-
Μπααα, πάρε αναβολή, δε προλαβαίνεις.....Είναι 400 σελίδες...!!
-
Βρε παιδιά, εδώ και μερικές 10ετίες που απολύθηκα μου έχει μείνει μια απορία που θα' θελα να μου λυθεί πριν αποθάνω...
Όταν παρουσιαστήκαμε μας βάλανε ολοτσίτσιδους σε σχηματισμό κύκλου, όπου λάβαμε την εξής βαρυσήμαντη διαταγή από τον Γιατρό της μονάδας:
Τεντώσατε τον δείκτη του δεξιού χεριού σας...
Τώρα φέρατε τον τεντωμένο δείκτη ανάμεσα στους όρχεις σας και χωρίστε τους (;;;wtf;;;)Περνάει λοιπόν ο ντόκτορας και έπαιρνε μάτι τα καρύδια μας αν όντως ήταν 2...
Βρέθηκαν μάλιστα 2 κοπέλια που είχαν μόνο 1 και απ' ότι θυμάμαι τους έβαλαν Ι2...
Και εδώ λοιπόν γεννάται το ερώτημά μου:Γιατί όταν έχεις μόνο 1 @ρχείδι σε βγάζει ανάπηρο ο ΕΣ;;;
Μάλλον υπάρχουν οι παρακάτω εμπεριστατωμένες επιστημονικές εξηγήσεις...
[list:3rlp9mlu]*Τα καρύδια είναι άμεσα συνδεδεμένα με το οπτικό νεύρο, οπότε -1 = μερική τύφλωση...
*Η έλλειψη του ενός επηρεάζει σημαντικά τις φωνητικές χορδές, οπότε σε περίπτωση εφόρμησης προς τον εχθρό ΔΕΝ μπορείς να φωνάξεις 'Αέεεεραααα' με τα 328 dB που απαιτούνται για να χεστεί ο εχθρός πάνω του...
*Τα αυτιά μας είναι προέκταση των όρχεων, οπότε άμα σού λείπει η 1 'καμπάνα' δεν ακούς καλά και υπάρχει κίνδυνος να παρακούσεις σημαντικές διαταγές (π.χ. ο διοικητής να ουρλιάζει 'Στον εχθρό ορμάτεεεε...' και συ να καταλαβαίνεις 'Στο ΚΨΜ να φάτεεε...'
*Η στύση σου δεν θα είναι δα και τόση όση πρέπει να έχει ο Έλλην φαντάρος (με ακαμψία μόνο 237 Nm πως θα γ@μήσεις τον εχθρό ρε Καραμήτρο, ε;)[/list:u:3rlp9mlu]
Ας μας απαντήσει λοιπόν ένας γιατρός (ή φαρμακοποιός,... ή υδραυλικός τέλος πάντων), αλλά ας πάρουμε μια απάντηση βρε παιδί μου...
-
lol
Οταν παρουσιαστηκα εγώ, πριν 4 χρόνια, μπήκα σε ένα παραβαν όπου και με επισκέφτηκε μία...νοσοκόμα ( ομορφούλα). Κατέβασα το παντελόνι και...μου είπε αυτό ακριβώς, να βάλω το χέρι μου ανάμεσα στα @@ μου. Ντροπη!!! χαχαχα -
Κι εγώ σε παραβάν αλλά σε μένα ήταν χοντρή και άσχημη!! Εμένα απλά με ρώτησε αν έχω 2 όρχεις, τις απάντησα ναι και τέλος!
-
Ενδεχομένος η ύπαρξη ενός μόνο όρχη εμπεριέχει τον κίνδυνο σε περίπτωση τυχόν ατυχήματος ο φέρων (τον όρχη) να μείνει στείρος για την υπόλοιπη του ζωή.
Αυτό λοιπόν σημαίνει για τον στρατό «τραυματισμό και μόνιμη «αναπηρία» εν ώρα υπηρεσίας» άρα κατευθείαν σύνταξη, πρόσληψη στο δημόσιο, πιθανές αποζημιώσεις κλπ κλπ κλπ...
Άρα, ο φέρων (τον έναν όρχη) δηλώνεται σαν Ι2 και έτσι αποφεύγονται τα χειρότερα...Βέβαια το ίδιο μπορεί να γίνει και για τους έχωντες από 2 (ή κια παραπάνω όρχεις) αλλά γενικότερα τα άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα τυχαίνουν και ποιό ειδικής αντιμετώπισης.
(π.χ. βλέπε πλατυποδία) -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Γιατί όταν έχεις μόνο 1 @ρχείδι σε βγάζει ανάπηρο ο ΕΣ;;;
Γιατί έχεις λιγότερο χώρο να τους γράψεις...
-
Ο λόγος είναι απλός. Με ένα μόνο @, δεν μπορείς να τα γράψεις όλα στα @@ σου όπως πρέπει
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Γιατί όταν έχεις μόνο 1 @ρχείδι σε βγάζει ανάπηρο ο ΕΣ;;;
Γιατί έχεις λιγότερο χώρο να τους γράψεις...
έτσι, έτσι...
...Βέβαια το ίδιο μπορεί να γίνει και για τους έχωντες από 2 (ή κια παραπάνω όρχεις) αλλά γενικότερα τα άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα τυχαίνουν και ποιό ειδικής αντιμετώπισης.
Σε ότι αφορά την 'ειδική αντιμετώπιση' για παραπάνω από 2...:
ΆΚουσα ότι ο κανονισμός λέει ότι σου ξεριζώνουν το 3ο και στο σερβίρουν...
Πλάκα πλάκα, νομίζω ότι ο dpolal έχει δίκιο σ' αυτά που λέει...
Τώρα, άμα οι ερπύστρια απ' τ' άρμα σου πατήσει και τα 2....kismet....
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
'Σφιχτό' ή 'μελάτο'??
-
Τι 'σαστε 'σεις ρε?!?!
-
Πλέον πάντως δεν υφίσταται τέτοιας μορφής εξέταση ή τουλάχιστον εμένα δε μου έκαναν... ούτε με ρώτησαν.
-
Ίσως επειδή δεν τους ενδιαφέρει το πόσο 'άντρες'* είναι οι διαβιβαστές
Υ.Γ.: Εμένα μου έκαναν πριν 16 μήνες αλλά παρουσιάστηκα σε στρατόπεδο πεζικού.
*: Πλάκα κάνω. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς.
-
Πώπω τρελη αυτή η σκηνή την πρώτη μέρα στο κέντρο...
Βέβαια κάποιοι θα θυμούνται οτι πριν δείξεις τα @@ σου δείχνεις ικαι την Κ@λοτρυπίδα σου, σκυφτός με την όπισθεν...έτσι να δουν αν είναι...παραβιασμένη η...κλειδαριά!!!Αυτό με τους όρχεις είναι αυτό που διάβασα παραπάνω: για τα ενδχόμενα τραυματισμού. Το χε ένα παλικάρι στο κέντρο στην Κόρινθο που ήταν παραδίπλα μου στην εξέταση και τον έβγαλαν Ι2 απ ότι έμαθα (τύχαμε στον ίδιο λόχο). Ένιωθε πολύ άσχημα το παλικάρι αλλά μηδέν απόρρητο...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
'Σφιχτό' ή 'μελάτο'??
Ρουφηχτό...
-
Κυκλοφορεί ακόμα το Urban legend για αυτόν που δεν έβγαζε τις κάλτσες του και όταν τον ανάγκασαν με το ζόρι διαπίστωσαν ότι είχε βαμένα νύχια ;;;;;;;
-
Μπα
τώρα τα βάφουν στα φανερά! -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Βέβαια κάποιοι θα θυμούνται οτι πριν δείξεις τα @@ σου δείχνεις ικαι την Κ@λοτρυπίδα σου, σκυφτός με την όπισθεν...έτσι να δουν αν είναι...παραβιασμένη η...κλειδαριά!!!Αυτό με την κωλοτρυπίδα είναι καινούριο ;;;; Πριν 13 χρόνια που παρουσιάστηκα εγω, δεν μας ζητήθηκε κάτι τέτοιο.....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Βέβαια κάποιοι θα θυμούνται οτι πριν δείξεις τα @@ σου δείχνεις ικαι την Κ@λοτρυπίδα σου, σκυφτός με την όπισθεν...έτσι να δουν αν είναι...παραβιασμένη η...κλειδαριά!!!
Αυτό με την κωλοτρυπίδα είναι καινούριο ;;;; Πριν 13 χρόνια που παρουσιάστηκα εγω, δεν μας ζητήθηκε κάτι τέτοιο.....
Ε τώρα έχεουν αυξηθεί οι...διαρρήξεις!!
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Βέβαια κάποιοι θα θυμούνται οτι πριν δείξεις τα @@ σου δείχνεις ικαι την Κ@λοτρυπίδα σου, σκυφτός με την όπισθεν...έτσι να δουν αν είναι...παραβιασμένη η...κλειδαριά!!!
Αυτό με την κωλοτρυπίδα είναι καινούριο ;;;; Πριν 13 χρόνια που παρουσιάστηκα εγω, δεν μας ζητήθηκε κάτι τέτοιο.....
Ε τώρα έχεουν αυξηθεί οι...διαρρήξεις!!
Urban legend και οτι κοιτάνε για το αν κουνάς την αχλαδιά ή όχι.
Ο λόγος ειναι για να τσεκάρουν τη σπονδυλική σου στήλη. -
Την σπονδυλική στήλη την τσέκαραν με το σώβρακο φορεμένο. Μετά που τα καταβάσαμε ξανασκύψαμε...
Περί Θητείας [#2]