-
Ερώτηση. Με 9 βαθμούς μυωπία, βγαίνω άοπλο σε όλα τα σώματα;;
-
Δε ξέρω, αλλά τελικά δεν είναι μεγάλη η διαφορά ένοπλου και άοπλου παρά τις ασκήσεις που κάνεις κατά την εκπαίδευση για την επίδειξη στην ορκωμοσία. `Αντε π.χ. και να σε στείλουν σε κανα άγημα.
Το ωραίο είναι οι βολές (αν και βαράς στο γάμο του καραγκιόζη με άλλους 5 να βαράνε δίπλα σου και τους πίσω να βιάζονται και να μη μπορείς να συγκεντρωθείς)
τελικά σου ρθε το χαρτί ?
-
Κάνε λέιζερ στα μάτια για να βγεις Ι1.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δε ξέρω, αλλά τελικά δεν είναι μεγάλη η διαφορά ένοπλου και άοπλου παρά τις ασκήσεις που κάνεις κατά την εκπαίδευση για την επίδειξη στην ορκωμοσία. `Αντε π.χ. και να σε στείλουν σε κανα άγημα.Το ωραίο είναι οι βολές (αν και βαράς στο γάμο του καραγκιόζη με άλλους 5 να βαράνε δίπλα σου και τους πίσω να βιάζονται και να μη μπορείς να συγκεντρωθείς)
τελικά σου ρθε το χαρτί ?
ακόμα και περιμενω λενε μεχρι 6 Φεβρ. (και θέλω ν α δω αν θα χρειάζομαι αμαξι ρε γμτ)...
-
πού θα πας ? τουλ. στην προπαίδευση δε θα σου χρειαστεί. μετά για τη 1η μετάθεση το κοιτάς. Εκτός αν βγάλεις στρατιωτικό Β' κατηγορίας κι έχεις τζιπάκι
-
εμ δε ξερω που θα παω. για αυτό. φαντάσου να είμαι σε κανα τριεθνές...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ακόμα και περιμενω λενε μεχρι 6 Φεβρ. (και θέλω ν α δω αν θα χρειάζομαι αμαξι ρε γμτ)...
Μέχρι να ορκιστείς δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Όταν θα πας στην μοναδα (πρώτη μετάθεση) είναι ευκολία να έχεις αυτοκίνητο. Πέρα από την βόλτα που θα μπορείς να πας να ξεσκάσεις, ο χώρος αποσκευών λειτουργεί ως υπέροχη ντουλάπα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παει κανενας Ροδοπολη , στο φανταστικο ΚΕΝ ;
Πως? Ποιός? Πότε?.. ...Στο 607?!!!... ...Ημουν 18 μήνες στο 605 στα Άνω Πορρόϊα!!!
Πλεον 569 το 607 . . Το 605 εκλεισε δυστυχως . .
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ερώτηση. Με 9 βαθμούς μυωπία, βγαίνω άοπλο σε όλα τα σώματα;;Ναι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού θα πας ? τουλ. στην προπαίδευση δε θα σου χρειαστεί. μετά για τη 1η μετάθεση το κοιτάς. Εκτός αν βγάλεις στρατιωτικό Β' κατηγορίας κι έχεις τζιπάκιΝαι τώρα, τέτοια πες του, για να τον έχουν για σωφεράντζα και να φορτωθεί κι επιπλέον ευθύνες!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ερώτηση. Με 9 βαθμούς μυωπία, βγαίνω άοπλο σε όλα τα σώματα;;
Ναι.
Όχι απαραίτητα
-
Σ'εμάς πάντως ένα παιδί με 9 βαθμούς μυωπία ήταν Ι4.
-
Λοιπόν σήμερα το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο από την αστυνομία.
Μπαίνω Πυροβολικό στη Θήβα στις 12/2. Αυτά ξέρω προς το παρόν. Για τη μυωπία και μόνο βγαίνω Ι4? Τι είναι η Ι4 κατηγορία;τι σκατά θα κάνω στο πυρβολικό με 9 βαθμούς μυωπία; Θα βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη;;;
ΟΕΟ!
Αντε 9 μήνες είναι θα περάσουν. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
πού θα πας ? τουλ. στην προπαίδευση δε θα σου χρειαστεί. μετά για τη 1η μετάθεση το κοιτάς. Εκτός αν βγάλεις στρατιωτικό Β' κατηγορίας κι έχεις τζιπάκι
Ναι τώρα, τέτοια πες του, για να τον έχουν για σωφεράντζα και να φορτωθεί κι επιπλέον ευθύνες!
εγώ καλοπέρασα πάντως
εντάξει ήταν και μερικές φορές που συχτήριζα όπως π.χ. να πα να πάρω κάποιον που ερχόταν με το καράβι μες στα ξημερώματα, αλλά ευτυχώς ήταν κ ένας άλλος που το μοιράζαμε -
Αν πάρεις μετάθεση μετά για Έβρο μεριά ρίξε ένα pm...
-
Οκ.Είσαι στον Έβρο;
-
Όχι αλλά έχω ένα φίλο αξιωματικό σε μονάδα πυροβολικού.
-
Α! τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!
-
Λοιπόν, ήρθε η κρίσιμη ώρα.
Τι παίρνω μαζί μου;;
Κινητό παίρνω μαζί μου στην εκπαίδευση (έστω και για να το ανοίγω στη ζούλα κάτω από την κουβέρτα για κανα σμσ)?
Τι άλλες συμβουλές;;;ΠΕζικό, πυροβολικό Θήβα!
-
Τσιγαρα, εσωρουχα (σωβρακα καλτσες κλπ) € και κανα μωρομαντιλο για τοπικο καθαρισμο τις δυσκολες ωρες. Ολα τα αλλα ειναι πολυτελειες
Αντε με το καλο ρε φιλε και ολα καλα να πανε.
Να παρεις αποσμητικο μαζι σου ας πουμε θεωρω οτι δεν χρειαζεται να το πουμε
Περί Θητείας [#2]