-
Άντε να δούμε τι θα ισχύσει και για τους δικαιούχους μειωμένης στράτευσης.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Άντε να δούμε τι θα ισχύσει και για τους δικαιούχους μειωμένης στράτευσης.Λένε για 6 ή 7 μήνες
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μειώνεται κατά 3 μήνες η θητεία στον Στρατό ΞηράςΣε ρόλο Αϊ-Βασίλη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα δώσει το «δώρο» της κυβέρνησης στην
πρωτοχρονιάτικη δεξίωση της Λέσχης Αξιωματικών. ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΙ το «Σπασμένο καράβι» και το «Είπα να φύγω» του Γιάννη Σπανού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναμένεται να ανακοινώσει μείωση... της θητείας στον Στρατό Ξηράς κατά τρεις μήνες στη δεξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παραδοσιακά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΕΔ) στην οδό Ρηγίλλης, μόλις λίγα μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια.http://troktiko.blogspot.com/2008/12/3_20.html' target='_blank' target='_blank
Αντε να δούμε τι θα γίνει... αν πιάσει και μας τους παλιούς
Μεγαλη φαντασια σιγουρα οσοι γραφουν τετοια πραγματα...
-
Να αυξήσουν 3 μήνες τη θητεία σε αεροπορία-ναυτικό και να τη ρίξουν αντίστοιχα στο στρατό ξηράς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να αυξήσουν 3 μήνες τη θητεία σε αεροπορία-ναυτικό και να τη ρίξουν αντίστοιχα στο στρατό ξηράς.Νταξει τωρα βγαζεις χολη επειδη δεν σε πηρανε αεροπορια οταν το ειχες δηλωσει... Βγαζεις κακια...
-
Να αυξήσουν 3 μήνες τη θητεία σε αεροπορία-ναυτικό και να τη ρίξουν αντίστοιχα στο στρατό ξηράς.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μειώνεται κατά 3 μήνες η θητεία στον Στρατό Ξηράς
Σε ρόλο Αϊ-Βασίλη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα δώσει το «δώρο» της κυβέρνησης στην
πρωτοχρονιάτικη δεξίωση της Λέσχης Αξιωματικών. ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΙ το «Σπασμένο καράβι» και το «Είπα να φύγω» του Γιάννη Σπανού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναμένεται να ανακοινώσει μείωση... της θητείας στον Στρατό Ξηράς κατά τρεις μήνες στη δεξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παραδοσιακά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΕΔ) στην οδό Ρηγίλλης, μόλις λίγα μέτρα από τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια.http://troktiko.blogspot.com/2008/12/3_20.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Αντε να δούμε τι θα γίνει... αν πιάσει και μας τους παλιούς
Μεγαλη φαντασια σιγουρα οσοι γραφουν τετοια πραγματα...
Έτσι και επαληθευτεί το εγκυρότατο και συμπαθέστατο τρωκτικό θα εκτεθείς ΠΑΛΙ
-
Στην εκπομπή του Χασαπόπουλου στο Mega λίγο πριν τελειώσει, αναφέρθηκε ότι δεν ισχύει η μείωση θητείας στους 9 μήνες. Γνωρίζει κανείς περισσότερα;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στην εκπομπή του Χασαπόπουλου στο Mega λίγο πριν τελειώσει, αναφέρθηκε ότι δεν ισχύει η μείωση θητείας στους 9 μήνες. Γνωρίζει κανείς περισσότερα;και εγώ κάτι τέτοιο άκουσα αλλά όχι απο επίσημα χείλη...
-
δε νομιζω να μειωθει η θητεια ετσι ξαφνικα.κατι τετοιο θελει προτερο προγραμματισμο γτ αλλιως θα γινει χαμος.
οχι οτι θα με χαλαγε -
παιδια 3 μηνες μειωση ειναι τεραστια...
εαν συμβει θα ναι η μεγαλυτερη εκπληξη απο τοτε που αναψε ανθρωπος φωτια επι γης...οποτε εαν συμβει παιξτε ολοι οι νεοι τζοκερ!
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδια 3 μηνες μειωση ειναι τεραστια...εαν συμβει θα ναι η μεγαλυτερη εκπληξη απο τοτε που αναψε ανθρωπος φωτια επι γης...οποτε εαν συμβει παιξτε ολοι οι νεοι τζοκερ!
τους είπα να με περιμένουν, γιαυτό προετοιμάζονται κάνοντας ότι μπορούν
-
306 μυρίζω; Πάλι ψαρίλα...λέω να φύγω σε καμιά 40 μέρες από τον ΕΣ. Βαρέθηκα.
Α ρε Βασίλη να μη σε πετύχω ρε στο ένδοξο όπλο...τέτοιο τέντωμα δύσκολα θα σου το έκανε ακόμα και Ανθύπας...
-
Ξέρουμε αν και πόσο εύκολο είναι να διακόψει κανείς τη θητεία του, να πάρει αναβολή και να κάνει το υπόλοιπο αργότερα;
-
Όταν είχα ρωτήσει στη στρατολογία μου είπαν ότι είναι απόλυτα εφικτό, αλλά, αν δεν μου το πεί κάποιος που να το έχει κάνει, απλά δεν το πιστεύω Χάρη...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όταν είχα ρωτήσει στη στρατολογία μου είπαν ότι είναι απόλυτα εφικτό, αλλά, αν δεν μου το πεί κάποιος που να το έχει κάνει, απλά δεν το πιστεύω Χάρη...+1
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όταν είχα ρωτήσει στη στρατολογία μου είπαν ότι είναι απόλυτα εφικτό, αλλά, αν δεν μου το πεί κάποιος που να το έχει κάνει, απλά δεν το πιστεύω Χάρη...Φίλος που τέλειωσε πριν λιγο καιρό μου πε το ίδιο πράγμα. Ότι γίνεται και μάλιστα χωρίς πολλά-πολλά.
Σκέφτομαι να κάνω παράλληλα καμιά αίτηση για μεταπτυχιακό. Αν δεν μπορώ να φύγω με την καμία απ τον στρατό, να μη μπω στον κόπο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όταν είχα ρωτήσει στη στρατολογία μου είπαν ότι είναι απόλυτα εφικτό, αλλά, αν δεν μου το πεί κάποιος που να το έχει κάνει, απλά δεν το πιστεύω Χάρη...
Φίλος που τέλειωσε πριν λιγο καιρό μου πε το ίδιο πράγμα. Ότι γίνεται και μάλιστα χωρίς πολλά-πολλά.
Σκέφτομαι να κάνω παράλληλα καμιά αίτηση για μεταπτυχιακό. Αν δεν μπορώ να φύγω με την καμία απ τον στρατό, να μη μπω στον κόπο.
οποτε θελεις περνεις αναβολη....
-
Μου έπεσε το φλουρί στην πίτα του λόχου και αναμένω τη Δευτέρα να μάθω τον αριθμό των ημερών της άδεια που θα μου δοθεί...
Ο στρατός μου πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής...
Περί Θητείας [#2]