-
ΕΛΔΥΚ είχα πάει εγώ...παλιά (χμμμ). Μακράν η δυσκολοτερη θητεία: πρώτη άδεια μετά απο έξι μήνες (!), κτλ. Γυμνάσια συνέχεια, συναγερμοί, κτλ.
Ηταν όμως μια φοβερη εμπειρία...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
καμια σχεση τα 2 αυτα...
τουλαχιστον μεχρι προπερσι υπηρχε θητεια 6 μηνων για ατομα με μιξ γκριλ καταγωγη..τεσπα, θελει ψαξιμο γιατι εγω δεν ειχα δουλεια βεβαια να ασχοληθω αλλα ξερω τετοια ατομα..
βρε δε πα να κανει και marines in iraq...
Ναι πως! Δεν αντέχω την Κύπρο σκέτη, να βάλουμε και τον στρατό να δέσουμε.
6 μήνες μεν, ΑΛΛΑ τους άλλους 6:
1.ή τους κάνω στον ΕΣ
2. τους εξαγοράζω (κάνα 5χίλιαρο)Από τη στιγμή που θα κάθομαι κιόλας και δεν έχω άμεσα επαγγελματικά σχέδια σιγά μη ταλαιπωρηθώ στην κύπρο ή να μη τους πληρώσω κιόλας
χμ..το θεμα της εξαγορας δε το ξερω αλλα θα ρωτησω στη πρωτη ευκαιρια ατομο που υπηρετησε στην ΕΦ με μπαμπα κυπριο και μανα ελλαδιτισσα...
τεσπα, εγω ελαλησα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...μπορει νασαι και ο μοναδικος που προτιμαει ΕΣ απο ΕΦ...6 μηνες ειναι μεγα διαστημα..
υγ. ε ρε γλεντια να πας ελδυκ γιατρος...9 μηνες κυπρο, να κανεις πυρ και κινηση...
θα λες τοτε ' α ρε αδη τα χες πει'... -
- καλαμαράς
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ΕΛΔΥΚ είχα πάει εγώ...παλιά (χμμμ). Μακράν η δυσκολοτερη θητεία: πρώτη άδεια μετά απο έξι μήνες (!), κτλ. Γυμνάσια συνέχεια, συναγερμοί, κτλ.Ηταν όμως μια φοβερη εμπειρία...
τα ιδια ειναι στο περιπου, με τις φυσιολογικες εξελιξεις βεβαια...μερικοι σε δωδεκαμηνη θητεια πηραν τη πρωτη αδεια στους 4 μηνες...βεβαια μετα φευγανε καθε 3 και λιγο αλλα το κρισιμο διαστημα τα ειδαν ολα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χμ..το θεμα της εξαγορας δε το ξερω αλλα θα ρωτησω στη πρωτη ευκαιρια ατομο που υπηρετησε στην ΕΦ με μπαμπα κυπριο και μανα ελλαδιτισσα...
τεσπα, εγω ελαλησα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...μπορει νασαι και ο μοναδικος που προτιμαει ΕΣ απο ΕΦ...6 μηνες ειναι μεγα διαστημα..
υγ. ε ρε γλεντια να πας ελδυκ γιατρος...9 μηνες κυπρο, να κανεις πυρ και κινηση...
θα λες τοτε ' α ρε αδη τα χες πει'...Τι ελάλησες μωρέ; Εσύ θα δινες 5 χιλιάρικα για να κάνεις 6 μήνες λιγότερο; Εγώ πάντως δεν τα χω και δεν πρόκειται να ζητήσω να δώσουν 5Κ για να κάθομαι. Μπορώ να κάνω και τρίμηνο στην ΕΦ αν πάω μετά τα 26 μου. Αλλά τότε θα οργανώσω έρανο για να εξαγοράσω το 9μηνο.
Και ελδυκ ΔΕΝ θέλω να πάω λέμε
Έχω σταμπάρει στρατόπεδο έξω απ την Έδεσσα, ευάερο, ευήλιο και με ωραία θέα. Στην πρώτη μετάθεση θα με (ξανα)στείλουν Αλεξ/πολη, φαντάζομαι. Big deal. (μη βρεθώ σε κάνα Λαγό ) -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να 'μαι κι εγώωω.......
Σας έλειψα;
Που χάθηκες εσύ;
Μη μου πεις ότι κάνεις τη θητεία σου (;;;)_
Κι όμως, ναί! Αποφάσισα τελικα να πάω
-
μπουγατσα με τον ΕΣ ποτε δε ξερεις τι θα σου τυχει..και φυσικα δε θα σε ρωτησουν πχ για ελδυκ...
για τη πληρωμη πραγματικα δε θυμαμαι να ακουσα κατι...θα το διασταυρωσω!
και φυσικα οποιος βαζει γερο μεσο διαβαινει κιολας...
αντε σε λιγο να αρχισει και η συζητηση παλι για τη θητεια..αργησαμε!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπουγατσα με τον ΕΣ ποτε δε ξερεις τι θα σου τυχει..και φυσικα δε θα σε ρωτησουν πχ για ελδυκ...για τη πληρωμη πραγματικα δε θυμαμαι να ακουσα κατι...θα το διασταυρωσω!
και φυσικα οποιος βαζει γερο μεσο διαβαινει κιολας...
αντε σε λιγο να αρχισει και η συζητηση παλι για τη θητεια..αργησαμε!
για διασταύρωσε, γιατί έγω έτσι ξέρω
-
ναι θα ρωτησω γιατι μου κανε εντυπωση η ταληρου που ανεφερες...δεν ειχα ακουσει κατι για πληρωμη..αμα μαθω θα βγω στην αναφορα..
-
Χάρη αν είσαι πάνω από 26 πάς και ΕΛΔΥΚ και ΛΥΒ ! Ό,τι χειρότερο δηλαδή...
?Αν βέβαια έχεις κανένα προβληματάκι υγείας, πχ καμιά αυξημένη μυωπία και βγεις Ι2 τότε ξεμπερδεύεις με κύπρο...εκεί παίρνουν μόνο Ι1!
Μέχρι να πας λοιπόν μπορείς
α Να πηγάινεις για μπάλα κάθε μέρα, ελπίζοντας να πάθεις κανέναν μηνίσκο και να βγεις Ι3 ένοπλο...
β Να εκπαιδευτείς στο να βλέπεις όλα τα χρώματα ίδια...
γ να πλακωθείς στη μάσα και να βγεις Ι2 υπέρβαρος... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κι όμως, ναί! Αποφάσισα τελικα να πάωΚαλά έκανες, να τελειώνεις με αυτή την κ@λ@υποχρέωση...
Πόσο έχεις υπόλοιπο;_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κι όμως, ναί! Αποφάσισα τελικα να πάω
Καλά έκανες, να τελειώνεις με αυτή την κ@λ@υποχρέωση...
Πόσο έχεις υπόλοιπο;_
Έχω ακόμααα....
Παρουσιάστηκα 11/8/08 στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.
Πήγα Γιάννενα για εκπαίδευση και τώρα είμαι Μυτιλήνη.
2 μήνες έχω κάνει! -
οδηγός;
ανάλογα τη μονάδα μπορεί να αποδειχτεί από πολυ καλό μέχρι παλούκι...
εσύ πού περίπου παίζεις;;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
οδηγός;ανάλογα τη μονάδα μπορεί να αποδειχτεί από πολυ καλό μέχρι παλούκι...
εσύ πού περίπου παίζεις;;
Oδηγός, ναι.
Αυτή τη στιγμή είμαι και γραφιάς, οπότε είμαι πολύ καλά! -
θηβα τι λεει?
-
Το πρωί θα περάσω μια βόλτα από το Α.Τ. του Φαλήρου για να πάρω ένα...ραβασάκι!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Έχω ακόμααα....
Παρουσιάστηκα 11/8/08 στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.
Πήγα Γιάννενα για εκπαίδευση και τώρα είμαι Μυτιλήνη.
2 μήνες έχω κάνει!Δύο μήνες μείον είναι δύο μήνες μείον...
Άντε με το καλό να σου γίνει και εσένα ανάμνηση..._
-
Πού είσαι στη Μυτιλήνη;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Χάρη αν είσαι πάνω από 26 πάς και ΕΛΔΥΚ και ΛΥΒ ! Ό,τι χειρότερο δηλαδή...?Αν βέβαια έχεις κανένα προβληματάκι υγείας, πχ καμιά αυξημένη μυωπία και βγεις Ι2 τότε ξεμπερδεύεις με κύπρο...εκεί παίρνουν μόνο Ι1!
Αν δεν κάνω λάθος, μυωπία πάνω 3,5=Ι2;
Αν ναι, το χω χαλαρά! -
Το πήρα τελικά το ραβασάκι και έγραφε αυτό που περίμενα...10/11 6ΣΠ Κόρινθος...
Περί Θητείας [#2]