-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έτσι όπως το πάτε, θα ζηλέψετε που σε ένα μήνα φεύγουμε. Αλλάζουμε;Ε, είπαμε: αι λαλακίαι γίνονται άπαξ!
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Έτσι όπως το πάτε, θα ζηλέψετε που σε ένα μήνα φεύγουμε. Αλλάζουμε;
Εγώ πάντως και σπίτι μου μια χαρά κάθομαι, δεν έχω έννοιες, ούτε πρόγραμμα και δεν χρειάζεται να ξυρίζομαι και να φοράω χακί (και δεν μου πάνε καθόλου καλέ ). Δεν μου φαίνεται τόσο δελεαστική η προσφορά του ΕΣ
Με τη σχολη τελειωσες απο Αλεξανδρουπολη?
Δεν θα πας κυπρο που σκεφτοσουνα?
Υγειονομικο ολοι λενε ειναι αρκετα καλα,λογικα εκει θα σε παρουνε αν δεν βαλεις κανα βυσμα να πας καπου καλυτεραΝαι
Οχι
Δε με συμφέρει να βάλω βύσμα για μετάταξη, δεν εχει ναυτικό ή αεροπορία δίπλα στο σπιτι μου Συνήθως όλοι καταλήγουν κάπου εδώ κοντά στον ΣΞ -
Δε με συμφέρει να βάλω βύσμα για μετάταξη, δεν εχει ναυτικό ή αεροπορία δίπλα στο σπιτι μου Συνήθως όλοι καταλήγουν κάπου εδώ κοντά στον ΣΞ
και κεινο το αεροδρομιο με τα F-104 που εχετε εκει στην Εδεσσα τι ειναι ρε μεγαλε?
Νταξ... μπορει ο διαδρομοςνα ναι χωματινος... αλλα δεν παυει να ειναι αεροδρομιο*Αρα, μια Π.Α για τον Σαρμαδακο...
- Διεθνης Αερολιμενας Βοδενων...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δε με συμφέρει να βάλω βύσμα για μετάταξη, δεν εχει ναυτικό ή αεροπορία δίπλα στο σπιτι μου Συνήθως όλοι καταλήγουν κάπου εδώ κοντά στον ΣΞ
και κεινο το αεροδρομιο με τα F-104 που εχετε εκει στην Εδεσσα τι ειναι ρε μεγαλε?
Νταξ... μπορει ο διαδρομοςνα ναι χωματινος... αλλα δεν παυει να ειναι αεροδρομιο*Αρα, μια Π.Α για τον Σαρμαδακο...
- Διεθνης Αερολιμενας Βοδενων...
πότε σε διαολόστειλα τελευταια φορά, θύμισέ μου
*καλό ακούγεται
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
φιλος πολυ μεγαλο βυσμα παρουσιαστηκε Μηχανικο στο Ναυπλιο
απο Ναυπλιο πηγε Λουτρακι,καθημερινα εξοδουχος,μετα πηρε μεταθεση Φλωρινα μεσα στην Ταξιαρχια ,2 εξω 1 μεσα,καθολου σκοπετα,καθολου καθαριοτητες,και τελευταια μεταθεση ΔΕΣΕ Ξανθης ,1 υπηρεσια ανα 6 μερες,ελευθερος τα σκ
Οποιος εχει βυσμα περναει παντου καλα τελικαναι αλλα δικος μου φιλος πηρε μεταταξη απο πυροβολικο αεροπορια,εκανε την εκπαιδευση του στη τριπολη και στα καπακια ηρθε αθηνα και φυλαει τα βουνα της αργυρουπολης(με αδεια οπλα και χωρις σφαιρες παντα!)
5 λεπτα απο το σπιτι του.θα τελειωσει εδω τη θητεια του και φυσικα ειναι συνεχεια εξω!
υπερβυσμα οσο δε παει
στη μοναδα τους τους καλοπιανουν και οι μονιμαδες γιατι οσοι ειναι εκει εχουν σουπερ κονε και δε ξερουν με ποιον μιλανε... -
να 'ναι καλά τα βύσματα δλδ...
παντού έχει τέτοιες θέσεις...Χάρη υγειονομικό δε θα πας λογικά? νομίζω θα κάνεις 1 μήνα εκπαίδευση στην Άρτα. κάπως έτσι τα άκουσα κάποτε...
-
Όχι ρε, λέω να παω ειδικές δυνάμεις
Μόνο από λάθος δεν θα πάω Άρτα. Νομίζω είναι 6 βδομάδες Άρτα + 2 εκπαίδευση σε στρατιωτικό νοσοκομείο (τι έκανα 6 χρόνια; ) και μετά τοποθέτηση σε μονάδα. -
Σε κανένα ΣΤΕΠ να είσαι μετά να ρίξεις τρελή ρέκλα, dvd, ps2 και ο μήνας έχει 9
-
και πότε τη διέκοψες την αναβολή?
κάποιοι φίλοι μου ξεκίνησαν τον οκτώβριο-νοέμβριο. -
στη μοναδα τους τους καλοπιανουν και οι μονιμαδες γιατι οσοι ειναι εκει εχουν σουπερ κονε και δε ξερουν με ποιον μιλανε...
Δεν παίζει. Μάλλον ο φίλος σου θα ξέρει από υπολογιστές και θα τους λέει πως να κατεβάσουν υπότιτλους για το Lost...
Πραγματικά... αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για internet και πώς να κατεβάζετε και από που ταινίες, σειρές, τσόντες κλπ ρωτήστε έναν ανθύπα της Π.Α... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
στη μοναδα τους τους καλοπιανουν και οι μονιμαδες γιατι οσοι ειναι εκει εχουν σουπερ κονε και δε ξερουν με ποιον μιλανε...
Δεν παίζει. Μάλλον ο φίλος σου θα ξέρει από υπολογιστές και θα τους λέει πως να κατεβάσουν υπότιτλους για το Lost...
Πραγματικά... αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για internet και πώς να κατεβάζετε και από που ταινίες, σειρές, τσόντες κλπ ρωτήστε έναν ανθύπα της Π.Α... -
Μόνο από λάθος δεν θα πάω Άρτα. Νομίζω είναι 6 βδομάδες Άρτα + 2 εκπαίδευση σε στρατιωτικό νοσοκομείο (τι έκανα 6 χρόνια; ) και μετά τοποθέτηση σε μονάδα.Eιναι 6 βδομαδες στην Αρτα οπου γινετε η βασικη εκπαιδευση +2 ακομα βδομαδες στην Αρτα οπου αλλαζουν οι λοχοι και μενει μονο το υγειονομικο.Μετα απο αυτες τις 8 βδομαδες στην Αρτα οι γιατροι πανε αλλες δυο βδομαδες 401ή 424 και μετα πανε για τοποθετηση.
Στις ειδικες δυναμεις μπορεις να βρεθεις πολυ ευκολα ,αν η τοποθετηση σου γινει σε ΕΤΕΘ πχ.Εννοειται οτι ο γιατρος ακολουθει παντου σε ολες τις ασκησεις....Ειναι ενας φιλος και τα εχει δει ολα.
Παντως οτι οι γιατροι περνανε καλα στο στρατο ξηρας ειναι μυθος,κατι το οποιο βιωνω τον τελευταιο καιρο.Εχει μεγαλη σημασια που εισαι τοποθετημενος και ποσοι γιατροι υπαρχουν στη περιοχη.Εμεις τρεχουμε και δε φτανουμε,τρελη εμπλοκη και παρα πολυ δουλεια... Το καλο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες ασχολεισαι με ιατρικα θεματα,αν και η γραφειοκρατια του στρατου ειναι τεραστια...Τουλαχιστον μετα το κεντρο δεν θα κανεις σκοπιες κτλ.
Καποιοι δε θα κανουν ουτε στο κεντρο... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μόνο από λάθος δεν θα πάω Άρτα. Νομίζω είναι 6 βδομάδες Άρτα + 2 εκπαίδευση σε στρατιωτικό νοσοκομείο (τι έκανα 6 χρόνια; ) και μετά τοποθέτηση σε μονάδα.Eιναι 6 βδομαδες στην Αρτα οπου γινετε η βασικη εκπαιδευση +2 ακομα βδομαδες στην Αρτα οπου αλλαζουν οι λοχοι και μενει μονο το υγειονομικο.Μετα απο αυτες τις 8 βδομαδες στην Αρτα οι γιατροι πανε αλλες δυο βδομαδες 401ή 424 και μετα πανε για τοποθετηση.
Στις ειδικες δυναμεις μπορεις να βρεθεις πολυ ευκολα ,αν η τοποθετηση σου γινει σε ΕΤΕΘ πχ.Εννοειται οτι ο γιατρος ακολουθει παντου σε ολες τις ασκησεις....Ειναι ενας φιλος και τα εχει δει ολα.
Παντως οτι οι γιατροι περνανε καλα στο στρατο ξηρας ειναι μυθος,κατι το οποιο βιωνω τον τελευταιο καιρο.Εχει μεγαλη σημασια που εισαι τοποθετημενος και ποσοι γιατροι υπαρχουν στη περιοχη.Εμεις τρεχουμε και δε φτανουμε,τρελη εμπλοκη και παρα πολυ δουλεια... Το καλο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες ασχολεισαι με ιατρικα θεματα,αν και η γραφειοκρατια του στρατου ειναι τεραστια...Τουλαχιστον μετα το κεντρο δεν θα κανεις σκοπιες κτλ.
Καποιοι δε θα κανουν ουτε στο κεντρο...Οι δικοί μας, πάνω στον Εβρο, βάραγαν και κανονικές σκοπίες...
θυμαμαι εναν γιατρό απο την αμερική που είχαν, 45 χρονων άνθρωπος, βάραγε όλα τα γερμανικά... κρίμα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φιλος πολυ μεγαλο βυσμα παρουσιαστηκε Μηχανικο στο Ναυπλιο
απο Ναυπλιο πηγε Λουτρακι,καθημερινα εξοδουχος,μετα πηρε μεταθεση Φλωρινα μεσα στην Ταξιαρχια ,2 εξω 1 μεσα,καθολου σκοπετα,καθολου καθαριοτητες,και τελευταια μεταθεση ΔΕΣΕ Ξανθης ,1 υπηρεσια ανα 6 μερες,ελευθερος τα σκ
Οποιος εχει βυσμα περναει παντου καλα τελικαναι αλλα δικος μου φιλος πηρε μεταταξη απο πυροβολικο αεροπορια,εκανε την εκπαιδευση του στη τριπολη και στα καπακια ηρθε αθηνα και φυλαει τα βουνα της αργυρουπολης(με αδεια οπλα και χωρις σφαιρες παντα!)
5 λεπτα απο το σπιτι του.θα τελειωσει εδω τη θητεια του και φυσικα ειναι συνεχεια εξω!
υπερβυσμα οσο δε παει
στη μοναδα τους τους καλοπιανουν και οι μονιμαδες γιατι οσοι ειναι εκει εχουν σουπερ κονε και δε ξερουν με ποιον μιλανε...παντα υπαρχουν ακομα καλυτερα βυσματα
Μια τετοια θητεια,που να μην κανεις σκοπετα απο το κεντρο και μετα,να μην εχεις καθαριοτητες,θαλαμοφυλικια,μαγειρεια ενταξει δεν ειναι θητεια,ειναι καλοπεραση
ε οσοι ειναι και στο σπιτι τους και εξοδουχοι καθημερινα αυτοι κανουν κανονικες διακοπες ενος χρονου απο τις υποχρεωσεις τους στη ζωη -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Οι δικοί μας, πάνω στον Εβρο, βάραγαν και κανονικές σκοπίες...
θυμαμαι εναν γιατρό απο την αμερική που είχαν, 45 χρονων άνθρωπος, βάραγε όλα τα γερμανικά... κρίμα!Και στη Σάμο το '95 που ήμουν ο γιατρός στη μονάδα έκανε κανονικά σκοπιές.
-
Δύο δικοί μας τα έξυναν. Ο ένας εκ Βουλγαρίας ορμώμενος, ο άλλος νοσοκόμος. Μάλιστα είχαν πιάσει δωμάτιο εκτός στρατοπέδου για να μην κοιμούνται με τη μαυρίλα ( whatever).
-
Bασικά στη ταξιαρχία μου δε κάνει κανένας γιατρός σκοπιά.Που να προλάβουμε άλλωστε!Βέβαια το έχει απαγορέψει ο ίδιος ο ταξίαρχος γιατί κάποιοι διοικητές πήγαν να χώσουν μερικούς γιατρούς .
Αλλά και με άλλους που έχω μιλήσει,σε άλλα μέρη κανένας δε κάνει σκοπιά. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καποιοι δε θα κανουν ουτε στο κεντρο...Οι δικοί μας, πάνω στον Εβρο, βάραγαν και κανονικές σκοπίες...
θυμαμαι εναν γιατρό απο την αμερική που είχαν, 45 χρονων άνθρωπος, βάραγε όλα τα γερμανικά... κρίμα!πολύ μεγάλη βλακεία να βάζεις τέτοια άτομα σε τέτοιες θέσεις και να μην τα αξιοποιείς καταλλήλως για το καλό το δικό τους και για το καλό της πατρίδας...
45 ετών από αμερική, αυτός είναι για να πάει σε κεντρικό νοσοκομείο και να τους διδάξει χειρουργική, παθολογία, κτλ... -
Κοίτα, ολοι οι γιατροί, έκαναν κανονικά την ¨δουλειά¨ τους μέσα στο στρατόπεδο και το βράδυ είχαν το ¨νούμερο¨ τους. Εντάξει, οχι πάντα, όποτε χρειαζόταν.
Αλλά μάλλον ο άμοιρος δεν μίλαγε και τον έχοναν κανονικά.Είχα μιλήσει λίγο μαζί του (Σεμιτζής εγώ) και μου είχε πει οτι στην Αμερική είναι χειρούργος εγκεφάλου (ή κάτι τέτοιο) και οτι ήρθε στον ελληνικό στρατό, μόνο και μόνο για να μπορεί να επισκέπτεται την Ελλάδα όποτε θέλει.
-
νευροχειρουργος στη σκοπιά
α ρε ΕΣ αθανατε!Παπαδόπουλε, παιδί μου, στο στρατό και επιστήμων να είσαι, σκατά θα καθαρίζεις
Περί Θητείας [#2]