-
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
το λευκο στον ΕΣ ειναι το βυσματικο γιατι δεν σε καλουν για μετεκπαιδευσεις
εν αντιθεσει με το πρασινο που το κανουν. Στο Τεχνικο που ειμαι ειδικοτητες
οπως γραφιαδες απολυονται με λευκο συνηθως. Ειδικοτητες ομως οπως
οδηγοι, τεχνιτες τροχοφορων οχηματων ή τηλεπικοινωνιων ή ηλεκτρολογοι
ή εν πασει περιπτωσει οποιαδηποτε χρειαζεται refresh λογω αγορας νεου
εξοπλισμου απο τον ΕΣ με λαχανινα μας καλεσουν επειγοντως για χαμερ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το λευκο στον ΕΣ ειναι το βυσματικο γιατι δεν σε καλουν για μετεκπαιδευσεις
εν αντιθεσει με το πρασινο που το κανουν. Στο Τεχνικο που ειμαι ειδικοτητες
οπως γραφιαδες απολυονται με λευκο συνηθως. Ειδικοτητες ομως οπως
οδηγοι, τεχνιτες τροχοφορων οχηματων ή τηλεπικοινωνιων ή ηλεκτρολογοι
ή εν πασει περιπτωσει οποιαδηποτε χρειαζεται refresh λογω αγορας νεου
εξοπλισμου απο τον ΕΣ με λαχανινα μας καλεσουν επειγοντως για χαμερ...
πηγαινε σε ενα χρωματοπωλειο εχει αρκετα και σε ποικιλια.
-
μπα θα προτιμησω το τετρακινητο..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Tolkyr τελικά τι έγινε με κείνο το καλόπαιδο που μέθυσε και έσπασε τα ιατρεία; Κάτι άκουσα ότι έπαιζε να μην τον αφήσουν να απολυθεί.
Σε σας νομίζω ήταν.Ράδιο αρβύλα. Το ίδιο βράδυ είμουν και εγώ με ράμματα μέσα. Δεν έσπασε το ιατρείο. Ακούστε τι έγινε.
Ενώ με έραβαν, γύρω στις 23.00 ακούσαμε πολλές φωνές έξω από τον χώρο των ιατρείων και τον υπέυθυνο ιατρό (υποσμηναγός) να φωνάζει αερονομίες, αστυνομίες και άλλα τέτοια. Πράγματι μετά από λίγο έσκασε η ΟΜΑΕ, και με κλομπ τους έβαλε στα κρεβάτια όπου και παρέμειναν μέχρι το επόμενο πρωί όταν τους φώναξε ο διοικητής.
Τρία κωλόπαιδα, τύφλα στο μεθύσι από πιοτό και από μπάφο (δική μου εκτίμηση αυτή), να γελάνε νευρικά σαν τα χαζά να βρίζουν τους πάντες και να μην αφήνουν κανένα στο αναρωτήριο να κλείσει μάτι. με τα πολλά κοιμηθήκαμε στις 4.00 το πρωί.
Κατά τις 10.00 της επόμενης τα ξύπνησε ο γιατρός και τους λέει ντυθείτε γυαλιστείτε και σας περιμένει ο διοικητής. Αυτά με πολύ μαγκιά στα μούτρα τους, λένε 'Σιγά μην ξυριστούμε, δεν πάει να γαμηθεί ο μαλακας'. Του λέωεγώ. 'Ρε συ γυαλιστείτε και πηγαίνετε και ζητήστε κανα συγνώμη'. Και ποιός είναι ρε αυτός που θα του ζητήσουμε και συγνώμη απάντησε.
Μιλάμε για παιδιά 20 ετών βαριά, με πολύ ψευτομαγκιά και μαλακία στον εγκέφαλο που ακόμα και τώρα το σκέφτομαι και θέλω να τους δείρω. Δεν σεβονταν τίποτα ούτε και τους συναδέλφους τους ασθενείς στον ίδιο θάλαμο και που δεν έδειξαν ίχνος μεταμέλειας ούτε ακόμα και το επόμενο πρωινό που ήταν σχετικά πιο ξενέρωτοι...
Ελπίζω και εύχομαι να τους στείλουν σε καμιά Λήμνο, ξεχωριστα τον καθένα και να φάνε κανα 2 μηνο καμπάνα. Όμως επειδή φοβάται ο διοικητής τις δυσμενείς κρίσεις και φυσικά τα παιδιά έχουν βύσματα (αλλιώς δεν μπορώ να δικαιολογήσω τέτοια σιγουριά όταν μας είπαν 'ο Διοικητής θα μας κλάσει τα @@') φοβάμαι ότι θα βρεθούνε με καμιά 10αριά μέρες φυλακή (όσες δηλαδή θα έχει και κάποιος που θα βρεθεί στην κατοχή του κινητό με κάμερα)..
Α ξέχασα να σας πω ότι για τα ναρκωτικά δεν τους κάναν έλεγχο παρά μόνο για το αλκοόλ και από ότι μου είπε ο γιατρός θα το αποσιωπήσουν το γεγονός...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπα θα προτιμησω το τετρακινητο..δεν ειναι οσα τα ξαρα της αστυνομιας οποτε δεν θα σου χρειαστουν οι επιπλεον γνωσεις. Αντε για καμια αυτοματη καναδεζα 290 GDT σε βλεπω.
-
μπα το κατεχω το αθλημα απο κει...
καπου ειδα ομως μαζεμενα 20-30 χαμερακια (φυσικα σε κοινη θεα!! α ρε ΕΣ)
-
ε αυτο λεω ειναι πολυ λιγα και ειναι για ειδικους σκοπους.
δεν ειναι οπως με την τιμημενη καναδεζουλα μας που βγαζει τεραστιο εργο χωρις μεγαλο κοστος συντηρησης...edit: με το κοινη θεα τι εννοεις; δεν ειναι κανα απορρητο οπλο, ενα απλο δυσχρηστο για μενα οχημα ειναι
-
citastak ο 'αρχηγός' του group ήταν γνωστός εδώ και πολύ καιρό με τις φυλακές που μάζευε. Δική μου εκτίμηση είναι ότι ο τύπος έχει απίστευτα χοντρό βύσμα που φυσικά θα του σβήσει όλες τις ποινές και θα του εξασφαλίσει μια ύπεράνετη και βυσματική θητεία και απλά ο τυπάκος ήρθε στην Τρίπολη για να πουλήσει τζάμπα μαγκιά.
Μια μέρα ήρθε στο θάλαμο μας ένα τσουτσεκάκι from Karditsa και πήγε να ανάψει τσιγάρο μέσα. Αφού άκουσε ότι άκουσε και την έκανε με ελαφρά για να μην μαζέψει και τίποτα ψιλές ρώτησε μετά ένα φίλο του (που ήταν στο θάλαμο μας) τα ονόματα όσων των έβρισαν (και καλά να τα δώκει στο βύσμα του).
Κάπου με τα βύσματα έχει χαθεί η μπάλα πάντως. -
citastak ο 'αρχηγός' του group ήταν γνωστός εδώ και πολύ καιρό με τις φυλακές που μάζευε. Δική μου εκτίμηση είναι ότι ο τύπος έχει απίστευτα χοντρό βύσμα που φυσικά θα του σβήσει όλες τις ποινές και θα του εξασφαλίσει μια ύπεράνετη και βυσματική θητεία και απλά ο τυπάκος ήρθε στην Τρίπολη για να πουλήσει τζάμπα μαγκιά.
Μια μέρα ήρθε στο θάλαμο μας ένα τσουτσεκάκι from Karditsa και πήγε να ανάψει τσιγάρο μέσα. Αφού άκουσε ότι άκουσε και την έκανε με ελαφρά για να μην μαζέψει και τίποτα ψιλές ρώτησε μετά ένα φίλο του (που ήταν στο θάλαμο μας) τα ονόματα όσων των έβρισαν (και καλά να τα δώκει στο βύσμα του).
Κάπου με τα βύσματα έχει χαθεί η μπάλα πάντως.Μη ψαρώνετε ρε
Και να το πει στο βύσμα του...το βύσμα του θα του πει τι θέλεις να κάνω? Να τους δώσω (και να σας δώσει, θα σας κάτι τι???) ή να σε στείλω κάπου καλά?
Δηλαδή και τα βύσματα έχουν τα όριά τους. Εάν το κουράζεις πολύ, σου γυρίζει μπούμερανγκ. Προσωπικά, 2 φορές το χρειάστηκα...μια στη μετάταξη και μια στη μετάθεση και τέλος.
-
Προσωπικά επειδή ήταν αυτό που λέμε ενοχλητική φάτσα ψηνόμουν άνετα να καθαρίσω τους νιπτήρες με την στολή του. Εννοείται πως δεν με απασχόλησε αυτό που μας είπε το παιδί από τη διμοιρία μου αλλά μου έκανε εντύπωση το πώς βλέπουν μερικοί το στρατό. Σαν μια ευκαιρία να πουλήσουν μαγκιά και να το παίξουν άντρες, κάτι που προφανώς δεν μπορούν στον έξω κόσμο.
Ακόμα και το τυπάκι αυτό που λέγαμε πριν δεν καταλαβαίνει ότι ντροπιάζει το βύσμα του. -
Είχαμε εμείς μερικούς μινάρες πατρινούς στη δικιά μου διμοιρία που δε μας αφήνανε να κοιμηθούμε με το μπλα-μπλα και το τσιγάρο μέσα στο θάλαμο. Έχει σημασία η καταγωγή, γιατί ήταν όλοι τους παρεάκι από πριν και καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν δύσκολο να βγάλει άκρη με την ομαδούλα.
Πάντως ΟΚ, στην 115 τα πράγματα ήταν ΣΑΦΩΣ καλύτερα. Κι επειδή όλοι όσοι πήγαμε από Τρίπολη κατευθείαν στην 115 ήμασταν γνωστοί/συγγενείς/βύσματα γνωστών ή φίλων ή συγγενών του διοικητή και του υποδιοικητή, μας κάνανε μέχρι και μια ψιλοϋποδοχή για να μας πουν δυο-τρία πράγματα για τη μονάδα. Χαρακτηριστικά, ο τότε υποδιοικητής και μετέπειτα διοικητής (σμήναρχος Βασίλης Τσακούμης, καλή του ώρα) μας είπε 'μάγκες, εδώ ξεψαρώστε γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ'.
-
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
ε αυτο λεω ειναι πολυ λιγα και ειναι για ειδικους σκοπους.
δεν ειναι οπως με την τιμημενη καναδεζουλα μας που βγαζει τεραστιο εργο χωρις μεγαλο κοστος συντηρησης...edit: με το κοινη θεα τι εννοεις; δεν ειναι κανα απορρητο οπλο, ενα απλο δυσχρηστο για μενα οχημα ειναι
οπως και να το κανουμε οταν τα χεις παρατημενα 30 μετρα απο ενα συρματοπλεγμα χωρις κανενα μεσο ασφαλειας.......ετσι κανουν περα δωθε στα στρατοπεδα μερικοι και μετα αναρωτιομαστε...
αλλες δουλειες απαιτουν γρηγορα οχηματα, αλλες δυνατα, αλλες αλλου ειδους....
-
Προσωπικά επειδή ήταν αυτό που λέμε ενοχλητική φάτσα ψηνόμουν άνετα να καθαρίσω τους νιπτήρες με την στολή του. Εννοείται πως δεν με απασχόλησε αυτό που μας είπε το παιδί από τη διμοιρία μου αλλά μου έκανε εντύπωση το πώς βλέπουν μερικοί το στρατό. Σαν μια ευκαιρία να πουλήσουν μαγκιά και να το παίξουν άντρες, κάτι που προφανώς δεν μπορούν στον έξω κόσμο.
Ακόμα και το τυπάκι αυτό που λέγαμε πριν δεν καταλαβαίνει ότι ντροπιάζει το βύσμα του.+1
-
Ακόμα και το τυπάκι αυτό που λέγαμε πριν δεν καταλαβαίνει ότι ντροπιάζει το βύσμα του....και είναι η τελευταία τους ευκαιρία, γιατί έξω οι βλακείες, πληρώνονται.
Κάνε τη θητεία σου...σπάσε τη πλάκα σου...γράψτα ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ εκεί που ξέρεις...ζήσε αυτό το έτος χαλάρωσης ΧΩΡΙΣ άγχος για τίποτα...και απλά relax! Περνάς τη καλύτερη στιγμή της ζωής σου πραγματικά...και το καταλαβαίνεις όταν απολυθείς που ενώ είχες μάθει σε χαλαρούς ρυθμούς...αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά κλπ...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάνε τη θητεία σου...σπάσε τη πλάκα σου...γράψτα ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ εκεί που ξέρεις...ζήσε αυτό το έτος χαλάρωσης ΧΩΡΙΣ άγχος για τίποτα...και απλά relax! **Περνάς τη καλύτερη στιγμή της ζωής σου πραγματικά...**και το καταλαβαίνεις όταν απολυθείς που ενώ είχες μάθει σε χαλαρούς ρυθμούς...αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά κλπ...OBA ή ΕΠΟΠ;
-
ΟΒΑ: Όταν Βαρεθώ θ'Απολυθώ
ΕΠΟΠ: Επειδή Πείνασα, Ορκίστηκα Πάλι -
Η Παρασκευή γαρ εγγύc...
-
Κολλητέ, τι θα γίνει τελικά? Θα μείνει καθόλου μέσα ο Αιδεσιμώτατος?
-
ολο στη βολτα ειναι....
χωστε τον μαγειρια επιτελους να τελειωνουμε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κολλητέ, τι θα γίνει τελικά? Θα μείνει καθόλου μέσα ο Αιδεσιμώτατος?
Καλά δεν ήξερες ότι οι τράγοι έχουν τρελό βύσμα?
Περί Θητείας [#2]