-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η Παρασκευή γαρ εγγύc...Που εισαι εσυ;
Ουτε ενα τηλεφωνο δεν πηρες! -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Κάνε τη θητεία σου...σπάσε τη πλάκα σου...γράψτα ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ εκεί που ξέρεις...ζήσε αυτό το έτος χαλάρωσης ΧΩΡΙΣ άγχος για τίποτα...και απλά relax! **Περνάς τη καλύτερη στιγμή της ζωής σου πραγματικά...**και το καταλαβαίνεις όταν απολυθείς που ενώ είχες μάθει σε χαλαρούς ρυθμούς...αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά κλπ...
OBA ή ΕΠΟΠ;
Τι εννοείς? Που υπηρέτησα?
Πραγματικά εννοώ αυτό που γράφω. Προσωπικά μου λείπει το ναυτικό και το πόσο χαλαρά ήταν τα πάντα. Αλλά ακόμα και σε κολωμονάδες...σίγουρα θα βρεις κάτι και θα περνάς καλά. Όλα είναι θέμα perspective. Αν είσαι αρνητικός, όλα έτσι θα τα δεις...αν είσαι θετικός και μπεις στο τριπάκι...όλα καλά θα πάνε.
-
εδώ και αυτοί που ζητάν ρουσφέτια δεν ξέρουν που θέλουν να πάνε. Η κάθε μονάδα έχει τις καλές και τις άσχημες επιστασίες. Δε σημαίνει ότι αν πας Ελευσίνα θα περάσεις άσχημα, αν πας στο γραφείο ασφαλείας είσαι αρχηγός. Εδώ με μένα έγινε το κουφό, στη μετάθεση έλεγε Μουσείο Π.Α. και με πήγανε στο Πολεμικό Μουσείο στη Βασιλίσσης Σοφίας.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πραγματικά εννοώ αυτό που γράφω. Προσωπικά μου λείπει το ναυτικό και το πόσο χαλαρά ήταν τα πάντα. Αλλά ακόμα και σε κολωμονάδες...σίγουρα θα βρεις κάτι και θα περνάς καλά. Όλα είναι θέμα perspective. Αν είσαι αρνητικός, όλα έτσι θα τα δεις...αν είσαι θετικός και μπεις στο τριπάκι...όλα καλά θα πάνε.Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Αυτό όμως απέχει πάρα πολύ από το 'περνας την καλύτερη φάση της ζωής σου' που έγραψες πριν, το οποίο ούτε εσύ το πιστεύεις, αφού αν το πίστευες θα πήγαινες να γίνεις ΕΠΟΠ, για να περνάς μια ζωή την 'καλύτερη φάση της ζωής σου' και να πληρώνεσαι κιόλας.
-
και να σαι του κλωτσου και του μπατσου..
-
Πραγματικά εννοώ αυτό που γράφω. Προσωπικά μου λείπει το ναυτικό και το πόσο χαλαρά ήταν τα πάντα. Αλλά ακόμα και σε κολωμονάδες...σίγουρα θα βρεις κάτι και θα περνάς καλά. Όλα είναι θέμα perspective. Αν είσαι αρνητικός, όλα έτσι θα τα δεις...αν είσαι θετικός και μπεις στο τριπάκι...όλα καλά θα πάνε.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Αυτό όμως απέχει πάρα πολύ από το 'περνας την καλύτερη φάση της ζωής σου' που έγραψες πριν, το οποίο ούτε εσύ το πιστεύεις, αφού αν το πίστευες θα πήγαινες να γίνεις ΕΠΟΠ, για να περνάς μια ζωή την 'καλύτερη φάση της ζωής σου' και να πληρώνεσαι κιόλας.
Μάλλον δε κατάλαβες τι εννοώ. Ο στρατός είναι η μοναδική στιγμή στην οποία δεν έχεις άγχος, δεν έχεις σκοτούρες, δεν δουλεύεις ώστε να χρειάζεται να είσαι αποτελεσματικός σε αυτό που κάνεις και βεβαίως δε κερδίζεις τίποτα με το να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό...γενικά είσαι στη κοσμάρα σου.
Όλα αυτά μαζί θα τα ζήσεις μόνο όταν βγεις στη σύνταξη...γιατί με τη δουλειά και τις σκοτούρες που έρχονται μετά τον στρατό...δεν υπάρχει περίπτωση.
Πραγματικά το πιστεύω ότι περνάς τη καλύτερη φάση της ζωής σου γιατί συμβαίνουν όλα τα παραπάνω μαζί σε 12 μήνες. Το ότι το πιστεύω όμως...δε πάει να πει ότι θα πρέπει ντε και καλά να γίνω ΕΠΟΠ. Θέλω challenge στη ζωή μου και προοπτικές εξέλιξης όχι να κάθομαι από το πρωί έως το βράδυ και να πληρώνομαι.
Βεβαίως όταν είσαι στρατό δε το καταλαβαίνεις αυτό...αλλά όταν τελειώσεις και ξεκινήσεις δουλειά κλπ...τότε σου λείπουν αυτές οι στιγμές πραγματικά.
-
Κάνε τη θητεία σου...σπάσε τη πλάκα σου...γράψτα ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ εκεί που ξέρεις...ζήσε αυτό το έτος χαλάρωσης ΧΩΡΙΣ άγχος για τίποτα...και απλά relax! **Περνάς τη καλύτερη στιγμή της ζωής σου πραγματικά...**και το καταλαβαίνεις όταν απολυθείς που ενώ είχες μάθει σε χαλαρούς ρυθμούς...αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά κλπ...
OBA ή ΕΠΟΠ;
**
YOU CAN BE E-ΠΟΠ STAR!!!!** -
το βυσμα παει λιτοχωρο σε ενα ελεεινο λοχο δβ....ξερει κανεις κατι?
ειναι υποφερτες οι συνθηκες εκει?δηλαδη εχει νοβα κτλ κτλ?
-
Δεν ξέρω για ΝΟΒΑ, αλλά έχει σίγουρα αρκετό εισαγόμενο προϊόν με καμπύλες από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, ειδικά το καλοκαίρι...
-
παλια ειχε πιο πολλα...
ασε που δεν τον πιανει...ειναι αλυσοδεμενος...
-
Ερώτηση ενός ψαρρά/ενδεχομένως 'τρελάκια'
Οταν πάτε σε μία συνέντευξη για δουλειά σας ρωτάνε αν έχετε εκπληρώσει τις στρατιωτικές σας υποχρεώσεις. Εσείς απαντάτε θετικά και μετά...
- σας ζητάνε απολυτήριο ή αρκούνται στα λεγόμενά σας
- ποιό απολυτήριο σας ζητάνε; το τύπου 'Α' ή το άλλο;
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Ερώτηση ενός ψαρρά/ενδεχομένως 'τρελάκια'Οταν πάτε σε μία συνέντευξη για δουλειά σας ρωτάνε αν έχετε εκπληρώσει τις στρατιωτικές σας υποχρεώσεις. Εσείς απαντάτε θετικά και μετά...
- σας ζητάνε απολυτήριο ή αρκούνται στα λεγόμενά σας
- ποιό απολυτήριο σας ζητάνε; το τύπου 'Α' ή το άλλο;
την πάτησες , αν έχεις τρελόχαρτο, No job
-
Ποτέ δεν μου ζήτησαν το απολυτήριο του Στρατού σε δουλειά.
-
ηταν σε χαρτι η σε μαρμαρο?χιχιχιχιχιχ
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ηταν σε χαρτι η σε μαρμαρο?χιχιχιχιχιχΕίχε γίνει εισαγωγή πάπυρου
(ποιος ξέρει τι αρχαία σειρά ήταν αυτός)
-
Oχι απλα δεν ζητανε απολυτηριο στρατου, ουτε απλυτηρια Λυκειου δεν ζητανε πλεον και κυριως στις 'μικρες' θεσεις εργασιας
-
Μονο μια φορα με ρωτησανε σε συνεντευξη, το γραφεις στο βιογραφικο σου εξαλλου...τωρα που το σκεφτομαι....δεν μου το ζητησαν ουτε οταν τους πηγα φωτοτυπια πτυχια ξενες γλωσσες κλπ....κανει ομως....ρε πανε καλα? Καποιος που να ασχολειται με HR να μας πει τι παιζει....προβληματιστικα τωρα....Αγγλια γιναμε? Λεει κατι ο αλλος και θεωρουμε οτι ειναι αληθεια?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πραγματικά εννοώ αυτό που γράφω. Προσωπικά μου λείπει το ναυτικό και το πόσο χαλαρά ήταν τα πάντα. Αλλά ακόμα και σε κολωμονάδες...σίγουρα θα βρεις κάτι και θα περνάς καλά. Όλα είναι θέμα perspective. Αν είσαι αρνητικός, όλα έτσι θα τα δεις...αν είσαι θετικός και μπεις στο τριπάκι...όλα καλά θα πάνε.Μάλλον δε κατάλαβες τι εννοώ. Ο στρατός είναι η μοναδική στιγμή στην οποία δεν έχεις άγχος, δεν έχεις σκοτούρες, δεν δουλεύεις ώστε να χρειάζεται να είσαι αποτελεσματικός σε αυτό που κάνεις και βεβαίως δε κερδίζεις τίποτα με το να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό...γενικά είσαι στη κοσμάρα σου.
Όλα αυτά μαζί θα τα ζήσεις μόνο όταν βγεις στη σύνταξη...γιατί με τη δουλειά και τις σκοτούρες που έρχονται μετά τον στρατό...δεν υπάρχει περίπτωση.
Πραγματικά το πιστεύω ότι περνάς τη καλύτερη φάση της ζωής σου γιατί συμβαίνουν όλα τα παραπάνω μαζί σε 12 μήνες. Το ότι το πιστεύω όμως...δε πάει να πει ότι θα πρέπει ντε και καλά να γίνω ΕΠΟΠ. Θέλω challenge στη ζωή μου και προοπτικές εξέλιξης όχι να κάθομαι από το πρωί έως το βράδυ και να πληρώνομαι.
Βεβαίως όταν είσαι στρατό δε το καταλαβαίνεις αυτό...αλλά όταν τελειώσεις και ξεκινήσεις δουλειά κλπ...τότε σου λείπουν αυτές οι στιγμές πραγματικά.
αφου ειναι ολα θεμα perspective δες και την ζωη μετα τον στρατο απο πιο θετικη σκοπια απ'οτι εβλεπες τον στρατο κατα την διαρκεια της στρατευσης σου
-
Xαίρεται. Εγώ μετά την Τρίπολη και τον τραγικό χαμό ενός φαντάρου, πήγα Ζούμπερι. Πολύ καλά τα πράγματα, πολύ καλός κόσμος οι οργανικοί εκεί και επειδή είμαι ΔΙΟΚ μάλλον θα με βάλουν κλητήρα να ανεβοκατεβαίνω κέντρο στις Υπηρεσίες και τράπεζες για να κουβαλάω έγγραφα. Οπότε δεν θα έχω κανένα πάνω στην κεφάλα μου.
Κανάς άλλος από Τρίπολη;; Γνώρισα τον Eddie τυχαία, σε ενα νετ καφέ στην Τρίπολη μια μέρα.
Περί Θητείας [#2]