-
βγήκε μετάθεση για 50 τυπ κουφόβουνο διδυμοτείχου
αν ισχύουν αυτά που έμαθα, θα ναι ο υπίατρος, εγώ και ένας οδοντίατρος στο στεπ και δεν παίζουν άγραφες με τον υπάρχοντα διοικητή
κοινώς, την κάτσαμε
-
Μην ανησυχείς, θα περνάς και από το δρόμο δίπλα από τις...
...ΦΕΡΡΕΣ!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
βγήκε μετάθεση για 50 τυπ κουφόβουνο διδυμοτείχουαν ισχύουν αυτά που έμαθα, θα ναι ο υπίατρος, εγώ και ένας οδοντίατρος στο στεπ και δεν παίζουν άγραφες με τον υπάρχοντα διοικητή
κοινώς, την κάτσαμε
μη μασάς όταν (λέμε όταν ) βγαίνεις θα πηγαίνεις και στη ΄΄φαντασία΄΄ στο πρωτοκκλήσι.
-
μπουγατσα να θυμηθω τωρα οτι μεχρι τωρα θα χες κανει τη μιση θητεια στην ΕΦ????
καλη διασκεδαση...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπουγατσα να θυμηθω τωρα οτι μεχρι τωρα θα χες κανει τη μιση θητεια στην ΕΦ????καλη διασκεδαση...
Απο εδω θα βγει ποιο αντρας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μπουγατσα να θυμηθω τωρα οτι μεχρι τωρα θα χες κανει τη μιση θητεια στην ΕΦ????
καλη διασκεδαση...
Απο εδω θα βγει ποιος αντρας;...
-
βγήκε μετάθεση για 50 τυπ κουφόβουνο διδυμοτείχουαν ισχύουν αυτά που έμαθα, θα ναι ο υπίατρος, εγώ και ένας οδοντίατρος στο στεπ και δεν παίζουν άγραφες με τον υπάρχοντα διοικητή
κοινώς, την κάτσαμε
Καλα μην ακους τι λενε...γιατι στη δικη μου θητεια αυτοι που 'ειχαν' τις καλυτερες μεταθεσεις τελικα ειχαν τις χειροτερες και αντιστροφα. Τα πραγματα αλλαζουν απο μερα σε μερα.
-
κοινώς, την κάτσαμε
Πολύ νότια θα είσαι.
-
κοινώς, την κάτσαμε
κουφοβουνο ειναι ενα φιλαρακι μου ,πυροβολικο
επειδη ηταν ο μονος με πτυχιο πολυτεχνειου εκει μεσα,τον καβαντζωσε ο διοικητης για τις δουλειες τους και περναει ζαχαρη
εχει ξεχασει τι θα πει σκοπετο και ασκησεις -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
αν ισχύουν αυτά που έμαθα, θα ναι ο υπίατρος, εγώ και ένας οδοντίατρος στο στεπ και δεν παίζουν άγραφες με τον υπάρχοντα διοικητή
κοινώς, την κάτσαμε
επειδη ηταν ο μονος με πτυχιο πολυτεχνειου εκει μεσα,τον καβαντζωσε ο διοικητης για τις δουλειες τους και περναει ζαχαρη
εχει ξεχασει τι θα πει σκοπετο και ασκησειςγμτ, ήθελα ασκήσεις για να σπάει και λίγο η μονοτονία
έτσι κι αλλιώς εγώ θα κάνω άλλου είδους υπηρεσίες και φοβάμαι μη με πηγαινει 25 μέσα - 5 έξω
δε γαμιέται, θα πάρει το λάπτοπ φωτια -
Χάρη να μας κρατάς ενήμερους, για να ξέρουμε και εμείς που θα πάμε!
-
κοινώς, την κάτσαμε
εχει ξεχασει τι θα πει σκοπετο και ασκησειςγμτ, ήθελα ασκήσεις για να σπάει και λίγο η μονοτονία
έτσι κι αλλιώς εγώ θα κάνω άλλου είδους υπηρεσίες και φοβάμαι μη με πηγαινει 25 μέσα - 5 έξω
δε γαμιέται, θα πάρει το λάπτοπ φωτιακατέβασε 5-6 σειρές 5 κύκλων η καθεμία, καμιά 50αρια ταινίες και κανα ΜΑΜΕ και θα περάσεις ζάχαρη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κατέβασε 5-6 σειρές 5 κύκλων η καθεμία, καμιά 50αρια ταινίες και κανα ΜΑΜΕ και θα περάσεις ζάχαρη.
έχω αρχίσει ήδη την προετοιμασία
-
Το the unit να κατεβασεις .Τουλαχιστον να δεις στην οθονη πως ειναι ο στρατος
-
κατέβασε 5-6 σειρές 5 κύκλων η καθεμία, καμιά 50αρια ταινίες και κανα ΜΑΜΕ και θα περάσεις ζάχαρη.
έχω αρχίσει ήδη την προετοιμασία
Φορτώνει κι έρχεται
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το the unit να κατεβασεις .Τουλαχιστον να δεις στην οθονη πως ειναι ο στρατοςτι να πει και η τιβι μπροστά στο κουφόβουνο
-
Ενα πραγμα εχω να πω: αν δεν με βγαλουν αυριο σε αδεια απολυσεως, δεν το εχω σε τιποτα να σκασω στο γραφειο του υποναυαρχου κ να ανοιξω μονος την πορτα να μπω μεσα. Αν ακουσετε τιποτα φωνες απο Σκαραμαγκα μερια, εγω θα ειμαι.
Εντος ολιγον ημερων θα ακολουθησει απολογισμος της θητειας. Ποσα σημαντικα πραγματα εμαθα κ ποσο με εκανε αντρα το ΠΝ...
-
Κολλητός παρουσιάζεται 18/5 Κόρινθο... πεζικο
και μαντέψτε και ποιος άλλος θα μάθει που πάει τις προσεχείς μέρες
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα πραγμα εχω να πω: αν δεν με βγαλουν αυριο σε αδεια απολυσεως, δεν το εχω σε τιποτα να σκασω στο γραφειο του υποναυαρχου κ να ανοιξω μονος την πορτα να μπω μεσα. Αν ακουσετε τιποτα φωνες απο Σκαραμαγκα μερια, εγω θα ειμαι.Εντος ολιγον ημερων θα ακολουθησει απολογισμος της θητειας. Ποσα σημαντικα πραγματα εμαθα κ ποσο με εκανε αντρα το ΠΝ...
Καλός πολίτης, Κωνσταντίνε!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα πραγμα εχω να πω: αν δεν με βγαλουν αυριο σε αδεια απολυσεως, δεν το εχω σε τιποτα να σκασω στο γραφειο του υποναυαρχου κ να ανοιξω μονος την πορτα να μπω μεσα. Αν ακουσετε τιποτα φωνες απο Σκαραμαγκα μερια, εγω θα ειμαι.Εντος ολιγον ημερων θα ακολουθησει απολογισμος της θητειας. Ποσα σημαντικα πραγματα εμαθα κ ποσο με εκανε αντρα το ΠΝ...
Εμ, δεν πήγες Στρατό.
Περί Θητείας [#2]