-
Παρακαλούνται οι μαθουσάλες όπως παρέλθουν εκ του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης δια να τους απονεμειθεί το μεταλλειο ανδρείας...!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε ρε εποχές... Θυμάστε ρε παιδιά (sic)?ΕΥΤΕΡΠΗΗΗΗΗ τον αναπνευστήρα μου, συγκινήθηκα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Παρακαλούνται οι μαθουσάλες όπως παρέλθουν εκ του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης δια να τους απονεμειθεί το μεταλλειο ανδρείας...!Το έχουμε παραλάβει όλοι εκτός του tazio. Αυτός έπειτα από ένσταση αγνώστου, αποφασίστηκε πως δεν το δικαιούται.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ε ρε εποχές... Θυμάστε ρε παιδιά (sic)?
ΕΥΤΕΡΠΗΗΗΗΗ τον αναπνευστήρα μου, συγκινήθηκα.
ρε συ έχουν wiFi στο στρατόπεδο γι'αυτό είσαι συνέχεια μέσα?
(γαμώ θα ήταν όμως αν γινόταν ) -
Eνταξει το ομολογω. Μετα απο 6 μηνες ειχα βαρεθει. Λεω μου μενουν σχεδον 5 μηνες (εχω 18 μερες απο την κανονικη αδεια). Βαριεμαι νεες βαρδειες και σκοπιες. Βαριεμαι να με διαταζει ο καθε λακαμας και να σκυβω το κεφαλι αντι να τον δειρω. Ειχα φτασει σε σημειο τρελας. Ηθελα να αντιδρασω και να αρχισω να δερνω κοσμο. Κοιμομουν λιγο απο τα νευρα μου και ενιωθα παντα κουρασμενος. Ολα αυτα μεχρι πριν μερικες μερες....
Τυχαια ακουσα ενα επικο ορχηστρικο τραγουδι απο ξενη ταινια. Την ειχα δει την ταινια ,αλλα ποτε δεν θυμομουν αυτο το θεικο τραγουδι. Καθε φορα που το ακουω μου διαπερναει το στηθος και με γεμιζει με την δυναμη 1000 λεοντων. Με κανει να αντεχω ξυπνιος μερες ολοκληρες και να δουλευω ακαταπαυστα. Οτι δεν μπορεσαν να κανουν τα λογια συμπονιας γονιων και φιλων το εκανε αυτο το εμψυχωτικο τραγουδι....
Υ.Γ Γινεται να υπηρετησω τους υπολοιπους 5 μηνες στα ΟΥΚ?
-
Δεν θα μας πείς το τραγούδι? Έστω την ταινία
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν θα μας πείς το τραγούδι? Έστω την ταινίαOΧΙ. Δεν εχει νοημα. Για σενα μπορει αυτο το τραγουδι να μην λεει τιποτα. Να μην σου κανει ''κλικ'' στην ψυχη σου.
Απλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η ψυχη του ανθρωπου. Απο εκει που ειναι ρακος ψυχολογικα, γινεται θηριο απο ενα τραγουδι. Ποτε δεν περιμενα οτι ενα τραγουδι θα μου εδινε τετοια δυναμη
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
-
θα λεγα καρμινα μπουρανα αλλα αυτο ηταν απο ταινια του παπανδρεου..
-
ρενταρμι αγορινα μη μασας..
εχεις ολυμπιακη ψυχη και εξαλλου θα κανεις τη θητεια σου και θα φυγεις -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα λεγα καρμινα μπουρανα αλλα αυτο ηταν απο ταινια του παπανδρεου.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχεις ολυμπιακη ψυχη και εξαλλου θα κανεις τη θητεια σου και θα φυγειςthanks man. Αυτο σκεφτομαι και εγω
Σκεφτομαι οτι θα απολυθω και ο bagus το ψαρι θα ειναι ακομα μεσα -
Ίσως, αλλά συνολικά μάλλον θα έχει κάτσει έξω περισσότερο από εσένα...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
OΧΙ. Δεν εχει νοημα. Για σενα μπορει αυτο το τραγουδι να μην λεει τιποτα. Να μην σου κανει ''κλικ'' στην ψυχη σου.
Απλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η ψυχη του ανθρωπου. Απο εκει που ειναι ρακος ψυχολογικα, γινεται θηριο απο ενα τραγουδι. Ποτε δεν περιμενα οτι ενα τραγουδι θα μου εδινε τετοια δυναμη
used to love my country
used to be so young
used to believe that life
was the best song
ever sung
I would have died
for my country
back in 1945
but now only one thing remains
the brute will to surviveRed army blues από waterboys. Θεικό τραγουδι και σου ταιριάζει
-
Funis εσύ πότε θα πας φαντάρος? θες να γίνεις ναυτίνα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Funis εσύ πότε θα πας φαντάρος? θες να γίνεις ναυτίνα?no thank u
-
μπαρουτοκαπνισμενη λοχιας...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
εχεις ολυμπιακη ψυχη και εξαλλου θα κανεις τη θητεια σου και θα φυγειςthanks man. Αυτο σκεφτομαι και εγω
Σκεφτομαι οτι θα απολυθω και ο bagus το ψαρι θα ειναι ακομα μεσαΊσως, αλλά συνολικά μάλλον θα έχει κάτσει έξω περισσότερο από εσένα...
Κοιταξτε εδω κατασταση παιδες.....Ο Ρενταρμυς με μολις 3 μηνες παραπανω απο εμενα την εχει δει παλιος....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σκεφτομαι οτι θα απολυθω και ο bagus το ψαρι θα ειναι ακομα μεσαΊσως, αλλά συνολικά μάλλον θα έχει κάτσει έξω περισσότερο από εσένα...
Κοιταξτε εδω κατασταση παιδες.....Ο Ρενταρμυς με μολις 3 μηνες παραπανω απο εμενα την εχει δει παλιος....
Ψαρακα ειναι παλαιοτερος Και αμα εχει κλεισει και 6μηνο, παιζει να πηρε και 'σαρδελα'... αρα και ανωτερος
Σεβασμο στα βατραχια του ΠΝ...
Περί Θητείας [#2]