αδειεσ και αυτοι που δεν ειχαν βυσματόνωνταν.Εγω είμουνα διαβιβαστης στην κρεμαστη σε φυλακιο ηλ. πολέμου. Οταν πας θα ακουσεις διαφορες φημες για αυτό!
Καλη θητεια....και με προσοχη στο φαλιράκι....στην πεφτουν αβερτα οι μεθυσμένες!
Τωρα που κοπηκες απο στρατονομος, θα εχεις την ευκαιρια να δεις τι άσχημη γνώμη έχουν ολοι για αυτούς. Εσυ μπορει να ησουνα σωστοτατος, αλλα οι περισσοτεροι ειναι μεγαλα @
Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθώ το όνμα του χωριου, και δεν το θυμαμαι γμτ!
Nομίζω ήταν στο Τσαϊρι. Εάν όχι στην Αφάντου.
edit : τελικά ήταν μάλλον στην Ψίνθο ( αφού επιμένουν οι δύο ). Ποια μονάδα ήταν στο Τσαϊρι ;
-
Εμείς οι (πρώιν) της θάλασσας...δεν έχουμε ιδέα από στεριά...και ρωτώ: φίλου του ήρθε χαρτί τεθωρακισμένα στα Ιωάννινα...τι λέει εκεί???
-
Βασικα και τσαιρι και αφαντου νομιζω ειχε παεζικο...η τεσπα ΚΑΙ πεζικο, η ροδος ειχε αρκετα ταγματα πεζικου.
Γμτ δεν θυμαμαι ουτε το 299ΤΕ που παιρναμε ονια και πεζικαριους για τις 2 σκοπιες που ηταν....5-10 λεπτα απο την κρεμαστη προς την ροδο ηταν...αμνησια εχω παθει γμτ?
-
Βασικα και τσαιρι και αφαντου νομιζω ειχε παεζικο...η τεσπα ΚΑΙ πεζικο, η ροδος ειχε αρκετα ταγματα πεζικου.Γμτ δεν θυμαμαι ουτε το 299ΤΕ που παιρναμε ονια και πεζικαριους για τις 2 σκοπιες που ηταν....5-10 λεπτα απο την κρεμαστη προς την ροδο ηταν...αμνησια εχω παθει γμτ?
ευτυχως να λεμε...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
294 RODOS FALHRAKI!!! SYNTHRHTHS KHPOY!!KA8E MERA EKSW!!!
4 AKSEXASTOI MHNES!!!
Οχι Φαληράκι, μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Στις Καλυθιές είναι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
294 RODOS FALHRAKI!!! SYNTHRHTHS KHPOY!!
KA8E MERA EKSW!!!
4 AKSEXASTOI MHNES!!!
Οχι Φαληράκι, μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Στις Καλυθιές είναι.
EPISIMA einai fysika stis kaly8ies...Anepisima einai 5 lepta apto faliraki..apla epeidi ego perasa to 80% tou xronou mou sto faliraki, apo sinithia pleon lew 294 faliraki!
-
Παλιοξεφτίλα. Εγώ σπάνια το έβλεπα.
Πάντως ήταν όντως βολικό αν είχες αυτοκίνητο μαζί.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παλιοξεφτίλα. Εγώ σπάνια το έβλεπα.Πάντως ήταν όντως βολικό αν είχες αυτοκίνητο μαζί.
Ασε ρε Ολυμπιε
Μιλας και εσυ του γραφειου οτι το εβλεπες σπανια και με αυτοκινητο μαλιστα...
Ασχετο: πως λεγανε τον ταγματαρχη του γραφειου που ησουνα γραφιας?
-
Βασικα και τσαιρι και αφαντου νομιζω ειχε παεζικο...η τεσπα ΚΑΙ πεζικο, η ροδος ειχε αρκετα ταγματα πεζικου.Γμτ δεν θυμαμαι ουτε το 299ΤΕ που παιρναμε ονια και πεζικαριους για τις 2 σκοπιες που ηταν....5-10 λεπτα απο την κρεμαστη προς την ροδο ηταν...αμνησια εχω παθει γμτ?
Το ΛΑΤΕΘ ( που ήμουν εγώ ) έπαιρνε σκοπιές από το 299 και από ένα ακόμη. Το 299 ήταν στην περιοχή των Πεταλούδων ( Άνω Καλαμώνας ) το ΛΑΤΕΘ ήταν ( πρέπει να έχει ενσωματωθεί με το 299 τώρα ) στον Κάτω Καλαμώνα ( μετά το Παραδείσι , πριν τις Φάνες , αριστερά , στα 600 μέτρα ήταν η πύλη ) και το άλλο , νομίζω το 265 , ήταν κοντά στον Ιάλυσο. Εσείς γιατί πέρνατε σκοπιές από εκεί ; Μη μου πεις πως ήσουν στο ΛΑΤΕΘ.
-
Αυτοι βαραγανε σκοπιες δικες μας.
Εγω ημουνα στο φυλακιο ηλεκτρονικου πολεμου στην κρεμαστη!
Οχι το 299 ηταν στο δρομο απο κρεμαστη προς ροδο...αν θυμαμαι καλα Ιαλυσο.
Μηπως λες το 311?
Κουλ-αδη εισαι πολυ τυχερος ρε που δεν συναντηθηκαμε πουθενα...εγκεφαλικο θα πάθαινες αν με σταματαουσες για ελενχο!
-
συνηθισμενος στις περιπτωσεις σα και σενα...με 100 χρονια θα φευγες..
-
Αυτοι βαραγανε σκοπιες δικες μας.Εγω ημουνα στο φυλακιο ηλεκτρονικου πολεμου στην κρεμαστη!
Οχι το 299 ηταν στο δρομο απο κρεμαστη προς ροδο...αν θυμαμαι καλα Ιαλυσο.
Μηπως λες το 311?
Κουλ-αδη εισαι πολυ τυχερος ρε που δεν συναντηθηκαμε πουθενα...εγκεφαλικο θα πάθαινες αν με σταματαουσες για ελενχο!
Δεν θυμάμαι.
Όταν υπηρετούσα εγώ , τα TOW εκτοξευόντουσαν από τεράστιες σφεντόνες και τα καθοδηγούσαμε με γεράκια. Είμαι τόσο παλιός....
Δεν θυμάμαι , έφυγα από εκεί το '01.
-
Eγω εφυγα Νοεμβρη του 2000!
Περί Θητείας [#2]