-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα πραγμα εχω να πω: αν δεν με βγαλουν αυριο σε αδεια απολυσεως, δεν το εχω σε τιποτα να σκασω στο γραφειο του υποναυαρχου κ να ανοιξω μονος την πορτα να μπω μεσα. Αν ακουσετε τιποτα φωνες απο Σκαραμαγκα μερια, εγω θα ειμαι.Εντος ολιγον ημερων θα ακολουθησει απολογισμος της θητειας. Ποσα σημαντικα πραγματα εμαθα **κ ποσο με εκανε αντρα το ΠΝ... **:whatever:
Οπως λέει κι ένας φίλος 'άντρας είναι μόνο αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε'
-
Επρεπε να το περιμενω οτι θα πεσουν τα κομαντα, οι μαχητες της πατριδας κ της ελευθεριας, για να μου πουν για τον στρατο
-
Καλά χαλάρωσε λιγάκι.
Το ότι εγώ παρέμενα μέσα στο στρατόπεδο μετά τις 3 δεν με κάνει παραπάνω άντρα. Απλώς, άλλες εμπειρίες.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επρεπε να το περιμενω οτι θα πεσουν τα κομαντα, οι μαχητες της πατριδας κ της ελευθεριας, για να μου πουν για τον στρατοΜονος σου το προκαλεσες
Καλος πολιτης -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επρεπε να το περιμενω οτι θα πεσουν τα κομαντα, οι μαχητες της πατριδας κ της ελευθεριας, για να μου πουν για τον στρατοΜονος σου το προκαλεσες
Καλος πολιτης -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επρεπε να το περιμενω οτι θα πεσουν τα κομαντα, οι μαχητες της πατριδας κ της ελευθεριας, για να μου πουν για τον στρατοπεστα ρε συ! ημαρτον με τα κομαντο!
-
Άμα κλείνεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο άλφα κλας, θα συγκρίνεις τις συνθήκες διαμονής σου με αυτές του τύπου που έκανε κάμπινγκ;
-
Εγώ έκανα 4 μέρες μόνο κάμπινγκ και 10 μήνες τυφλοπόντινγκ μέσα σε υπόγειο!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα πραγμα εχω να πω: αν δεν με βγαλουν αυριο σε αδεια απολυσεως, δεν το εχω σε τιποτα να σκασω στο γραφειο του υποναυαρχου κ να ανοιξω μονος την πορτα να μπω μεσα. Αν ακουσετε τιποτα φωνες απο Σκαραμαγκα μερια, εγω θα ειμαι.Εντος ολιγον ημερων θα ακολουθησει απολογισμος της θητειας. Ποσα σημαντικα πραγματα εμαθα κ ποσο με εκανε αντρα το ΠΝ...
Αν θελεις λιγες μερες να απολυθεις,μην το κανεις αυτο,φιλικη συμβουλη σου δινω,διοτι παιζει να απολυθεις μετα τους Ολυμπιακους του Λονδινου.
Καλος πολιτης !
-
Όχι, όχι κάντο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα πραγμα εχω να πω: αν δεν με βγαλουν αυριο σε αδεια απολυσεως, δεν το εχω σε τιποτα να σκασω στο γραφειο του υποναυαρχου κ να ανοιξω μονος την πορτα να μπω μεσα. Αν ακουσετε τιποτα φωνες απο Σκαραμαγκα μερια, εγω θα ειμαι.Εντος ολιγον ημερων θα ακολουθησει απολογισμος της θητειας. Ποσα σημαντικα πραγματα εμαθα κ ποσο με εκανε αντρα το ΠΝ...
ούτε να το σκέφτεσαι!
ποιον έχετε ναύαρχο τώρα ? (για ΔΝΕ λέμε, έτσι?)
μπορεί εσύ να έχεις τα @@ να του φωνάξεις, αυτού δεν είναι τπτ όμως να σε προσγειώσει ανώμαλα. μέχρι τελευταία στιγμή να είσαι αόρατος. -
Τωρα που θυμηθηκα,ενα ανεκδοτο-περιστατικο/blooper απο τη θητεια μου!!
Στα ΚΑΑΥ λοιπον μας ειχε πει ο διοικητης να μην τον χαιρεταμε στρατιωτικα,αλλα πολιτικα.Σημειωνω οτι απο τις 15 Ιουλιου μεχρι οταν απολυθηκα δεν φορεσα στρατιωτικα ρουχα,αλλα πηγαινα με το μαγιο(εχει σημασια αυτο που λεω)
Οταν τον βλεπαμε του λεγαμε γεια σας κυριε διοικητα,ενω οι ειδικοδυναμιτες πχ επρεπε να τον χαιρετανε κανονικα(κ ας ηταν διπλα μας)Οι μονες 3 φορες που φορεσα τα στρατιωτικα ηταν οταν παρουσιαστηκα,οταν αιτηθηκα αδεια απολυσης και στις 15 Αυγουστου που ειχε ερθει και ο προεδρος της δημοκρατιας αν θυμαμαι καλα κ επρεπε να ειμαστε πραγματικοι φανταροι.
Απογευμα 15ης Αυγουστου,παω λοιπον να αναλαβω τη βαρδια στο ιατρειο και βλεπω τον υποδιοικητη στο 1 μετρο..Ειχα νευρα που ημουν μεσα,ειχα ξεχασει οτι φοραω στρατιωτικα,χαμογελαω και του λεω γεια σας κυριε υποδιοικητα .Καγκελο ο ανθρωπος,με κοιταει καλα καλα μαλλον σαστισμενος,συνειδητοποιω οτι εκανα μαλακια αφου φοραω στρατιωτικα,αλλα τι να του πω και παω να μπω γρηγορα μεσα στο ιατρειο .Παραδιπλα ηταν ενας λοχιας κ ακουω τον υποδιοικητη να λεει ' Τι ειναι τουτος ρε ? ? '
Καθε φορα που σκεφτομαι το περιστατικο,γελαω......
-
Ρε παιδιά για πείτε τι παίζει με την άδεια απολύσεως?Εννοείτε άγραφη άδεια?
Δηλαδή με παίρνει να ζητήσω έξτρα μέρες από αυτές της κανονικής άδειας που μου έχουν απομείνει? -
Δεν θα φωναξω στον ναυαρχο, ειναι καλος ανθρωπος. Σε αλλους θα φωναξω, στον ναυαρχο θα ανοιξω κ θα μπω μεσα μονος μου. Το εχω κανει ηδη μια φορα, ακριβως μετα το 'Γαμω το ναυτικο σας ολο και την παναγια σας μεσα' που ειχε ακουστει σε ολη την ΔΝΕ πριν 3 μηνες...Απο τοτε δεν με ξαναενοχλησε κανεις. Βλεπεις, κ μηδεν βυσμα να εχεις, οταν επι μηνες εισαι ΚΥΡΙΟΣ και κανεις σωστα την δουλεια σου (οσο μαλακισμενη η ευκολη κ αν ειναι) κ ξαφνικα αρχιζουν να σε γαμανε για μλκιες αλλων, ε τοτε οταν ξαφνικα βριζεις θεους κ δαιμονες φροντιζοντας να σε ακουσουν ολοι, τοτε σου δινουν σημασια κ καταλαβαινουν οτι εχεις δικιο.
αλλα τιποτα απο αυτα δεν εχει σημασια, απο σημερα ΤΕΛΟΣ. Το μενει στις 13/5.
-
'Γαμω το ναυτικο σας ολο και την παναγια σας μεσα'
Σε ποιόν στρατιωτικό το είπες αυτό και δεν σε κρέμασε από την πλώρη του Αβέρωφ;
-
Σιγα τους Ραμπο...Ξαναδιαβασε το δευτερο μισο της πρωτης παραγραφου κ θα καταλαβεις.
Οταν βλεπουν εναν ανθρωπο που επι 4 μηνες ηταν ευγενικοτατος κ εξυπηρετικοτατος κ τον φωναζαν ολοι με το μικρο του ονομα (κ οχι ναυτης ταδε), να τους κατεβαζει χριστοπαναγιες ενω ο μικροτερος που ηταν μπροστα ηταν υποπλοιαρχος, ε πιστεψε με κολλανε. 'Δεν μπορει, κατι θα επαθε ο Κωστης για να φωναζει ετσι'...
Σημερα παλι τελευταια μερα ειχαμε τσαμπουκαλικια με πλωταρχη που νομιζε οτι κανει οτι γουσταρει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν θα φωναξω στον ναυαρχο, ειναι καλος ανθρωπος. Σε αλλους θα φωναξω, στον ναυαρχο θα ανοιξω κ θα μπω μεσα μονος μου. Το εχω κανει ηδη μια φορα, ακριβως μετα το 'Γαμω το ναυτικο σας ολο και την παναγια σας μεσα' που ειχε ακουστει σε ολη την ΔΝΕ πριν 3 μηνες...Απο τοτε δεν με ξαναενοχλησε κανεις. Βλεπεις, κ μηδεν βυσμα να εχεις, οταν επι μηνες εισαι ΚΥΡΙΟΣ και κανεις σωστα την δουλεια σου (οσο μαλακισμενη η ευκολη κ αν ειναι) κ ξαφνικα αρχιζουν να σε γαμανε για μλκιες αλλων, ε τοτε οταν ξαφνικα βριζεις θεους κ δαιμονες φροντιζοντας να σε ακουσουν ολοι, τοτε σου δινουν σημασια κ καταλαβαινουν οτι εχεις δικιο.αλλα τιποτα απο αυτα δεν εχει σημασια, απο σημερα ΤΕΛΟΣ. Το μενει στις 13/5.
Ησουν φανταρος γι'αυτο!
-
Κοίτα κι εγώ αεροπορία ήμουνα (φαντάρος μόνο στον τίτλο) και είχα πάρε δώσε με πολύ γιωτόμπαλα (όχι μάχιμους) αξιωματικούς. Αυτό που είχα δει είναι ότι ένας μάχιμος αξιωματικός είναι σε θέση να δείξει μεγαλύτερο επίπεδο νοημοσύνης από κάποιον καθαρόαιμο καραβανά. Όπως επίσης και το ότι ο καραβανάς θα βγάλει όλο του το κόμπλεξ και θα σε ταλαιπωρήσει για ψίλου πήδημα μέχρι να πάρεις απολυτήριο.
Αν πάντως έλεγε κάποιος σμηνίτης αυτό που είπες και τον άκουγε μισός υπαξιωματικός χαλαρά έτρωγε κανά 10μερο κράτηση για αρχή και μετά αναλόγως τις ορέξεις.
Θυμάμαι περίπτωση παιδιού που ήρθε να συμπληρώσει άδειες, έκανε το λάθος να μπει στο γραφείο να με χαιρετήσει, τον τσίμπησε ο προϊστάμενος μου (ασφαλείας) και τον έστειλε για αγγαρείες...
citastak ακούει; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σημερα παλι τελευταια μερα ειχαμε τσαμπουκαλικια με πλωταρχη που νομιζε οτι κανει οτι γουσταρει...
Δεν νομιζει... κανει! Εισαι κατωτερος, ειναι ανωτερος! Chain of command λεγεται... get used to it... Αν ξεκινησεις τσαμπουκαδες, εχεις 2 πιθανοτητες: 1) Να απαξιωσει να ασχοληθει μαζι σου πιστευοντας πως απλα εισαι τρελλος και ετσι δεν αξιζει τον κοπο 2) Να σε λαβει σοβαρα υποψιν και να σε κανει το αγαπημενο του παιχνιδι.
Σε γενικες γραμμες παντως αυτα τα κακα εχουν οι μεγαλες υπηρεσιες... Διπλα μεν στο σπιτι, πολυ σκατα δε...
Κανε λιγο υπομονη, ασε τους τσαμπουκαδες κατα μερος και μην δινεις περρισοτερη σημασια απο οση πρεπει σε καποιια πραγματα...
Περί Θητείας [#2]