-
Και πιστεύω πως υπάρχουν στην Ελλάδα ελάχιστοι οδηγοί που πάνε αυτά τα αυτοκίνητα στο όριό τους.
Mεσα εισαι και σιγουρα θα πηγαινεις πολυ πιο γρηγορα απο οποιοδηποτε αλλο απλα για να πας στα ορια τους ειναι δυσκολοτερο απο οτι με ενα προσθιοκινητο GT/GTi.
Και επιμενω πως πρεπει (και θα το κανεις μονος σου σε οποια ηλικια κι αν εισαι αφου θα σε οδηγει το ιδιο το αυτοκινητο σε αυτο το στυλ) να μαθεις να πλαγιολισθαινεις εστω λιγο αλλιως δεν προκειται να το πας πραγματικα γρηγορα για τις δυνατοτητες του αν καταλαβαινεις τι εννοω!
Αν δεν το στησεις πριν απο μια γλυστερη στροφη πως θα την παρεις σημαντικα γρηγοροτερα απο ενα προσθιοκινητο και μην μου πεις δεν γλυστρανε τα WRC, N/4 κλπ γιατι γλυστρανε αρκετα και βεβαια αυτοι δεν οδηγουν σε ασφαλτινες διαδρομες Ελλαδος ουτε στη μια λωριδα του δρομου!
Μη σου φανει παραξενο πως πλεον δεν με συγκινει η οδηγηση τετοιου αυτοκινητου αν δεν γλυστραει ο δρομος αφου εκει το χαιρεσαι πραγματικα, οπουδηποτε αλλου οδηγειται σαν ενα καλο μπροστο-πισωκινητο και δεν εχει διαφορα για να μην σου πω μειονεκτει αφου και αυξημενο βαρος εχει συγκριτικα και ταση για υποστροφη λογω τετρακινησης στην εισοδο!
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα πιστεψε με αν με το καλο το παρεις κι αρχισεις να ψαχνεσαι θα μαθεις πολλα, αυτα τα αυτοκινητα για οποιον θελησει να τα δοκιμασει σε πολλα πραγματα (αρκει να εχει λιγο μυαλο) ειναι σχολεια αλλιως θα εισαι ακομη ενας 'τετρακινητος'! -
και δεν εχει διαφορα για να μην σου πω μειονεκτει αφου και αυξημενο βαρος εχει συγκριτικα και ταση για υποστροφη λογω τετρακινησης στην εισοδο!
και επιμενεις στο γκαζι για να βαλεις μουτρα μεσα ε?
λιγο επικινδυνο εστω και στην σκεψη για να το συνηθησεις...διοτι με προσθιοκινητο ξερεις...φρενο πριν την στροφη...συνεση μεσα και φουλ γκαζι στην αρχη της εξοδου... -
Σε σχέση με πισωκίνητα πώς είναι;
Είχα S2000,MX-5 και έχω οδηγήσει Carrera 996,boxster,elise,m3...Ειδικά για το S2000 αν σταματήσεις να φοβάσαι την υποστροφή(με κακά λάστιχα έχει αρκετή) το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγχεις την υπερστροφή και μπορείς να πηγαίνεις γρήγορα και με το πλάι συνέχεια..
Σε ενάμιση χρόνο το είχα μάθει καλά..Τα τετρακίνητα είναι πολύ πιο δύσκολα;
-
Παντως Νασσο για να λεμε την αληθεια ποσοι ιδιοκτητες τα 'στριβουν' πραγματικα τα EVO/STI γιατι εγω δεν ξερω και πολλους κι εν πασει περιπτωσει σιγουρα δεν ειναι η πλειοψηφια!
Απο την αλλη αν δεν παρεις ρισκα σε δημοσιο δρομο δεν μπορεις να το πας πολυ γρηγορα και το ποσα ρισκα θα παρεις ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας, παιδειας, ηλικιας, υποχρεωσεων (οικογενεια κλπ), χρηματων (για την στραβη που βγεις) κι ενα σωρο αλλων παραγοντων οποτε ποτε δεν μπορεις να ξερεις αν καποιος εχει πραγματικα τις δυνατοτητες να το παει και βεβαια επειδη εχει καποιος γρηγορο καρο δεν ειναι υποχρεωτικο οπως μερικοι νομιζουν να το πηγαινει συνεχεια στο οριο ενω αλλιως ειναι κουλος υπαρχουν κι ενδιαμεσες καταστασεις! -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Παντως Νασσο για να λεμε την αληθεια ποσοι ιδιοκτητες τα 'στριβουν' πραγματικα τα EVO/STI γιατι εγω δεν ξερω και πολλους κι εν πασει περιπτωσει σιγουρα δεν ειναι η πλειοψηφια!Αυτό ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων [όχι, δεν εννοώ το miata ] και κατά τη γνώμη μου ευτυχώς που ισχύει...
Απο την αλλη αν δεν παρεις ρισκα σε δημοσιο δρομο δεν μπορεις να το πας πολυ γρηγορα και το ποσα ρισκα θα παρεις ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας, παιδειας, ηλικιας, υποχρεωσεων (οικογενεια κλπ), χρηματων (για την στραβη που βγεις) κι ενα σωρο αλλων παραγοντων
Γι' αυτό υπάρχουν οι πίστες...!
-
Γι' αυτό υπάρχουν οι πίστες...!
Σιγουρα αλλα το μεγαλυτερο σχολειο ειναι η τριβη στο δημοσιο δρομο και βεβαια οτι κι αν μαθεις στην πιστα ποτε δεν αντιμετωπιζεις τα ιδια με τον δρομο και ειδικα την Ελληνικη ασφαλτο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:hmmm: Τα κόστη συντήρησης και χρήσης στο EVO είναι ψιλο-άγρια κατάσταση Νάσο. Εννοείται πως, αν το χρήμα δεν είναι περιορισμός, EVO με τα χίλια+1
-
Σιγουρα αλλα το μεγαλυτερο σχολειο ειναι η τριβη στο δημοσιο δρομο και βεβαια οτι κι αν μαθεις στην πιστα ποτε δεν αντιμετωπιζεις τα ιδια με τον δρομο και ειδικα την Ελληνικη ασφαλτο!Μέχρι πριν λίγο καιρό ίσως να συμφωνούσα μαζί σου. Τώρα πλέον διαφωνώ
-
Kαλορίζικο
-
Σιγουρα αλλα το μεγαλυτερο σχολειο ειναι η τριβη στο δημοσιο δρομο και βεβαια οτι κι αν μαθεις στην πιστα ποτε δεν αντιμετωπιζεις τα ιδια με τον δρομο και ειδικα την Ελληνικη ασφαλτο!
Κ εγώ θα συμφωνούσα πριν μερικούς μήνες αλλά τώρα διαφωνώ
Την ένταση κ αδρεναλίνη κ την εμπειρία που θα σου δώσει η πίστα δν την παίρνεις ποτέ στο δημόσιο δρόμο -
ελαν έχεις τα χρήματα τότε σίγουρα evo.είναι ο,τι καλύτερο ως προς την δύναμη και το στήσιμο.
-
συγνομη για την ενοχλιση ρε παιδια τι σινγριση ειναι αφτι εχετε τρελαθει τελιος μου φενετε μου σινγρινετε αμαξια αντιθετης κατιγορια.το μονο κινο που εχουν αφτα τα αμαξια ειναι οτι ειναι ιαπονικα τιποτε αλλο.κατα τα αλλα αλλα νταλα τις παρασκευης το γαλα
-
Ο χρήστης STEF EVO IX έγραψε:
συγνομη για την ενοχλιση ρε παιδια τι σινγριση ειναι αφτι εχετε τρελαθει τελιος μου φενετε μου σινγρινετε αμαξια αντιθετης κατιγορια.το μονο κινο που εχουν αφτα τα αμαξια ειναι οτι ειναι ιαπονικα τιποτε αλλο.κατα τα αλλα αλλα νταλα τις παρασκευης το γαλαΣτεφ,το θεμα το ανοιξε ο nass απλα για να ρωτησει αν αξιζει να δωσει το ταπερ και να παρει το εβο.Συμφωνα με τα δικα του κριτηρια ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Δεν ειναι καθαρη συγκριση μεταξυ των δυο..
-
Θα μας δήρης κηώλας;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα μας δήρης κηώλας;Μάλλον η δασκάλα σου θα σε δείρει πρώτα....
πλάκα κάνω
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
συγνομη για την ενοχλιση ρε παιδια τι σινγριση ειναι αφτι εχετε τρελαθει τελιος μου φενετε μου σινγρινετε αμαξια αντιθετης κατιγορια.το μονο κινο που εχουν αφτα τα αμαξια ειναι οτι ειναι ιαπονικα τιποτε αλλο.κατα τα αλλα αλλα νταλα τις παρασκευης το γαλα
Στεφ,το θεμα το ανοιξε ο nass απλα για να ρωτησει αν αξιζει να δωσει το ταπερ και να παρει το εβο.Συμφωνα με τα δικα του κριτηρια ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Δεν ειναι καθαρη συγκριση μεταξυ των δυο..
και τελικά θα το δώσει και μετά θα έρχεται η γυναίκα του πχ.... και θα του λέει.... Θέλω το μονό (για παράδειγμα) αυτοκίνητο για να παω στο ATTICA.....Και θα είναι μόλις που ο NASS θα του έχει βάλει προγραμματάκι για 350 άλογα..... ερε γλέντια στο κέντρο της Αθήνας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα μας δήρης κηώλας;οχι ρε παιδια απλα εχω διαβασει μερικα πραγματα εδο μεσα και εχω κουφαθει.εγω προτινω εβο (αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακοσει )
-
...
-
λουκετο ριχτου να τελιονουμε
-
EvoIX vs. Civic TypeR