-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πολλοί βυσματίες έχουν μαζευτεί στο φόρουμ -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
citastak αν έχεις επώνυμο από Π στείλε pm.Oxi. Από Ν είναι το επώνυμό μου.
Skullone μάλλον είμαι άοπλο με 9 βαθμούς μυωπίας.
-
Τότε μια χαρά. Προσπάθησε όμως στη μονάδα που θα πας να έχεις διανυκτέρευση (δηλαδή να μένεις στο σπίτι των δικών σου ή να έχεις νοικιάσει εκεί) και να είσαι σε πόστο στο διοικητήριο (ΤΕΛΕΙΩΣ κυριλέ). Πρόσεξε: καλύτερα πόστα στο διοικητήριο είναι ΔΕΕ/Μηχανοργάνωση (εγώ έκανα πρωτόκολλο αλληλογραφίας) και ΔΥΠ (αν είσαι πολιτικός μηχανικός), όπου εγκρίνεις ανεγέρσεις οικοδομών κοντά στη μονάδα. ΟΧΙ υπασπιστήριο, ΟΧΙ ασφάλεια, εκτός αν σ'αρέσει να κάθεσαι απογεύματα μέσα και να κάνεις το σερβιτόρο του διοικητού. Αν είσαι άοπλος, το πιο κυριλέ και ωραίο πόστο είναι γραμματέας του ΔΕΕ (Διευθυντής Επιχειρήσεων-Εκπαίδευσης). Πας με την ησυχία σου, περνάς την αλληλογραφία στο πρωτόκολλο και τη μοιράζεις στα ανάλογα τμήματα της ΔΕΕ.
-
Τι εγινε;Κηρύχτηκε επιστρατευση στο φορουμ;
Να περιμενω και εγω φυλλο πορειας; -
Ρε guys,σε κάποιο post κάποιος είχε αναφέρει σαν must τα ελαστικά κορδόνια για τα άρβυλα.Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω πουθενά.Έχει κανείς σας καμιά ιδέα?
-
Ο χρήστης Tolkyr έγραψε:
Ρε guys,σε κάποιο post κάποιος είχε αναφέρει σαν must τα ελαστικά κορδόνια για τα άρβυλα.Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω πουθενά.Έχει κανείς σας καμιά ιδέα?http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 606#813606
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 958#576958 -
α ναι θυμάμαι που μου το χαν προτείνει και μένα αλλά ποτέ δεν έβαλα τελικά τα έδενα σε χρόνο dt (για ημιάρβυλα ΠΝ λέω, δε ξέρω για ΣΞ )
-
Καλά το Ναυτικό όπως πάει σε λίγο θα αρχίσουν να φοράνε Havaianas...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά το Ναυτικό όπως πάει σε λίγο θα αρχίσουν να φοράνε Havaianas...κανονικά σαγιονάρα έπρεπε να φοράμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κανονικά σαγιονάρα έπρεπε να φοράμε
Ρε πηγμενε δεν φορουσατε?
Εμεις απογευμα-βραδυ στην βαρδια του ρανταρ σκαγαμε μυτη με σαγιοναρα και ποιο σπανια με πυτζαμα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
κανονικά σαγιονάρα έπρεπε να φοράμε
Ρε πηγμενε δεν φορουσατε?
Εμεις απογευμα-βραδυ στην βαρδια του ρανταρ σκαγαμε μυτη με σαγιοναρα και ποιο σπανια με πυτζαμα
ναι ρε συ εννοείται. με σαγιονάρα και μποξεράκι ωραίες στιγμές αλλά όταν γύρισα αθήνα κ έγινα οδηγός έπηξα στη στολάρα
-
Οι σμηνίτες είναι κοινώς οι σκοπάνθρωποι
-
τελευταίο σάββατο πριν μπω και ειμαι με γαστρεντερίτιδα.
-
γκαντεμης...
-
Εγώ πάλεψα για μετάταξη αλλά πήρα τα 3 μου...
Θα επιβιώσουμε όμως δε γ@μιέται Σ.Ξ. σου έρχομαι
-
http://www.youtube.com/watch?v=twxR8L-r ... re=related
-
ένα φιλαράκι μπαίνει σήμερα Τ/Θ Γιάννενα
-
την Πέμπτη...
**
Α - ΠΟ - ΛΥ - Ο - ΜΑΙ ! ! ! ** -
Ο χρήστης Tolkyr έγραψε:
Ρε guys,σε κάποιο post κάποιος είχε αναφέρει σαν must τα ελαστικά κορδόνια για τα άρβυλα.Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω πουθενά.Έχει κανείς σας καμιά ιδέα?έτσι και γυρίσεις το πόδι σου, το ελαστικό κορδόνι δε σε σώζει με τίποτα...
Σιγά την καθυστέρηση τ άρβυλα!
-
Άντε γεια...
Περί Θητείας [#2]