-
11
-
-
Στη Δ' ΕΣΣΟ '06 δώσανε 10ήμερο. Σ'εμάς, επειδή δεν ήρθε φορέας του ΥΕΘΑ, μας δώσανε 5 μέρες και στα παιδιά του ΣΞ - επειδή τα θεωρούν παιδιά ενός κατώτερου θεού - δώσανε τρεις που τις κόψανε από την κανονική... Τους ναυταίους όμως στα ώπα-ώπα. Ας δίνανε μια βδομάδα σε όλους, να είναι δίκαιοι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στη Δ' ΕΣΣΟ '06 δώσανε 10ήμερο. Σ'εμάς, επειδή δεν ήρθε φορέας του ΥΕΘΑ, μας δώσανε 5 μέρες και στα παιδιά του ΣΞ - επειδή τα θεωρούν παιδιά ενός κατώτερου θεού - δώσανε τρεις που τις κόψανε από την κανονική... Τους ναυταίους όμως στα ώπα-ώπα. Ας δίνανε μια βδομάδα σε όλους, να είναι δίκαιοι.Και στη Β' ΕΣΣΟ
-
Είναι για πολλές μπάτσες εκεί στο ΓΕΣ. Μα για πάρα πολλές μπάτσες. Δηλαδή συγγνώμη, πότε θα προλάβει ο φαντάρος να ξεκουραστεί μετά τη βασική εκπαίδευση και να ξαναγυρίσει κάποιος που μένει μακριά; ΗΜΑΡΤΟΝ γαμώτο με τον κωλοστρατό, ήμαρτον.
Αλλά μη νομίζεις, και σε 'χαλαρές' υπηρεσίες (π.χ. στρατοδικεία) έχει κάτι μαλάκες λοχαγούς που, για να μην πάρεις μια μέρα άδεια παραπάνω (ακόμη κι αν πλησιάζει η απόλυσή σου), κάθονται και τηλεφωνάνε στις ναυτιλιακές εταιρείες για να δουν αν υπήρχε εισιτήριο πιο πριν από την ημέρα που έκλεισες... ΗΜΑΡΤΟΝ γαμώ το ΣΞ και τη μαλακία που τους δέρνει. Στην Π.Α. τουλάχιστον λες 'έχω βρει τάδε μέρα εισιτήριο, χρειάζομαι μια μέρα παραπάνω άδεια' (που μετράει στην κανονική σου) και τελειώνεις. Αλλά από 40άρη στρατόκαυλο άνθρωπο που είναι εδώ και χρόνια ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΡΑΦΙ στο μπακουρομάγαζο και δεν του κάθεται ούτε η χούφτα του τι περιμένεις;
Καλά το'λεγε εκείνος που το'γραψε σε σκοπιά στα πυρομαχικά της 115 ΠΜ: 'πρέπει η ζωή σου να είναι γτπ για να γίνεις στρατόκαυλος'.
-
Καλα για τις αδειες ας μην μιλησουμε καλυτερα....
3 ημερες κ εγω κ μαλιστα γραμμενες(ΣΞ)
Στη παραμεθωριο δε οι της αεροποριας ηταν 15 μερες στο νησι,15 μερες σπιτια τους(αγραφες εννοειται)
κ οι του ναυτικου λιγο πολυ το ιδιο με τους αεροπορους....Πραγματικα στον ΣΞ στ0 80-90% των περιπτωσεων,οι συνθηκες σε σχεση με αεροπορια/ναυτικο ειναι αθλιες απο καθε αποψη....
-
Αυτό οφείλεται στο ότι ο στραταίος - είτε είναι αξιωματικός είτε είναι υπαξιωματικός (και ΚΥΡΙΩΣ αν είναι υπαξιωματικός ή, ακόμα χειρότερα, υπαξιωματικός προερχόμενος από τους ΟΠΥ, ΕΠΥ, ΟΠΚ, ΕΠΟΠ ή πώς διάολο τους λένε ή θα τους λένε πια) - δεν καταλαβαίνει ότι ο φαντάρος ΧΑΡΙΖΕΙ χρόνο από τη ζωή του, από τα όνειρά του, από τη δουλειά του, την καριέρα του και τις σπουδές του για να κάθεται σαν το μαλάκα να κάνει αγγαρείες και σκοπέτα.
-
Πως δεν το καταλαβαίνει δηλαδή; Από άλλο πλανήτη είναι αυτός; Όσοι πάνε αξιωματικοί στον στρατό δηλαδή είναι ζώα ενώ οι αεροπόροι είναι μάγκες;
-
Δεν ξέρω τι συμβαίνει ή τι τους κάνουν εκεί πέρα και βγάζουν τέτοιες συμπεριφορές. Γεγονός είναι ότι από την ως τώρα συναλλαγή μου με τα τρία σώματα, μόνο στο ΣΞ είδα ΜΕΓΑΛΑ κολλήματα.
Από την άλλη βέβαια, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ο εν λόγω τυπάς έχει καβατζώσει πρώτο τραπέζι ράφι εδώ και καμμιά πενταετία κι έχει πρόβλημα που τα φαντάρια είμαστε όλα με κοπέλες...
-
Από την άλλη βέβαια, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ο εν λόγω τυπάς έχει καβατζώσει πρώτο τραπέζι ράφι εδώ και καμμιά πενταετία κι έχει πρόβλημα που τα φαντάρια είμαστε όλα με κοπέλες...
ναι αυτό φταίει άσε μας ρε skullone τώρα...
-
Σε ποια μοίρα είναι;Δεν θυμάμαι ή ΜΑΦ ή κάπως έτσι.
Έχει ειδικότητα στα ραντάρ. -
Σε περίπτωση που κάποιος έκανε πρόσφατα επέμβαση με laser για μυωπία υπάρχει περίπτωση να φάει αναβολή στην αρχική εξέταση;
-
συζητουσα με ενα παλικαρι Εποπ χθες ,και μου ελεγε πως σε μια πενταετια θα καταργηθει η θητεια
Ραδιο Αρβυλα?
Δεν τον γνωριζα προσωπικα οποτε δεν μπορω να ξερω την αξιοπιστια του στα λεγομενα του -
χλωμό εών ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σε περίπτωση που κάποιος έκανε πρόσφατα επέμβαση με laser για μυωπία υπάρχει περίπτωση να φάει αναβολή στην αρχική εξέταση;οι οφθαλμιατροι τι θα πουν...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
συζητουσα με ενα παλικαρι Εποπ χθες ,και μου ελεγε πως σε μια πενταετια θα καταργηθει η θητεια
Ραδιο Αρβυλα?
Δεν τον γνωριζα προσωπικα οποτε δεν μπορω να ξερω την αξιοπιστια του στα λεγομενα τουμην αυξηθει σου λεω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ραδιο Αρβυλα?
Δεν τον γνωριζα προσωπικα οποτε δεν μπορω να ξερω την αξιοπιστια του στα λεγομενα τουμην αυξηθει σου λεω...
+1
-
Πολλοί είναι αυτοί που βολεύονται από τη συνέχιση του καθεστώτος της υποχρεωτικής θητείας.
-
Για την κατάταξη του Φεβρουαρίου ξέρετε αν έχουν φθάσει τα χαρτιά;
Έμαθα από στρατολογία ότι θα έπρεπε λογικά να το έχω πάρει ήδη στα χέρια μου και αναρωτιέμαι μήπως έμεινα πίσω από λάθος για Μάιο.
-
μη το λες αυτό, μπορεί να σου ρθει και μια μέρα πριν. Πάρε τηλέφωνο στη Στρατολογία να ρωτήσεις
Περί Θητείας [#2]