-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@drdino δεν ισχύει αυτό που λες γιατί πάλι δεν θα το υπερασπιζόμουνα αν το περιφρονούσες...Μόνο υλικές πράξεις εκλαμβάνω ως προσβολή...Αν μιλάς απλώς ή γράφεις μπορείς να μου βρίζεις την μάνα και τον πατέρα από το πρωί ως το βράδυ ελεύθερα
Έτσι λοιπόν καταργείται το 21ο κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα 'ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ' (Εξύβριση, Δυσφήμιση κλπ).
Ασφαλώς μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από την προστασία που παρέχει ο νόμος στην Τιμή και την Αξιοπρέπεια του ίδιου (εφόσον θεωρεί ότι δεν είναι η Τιμή και η Αξιοπρέπειά του ιδιαιτέρως σημαντικά πράγματα), δεν μπορεί όμως να απαιτήσει το ίδιο από κάποιον άλλο.Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το κεφάλαιο αυτό του ΠΚ και αυτό που δεν θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό πράγμα είναι η γνώμη των άλλων και όχι η τιμή και η αξιοπρέπειά μου ...Όπως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ένα 5χρονο που θα με πει μ@λ@κ@ το ίδιο δεν θα ασχοληθώ και μαζί σου
Δεν απαιτώ τίποτα από κανένα (έχεις μία τάση να βγάζεις από την κοιλιά σου διάφορα ), αν κάποιος θεωρεί ότι τα γραφόμενά μου αποτελούν παραβίαση του ΠΚ δεν έχει παρά να πάρει προσφύγει στη δικαιοσύνη ενατίον μου..Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να του στερήσω κάτι τόσο σημαντικό
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
koutsan, όταν σχολιάζεις θέσεις πολιτικών κλπ, ισχύουν αυτά που λες.
Όταν ο άλλος σου περιγράφει μια προσωπική του εμπειρία, δεν είναι το ίδιο!
Δηλ. είμαι υποχρεωμένος να προσδίδω στις προσωπικές εμπειρίες των άλλων την 'βαρύτητα' που οι ίδιοι θέλουν να δώσουν...Δεν μπορώ να έχω άλλη άποψη, για συγκινητική την είπε, συγκινητική θα την καταπιώ, αστεία την είπε, αστεία θα την εκλάβω
Δεν μας τα λες καλά κύριε koukΟχι. Είσαι υποχρεωμένος να μην χλευάζεις αυτό που σου περιγράφει. Και μην μου πεις πάλι, ποιά μπορείς να σχολιάζεις (όχι εσυ προσωπικά, γενικά) και ποιά όχι. Εδώ μπαίνει ο παράγων της προσωπικότητάς του καθένα.
koutsan, μάλλον πρέπει να κανονίσουμε καφέ με τον HF για πυρ ομαδόν! Θα έχει ενδιαφέρον!
Το σπίτι μου είναι ανοιχτό όπως και τα ωράριά μου
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά, αδυνατώ να αντιληφθώ πως μπορεί κάποιος να πρεσβευει ότι δεν έχει τίποτα 'ιερό'. Αλλά, πάλι, έτσι σκέφτομαι εγώ!
ειναι κατασταση που φτανει το ατομο, χωρις ιδιαιτερη δυσκολια, με την μεθοδο που ονομαζεται diagnosis per exclusionem. αυτο σημαινει πως οταν δεν μπορεις να βγαλεις ενα συμπερασμα για μια κατασταση/θεωρημα/you name it αρχιζεις να απορριπτεις ενδεχομενες πιθανες απαντησεις αφου αποδειξεις οτι δεν ειναι πιθανες. επι του προκειμενου, ακολουθωντας συλλογισμο a minore ad maius, μπορεις συλλεγοντας και απορριπτοντας ολες τις πιθανες.. ιεροτητες να καταληξεις ευκολα στο συμπερασμα πως γενικοτερα, ιεροτητα συνεπαγεται δογμα και δογμα συνεπαγεται λανθασμενες κρισεις.
για παραδειγμα, αν το να θεωρεις μεμονωμενα ιερο πραγμα την alfa romeo, τον ολυμπιακο, καποια θρησκεια, τον τοπο γεννησεως ή διαμονης σου, τους ιδιους τους γονεις σου κοκ οι πιθανοτητες ειναι οτι η αναλυση σου πανω σ'αυτα τα θεματα θα σε οδηγησει σε λανθασμενες εντυπωσεις και πραξεις. καταληγοντας λοιπον οτι ιεροτητα συνεπαγεται δογμα για οτιδηποτε, καταληγεις πως δεν πρεπει να θεωρεις τιποτα ιερο καθως θα σε οδηγησει σε δογματικο τροπο σκεψης και αδυναμια ρεαλιστικης κρισης. ετσι ειναι πιθανο να απορριψεις την ιεροτητα που μπορει να εχει οτιδηποτε.
παραπανω περιγραφεται η ολοκληρωμενη διαδικασια της απορριψης της ιεροτητας ως γενικοτερη εννοια. αξιζει να τονιστει οτι στην πραξη, συνηθως η διαδικασια μενει ανολοκληρωτη, ακομα και αν ξεκινησει.
..Αν κάποιος μπορεί να σε κάνει να φανείς ηλίθιος στα μάτια όλων λέγοντας 'Ουουουου, ανατριχιασα με την ιστοριουλα σου' μάλλον δεν φταίει η φράση πάντως.
+1 σε αυτο. εξαλλου στον μοντερνο τροπο σκεψης θεωρειται απαραιτητη και αυτη η εκφραση για να αποφευχθει η πιθανοτητα του groupthink
απο την αλλη, αν η ιστορια σου δεν αξιζει τετοια αντιμετωπιση απο το συνολο της παρεας που βρισκεται μπροστα, θα το δειξει σ'αυτον που εκανε το .. σχολιο (αλλα ειναι και παλι πιθανο να εχει λαθος η παρεα οποτε... do what thou wilt shall be the whole of the law ) -
Θα κανονίσω με τον άλλο τον Εγκάθετο τον HF. Αλλά στο σπίτι σου?! Μήπως καλύτερα σε κάποιο καφέ? Απευθείας στο Lion's Den?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Θα κανονίσω με τον άλλο τον Εγκάθετο τον HF. Αλλά στο σπίτι σου?! Μήπως καλύτερα σε κάποιο καφέ? Απευθείας στο Lion's Den?!
Δέχομαι και αλλού αλλά από την ηλικία και τη βαρεμάρα ίσως να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου
-
ΟΚ. Θα το κανονίσουμε!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
@drdino δεν ισχύει αυτό που λες γιατί πάλι δεν θα το υπερασπιζόμουνα αν το περιφρονούσες...Μόνο υλικές πράξεις εκλαμβάνω ως προσβολή...Αν μιλάς απλώς ή γράφεις μπορείς να μου βρίζεις την μάνα και τον πατέρα από το πρωί ως το βράδυ ελεύθερα
Έτσι λοιπόν καταργείται το 21ο κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα 'ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ' (Εξύβριση, Δυσφήμιση κλπ).
Ασφαλώς μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από την προστασία που παρέχει ο νόμος στην Τιμή και την Αξιοπρέπεια του ίδιου (εφόσον θεωρεί ότι δεν είναι η Τιμή και η Αξιοπρέπειά του ιδιαιτέρως σημαντικά πράγματα), δεν μπορεί όμως να απαιτήσει το ίδιο από κάποιον άλλο.Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το κεφάλαιο αυτό του ΠΚ και αυτό που δεν θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό πράγμα είναι η γνώμη των άλλων και όχι η τιμή και η αξιοπρέπειά μου ...Όπως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ένα 5χρονο που θα με πει μ@λ@κ@ το ίδιο δεν θα ασχοληθώ και μαζί σου
Δεν απαιτώ τίποτα από κανένα (έχεις μία τάση να βγάζεις από την κοιλιά σου διάφορα ), αν κάποιος θεωρεί ότι τα γραφόμενά μου αποτελούν παραβίαση του ΠΚ δεν έχει παρά να πάρει προσφύγει στη δικαιοσύνη ενατίον μου..Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να του στερήσω κάτι τόσο σημαντικό
Ό,τι θέλουμε καταλαβαίνουμε τελικά.
Αυτό που έγραψα είναι ότι υπάρχει ένα αγαθό που ονομάζεται 'τιμή και αξιοπρέπεια'. Άλλοι, όπως εσύ ας πούμε (σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα), δεν το έχουν περί πολλού. Άλλοι όμως το εκτιμούν περισσότερο από την προσβολή υλικών πραγμάτων, την οποία εσύ (σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα, μη λες ότι τα βγάζω από την κοιλιά μου ) την υπολογίζεις περισσότερο ως αποκλειστικά.
Το ότι βγήκες αυτοκλήτως και υπερασπίστηκες το 'ουουουουου, ανατρίχιασα' ήταν ανόητη ενέργεια, γιατί εμμέσως απαίτησες να ακολουθήσει ο άλλος που θίχθηκε τη δική σου αξιακή κλίμακα περί της αξίας των διαφόρων αγαθών.
Δεν ξέρω, ίσως αυτή είναι η τακτική των εκπροσώπων του 5%. Κι εγώ όμως κατατάχθηκα επισήμως πλέον σε ένα 5άρι, στους 5χρονους!
ΥΓ: σταμάτα να βάζεις πολλές φατσούλες σαν τον Διόσκουρό σου, γιατί στην παράθεση δεν παίρνει το σύστημα τις δικές μου και πρέπει να σβήνω!
-
Βλέπω αναγάγαμε την 'ιστοριούλα' του Spartan σε 'επιστημονική γνώση' την οποία μπορεί κάποιος να κατέχει ή όχι ...Αυτό είναι απλώς ένα πραγματικό περιστατικό από την ιδιωτική ζωή κάποιου : αν περιμέναμε να είμαστε παρόντες σε κάθε γεγονός για να το σχολιάσουμε αυτότο Forum θα έκλεινε πάραυτα..Δεν πιστεύω να έχεις κακοχαρακτηρίσει ποτέ κανένα (πολιτικό, δημοσιογράφο, γείτονα) χωρίς να ήσουν ενώπιον του περιστατικού το οποίο του 'προσάπτεις' ...Έτσι δεν είναι ? Δεν πιστεύω να υπέβαλλες σε κριτική τον πόλεμο στο Ιράκ χωρίς να έχεις πάει μια βόλτα από εκεί προκειμένου να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι τι γινόταν...Αποκλείεται
Επίσης σχολιάζω όχι το περιστατικό αλλά το 'συγκινησιακό' φορτίο που προσπαθεί να μας μεταδώσει ο συγγραφέας παραθέτοντάς το στο forum...Εδώ τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζω για να έχω 'δικαίωμα' να σχολιάσω? ...Σώνει και καλά πρέπει να το θεωρήσω σοβαρό, σημαντικό ή ιερό ? ...Παραλογίζεσαι λίγο μου φαίνεται...
Στην δε υποθετικη ιστοριούλα που παρέθεσες θα έξυνα το αριστερό μου @ από την αγωνία μήπως φανώ 'ηλίθιος' ...Αν κάποιος μπορεί να σε κάνει να φανείς ηλίθιος στα μάτια όλων λέγοντας 'Ουουουου, ανατριχιασα με την ιστοριουλα σου' μάλλον δεν φταίει η φράση πάντως..Επίσης αν σε απασχολούν στα σοβαρά τέτοια θέματα ίσως πρέπει να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου αντί να αγωνίζεσαι να 'φιμώσεις' ανθρώπους που θεωρείς χαζούς ή ανάξιους λόγου...
Ενοχληθηκα για τα σχολια στην ιστορια του Spartan, γιατι τα βρηκα αγενη. Πολυ περισσοτερο, απο καποιους που δεν ειχαν ζησει την ιστορια (που ειναι μεν προσωπικη, αλλα αφορα ταυτοχρονα πολλες χιλιαδες ανθρωπους).
Πουθενα δεν εγραψα οτι δεν εχεις δικαιωμα να σχολιασεις, εγραψα οτι η αποψη σου εχει μειωμενη βαρυτητα για κατι που, οπως εγραψες, 'δεν γνωριζεις αριστα'. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, (ουτε και εχω γραψει εδω και 5 χρονια στο φορουμ) οτι επιθυμω να φιμωσω ή να 'φιμωσω' (οπως το εγραψες) καποιον (αυτο με ενοχλησε πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα και παρακαλω να εχω συγκεκριμενα quotes που να δειχνουν την παραμικρη τετοια προθεση).
Στην υποτιθεμενη συζητηση σε παρεα, οπου καποιος θα ειρωνευτει καταμουτρα μια προσωπικη εμπειρια σου, εισαι ισχνη μειοψηφια, αν δεν αντιδρασεις (το πολυ 5% θα εκαναν το ιδιο). Επικεντρωνεις στο αριστερο σου @ για το αν θα φανεις ηλιθιος κτλ, και δεν εξηγεις αν και γιατι θα αφησεις αυτον τον ανοητο χωρις απαντηση.
Τα περι τονωσης της αυτοπεποιθησης μου, αν κάποιος μπορεί να με κάνει να φανω ηλίθιος στα μάτια όλων και τι παιρνω στα σοβαρα ή οχι ειναι καλο δολωμα για flame, αλλα δεν θα τσιμπησω. Ξεκινησα να απαντω με quotes ενα προς ενα σε οσα εγραψες, αλλα το κουρασαμε πολυ. Το πραγμα παιρνει πολυ προσωπικη χροια, κατι που δεν μου αρεσει. Δεν συμμετεχω στο φορουμ για να εχω προσωπικες αντιπαραθεσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό που έγραψα είναι ότι υπάρχει ένα αγαθό που ονομάζεται 'τιμή και αξιοπρέπεια'. Άλλοι, όπως εσύ ας πούμε (σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα), δεν το έχουν περί πολλού. Άλλοι όμως το εκτιμούν περισσότερο από την προσβολή υλικών πραγμάτων, την οποία εσύ (σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα, μη λες ότι τα βγάζω από την κοιλιά μου ) την υπολογίζεις περισσότερο ως αποκλειστικά.
Το ότι βγήκες αυτοκλήτως και υπερασπίστηκες το 'ουουουουου, ανατρίχιασα' ήταν ανόητη ενέργεια, γιατί εμμέσως απαίτησες να ακολουθήσει ο άλλος που θίχθηκε τη δική σου αξιακή κλίμακα περί της αξίας των διαφόρων αγαθών.
Δεν ξέρω, ίσως αυτή είναι η τακτική των εκπροσώπων του 5%. Κι εγώ όμως κατατάχθηκα επισήμως πλέον σε ένα 5άρι, στους 5χρονους!
ΥΓ: σταμάτα να βάζεις πολλές φατσούλες σαν τον Διόσκουρό σου, γιατί στην παράθεση δεν παίρνει το σύστημα τις δικές μου και πρέπει να σβήνω!
Όλα αυτά λοιπόν τα έγραψες για να μου πεις ότι ήταν ανόητη ενέργεια...Και δεν το έγραφες με 2 λεξούλες εξαρχής να τελειώνουμε
Φυσικά και ήταν πάρα πολύ ανόητη ενέργεια -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
΄Ενοχληθηκα για τα σχολια στην ιστορια του Spartan, γιατι τα βρηκα αγενη. Πολυ περισσοτερο, απο καποιους που δεν ειχαν ζησει την ιστορια (που ειναι μεν προσωπικη, αλλα αφορα ταυτοχρονα πολλες χιλιαδες ανθρωπους).
Πουθενα δεν εγραψα οτι δεν εχεις δικαιωμα να σχολιασεις, εγραψα οτι η αποψη σου εχει μειωμενη βαρυτητα για κατι που, οπως εγραψες, 'δεν γνωριζεις αριστα'. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, (ουτε και εχω γραψει εδω και 5 χρονια στο φορουμ) οτι επιθυμω να φιμωσω ή να 'φιμωσω' (οπως το εγραψες) καποιον (αυτο με ενοχλησε πολυ περισσοτερο απο τα υπολοιπα και παρακαλω να εχω συγκεκριμενα quotes που να δειχνουν την παραμικρη τετοια προθεση).
Στην υποτιθεμενη συζητηση σε παρεα, οπου καποιος θα ειρωνευτει καταμουτρα μια προσωπικη εμπειρια σου, εισαι ισχνη μειοψηφια, αν δεν αντιδρασεις (το πολυ 5% θα εκαναν το ιδιο). Επικεντρωνεις στο αριστερο σου @ για το αν θα φανεις ηλιθιος κτλ, και δεν εξηγεις αν και γιατι θα αφησεις αυτον τον ανοητο χωρις απαντηση.
Τα περι τονωσης της αυτοπεποιθησης μου, αν κάποιος μπορεί να με κάνει να φανω ηλίθιος στα μάτια όλων και τι παιρνω στα σοβαρα ή οχι ειναι καλο δολωμα για flame, αλλα δεν θα τσιμπησω. Ξεκινησα να απαντω με quotes ενα προς ενα σε οσα εγραψες, αλλα το κουρασαμε πολυ. Το πραγμα παιρνει πολυ προσωπικη χροια, κατι που δεν μου αρεσει. Δεν συμμετεχω στο φορουμ για να εχω προσωπικες αντιπαραθεσεις.-
Περίφημα κι εδώ. Συνοψίζουμε : ενοχλήθηκες, βρήκες αγενή αυτά που έγραψα, και δεν επιθυμείς να σταματήσω να τα γράφω γιατί είμαστε ελεύθερη χώρα...Θαύμα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, είδες που τζάμπα χολοσκάγαμε ?
-
Γιατί πρέπει να εξηγήσω? Πάντως το έκανα αλλά δεν το είδες
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το κεφάλαιο αυτό του ΠΚ και αυτό που δεν θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό πράγμα είναι η γνώμη των άλλων και όχι η τιμή και η αξιοπρέπειά μου ...Όπως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με ένα 5χρονο που θα με πει μ@λ@κ@ το ίδιο δεν θα ασχοληθώ και μαζί σου
Το εξήγησα τώρα ?
-
-
Τελικα συμφωνουμε σε ολα. ΟΚ.
(αρκουν τοσα;;;)
-
Τελικά είναι αναγκαία η υποχρεωτική θητεία στην Ελλάδα (ΑΥΤΟ είναι το ζήτημα, όχι το αν είναι ωραία εμπειρία ο στρατός και οργανωμένα τα πράγματα όπως θα έπρεπε) ή όχι;
Εγώ λέω ότι είναι αναγκαία και το αιτιολόγησα. Περιμένω τον αντίλογο επί της ουσίας.Το ίδιο ερώτημα μπορεί να τεθεί και για άλλες υποχρεώσεις με ίδια προβλήματα λόγω ανοργανωσιάς του κράτους και νοοτροπίας των Ελλήνων πολιτών, πχ της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, της φορολογίας ή διατάξεων του ΚΟΚ και του Πολεοδομικού Κανονισμού.
Edit:
Ας το αναπτύξω λίγο.
Για την υποχρεωτική φορολογία έχουν σε άλλο θέμα του φόρουμ γραφτεί αρκετά από φοροφυγάδες. 'Το κράτος δεν κάνει καλή διαχείριση των χρημάτων', 'Το κράτος ζητάει πολλά και επιστρέφει σε παροχές λίγα', 'Τα χρήματα τα τρώνε κρατικοδίατοι ιδιώτες και δημόσιοι λειτουργοί' κλπ.
Για την υποχρεωτική εκπαίδευση και βάσει της ίδιας 'λογικής' μπορεί να πεταχτεί ένας πιτσιρικάς ή ο πατέρας του που θέλει να τον βάλει 'στη δουλειά' και να πει 100 επιχειρήματα, πχ ότι οι δάσκαλοι είναι αδιάφοροι, ότι οι γνώσεις που παρέχονται είναι 'στείρες' και ξεπερασμένες, ότι η παπαγαλία ακόμα υπερισχύει της κριτικής ανάλυσης, ότι στον ίδιο χρόνο το άτομο μπορεί να κάνει πολύ πιο χρήσιμα πράγματα για τον εαυτό του κλπ.
Για τον ΚΟΚ, ωχ Παναγία μου! Η διαστρέβλωση του νοήματος των διατάξεων του ΚΟΚ ή, όπου αυτή δεν είναι δυνατή, η υποστήριξη ότι ο ΚΟΚ είναι ένα μάτσο ηλίθιων κανόνων, έχει γεμίσει εκατοντάδες σελίδες σε άλλες ενότητες. Μην τα ξαναγράφουμε...
Για τον Πολεοδομικό Κανονισμό και, ιδίως, τους περιορισμούς στη δόμηση, καθένας μπορεί να γράψει τρελά πράγματα. Ότι περιορίζει υπέρμετρα τη διαχείριση της ιδιοκτησίας καθενός, ότι για μερικά πουρνάρια 'αναγκάζεται' κάποιος να παρανομήσει, ότι συχνά έχουν υπάρξει περιορισμοί για να βολευτούν κάποιοι ισχυροί με βίλες και θέα, ότι 'σιγά μωρέ το πράγμα, ένα πανωσήκωμα για σοφίτα-δωμάτιο', ότι ο 'κοσμάκης' πρέπει να έχει ένα εξοχικό και όχι μόνο οι λεφτάδες κλπ.Με λίγα λόγια: καθένας με οποιοδήποτε συμφέρον θα πει ο,τιδήποτε για να το εξυπηρετήσει (το ξαναγράφω). Ε, δεν θα βάλουμε και τα κλάματα. Είναι δυσάρεστο, όπως κάθε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Διαφορετικά ή θα παρανομήσεις και θα υποστείς τις συνέπειες ή θα μετακομίσεις σε μια χώρα χωρίς νόμους ή με καλύτερες (για εσένα) συνθήκες. Τόσο απλό.
-
ρίξε και μιά ανάλυση σαν την παραπάνω για το πειρατικό λογισμικό, τη μουσική και τις ταινίες
-
Του διαόλου πράγματα!
Αφού όμως επιμένεις...
Ως γνωστόν υπάρχουν 2 είδη 'πειρατείας'.
Αυτή που γίνεται με σκοπό το κέρδος με τη μεταπώληση των προϊόντων της πειρατείας και αυτή που είναι για ιδιωτική χρήση μεταξύ φίλων.Η πρώτη είναι απαράδεκτη, ως κοινή κλοπή.
Η δεύτερη είναι επίσης απαράδεκτη, πλην όμως δεν προκαλεί ιδιαίτερη ζημία στον ιδιοκτήτη, γιατί συνήθως αυτός που προμηθεύεται μουσική ή λογισμικό μάλλον δεν θα τα πλήρωνε ούτως ή άλλως. Αντιθέτως, στο θέμα του λογισμικού η ευρεία διασπορά του μεταξύ πολλών χρηστών το καθιστά γνωστό και παγιωμένο στην αγορά, ώστε αυτοί που θα αγοράσουν (αναγκαστικά, πχ οι εταιρείες και το κράτος) θα επιλέξουν το 'επικρατέστερο' λογισμικό. Στο δε ζήτημα της μουσικής, επίσης η διασπορά και το συχνό άκουσμα αυξάνει τις πωλήσεις.Προσοχή τώρα: αυτός που θα προμηθευτεί πειρατικά έργα (μουσική, λογισμικό κλπ) καμία δικαιολογία δεν έχει αν τον πιάσουν και του ρίξουν τις προβλεπόμενες ποινές. Το ν' αρχίσει ν' αραδιάζει επιχειρήματα σαν τα ανωτέρω δεν είναι υπέρ του. Ο ιδιοκτήτης έχει κάθε δικαίωμα να πουλήσει όπως και όσο ακριβά επιθυμεί το έργο που του ανήκει. Ο χρήστης εν γνώσει του διακινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες, δεν είναι ούτε Ρομπέν των δασών, ούτε Ζορό, ούτε Τσε Γκεβάρα, ούτε τίποτα επαναστατικό: βλέπει τον κίνδυνο και την αυστηρότητα του ελέγχου και αναλόγως παίρνει το ρίσκο προς όφελός του. Αν αύριο πιαστούν στην Ελλάδα 100 άτομα που έχουν από 100 GB μουσική στο σκληρό τους, ας μην αρχίσουν να γκρινιάζουν και ν' αραδιάζουν σαχλαμάρες. Κι εγώ, που έχω κάπου ξεχασμένα 20-30 τραγουδάκια και 2-3 'αγορασμένα' προγράμματα ίσως τα σβήσω και βάλω Linux από τη μια και μάθω κιθάρα από την άλλη, εφόσον δεν βαστάει το πορτοφόλι μου την αγορά τους. Τί να κάνουμε...;
-
i) η συζητηση εχει ξεφυγει προ πολλου απο το θεμα. (η θητεια ηταν η αφορμη)
ii) ομοιες συζητησεις εχουν επαναληφθει και δεν βγαζουν πουθενα.
iii) ελεος με τα σεντονια (οχι πως τα πολυδιαβαζω, ιδιως αυτα που ξερω εκ των προτερων οτι δεν εχουν νοημα).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με λίγα λόγια: καθένας με οποιοδήποτε συμφέρον θα πει ο,τιδήποτε για να το εξυπηρετήσει (το ξαναγράφω). Ε, δεν θα βάλουμε και τα κλάματα. Είναι δυσάρεστο, όπως κάθε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Διαφορετικά ή θα παρανομήσεις και θα υποστείς τις συνέπειες ή θα μετακομίσεις σε μια χώρα χωρίς νόμους ή με καλύτερες (για εσένα) συνθήκες. Τόσο απλό.
Του διαόλου πράγματα!
Αφού όμως επιμένεις...
Ως γνωστόν υπάρχουν 2 είδη 'πειρατείας'.
Αυτή που γίνεται με σκοπό το κέρδος με τη μεταπώληση των προϊόντων της πειρατείας και αυτή που είναι για ιδιωτική χρήση μεταξύ φίλων.Η πρώτη είναι απαράδεκτη, ως κοινή κλοπή.
Η δεύτερη είναι επίσης απαράδεκτη, πλην όμως δεν προκαλεί ιδιαίτερη ζημία στον ιδιοκτήτη, γιατί συνήθως αυτός που προμηθεύεται μουσική ή λογισμικό μάλλον δεν θα τα πλήρωνε ούτως ή άλλως. Αντιθέτως, στο θέμα του λογισμικού η ευρεία διασπορά του μεταξύ πολλών χρηστών το καθιστά γνωστό και παγιωμένο στην αγορά, ώστε αυτοί που (αναγκαστικά, πχ οι εταιρείες και το κράτος) θα επιλέξουν το 'επικρατέστερο' λογισμικό. Στο δε ζήτημα της μουσικής, επίσης η διασπορά και το συχνό άκουσμα αυξάνει τις πωλήσεις.Προσοχή τώρα: αυτός που θα προμηθευτεί πειρατικά έργα (μουσική, λογισμικό κλπ) καμία δικαιολογία δεν έχει αν τον πιάσουν και του ρίξουν τις προβλεπόμενες ποινές. Το ν' αρχίσει ν' αραδιάζει επιχειρήματα σαν τα ανωτέρω δεν είναι υπέρ του. Ο ιδιοκτήτης έχει κάθε δικαίωμα να πουλήσει όπως και όσο ακριβά επιθυμεί το έργο που του ανήκει. Ο χρήστης εν γνώσει του διακινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες, δεν είναι ούτε Ρομπέν των δασών, ούτε Ζορό, ούτε Τσε Γκεβάρα, ούτε τίποτα επαναστατικό:** βλέπει τον κίνδυνο και την αυστηρότητα του ελέγχου και αναλόγως παίρνει το ρίσκο προς όφελός του.** Αν αύριο πιαστούν στην Ελλάδα 100 άτομα που έχουν από 100 GB μουσική στο σκληρό τους, ας μην αρχίσουν να γκρινιάζουν και ν' αραδιάζουν σαχλαμάρες. Κι εγώ, που έχω κάπου ξεχασμένα 20-30 τραγουδάκια και 2-3 'αγορασμένα' προγράμματα ίσως τα σβήσω και βάλω Linux από τη μια και μάθω κιθάρα από την άλλη, εφόσον δεν βαστάει το πορτοφόλι μου την αγορά τους. Τί να κάνουμε..
Α χαίρομαι που το βλέπεις έτσι και πρόσθεσες και αυτή τη δυνατότητα πέραν της μετακόμισης...Όλα μια χαρά τώρα, επιτέλους βλέπω ότι διεισδύεις στην έννοια ρίσκο - απόδοση
Παρανομώ και αποδέχομαι τον κίνδυνο να με πιάσουν, εκτιμώ τις πιθανότητες και αν είναι υπέρ μου προβαίνω (όχι εγώ απαραίτητα) στα κάτωθι :Φοροδιαφεύγω λοιπόν και αναμένω τις συνέπειες, είμαι ανυπότακτος και αναμένω τις συνέπειες (τις οποίες άλλωστε σε προγηγούμενες σελίδες ανέπτυξα με όρους ρίσκου, αν θυμάσαι και κάποιος μάλιστα έκανε και ωραία σχολιάκια )...Αναλαμβάνω τον κίνδυνο βρε παιδί μου, πως κάνεις έτσι ?
Έχω 7 αυθαίρετα κτίσματα και αναμένω τις συνέπειες, μπαίνω στο μετρό χωρίς εισητήριο, παραβιάζω τον ΚΟΚ ασύστολα κλπ κλπ...Μια απλή εκτίμηση ρίσκου κάνω και όταν με πιάσουν βεβαίως, βεβαίως θα υποστώ αδιαμαρτύρητα τις συνέπειες, να είσαι βέβαιος
Δεν πιστεύω πλέον να έχεις καμία αντίρρηση, εφόσον θα πληρώσω όταν και αν με πιάσουν, έτσι δεν είναι ?Πολύ χάρηκα με το post σου Μάνο μου
-
Χαίρομαι που χάρηκες. Σκοπός μου βλέπεις δεν είναι να χαλάω τη διάθεση των εκλεκτών διαδικτυακών συνομιλητών μου.
Γι' αυτό θα σου πω ότι κακώς κουράστηκες τόσο πολύ γράφοντας τα ανωτέρω, διότι:
α) τα αποδέχομαι
β) δεν διάβασες το πόνημά μου προσεκτικά και τόνισες λάθος σημείο - σε σχέση τουλάχιστον με όσα αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες.Το ζουμίον είναι το εξής:
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσοχή τώρα: αυτός που θα προμηθευτεί πειρατικά έργα (μουσική, λογισμικό κλπ) καμία δικαιολογία δεν έχει αν τον πιάσουν και του ρίξουν τις προβλεπόμενες ποινές. ** Το ν' αρχίσει ν' αραδιάζει επιχειρήματα σαν τα ανωτέρω δεν είναι υπέρ του.** Ο ιδιοκτήτης έχει κάθε δικαίωμα να πουλήσει όπως και όσο ακριβά επιθυμεί το έργο που του ανήκει. Ο χρήστης εν γνώσει του διακινδυνεύει να υποστεί τις συνέπειες, δεν είναι ούτε Ρομπέν των δασών, ούτε Ζορό, ούτε Τσε Γκεβάρα, ούτε τίποτα επαναστατικό: βλέπει τον κίνδυνο και την αυστηρότητα του ελέγχου και αναλόγως παίρνει το ρίσκο προς όφελός του.Αν αύριο πιαστούν στην Ελλάδα 100 άτομα που έχουν από 100 GB μουσική στο σκληρό τους, ας μην αρχίσουν να γκρινιάζουν και ν' αραδιάζουν σαχλαμάρες. Κι εγώ, που έχω κάπου ξεχασμένα 20-30 τραγουδάκια και 2-3 'αγορασμένα' προγράμματα ίσως τα σβήσω και βάλω Linux από τη μια και μάθω κιθάρα από την άλλη, εφόσον δεν βαστάει το πορτοφόλι μου την αγορά τους. Τί να κάνουμε..Δηλαδή, καθένας μπορεί να παίξει με τις πιθανότητες να τον πιάσουν, στη συγκεκριμένη κουβέντα επειδή δεν θα πάει στρατό. Θα έχει παρανομήσει διότι το λέει ο νόμος, ο οποίος υπάρχει διότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά του βλάπτει τους άλλους που θα επωμιστούν τις δικές του υποχρεώσεις [πχ έξτρα σκοπιές, έξτρα χρόνος στα σύνορα, έλλειψη δυνατότητας περαιτέρω μείωσης του χρόνου θητείας επειδή τα άτομα δεν επαρκούν για τη στελέχωση των στρατιωτικών δομών κλπ].
Αυτό που δεν αντέχεται όμως είναι η αυτάρεσκη επίκληση δικαιολογιών για την εν λόγω άδικη συμπεριφορά. Σαν να έχεις πχ τα 7 αυθαίρετα κτίσματά σου, να πλημμυρίζει εξαιτίας αυτών ένα ποτάμι και να πνίγεται μια πόλη, να μην τιμωρείσαι πχ λόγω παραγραφής και να περιδιαβαίνεις τα καφενεία λέγοντας με καμάρι στους πνιγμένους ότι παρανόμησες γιατί μπλαμπλαμπλα. Ή, ακόμα κι αν τιμωρηθείς, να λες πάλι τα ίδια. Στο καφενείο θα έτρωγες φάπες, εδώ θα δεχθείς χλεύη. Κάπως έτσι πάει το πράγμα.
-
Και συνεχίζω...(στο μεταξύ έχει μαζευτεί πολύυυυ υλικό μιλάμε.... )
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για κάποιους κάθε μέρα, είναι άλλη μια μέρα που περνάει. Ο Τζέιμς Τζόις, είχε άλλη άποψη για τον Λεοπόλδο Μπλουμ, κι έγραψε για μια μέρα του που κατέληξε ένα αγκωνάρι σε μέγεθος βιβλίου. Για άλλους ένα από τα σημαντικότερα δημιουργήματα της λογοτεχνίας, για άλλους ένα από τα πιο βαρετά βιβλία.Ωραία κι αυτά...!!! (με την 'ιστοριούλα μου' δε ξέρω τί σχέση έχουν..)
Κοινώς, όσο και να προσβάλλεστε κάποιοι με τον τρόπο του kovathe, δεν αλλάζει κάτι για τον kovathe: είτε σας το πει, είτε όχι, ΓΙ' ΑΥΤΟΝ, οι πολεμικές ιστορίες είναι για γέλια. Του ζητάτε να το παίξει πολιτικά ορθός, για ποιο λόγο; Επειδή δεν πήγε στρατό για να κρατάει κι αυτός όπλο; Κι εγώ που πήγα και τον περισσότερο καιρό αντί για G3 κρατούσα κουτάλα , κατσαβίδια , κλειδιά και μυστριά , δικαιούμαι να ομιλώ;
Aυτή η Αμερικανόφερτη έκφραση (politically correct) που μου τη δίνει απίστευτα στα νεύρα, έχει καταντήσει καραμέλα για οπου βολέυει.....Εχουμε καταντήσει να τη χρησιμοποιούμε ασύστολα και κάποια μερα οποιος κατηγορεί το sex μεταξυ γονιών και παιδιών, θα κατηγορέιται οτι είναι υποκριτής και το παίζει πολίτικαλι κορέκτ...(διόλου παράξενο κιόλας να πλησιάζει αυτή η μερα, αφου κάποιος εδω μέσα μάλιστα το υποστήριξε, με την προυπόθεση οτι θα ηταν συναινετικό.... )
Θέλετε να φιμώσετε τον kovathe, τον koutsan ή τον οποιονδήποτε άλλο, γιατί σας προσβάλλει; Αν δεν κάνω λάθος, σε ένα ελεύθερο φόρουμ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ είναι μέσα στο παιχνίδι! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δικό τους πρόβλημα και όχι ΔΙΚΟ ΣΑΣ!
Εντάξει λοιπόν, ας αρχίσουμε απ΄τα επόμενα θέματα να κανουμε διάλογο με αυτόν τον τρόπο προσβάλλοντας ο ενας τον αλλο και λέγοντας 'οουουυου μου σηκώθηκε', 'ααααχχχχχ, με γαργαλάνε οι ρώγες μου,' 'μμμμμμμμμμ ενα ρίγος διαπέρασε το θεσπέσιο κορμί μου....' 'ωωωωωωω, σφίχτηκε η κωλοτρυπίδα μου...'. Οι κουβέντες θα αποκτήσουν ουσία κι ενδιαφέρον κι εσυ θα περιορίσεις τη φθορά του πληκτρολογίου σου στην προσπάθειά σου να μας συνετίσεις που είμαστε πολιτικαλι κορέκτ....
Η ιστορία και η πορεία του καθενός, είναι σημαντική για τον ΙΔΙΟ! Μην περιμένετε να γίνει το ίδιο σημαντική, ή έστω ΣΕΒΑΣΤΗ από τους άλλους!
Σημαντική για τους αλλους;;;;;;; Επ΄ ουδενί...!! Οσο για το σεβασμό, στο ξαναλέω...Είναι απαραίτητη προυπόθεση συνύπαρξης των ανθρώπων....Είσαι αρκετά καλλιεργημένος για να το γνωρίζεις αυτό φίλε Γρηγόρη....
Επίτρεψε μου εδω να πω οτι συνεχίζεις να μακρυγορείς λέγοντας πολλά ουσιαστικά και σωστά πράγνατα, αλλα ανευ λόγου κι αιτίας...Δε θα παραθέσω όλο το σεντόνι, στην προσπάθεια μου να μείνει το δικό μου οσο πιο μικρό γίνεται...
Είτε το θέλουμε , είτε όχι, ΔΕΝ ήταν κάτι φοβερό αυτό που έκαναν: ουσιαστικά ειρωνεύτηκαν τις ...'ηρωϊκές' ιστορίες που έχουν την τάση να λένε ορισμένοι, είτε εν καιρώ πολέμου, είτε ειρήνης.
Και πάλι, εγώ δεν θεωρώ την αντίδραση του kovathe , αντίδραση ασέβειας... Διαφώνησε με κάτι που είπες, και ίσως και τον τρόπο που το είπες (θέλοντας να δώσεις ηρωϊκή χροιά μήπως; ), δεν είδα ασέβεια, αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη, πάλι..
Αν θες σε παρακαλώ, υπεδειξέ μου πού ακριβώς είναι η ηρωική ιστορία μου, που μας οδήγησε εκτος θέματος τόσες σελίδες....Εγω θα σε βοηθήσω δείχνωντάς σου αυτό, αν δε αναφέρεσαι σε κατι αλλο που είπα, περιμένω .....
Και για να θυμηθώ κι ένα πρόσφατο περιστατικό που είχε χρειαστεί να φυλάξουμε την εθνική μας ακεραιότητα (Ιμια) να ρωτήσω αν είχαν στείλει τις σειρές εκεί κάτω, ή αν οι επαγγελματιες στρατιώτες έφεραν εις πέρας το καθήκον τους.
Εδώ η θητειά σε τι΄εξυπηρέτησε?
**Επειδή προφάνως και απο άλλα λεγόμενα σου, στερείσαι στοιχειωδών γνώσεων περί Στρατού, να σε ενημερώσω οτι ήμασταν με το ένα πόδι στο ελικόπτερο , με πλήρη φόρτο κι εξάρτηση, οπλισμό (πυρομαχικά, μαχαίρια, ατομικό φαρμακείο πέρα του κλασικού τότε επιδέμου με την μορφίνη, κλπ), οι δε διάφορες βραχονησίδες μετά το περιστατικό, φυλάσσονταν αποκλειστικά απο κληρωτους, των οποίων την σύνθεση και αριθμό, δε μπορώ να αναφέρω για ευνόητους λόγους....
Τέλος, τα νησιά οπως πολύ καλά γνωρίζεις, ηταν επίσης γεμάτα απο κληρωτούς.Επομένως κι εδω λάθος είσαι...**
.....και στη συνέχεια το ποστ του kovatheOυουουου..... ανατρίχιασα!
Και τέλος λες....
Αν θέλεις την γνώμη μου, το όλο πράγμα διογκώθηκε όχι από κάποια προσβολή ή πρόκληση, αλλά από άλλη αιτία: κάποιοι παίρνουν τον εαυτό τους , αλλά και την περσόνα τους εδώ μέσα, ΠΟΛΥ σοβαρά. Καλλιεργούν ένα προφίλ και φοβούνται μην το χάσουν.
Aν με το ποστ που παρέθεσα παραπάνω και ξεκίνησε όλη η κουβέντα, καλλιεργώ καποιο προφίλ, ευτυχώς που δεν είμαι αγρότης, γιατι με τέτοια καλλιέργεια απο παραγωγή θα πήγαινα άπατος....!!! Ενδεχομένως όμως να κάνω για θεατρικός συγγραφέας που λέει κι ο Koutsan, μιας απ΄οτι φαίνεται απ΄το ποστ περι Ιμίων, ξέρω να δίνω 'ηρωική χροιά' στα λεγόμενά μου...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αντε, για να μην βγει το σεντόνι μεγάλο, ας αρχίσω ν'απαντάω, μέχρι να ολοκληρώσεις...
Να υποθέσω πως τα παραπάνω τα λες γενικά και δεν απαντάς επί του συγκεκριμένου θέματος περί θητείας σωστά; Φοβάμαι πως κάνεις ό,τι με...κατηγορείς δηλαδή, πλατειάζεις και πηδάς σε άσχετο θέμα, δηλαδή πόσο πιο άσχετο με το θέμα μπορεί να είναι το πως εκφράζομαι εγώ και το αν τα emoticon μου είναι σχετικά ή άσχετα, πολλά ή λίγα;Βέβαια, είναι ένας καλός τρόπος να μειώσεις την αξία των λεγομένων μου σε ένα πρόθυμο ακροατήριο:
-Πλατειάζεις
-Άσχετα και πολλά εμοτικον
-Αναζήτηση (ή μάλλον...ζητιανιά, για να γίνουμε και πιο τραγικοί.. ) αποδοχής.
Βλέπω έπιασες καλά το θέμα με την αποδόμηση, ναι;Τα λεγόμενά σου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, απαξιώνονται μόνα τους, οταν γράφεις σελίδες επι σελίδων για τα 2 πόστ που έγραψα λίγο παραπάνω.Είμαι σαφής και συγκεκριμμένος, σε αντίθεση με σένα που ξαναγράφεις σεντόνι οπως κι εσυ ομολογείς, δυσχεραίνοντας την απάντησή μου και καθιστώντας και τα δικά μου ποστ δυσανάγνωστα....Καλή προσπάθεια και πετυχημένη.
Για ν'απαντήσω στις όποιες απορίες σου όμως, να σου πω πως θεωρώ πως δεν είναι καθόλου άσχετο να χρησιμοποιήσεις μια κατάσταση που δημιουργείται εντός του φόρουμ για να καταδείξεις μια άλλη. Θεωρώ λοιπόν πως η...ιερότητα της Alfa Romeo , ταιριάζει μια χαρά με την ιερότητα της σημαίας: και οι δύο ..ιερότητες, τίθενται υπό αίρεσιν από κάποιους - χαρακτήρισέ τους όπως θέλεις.
Γι'αυτό και δεν θεωρώ πως αμπελοφιλοσοφώ όπως μου καταμαρτυράς, ούτε ψάχνω ακροατήρια πρόθυμα, γι'αυτό και είμαι υπεύθυνος για διάφορα καυγαδάκια εδώ μέσα, όχι επίτηδες, αλλά επειδή , ας πούμε , δεν φυλάγομαι...Φυσικά δέχομαι πως γράφω πολύ μεγάλα ποστ, φυσικά δέχομαι πως καμιά φορά μπορεί να υπεραναλύσω κάτι, αλλά είναι μια δική μου παραξενιά: είμαι αντίστοιχα ...χειμαρρώδης και στον προφορικό λόγο, όταν με ενδιαφέρει ένα θέμα, ενώ ΠΟΛΛΕΣ φορές έχω πει, πως επειδή γράφω πολύ γρήγορα, δεν μου παίρνει χρόνο να γράψω αυτό που θέλω.
Αυτά ναι , είναι χαρακτηριστικά μου, αλλά δεν βρίσκω γιατί θα έπρεπε να με...μειώνουν πχ! Είναι σαν να πω πως εσύ είσαι ανάξιος λόγου , επειδή είσαι από την...Σπάρτη!Τελοσπάντων, σου εξήγησα πολλάκις τί εννοώ οταν λέω οτι γράφεις πολλά....Δες το προηγούμενο πόστ....
Σημ. Απο τη Λάρσα είμαι, οχι απο τη Σπάρτη...
-
Λοιπόν, επειδή διάβασα κι αλλα πόστ τωρα, που δεν είχα διαβάσει οταν απαντούσα στον Hi-Fi κι επειδή μερικοί είναι ακρως προκλητικοί, τώρα θ΄ αποκτήσει πραγματικό ενδιαφέρον το θέμα....Για να δούμε λοιπόν τί ειπωθηκε στις τελευταίες σελίδες....
Μιας και πολύ λόγος έγινε, έτσι για την ιστορία, ξερουμε όλοι ποιός ήταν ο μόνος που απαίτησε σεβασμό εδώ, έτσι δεν είναι ? (τώρα πως 'απαιτεί' κάποιος χωρίς να μπορεί να επιβάλλει τίποτα θα είναι το επόμενο quiz γενικών γνώσεων )Αναφέρεσαι σε μένα αίλουρε;;;; Χμμμμ....Ρε άνθρωπε, ρωτάει κάποιος σε τί μπορεί να εξυπηρετεί το χειρόφρενο, και του απαντάς εσυ οτι φρενάρει το αυτοκίνητο οταν είναι παρκαρισμένο σε δρόμους με έντονη κλίση και οχι μόνο και σε συνδυασμό με την ταχύτητα 'δένει' πιο καλά και μάλιστα το έχεις δοκιμάσει και όντως το είδες οτι ισχύει. Ερχομαι εγω και σου λέω 'σώπα ρε μεγάλε.....' , υπονοώντας οτι 'τί χεράς που είσαι ρε καβλιάρη....,' , δεν θα είμαι τουλάχιστο μαλάκας....;;;; Αν του εξηγήσεις κάποιου πώς χρησιμοποιησες το χειρόφρενο θα εχεις περιαυτολογήσει....;;;;;;;;;; Αν ναι, δείξε μου πού το έκανα εγω...!!!
Επίσης σχολιάζω όχι το περιστατικό αλλά το 'συγκινησιακό' φορτίο που προσπαθεί να μας μεταδώσει ο συγγραφέας παραθέτοντάς το στο forum...Εδώ τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζω για να έχω 'δικαίωμα' να σχολιάσω? ...Σώνει και καλά πρέπει να το θεωρήσω σοβαρό, σημαντικό ή ιερό ? ...Παραλογίζεσαι λίγο μου φαίνεται...
Λαικά να το πω, άρες μάρες κουκουνάρες.....Λογια, λόγια, λογάκια....Μπαρούφες ολκής....Μιλάμε για να μιλάμε και αλλα τέτοια....Να χαρώ εγω τη μόρφωσή σου.....!!! Ο,τι να ΄ναι λες και το ξέρεις...!!! Δείξε μου κι εσυ μαζί με τους αλλους το 'συγκινησιακό' φορτίο που προσπαθεί να μας μεταδώσει ο συγγραφέας'.....!!!
Περί Θητείας [#2]